Lux Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 σημερα το πηγα στον γερμανο, απ' οπου το αγορασα επειδη κανει επανακιννησεις και μου ειπαν να τους το δωσω για να το πανε στην αντιπροσωπεια. ειπαν οτι θα θελει το λιγοτερο 15 μερες και το max στον μηνα!! ελεος δλδ. το ξαναπηρα πισω, σιγα μην το αφησω. ειπαν οτι θα μου το εκανα αναβαθμιση ( την οποια εχω κανει εδω και καιρο.. ) τι να κανω; αντικατασταση δεν παιζει; επισης ειδα οτι το νεο firmware ειναι γυρω στα 260mbs (!!!) γιατι τοσο πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Yparxoyn 2 tropoi: 1os Xrhsimopoieis enan card reader kai to grafeis katey8eian sthn karta. 2os Xrhsimopoieis to Nokia PC Suite (mesw usb, BT, IR) α ναι μωρε τι βλακς ειμαι!EDITτο εκανα με το suite αλλα ενω στο κομπιουτερ στο memory card μεσα ειναι το αρχειο στο κινητο δεν εχει παει.ειναι video σε mpeg,μηπως δεν τα παιζει το κινητο αυτου του ειδους τα αρχεια?και γιαυτο δεν εμφανιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 σημερα το πηγα στον γερμανο, απ' οπου το αγορασα επειδη κανει επανακιννησεις και μου ειπαν να τους το δωσω για να το πανε στην αντιπροσωπεια. ειπαν οτι θα θελει το λιγοτερο 15 μερες και το max στον μηνα!! ελεος δλδ. το ξαναπηρα πισω, σιγα μην το αφησω. ειπαν οτι θα μου το εκανα αναβαθμιση ( την οποια εχω κανει εδω και καιρο.. ) τι να κανω; αντικατασταση δεν παιζει; επισης ειδα οτι το νεο firmware ειναι γυρω στα 260mbs (!!!) γιατι τοσο πολυ;γιατι δεν το πας κατευθειαν στην αντιπροσωπεια για να το αφησεις μια-δυο μερες μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Επειδη σε προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος διαβασα οτι το nokia 3230 παιζει τα mp3 μονοφωνικα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο το <<μονοφωνικα>>???? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 δλδ να το παω στα nokia shop; και δλδ τι ακριβως θα κανουν και θα σταματησουν οι επανακιννησεις; και πως θα διαπιστωσουν οι ιδιοι οτι εχει αυτο το προβλημα; θα κατσουν να παιζουν με το κινητο μεχρι να κλεισει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 δλδ να το παω στα nokia shop; και δλδ τι ακριβως θα κανουν και θα σταματησουν οι επανακιννησεις; και πως θα διαπιστωσουν οι ιδιοι οτι εχει αυτο το προβλημα; θα κατσουν να παιζουν με το κινητο μεχρι να κλεισει;; καταρχην επανεκκινησεις,περιπου 2 το δεκαπενθημερο,κανει και το δικο μου.και ολα τα κινητα που ειχα ανεξαρτητως μαρκας μου εκαναν επανεκκινησεις.τωρα αν οι δικες σου επανεκκινησεις ειναι τοσο πολλες μπορει αυτοι με καποιο προγραμμα να ελεγχουν αν παιρνει διορθωση η ειναι μια ακομη μ.....α των εταιριων κινητων που βγαζουν κινητα οπως οπως με πολλα προβληματα.απο τις πλεον αναξιοπιστες ηλεκτρονικες συσκευες ειναι κατα την γνωμη μου τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Telika apo oti mou elege enas exathelfos mou texnikos tis sony to zzzzzzzzzzzzzz den exei na kanei me tin othoni alla te to trofodotiko kthen exei doulia me ta pixels filika Πηρα στη Nokia κια μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικος ο θορυβος. Το εχουν και αλλα μοντελα με την ιδια οθονη αλλα δεν γινεται παντα αντιληπτος λογο τις διαφορετικης κατασκευης και υλικων γυρο απο την οθονη. Οσο για τα pixel...Θα παω στο Nokia shop , Θα συμπληρωσω μια φορμα περιγραφης του προβληματος θα σταλει στα κεντρικα και θα γινει προληπτικη αλλαγη οθονης. Ή το παω εγω ο ιδιος στο nokia Professional στη Θεσσαλονικη για να ειμαι σιγουρος οτι θα αντιληφθουν το προβλημα και παλι θα γινει αλλαγη οθονης. Με βολευουν και τα δυο παντως :) δλδ να το παω στα nokia shop; και δλδ τι ακριβως θα κανουν και θα σταματησουν οι επανακιννησεις; και πως θα διαπιστωσουν οι ιδιοι οτι εχει αυτο το προβλημα; θα κατσουν να παιζουν με το κινητο μεχρι να κλεισει;;Θα το δει τεχνικος της Nokia και μπορει να στο κανουν αναβαθμιση μηπως και λυσει το προβλημα (διαδικασια μιας ωρας) αν δεν λυθει θα το στειλουν στα κεντρικα και θα στο φτιαξουν μεσα στην εγγυηση. Επειδη σε προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος διαβασα οτι το nokia 3230 παιζει τα mp3 μονοφωνικα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο το <<μονοφωνικα>>???? Δεν διαχωριζει τον ηχο του mp3 σε δυο καναλια (αριστερο/δεξι) ωστε να ακουγεται το καθε καναλι στο αντιστοιχο ακουστικο. Παιζει και τα δυο καναλια απο το καθε ακουστικο. Χανει σε performance στον τομεα αυτο δηλαδη το 3230. α ναι μωρε τι βλακς ειμαι!EDITτο εκανα με το suite αλλα ενω στο κομπιουτερ στο memory card μεσα ειναι το αρχειο στο κινητο δεν εχει παει.ειναι video σε mpeg,μηπως δεν τα παιζει το κινητο αυτου του ειδους τα αρχεια?και γιαυτο δεν εμφανιζεται? Παιζει μονο mpeg4 απο τη μαμα του και 3gp. Μπορεις να βαλεις ενα avi αρχειο και να το παιξεις με το smartmovie μιας και εγκαθιστα τον xvid codec ;) Παρεχεται και με converter για το pc ωστε να κανεις τα avi καταλληλα για την οθονη του κινητου αλλα και σε μεγεθος. Θα το βρεις στα γνωστα μερη ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Οσο ειναι ανοιχτη η οθονη?? :blink: Δηλαδη συνεχεια. Εμενα κανει οταν ανοιγει και οταν κλεινει.Μην φανταστειτε κανα μακτυ ηχο,το πολυ 1 δευτερολεπτο. Opws xsanaanaferthike to zzzzz akougete oso h othonh einai fwtismenh! Πηρα στη Nokia κια μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικος ο θορυβος. Το εχουν και αλλα μοντελα με την ιδια οθονη αλλα δεν γινεται παντα αντιληπτος λογο τις διαφορετικης κατασκευης και υλικων γυρο απο την οθονη. Diladi se kapoia 3230 pou den akougete shmenei oti exoun alla ilika gyrw apo thn othonh?den me pithei poly h apanthsh tous pantous!Opws kai na exei ,den einai oti me enoxlei to "zzzz" (opws kai tous upoloipous ypotheto) afou den akougete kala kala,alla fovamai min dimiourgisei kapoio problhma argotera h an einai endixsei kakhs leitourgias!exw xsexasei na anaferw kai den to exw dei kapou grameno ,(isws na mou exei xsefygei) oti otan mpenw sto menu to shma tou menou (ayto to kykliko me to kokkino tetragwno kai ton prasino kyklo,etsi einai sta themata pou exei mesa to kinito) TREMOPAIZEI opws episeis tremopaizan kai kapoia eikonidia ,sinithws Java paixnidiwn (se 2 h' 3 to exw dei),to kanei kai se esas??An oxi ypotheto oti to "zzzz" sthn othonh kai ayto to tremopegma isws na ofilonte gia ton idio logo! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Opws xsanaanaferthike to zzzzz akougete oso h othonh einai fwtismenh! Αυτο εννοουσα και εγω ρε φιλε.. :p Λεγοντας συνεχεια,ηθελα να πω,πως οσο ειναι ανοιχτο το φως κανει ηχο. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 για το firmware μπορει να απαντησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Καλησπερα στην παρεα ! Βγηκα μια βολτιτσα για σουβλακι και ειπα....δεν παω απο το Alpha Copy για την αναβαθμιση? Οχι οτι κατι με ενοχλουσε,αλλα για το ετσι. Σε 15 λεπτα ηταν ετοιμο. Αυτο ομως που με ενοχλησε (αν και το ειχα εντοπισει πριν μερες αλλα ξεχασα να το αναφερω),ηταν οταν θελησα να επαναφερω επαφες κλπ απο την καρτα.ΔΕΝ υπηρχε αυτη η επιλογη.Ετσι αναγκαστικα να το συνδεσω στον υπολογιστη για επαναφορα. Τελειωσε και αυτο και ειπα να δω παλι την εκδοση αναβαθμισης και παλι.Και τοτε ειδα αυτο που δεν φαινετε με το *#0000#. Βαζοντας τον FExplorer ειδα ως μοντελο να το αναφερει (ο explorer) ως ΝΟΚΙΑ 7610, ΙΜΕΙ.....,μπαταρια %.....,και εκδοση την νεα 4.0526.2 15-08-05 RM-51 ©NMP. Συμβαινει και σε σας να εχετε αλλαξει μοντελο και δεν το ξερεται ? :D :D :D Τι να υποθεσω ως προβλημα ?Καποιο λαθος λογισμικου , η οτι η αναβαθμιση αυτη ταιριαζει και στο 7610 ? Αν και οι εκδοσεις για 7610 κατα σειρα ηταν 4.0427.4 >>4.0437.4 >> 5.0509.0 μεχρι τον Απριλιο.Αρα ως αριθμοι εκδοσης δεν ταιριαζουν. Ενα ερωτημα που ειχα θεσει περι επιστροφης σε προηγουμενη εκδοση ,στα Symbian δεν γινεται επαναφορα στο παλιο. :( Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Δεν διαχωριζει τον ηχο του mp3 σε δυο καναλια (αριστερο/δεξι) ωστε να ακουγεται το καθε καναλι στο αντιστοιχο ακουστικο. Παιζει και τα δυο καναλια απο το καθε ακουστικο. Χανει σε performance στον τομεα αυτο δηλαδη το 3230. Περι τα μεσα του Δεκεμβρη εχω αναβαθμηση απο ΤΙΜ και θα παρω καινουργιο κινητο. Εχω καταληξη κατα 90% στο nokia 3230. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος με καποιο ειδικο προγραμμα να ακουσω στον υπολογιστη μου ενα mp3 οπως θα το ακουγα απο ενα 3230??? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Βαζοντας τον FExplorer ειδα ως μοντελο να το αναφερει (ο explorer) ως ΝΟΚΙΑ 7610, ΙΜΕΙ.....,μπαταρια %.....,και εκδοση την νεα 4.0526.2 15-08-05 RM-51 ©NMP. Συμβαινει και σε σας να εχετε αλλαξει μοντελο και δεν το ξερεται ? :D :D :D Τι να υποθεσω ως προβλημα ?Καποιο λαθος λογισμικου , η οτι η αναβαθμιση αυτη ταιριαζει και στο 7610 ? Αν και οι εκδοσεις για 7610 κατα σειρα ηταν 4.0427.4 >>4.0437.4 >> 5.0509.0 μεχρι τον Απριλιο.Αρα ως αριθμοι εκδοσης δεν ταιριαζουν. Ενα ερωτημα που ειχα θεσει περι επιστροφης σε προηγουμενη εκδοση ,στα Symbian δεν γινεται επαναφορα στο παλιο. :( Λαθος του FExplorer ειναι και οχι του firmware :D Αποκλειεται να ταιριαζει το ιδιο firmware...Αλλο hardware στα δυο κινητα... Και επι ευκαιρια να θιξω το θεμα του οτι η nοkia βγαζει τα ιδια κινητα με αλλο περιτιληγμα...Δεν ειναι ετσι. Πχ τα 7210 και 6610 Στα χαρακτηριστικα ειναι ιδια αλλα εχουν αλλη εμφανιση και ελαχιστα διαφορετικες διαστασεις (οπως και 8310, 6510). Δεν ειναι μονο εκει η διαφορα. Και τα δυο σχεδιαστηκαν εσωτερικα απο διαφορετικες ομαδες μηχανικων (αν τα ανοιξετε θα δειτε τη διαφορα..). Γιατι? Γιατι η nokia "ψαχνει" ετσι καλυτερες μηχανικες λυσεις. Σκοπος? Μικροτερα μοντελα, καλυτερη εκμεταλλευση του ογκου ενος κινητου.Ποικιλια στα σχεδια (7610). Ετσι και το 3230 μοιαζει στα χαρακτηριστικα αλλα δεν ειναι ιδιο. Πχ η δονηση κατω δεξια απο την οθονη.Στο 7610 το "μολυβακι" ειναι απο την αλλη... Στο δικο μας εδω Nokia shop εχουν την 4.0537.0 :) Σημερα εκανα ενα hard format και ουτε εγω μπορεσα να απαναφερω απο την mmc. Εβγαζε το σφαλμα main( :!: ) και εκανε restart και κολλουσε. Επρεπε να βγαλω τη μπαταρια. Ευτυχως εχω back up στο pc . Αλλα δεν ξερω που εχω βαλει το back up του ημερολογιου :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μηπως υπαρχει καποιος τροπος με καποιο ειδικο προγραμμα να ακουσω στον υπολογιστη μου ενα mp3 οπως θα το ακουγα απο ενα 3230??? Ευκολο :) Εχεις το winamp φανταζομαι ή καποιο προγραμμα που κανει rip cd. Στις επιλογες του προγραμματος αντι για stereo βαλε mono και κανε rip ενα τραγουδι απο cd. Θα παρεις μια ιδεα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Στο δικο μας εδω Nokia shop εχουν την 4.0537.0 :) Σημερα εκανα ενα hard format και ουτε εγω μπορεσα να απαναφερω απο την mmc. Εβγαζε το σφαλμα main( :!: ) και εκανε restart και κολλουσε. Επρεπε να βγαλω τη μπαταρια. Ευτυχως εχω back up στο pc . Αλλα δεν ξερω που εχω βαλει το back up του ημερολογιου :worry: Μου`ρθε μια σκεψη τωρα,μια που και εσυ δεν μπορεσες να επαναφερεις απο την καρτα.Αληθεια,αν ξεραμε που εγκαθισταται η επαναφορα στο c ,θα μπορουσαμε να κανουμε copy - paste με εναν explorer το backup που εχουμε στην mmc? Εχω ενα αρχειο με το ιστορικο των αναβαθμισεων στα ς60, αλλα δυστυχως δεν εχει για το 3230 (στην ιστοσελιδα μου). Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μου`ρθε μια σκεψη τωρα,μια που και εσυ δεν μπορεσες να επαναφερεις απο την καρτα.Αληθεια,αν ξεραμε που εγκαθισταται η επαναφορα στο c ,θα μπορουσαμε να κανουμε copy - paste με εναν explorer το backup που εχουμε στην mmc? Εχω ενα αρχειο με το ιστορικο των αναβαθμισεων στα ς60, αλλα δυστυχως δεν εχει για το 3230 (στην ιστοσελιδα μου). To backup αρχειο ειναι συμπιεσμενο ( Backup.arc) Οταν το επαναφερεις αποσυμπιεζεται στο C και παει παντου (bambaacha) :) Οσο για τα firmware για την περιοχη που διατεθηκε το 3230 με την δικη μας αρχικη εκδοση μονο 2 εχουν βγει. Η δικια σου και η 4.0537.0 και μαλιστα με λιγες μερες διαφορα γιατι μαλλον κατι ξεχασαν στη δικια σου :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakisp Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 paidia exw ena problhma me to route66 molis paw na anoiksw thn efarmogh mou bgazei ( efarmogh ekleise route66 kern-exec 3) gnwrhzei kanei kati na me boh8hsei? eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Εκει που καθομουν μου ηρθε η ιδεα να καθαρισω την οθονη.Με τα νυχια μου(κανονικα και φρεσκοκομμενα),ανοιξα το πανω πλαστικο,αυτυο που κρυβει το ηχειο και τις υπερυθρες.Απο εκει και περα πως το ανοιγω? PS:το ξερω οτι καποιο καλο παιδακι το εχει γραψει αναλυτικα στο 1ο ποστ,αλλα οταν παω να κανω download μου λεει πως δεν γινεται. :cry: EDIT:ακυρο,ξεκινησε να κατεβαινει. :!: Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Επισης:50 λεπτα πριν τα γενεθλια μου,βρηκα ενα πολυποθητο προγραμμα το οποιο δεν δουλευε στα 3230 μας.Αναφερομαι στο.......CAMERA FX!! :w00t: :w00t: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!ΚΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ briefcase ΜΟΥ!! (πατηστε το "orone" στην υπογραφη μου.) Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Orone ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ Σ`ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Prospathousa meso bt na peraso to trivial sto kinito (1116 kb) kai mou evgaze minima oti to megisto pou mporei na metaferthei einai 1024 kb, eno palaiotera (alla kai tora) mporo kai pernao sto kinito mp3 pou einai 3 kai 4 mb. Kamia idea giati to kanei afto??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Αγνωστο πως και γιατι,θελοντας να μεταφερω καποιες εφαρμογες στην καρτα μεσω card reader,ο υπολογιστης μου ελεγε οτι η καρτα εχει προστασια εγγραφης.Υπ`οψιν οτι το απογευμα ειχα κανει αναβαθμιση(το αναφερω πιο πριν). Καθε προσπαθεια διαμορφωσης της καρτας ειτε στο κινητο ,ειτε στον υπολογιστη κερδιζει χρυσο μεταλλιο στην αποτυχια. Πως μπορω να αφαιρεσω την προστασια εγγραφης ????? (ανθρωπος στην θαλασσααααααααααααα) Το ιδιο συμβαινει και στην 32 Mb (μανισια) που εβαλα για να δω αν εκεινη δουλευει κανονικα.(Πρωτα βεβαια την ειχα βαλει στι κινητο) Εχει υπαρξη προβλημα σε κανεναν απο εσας τετοιας μορφης μετα την αναβαθμιση ? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 μπορει καποιος που εβαλε το νεο firmware να πει τι αλλαγες παρατηρησε; και γιατι ειναι τοσο μεγαλο; ( σορυ αν επαναλαμβανομαι.. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 τιποτα.Απολυτως τιποτα δεν παρατηρησα.ΑΑΑΑ!Πηγα να το ξεχασω.Χαμηλωσαν τα παιδια απο τη Νοκια τον ηχο μπιπ που εχει στην αρχη κα8ε ηχου κλησης και μηνυματος :lol: :lol: :lol: .Το εκανα προσφατα αναβαθμιση και μ ειπαν οτι ειναι μεγαλη η αναβαθμιση,αλλα δεν καταλαβα τι αλλαξαν.Ρωτησα στο Νοκια κλαμπ και δεν μ απαντησαν ουσιαστικα. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Ευκολο :) Εχεις το winamp φανταζομαι ή καποιο προγραμμα που κανει rip cd. Στις επιλογες του προγραμματος αντι για stereo βαλε mono και κανε rip ενα τραγουδι απο cd. Θα παρεις μια ιδεα... Ναι εχω προγραμμα που κανει rip. Thanks για την βοηθεια! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts