Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες την εφαρμογη blueover που μπορουμε να τη βρουμε?

οποιος την εχει p.m. αν μπορει ! πλλλλλλιιζ!

Voila αλλα θα απογοητευτεις μιας και δεν κανει τιποτα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hi σε ολους! Ειναι το πρωτο μου ποστ εδω στο forum και οπως καταλαβατε απο το τιτλο του θεματος ειμαι κατοχος του Nokia 3230.

Η ιστορια μου ξεκινα πριν 2,5 μηνες περιπου οταν το 3230 μου εκανε μια βουτια απο μπαλκονι πρωτου οροφου πανο σε ενα κοματι ξυλο το οπιο ειναι καρφομαινο στο κηπο (για να κραταει ενα λουλουδι) και το αποτελεσμα ηταν σπασμενο τσοστικ :( .Το πιγα σε ενα nokia club, τους ειπα τι εγινε και ρωτησα αν με καλιπτη η εγγυηση.Η απαντηση ηταν οχι ακομα και αν ειχε σπαση απο το δουλεμα απλα και μονο.Το αφησα γι επισκευη και κανανε δυο μηνες!!! να το επισκευασουν γιατι περιμενανε τη πλακετα ολοκλιρη απο εξωτερικο.ΤΣΠΑ το πιρα πριν καμια βδομαδα και δουλευε μια χαρα. Εχτες ομως ξαφνικα αρχισε να δουλευει η δονηση ασταματητα, οτι και να εκανα δεν σταματησαι.Ακομα και σβηστο δονουσαι!!! Μονο οταν εβγαλα τη μπαταρια σταματησαι.Απο τη πικρα και τα νευρα που ειχα λογο του οτι δεν ειχα τηλεφωνο για δυο μηνες εκατσα και το εκανα βιδες και ξηλωσα το μοτερακι :) Τωρα το τηλφωνο δουλευει κανονικα αλλα χωρις καθολου δονηση οπως καταλαβατε.Οταν μετραω το μοτερακι με ohmμετρο βλεπω 0 αντισταση.Υπαρχη περιπτοση να εχει το προβλημα μονο το μοτερακι?Που θα βρω καινουργιο μοτερακι?

Ευχαρστω Γιωργος

Voila αλλα θα απογοητευτεις μιας και δεν κανει τιποτα.

παλι @@ριες λεγαν στη τηλεοραση εχτες δηλαδη!?

Εδειχνε εναν τυπα και υσχυριζοταν οτι με αυτο το προγραμμα

αρκει ο αλλος να εχει ανοιχτο το bluetooth.

Θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο σε δυο κινητα μου..

6510 kai ta miala sth dixromia! :cool:

με τις εφαρμογές που εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης τι γίνεται με την αναβάθμιση? Λογικά δεν θα τρέχουν... Πρέπει να τις έχω απεγκαταστήσει πριν την ααναβάθμιση ή απλά τις ξανακάνω Install (έγω όλα τα sis στην κάρτα) και είμαι κομπλέ?

@giorgosg άμα έχεις κανένα Τ610 (ίσως και Τ68) με παλιό firmware ή κανένα παλιό motorola με bt ίσως κάνεις τίποτα... Κατά τα άλλα δεν...

με τις εφαρμογές που εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης τι γίνεται με την αναβάθμιση? Λογικά δεν θα τρέχουν... Πρέπει να τις έχω απεγκαταστήσει πριν την ααναβάθμιση ή απλά τις ξανακάνω Install (έγω όλα τα sis στην κάρτα) και είμαι κομπλέ?

@giorgosg άμα έχεις κανένα Τ610 (ίσως και Τ68) με παλιό firmware ή κανένα παλιό motorola με bt ίσως κάνεις τίποτα... Κατά τα άλλα δεν...

Ορισμένες δουλεύουν, ορισμένες όχι. Άπό ότι έχω παρατηρήσει εγώ, με τις εφαρμογές Symbian που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Παίζουν κανονικά μετά το φορμάρισμα. Συνήθως οι εφαρμογές Java θέλουν ξανά εγκατάσταση, γιατί παρόλο που τις εγκαθιστάς στην κάρτα, ορισμένες αποθηκεύουν δεδομένα (ρυθμίσεις κλπ) σε κάποιο φάκελο συστήματος της μνήμης του τηλεφώνου. (Τη ίδια συμπεριφορά έχουν και κάποιες εφαρμογές symbian, αλλά είναι πραγματικά ελάχιστες εφαρμογές, κυρίως κάτι παιχνίδια της Nokia, όπως το Bounce κλπ). Μετά το φορμάρισμα, αυτά τα δεδομένα χάνονται, και όπως είναι φυσικό οι εφαρμογές αυτές δεν ανοίγουν.

Γι' αυτό, μετά το φορμάρισμα, έλεγξε ποιες εφαρμογές δεν ανοίγουν και κάντες ξανά εγκατάσταση. Το τηλέφωνο θα σου ζητήσει αν θες αντικατάσταση (overwrite) της εφαρμογής, κι αυτό γιατί ουσιαστικά είναι ήδη εγκατεστημένη. Κάνε εγκατάσταση από πάνω από την παλιά, και θα είσαι ΟΚ. Απλά θα έχεις χάσει δεδομένα που αποθηκεύονται στη μνήμη του τηλεφώνου, όπως πίστες παιχνιδιών κλπ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

paidia to savato pira to 3230 kai ola mia xara tin kiriaki evala to msdrive ktl..extes evala kai to smart crypto kai ekana ensrypt kapoies eikones tis ekana kannika decrypt kai meta ksana encrypt gia na do an douleyei...simera omos den anoige kamia eikona apo tin karta mnimis kai genika den mporousa na mpo stis eikones tis kartas mnimis...den ksero skeftika formarisma alla tha svistoun kai oi efarmoges pou eixe apo tin mana tou...ti lete na kano?ento metaksi tora den mporo na kano decrypt tis eikones giati mou leei invalid file format. evala tin krta se allo kinito kai otan pao na anoikso tis eikones leei sfalma stin ekthesi...kamia idea kaneis?

akoma mou fainetai oti i othoni tremosvinei alla prepei na to paratiriseis poli ora gia na katalaveis kati tetoio...otan vgalo tin thiki me megeli diskolia mporo na dia krino oti kati oxi tremosvinei alla san na kouniountai ta pixels....den ksero an me katalavainete?exei provlima i othoni?

akoma mou fainetai oti i othoni tremosvinei alla prepei na to paratiriseis poli ora gia na katalaveis kati tetoio...otan vgalo tin thiki me megeli diskolia mporo na dia krino oti kati oxi tremosvinei alla san na kouniountai ta pixels....den ksero an me katalavainete?exei provlima i othoni?

Αν αρχισουν να τρεμοπαιζουν pixel ή να μενουν φωτεινα πρασσινου,κοκκινου,μπλε χρωματος, πανω απο 2 ,τοτε να το πας για αλλαγη οθονης,οπως εκανα και εγω.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

mipos mporei na boithisei kaneis gia to proto provlima?pira to katastima apo opou to pira kai mou eipan na pao kai to kinito kai ola kai an den mporouna na kanoun kati na to steiloun gia service.....pantos den douleyei kamia efarmogi tis kartas mnimis oute aytes pou eixe mesa apo tin arxi egatestimenes....

emeis re filarako na vohthisoyme alla ftiakse kai ligo to mhnhma soy.:blink: :!:

den katalava ti akrivos exeis pathei:!:

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

paidia to savato pira to 3230 kai ola mia xara tin kiriaki evala to msdrive ktl..extes evala kai to smart crypto kai ekana ensrypt kapoies eikones tis ekana kannika decrypt kai meta ksana encrypt gia na do an douleyei...simera omos den anoige kamia eikona apo tin karta mnimis kai genika den mporousa na mpo stis eikones tis kartas mnimis...den ksero skeftika formarisma alla tha svistoun kai oi efarmoges pou eixe apo tin mana tou...ti lete na kano?ento metaksi tora den mporo na kano decrypt tis eikones giati mou leei invalid file format. evala tin krta se allo kinito kai otan pao na anoikso tis eikones leei sfalma stin ekthesi...kamia idea kaneis?

άμα επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή και δοκιμάσεις να τις κάνεις πάλι decrypt?

καλησπέρα παιδια...εχουμε το εξης πρόβλημα:

δεν μπορώ να συγχρονίσω το κιν με το πισι ουτε με το βτ ουτε με το καλώδιο!

Το εχω συνδέσει κανονικά και το κιν δεν εχει κανενα προβλημα μολις το πηρα απο την νοκια και του έκανε αναβαθμιση λογισμικου και μου είπε οτι δεν εχει κανένα πρόβλημα...αλλα τιποτα!!!!

Τι να κάνω εχει κανενας καμία ιδέα????

ΑΑΑΑΑΑ....ξεχασα οτι καμια εφαρμογη δεν δουλευει πχ(messages,install applications,transfer music)

To PC SUITE ειναι το τελευταιο 6,70,22

καλησπέρα παιδια...εχουμε το εξης πρόβλημα:

δεν μπορώ να συγχρονίσω το κιν με το πισι ουτε με το βτ ουτε με το καλώδιο!

Το εχω συνδέσει κανονικά και το κιν δεν εχει κανενα προβλημα μολις το πηρα απο την νοκια και του έκανε αναβαθμιση λογισμικου και μου είπε οτι δεν εχει κανένα πρόβλημα...αλλα τιποτα!!!!

Τι να κάνω εχει κανενας καμία ιδέα????

ΑΑΑΑΑΑ....ξεχασα οτι καμια εφαρμογη δεν δουλευει πχ(messages,install applications,transfer music)

To PC SUITE ειναι το τελευταιο 6,70,22

Το PC "βλέπει" το κινητό όταν το συνδέεις??? Εκεί κάτω δεξιά στην γραμμή εργασιών (εκεί που δείχνει την ώρα και την ημερομηνία) το εικονίδιο του τηλεφώνου πρέπει να γίνεται μπλε, και να πρέπει να εμφανίζεται ένα συννεφάκι που να λέει: "Σύνδεση 3230 μέσω USB" ή "Σύνδεση <<όνομα bluetooth του κινητού>> μέσω ΒΤ"

Είσαι βέβαιος ότι έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση του Nokia PC Suite??? Στο τέλος της εγκατάστασης υπάρχει ο "Οδηγός <<Συνδεθείτε>>" που σε προτρέπει να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο ή με bluetooth προκειμένου να δει το τηλέφωνο ο υπολογιστής. Όλα αυτά τα έχεις κάνει?????

ΤΟ PC SUITE ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ PC????

(Π.χ.Ελληνικά Windows με Ελληνικό PC Suite ή Αγγλικά Windows με Αγγλικό PC Suite)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

να πω και εγώ την εμπειριά μου με την περίφημη εφαρμογή msvdriveE... μόλις είχα πάρει την συσκευή από αναβάθμιση οπότε λέω να την δοκιμάσω δεν είχα να χάσω τίποτα... Μετά την εγκατάσταση να μηνύματα που υπήραν στο Inbox συνέχισαν να εμφανίζονται κανονικά (δεν υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να τα βλέπω?) ενώ όταν λάμβανα μήνυμα το κινητό χτυπούσε αλλά δεν εμφανιζόταν "μήνυμα ελήφθη" ούτε φακελάκι ούτε εμφανιζόταν το καινούργιο μήνυμα στο Inbox... τελικά έκανα format και ηρέμισα... (έκανα restart μετά από εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογής αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε!)

Το PC "βλέπει" το κινητό όταν το συνδέεις??? Εκεί κάτω δεξιά στην γραμμή εργασιών (εκεί που δείχνει την ώρα και την ημερομηνία) το εικονίδιο του τηλεφώνου πρέπει να γίνεται μπλε, και να πρέπει να εμφανίζεται ένα συννεφάκι που να λέει: "Σύνδεση 3230 μέσω USB" ή "Σύνδεση <<όνομα bluetooth του κινητού>> μέσω ΒΤ"

Είσαι βέβαιος ότι έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση του Nokia PC Suite??? Στο τέλος της εγκατάστασης υπάρχει ο "Οδηγός <<Συνδεθείτε>>" που σε προτρέπει να συνδέσεις το κινητό με καλώδιο ή με bluetooth προκειμένου να δει το τηλέφωνο ο υπολογιστής. Όλα αυτά τα έχεις κάνει?????

ΤΟ PC SUITE ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ PC????

(Π.χ.Ελληνικά Windows με Ελληνικό PC Suite ή Αγγλικά Windows με Αγγλικό PC Suite)

Το βλέπει αμέσως το κιν το πισι...το συνεφφάκι που λές όταν καθήσεις πανω του λεει Connected to Nokia 3230.

Δεν ξερω εαν εχω κάνει σωστα την εγκατάσταση και την ξαναέκανα αλλα τίποτα!!!!

Ναι ειναι αγγλικό PC suite και αγγλικα windows!!

Λοιπον θα σας πω κατι που παρατήρησα εχθές....Πριν το παω στην ΝΟΚΙΑ και κάνει την αναβάθμιση το είχα ξανασυνδέσει με το πισι με το βτ και του είχα δωσει ενα όνομα του κιν "Γιώργος"...Τοτε μολις είδα οτι δεν δουλευε το απεγκατέστησα και πήγα το κιν στην ΝΟΚΙΑ. Εχθές που το ξανα σύνδεσα το PC SUITE(που το εγκατέστησα πάλι μετα απο 2μηνες) βρήκε το κιν με το παλιό όνομα αλλα δεν μπορούσε να το κάνει pair γιατί το κιν δεν λεγόταν έτσι πια...

Μήπως έχει κολήσει το PC SUITE????Και κρατάει τις "κακες" ρυθμίσεις του κιν?????

τα sis το κάποιων από τις default εφαρμογές του 3230 που μπορώ να τα βρω? Ενδαφέρομαι για τα settings wizard και ένα photo editor που είχε...

τα sis το κάποιων από τις default εφαρμογές του 3230 που μπορώ να τα βρω? Ενδαφέρομαι για τα settings wizard και ένα photo editor που είχε...

Μπορεις να πας να τα βρεις στη σελιδα της νοκια. http://www.nokia.com εκει υπαρχουν σιγουρα τα ειχα βρει παλια.

Για το θεμα με το bt πιο πανω και σεμενα οταν αλλαξα ονομα στο κινητο,το συννεφακι μου εβγαζε το παλιο τονομα και συνδεοταν κανονικα.Δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο.Γιατι αν ειναι ετσι θα το συνδεε εστω με το καλωδιο.Που δεν παιζει σχεση με ονοματα και τετοια.Μηπως στο Pc suite δεν εχεις επιλεξει τους σωστους τροπους συνδεσης???Ση διαχειριση συνδεσεων του pc suite λεω.

tempelis :cool:

δεν κατάφερα να βρω κάτι στο site της nokia εκεί που έχει τα του 3230.. θυμάσε καθόλου που τα είχε; cd δεν έχει στην συσκευασία

EDIT: Άκυρο, το βρήκα!

ayta ta programata logika tha prepei na yparxoyn mesa sto cd toy kinhtoy!:)

Δεν έρχεται με CD το κινητό. Ό,τι θέλεις από πργράμματα (ακόμα και το Nokia PC suite) μόνο από το site της Nokia.

Λοιπον παιδια η λύση στο παραπάνω πρόβλημα που είχα ειναι η εξης και την παραθέτω για τους επόμενους...

Αλλαξα το PC suite 6.7 με το 6,5 και όλα δούλεψαν ρολόι...παρόλο που την 6,7 την δίνει η ίδια η ΝΟΚΙΑ στο σιτε για το συγκεκριμενο κιν και για το 6630 ουτε το ενα δουλευει ουτε το αλλο...

Παιδια μόλις πήρα το 3230. Ενω στο laptop συνδέεται κανονικά με το pc suite. Στο desktop ενώ το βλέπει κανονικά το pc suite συνδεδεμένο, μόλις πάω να ανοίξω το file manager πχ βγάζει μύνημα "δεν ήταν δυνατή η ολοκήρωση της διαδικασίας"

Καμιά ιδέα????

Παιδια μόλις πήρα το 3230. Ενω στο laptop συνδέεται κανονικά με το pc suite. Στο desktop ενώ το βλέπει κανονικά το pc suite συνδεδεμένο, μόλις πάω να ανοίξω το file manager πχ βγάζει μύνημα "δεν ήταν δυνατή η ολοκήρωση της διαδικασίας"

Καμιά ιδέα????

Στον "υπολογιστή μου" στο κάτω μέρος υπάρχει ενα εικονίδιο nokia phone browser δοκίμασε και απο εκεί :)

Στον "υπολογιστή μου" στο κάτω μέρος υπάρχει ενα εικονίδιο nokia phone browser δοκίμασε και απο εκεί :)

το ίδιο κι απο κει!!! "δεν ήταν δυνατή η ολοκήρωση της διαδικασίας" λέει!!! :mad:

Επίσεις όταν απλώς τρέχω ενα sis αρχείο για εγκατάσταση μου λέει "Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί.Δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη"

Το τηλέφωνο είναι βέβαια άδειο!!!

το ίδιο κι απο κει!!! "δεν ήταν δυνατή η ολοκήρωση της διαδικασίας" λέει!!! :mad:

Επίσεις όταν απλώς τρέχω ενα sis αρχείο για εγκατάσταση μου λέει "Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί.Δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη"

Το τηλέφωνο είναι βέβαια άδειο!!!

εκανες επανεκινηση το κινητο ή το pc??