Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχθες φορτωνα κατι θεματα στο κινητο μου και εντελος ξαφνικα σταματησε να στελνει, κλεινουν οι εφαρμογες που ειχα backround και μου λεει μνημη κατεστραμενη(υποψην μιλαω για την 64αρα, την παλια μου της νοκια)Εχω πολλα πραγμματα που τα χρειαζομαι σε εκεινη την καρτα.Υπαρχει κανενας τροπος να τα επαναφερω;;Επισης, οταν παω να της κανω format κολαει και δεν κανει τιποτα.HELP ME!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

δοκιμασε ενα προγραμμα file recovery gia mmc που εχω στην σελιδα μου. ;)

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sygnomh pou xsanarwtaw,alla exw ena problhma kai tha ithela an kapoios xserei ne me boithisei!xrisimopoiousa thn suita tis nokia me bluetooth mia xara,ws pou ekana format kai apo tote den mporei na syndethei to kinito me thn souita!apo to BT icon pou bgazei ta windows mporw na steilw arxeia apo to kinito sto pc,alla oxi to antitheto!Ti mporei na kanw lathos?Eyxaristw gia thn katanohsh kai sygnomh pou epanalambanomai!
:)

Το ανέβασα στο gmail το αρχείο λέγεται imagine_nokia6600_beam.sis και βρίσκεται στο φάκελο εφαρμογές. Δοκίμασε το και πες μας αν δούλεψε ;)

Λοιπόν, το TIΜ imagine περάστηκε κανονικά στο κινητό χωρίς προβλήματα και λειτουργεί (τουλάχιστον το μενού) Ωστόσο δεν ανανεώνεται το μενού δηλαδή δεν έρχονται οι νεότερες εκδόσεις. Ουσιαστικά δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :(

Λοιπόν, το TIΜ imagine περάστηκε κανονικά στο κινητό χωρίς προβλήματα και λειτουργεί (τουλάχιστον το μενού) Ωστόσο δεν ανανεώνεται το μενού δηλαδή δεν έρχονται οι νεότερες εκδόσεις. Ουσιαστικά δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :(

ετσι και αλλιος τι προσφερει???οχι και πολλα νομιζω

Ευχαριστω για τις απαντησεις

και κατι που θα με ενδιεφερε ειναι εαν τα προγραμματα για την καμερα που ειναι για το 6600 "τρεχουν" και στο 3230 ??

Ξερει κανεις το εχει δοκιμασει ??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ευχαριστω για τις απαντησεις

και κατι που θα με ενδιεφερε ειναι εαν τα προγραμματα για την καμερα που ειναι για το 6600 "τρεχουν" και στο 3230 ??

Ξερει κανεις το εχει δοκιμασει ??

Τα προγραμματα για την καμερα δεν λειτουργουν γιατι δεν συμφωνουν με την αναληση της καμερας.Λογικα οι νεοτερες εκδοσεις θα λειτουργουν :)

m@n05 XXIII

May the Force be with you

Καλο χειμωνα μαγκες!!!!!

Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας!!!

Το τηλ δεν δέχεται μηνύματα....

Μου στέλνουν απο έναν συγκεκριμένο αριθμό και έρχονται πχ τα δυο πρώτα και το τρίτο δεν έρχεται ποτε!!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να φτάει....

Ετρεξα το wizard για τις ρυθμίσεις και πάλι το ίδιο....

Μήπως φτάει το οτι έχω 3000 μηνύματα στο κινητο (1500 στα εισερχόμενα και άλλα τόσα στους φακέλους και όλα απο τον ίδιο αριθμο);;;

Αν και δεν νομίζω οτι έχει καποια σχέση.....

Παρακαλώ βοηθήστε είναι ανάγκη!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

@deos24

mallon prepei na fteei to allo kinito.

Apo xoritikotita den exeis provlima giati boreis na apo8ikeveis osa theleis stin mnimi tilefonou hhh stin memory card sou.

kalo vevea 8a htan na diagrafeis kapou kapou merika sms ... ;-))

M E L O :innocent:

Το άλλο κινητό δεν φτάει σίγουρα, γιατί έβαλα την ΣΙΜ μου σε άλλη συσκευή και μου ήρθαν κανονικά όλα όσα είχαν σταλεί πριν πολλες μέρες....

Οπότε είναι σίγουρα το κινητό.....

Κατι αλλο που παρατήρησα είναι ότι επειδή συνήθως το έχω δίπλα στα ηχεια του πισί παρόλο που κάνει αυτες τις γνωστες παρεμβολες οταν ο άλλος μου στέλνει μήνυμα, δεν το εμφανίζει.....

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως....!!!!:)

Το άλλο κινητό δεν φτάει σίγουρα, γιατί έβαλα την ΣΙΜ μου σε άλλη συσκευή και μου ήρθαν κανονικά όλα όσα είχαν σταλεί πριν πολλες μέρες....

Οπότε είναι σίγουρα το κινητό.....

Κατι αλλο που παρατήρησα είναι ότι επειδή συνήθως το έχω δίπλα στα ηχεια του πισί παρόλο που κάνει αυτες τις γνωστες παρεμβολες οταν ο άλλος μου στέλνει μήνυμα, δεν το εμφανίζει.....

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως....!!!!:)

Gia auto pou les me ton hxo m to kanei kai mena.Svhnei to G gia ligo alla tpt.Exw akousei omws oti to kanei kai sallous,opws px 3650 pou to exei o sygatoikos m.Auto gia ta sms skeftikes na allaxeis ton mesw oro twn sms pou 8a apo8hkevontai?Egw px to exw 20.Den xerw an einai auto alla des to.

tempelis :cool:

Το πρόβλημα μάλλον λύθηκε....

Μάλλον είχε κολλήσει η ΣΙΜ....

Την έβγαλα και την έβαλα σε άλλη συσκευή και ηρθαν κανονικά καμια 30αρια μηνύματα που δεν είχαν έρθει....

Τώρα το χρησιμοποιώ λίγο και πάει καλά....

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω στα σίγουρα αν λειτουργεί.....

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα αγορασα και εγω το 3230.Ειχα το 7650.Πριν γραψω στο φορουμ διαβασα 37 σελιδες αλλα ειναι αδυνατον να τις διαβασω ολες οσες αφορουν το 3230.Αρα,θα σας ρωτησω και μην βαρατε και μου λετε πως εχει απαντηθει το θεμα.

Πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το 7650 στο 3230?Και τα 2 συνδεονται με υπερυθρες στο PC.Το μεν 7650 ανοιγει με το pc suite for Nokia 7650 ver 1.0,Το μεν 3230 με το Nokia Pc suite V 6.5.Το δευτερο συνδεεται αυτοματα στο προγραμμα.

Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα αγορασα και εγω το 3230.Ειχα το 7650.Πριν γραψω στο φορουμ διαβασα 37 σελιδες αλλα ειναι αδυνατον να τις διαβασω ολες οσες αφορουν το 3230.Αρα,θα σας ρωτησω και μην βαρατε και μου λετε πως εχει απαντηθει το θεμα.

Πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το 7650 στο 3230?Και τα 2 συνδεονται με υπερυθρες στο PC.Το μεν 7650 ανοιγει με το pc suite for Nokia 7650 ver 1.0,Το μεν 3230 με το Nokia Pc suite V 6.5.Το δευτερο συνδεεται αυτοματα στο προγραμμα.

Ευχαριστω.

Εγω δοκιμασα με συγχρονισμο αλλα δεν τα καταφερα.

Ετσι πιστευω πως το πιο απλο ειναι να βαλεις το contacts manager και στα δυο και να κανει export της επαφες σου απο το 7650...Επειτα να στειλεις το παραγωμενο file με IR στο 3230 και να κανει import.Ετσι θα εχεις ολες τις επαφες σου στο 3230.

Nexus 4 & iPad mini

Θέλω να στείλω στο κινητό μέσω υπέρυθρων ένα mp3, αλλά μου βγάζει μνήμη πλήρης μετά από κάποια στιγμή. Πως μπορώ αυτά που στέλνω στο κιν να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης προσωρινά και όχι στη μνήμη τηλεφώνου έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα με τη περιορισμένη μνήμη του τηλεφώνου;
http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

re pedia exi kataferi kanis na sinde8i me to agile ke to 3230 se msn icq klp ???

i kapio allon mesenger programa san afto pou na doulevi sigoura ??

i karta mou ke to diktio ine ok , katevasa tin ekdosi gia ppc ke to evala sto qtec me tin sim mou apo voda ke doulevi kanonika , sto 3230 exo kanonika mms , periigisi web klp . ti ftei ke den pezi exi kapio trik ???

alexis δεν γινετε αυτο που ζητας στο 3230 μονο στην μνημη του τηλεφωνου μπορεις.(ειναι σαν το siemens sx1 και σαν τα υπολοιπα java της nokia) αν θελεις να περασεις μεγαλα αρχεια τοτε θελεις εναν cart reader και εναν υπολογιστη ωστε να τα αποθηκευεις απευθειας στην καρτα

Θέλω να στείλω στο κινητό μέσω υπέρυθρων ένα mp3, αλλά μου βγάζει μνήμη πλήρης μετά από κάποια στιγμή. Πως μπορώ αυτά που στέλνω στο κιν να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης προσωρινά και όχι στη μνήμη τηλεφώνου έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα με τη περιορισμένη μνήμη του τηλεφώνου;
Γίνεται με το πρόγραμα MsvDriveE ;)

Γίνεται με το πρόγραμα MsvDriveE ;)

οκ, το βρήκα, το εγκατέστησα και τώρα περνάω ένα αρχείο για να δω αν θα μου δουλέψει. ευχαριστώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

Ποιο ειναι το contacts manager?Αλλο προγραμμα?Που θα το βρω?

Στο γνωστο μερος...

http://www.iphone-forum.org αφου κανεις register κανε ενα search με κλειδι contacts manager.

Εναλλακτικα στειλε μου σε PM το mail σου να στο στειλω.

Nexus 4 & iPad mini

Ποιο ειναι το contacts manager?Αλλο προγραμμα?Που θα το βρω?

αν στειλει το αρχειο c:\system\Data\Contacts.cdb και το βαλει στον ιδιο φακελο δε γινεται;

Παρατηρω μια μικρη πτωση σε προβληματισμους σχετικα με το 3230.Επισης σχετικα λιγα ερωτηματα για εφαρμογες και παιχνιδια.

Αυτο σημαινει οτι ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι και εχουμε βρει τις λυσεις.`Η μηπως κανω λαθος ???

Απο την δικη μου πλευρα ελπιζω καποια στιγμη με την βοηθεια του nervous να σας δωσω μεσω της πρωτης σελιδας ενα αρχειο με επεξηγηση διαφορων εφαρμογων , που ειτε δοκιμασα , ειτε καποιοι αλλοι εχουν δοκιμασει και γραφουν σχετικα.Θα παρει λιγο χρονο ακομη αυτη η κινηση γιατι εχω και πολλες αλλες υποχρεωσεις (ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να γινει) και μετα θα ασχοληθω παλι με μια νεα λιστα παιχνιδιων που ειτε παιζουν στο 3230 ,ειτε οχι.

Την σκονη την καθαρισατε ολοι ???? :)

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Παρατηρω μια μικρη πτωση σε προβληματισμους σχετικα με το 3230.Επισης σχετικα λιγα ερωτηματα για εφαρμογες και παιχνιδια.

Αυτο σημαινει οτι ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι και εχουμε βρει τις λυσεις.`Η μηπως κανω λαθος ???

Απο την δικη μου πλευρα ελπιζω καποια στιγμη με την βοηθεια του nervous να σας δωσω μεσω της πρωτης σελιδας ενα αρχειο με επεξηγηση διαφορων εφαρμογων , που ειτε δοκιμασα , ειτε καποιοι αλλοι εχουν δοκιμασει και γραφουν σχετικα.Θα παρει λιγο χρονο ακομη αυτη η κινηση γιατι εχω και πολλες αλλες υποχρεωσεις (ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να γινει) και μετα θα ασχοληθω παλι με μια νεα λιστα παιχνιδιων που ειτε παιζουν στο 3230 ,ειτε οχι.

Την σκονη την καθαρισατε ολοι ???? :)

Oσο βγαινουν οι νεες εκδοσεις των παιχνιδιων και τον appz δεν εχουμε προβλημα. Ολα πανε καλα. Με εξαιρεση οτι μαλλον κολλησα ιο...

Η σκονη δεν με ενοχλει πια...Αλλα με τις οδηγιες του tempelakou δεν θα εχω προβλημα να το καθαρισω...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική