Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sussie τα προγράμματα που έβαλες δεν είναι (..ακόμα) συμβατά με το 3230! περίμενε καινούργιες εκδόσεις!

Θα σου πρότεινα το Photographer v2.50 που δουλεύει μια χαρά...

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?faq=4&fldAuto=207

φιλε μου εγω περασα το photographer 2.5 αλλλα δεν τρεχει το προγραμμα.

μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις στο e-mail μου? akismei1804@yahoo.gr??

ευχαριστω

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου εγω περασα το photographer 2.5 αλλλα δεν τρεχει το προγραμμα.

μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις στο e-mail μου? akismei1804@yahoo.gr??

ευχαριστω

Σου το έστειλαν ή να στο στείλω εγώ;

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

εχω κατεβασει μια εκδοση που λεει 2.5 αλλα δεν τρεχει.,οποτε θα ηθελα να μου στειλεις το δικο σου zipαρισμενο στο ε-μαιλ μου.

ευχαριστω

εχω κατεβασει μια εκδοση που λεει 2.5 αλλα δεν τρεχει.,οποτε θα ηθελα να μου στειλεις το δικο σου zipαρισμενο στο ε-μαιλ μου.

ευχαριστω

;'Έχεις νέο e-mail.

Ξέρει κανείς ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmware? Άμα είναι να το πάω σε κάνα club nokia να μου το αναβαθμίσουν... Ούτως ή άλλως είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα και θα είναι τσάμπα...
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Mπορεις ευκολα με εναν card reader να παρεις back την καρτα στο pc ,οπως ειναι.

exw card reader nervous alla den kserw pws na kanw back up... kamia vohtheia? epishs na rwthsw an ginetai ena fakelaki pou exw me kati mhnumata apo to palio mou thl (to exw apothhkeumeno sto mhnumata>fakeloi mou) an mporw na to metaferw sthn mmc kai apo kei sto pc xwris th vohtheia tou msvdreivee. exw to msgsaver pou mou exei kanei copy ola ta mhnumata mou sto shmeiwmatario tou thlefwnou alla den mporw na to parw to arxeiaki apo kei kai na to perasw sto pc... :(

Τα Αγαθά Copies Κτώνται... :innocent:

M Y P H O N E Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!!

Το κινητό μόλις βγήκε.Δεν νομίζω να υπάρχει καινούργια έκδοση firmware.Περίμενε κανένα δίμηνο.Κάπου εκεί το κόβω να βγεί.

exw card reader nervous alla den kserw pws na kanw back up... kamia vohtheia? epishs na rwthsw an ginetai ena fakelaki pou exw me kati mhnumata apo to palio mou thl (to exw apothhkeumeno sto mhnumata>fakeloi mou) an mporw na to metaferw sthn mmc kai apo kei sto pc xwris th vohtheia tou msvdreivee. exw to msgsaver pou mou exei kanei copy ola ta mhnumata mou sto shmeiwmatario tou thlefwnou alla den mporw na to parw to arxeiaki apo kei kai na to perasw sto pc... :(

Για back up την κάρτα μνήμης θα την βάλεις στον card reader,θα ενεργοποιήσεις από το pc την εμφάνηση κρυφών φακέλων και μετά θα κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο pc.

File ταξιδιωτης22, to exeis katathapsei to 3230 toso kairo! oi pio poloi pou to piran lene ta kalutera gia tin poiotita (plastikon,othonis..ktl) esu ti les tora.... :confused:

entaksei exeis to Samsung SGH-D500(kinitara ontos) , volepsou omos me auto kai ase to 3230 na to krinoun autoi pou to agorasan! exeis kai to link apo kato me mia diethunsi gia to samsung ftino, enatksei... ti na kanoume! eimaste NOKIA-addictive (eksartimenoi) :D

oso gia to pc suite... oloi exoume internet! siga to megalo provlima, eksalou outos i allos tha katevazame pio kainourgia ekdosi..!

....panta filika :whip:

μεγαλε δεν ειμαι κολλημενος με καμια εταιρεια το 3230 το πηρα σημερα και το πουλαω απλα πηγα και το πηρα μονο και μονο απο περιεργεια :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μεγαλε δεν ειμαι κολλημενος με καμια εταιρεια το 3230 το πηρα σημερα και το πουλαω απλα πηγα και το πηρα μονο και μονο απο περιεργεια :)

..... :yawn:

κοιταξε φιλε μου χανιωτη :) δε το παιρνω προσωπικα το θεμα γιατι φυσικα δεν υπαρχει και λογος τετοιος,αλλα ουτε και με τη samsung ειμαι κολλημενος ουτε και με καμια αλλη εταιρεια και κακος κρινεται ενα μελος επειδη το avatar του ειναι το d-500 πω πω τι κολλημα υπαρχει :hunter: .εγω το πηρα το 3230 και δεν ενθουσιαστηκα γι αυτο και το πουλαω κι επισης περιμενω το 6680 οσο για το site της υπογραφης μου δε το χω βαλει για το samsung αλλα επειδη ειναι γνωστος μου αυτος που εχει το μαγαζι

δε νομιζω να ηταν καυστικο το μηνυμα μου απλα θελω να περασω το μηνυμα οτι δεν ειμαι και κανενας κολλημενος με καμια εταιρεια.

ειμαι λατρης του καλου κινητου απλα.κακο ειναι??? :)

...ναι ρε φίλε! όλα καλά, δεν έιπα τίποτα! Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να πάρει ότι του αρέσει! εσένα δεν σ'αρεσε_ τουλάχιστον δεν ήταν ανάγκη να το πεις εδώ! Φαντάζομαι υπάρχει ειδικό τόπικ για πωλήσεις-διαφημησεις!!!

Και κάτι άσχετο, έβαλα μερικά παιχνιδάκια Ngage και έμεινα ... :shock: ! δεν ήξερα οτι παίζουν τοσο καλά... πάρτε καρτούλα μάγκες.... και 'φορτώστε' !!!

...ναι ρε φίλε! όλα καλά, δεν έιπα τίποτα! Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να πάρει ότι του αρέσει! εσένα δεν σ'αρεσε_ τουλάχιστον δεν ήταν ανάγκη να το πεις εδώ! Φαντάζομαι υπάρχει ειδικό τόπικ για πωλήσεις-διαφημησεις!!!

Και κάτι άσχετο, έβαλα μερικά παιχνιδάκια Ngage και έμεινα ... :shock: ! δεν ήξερα οτι παίζουν τοσο καλά... πάρτε καρτούλα μάγκες.... και 'φορτώστε' !!!

να επισημανω ομως οτι για τα χρηματα του το κινητο ειναι πολυ καλο,οθονη εχει πολυ καλη επισης μου αρεσε και η καμερα,το πληκτρολογιο ειναι λιγο θορυβωδες αλλα no problem δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο.

το θεμα ειναι οτι πραγματικα τα χει ολα σε καλη τιμουλα παιζει χωρις ανταγωνιστη στη κατηγορια αυτη. :)

Κι εγώ είχα D-500 και το έδωσα, γιατί παρά τη φήμη του ως κινητάρα δε μου άρεσαν μερικά πράγματα, όπως η μη επεκτάσιμη μνήμη, η όχι και τόσο καλή ποιότητα αναπαραγωγής mp3(δεν φτάνει τα Κ-700 ή 6230), η φωτεινότητα της οθόνης(κατώτερη από άλλα samsung),η μέτρια ποιότητα της κάμερας, η πολύπλοκη διαδικασία περάσματος παιχνιδιών, η έλλειψη internet, ότι δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις mp3 ως ήχους μηνυμάτων ή ξυπνητηριού, ότι οι επαφές τηλεφώνου και κάρτας sim εμφανίζονταν μαζί χωρίς την επιλογή να διαλέξεις εσύ ποια θέλεις να εμφανίζεται και τέλος η αδυναμία οποιασδήποτε παραμετροποίησης.Τουλάχιστον το 3230(ίσως με όχι και τόσο καλή ποιότητα) όλα αυτά στα προσφέρει, π.χ. δεν παίζει καλά τα mp3,αλλά παίζει αρκετά καλά τα ogg. ;)

υπαρχει καποιο προγραμμα για αποθηκευση sms στην mmc. οχι ομως το msvdrivee. καποιο σαν το msgstorer? το οποιο τρεχει αλλα δεν αποθηκευει τιποτα...

επισης προσπαθω να στειλω αρχειο απο το κινητο στο pc με υπερυθρες, αλλα τιποτα. γιατι? το αντιθετο γινεται πανευκολα...

και μια τελευταια ερωτηση. αν βαλω στο τηλεφωνο μια κενη mmc, Θα την διαμορφωσει μονο του οπως χρειαζεται? ta folders τα φτιαχνει αυτοματα?

υπαρχει καποιο προγραμμα για αποθηκευση sms στην mmc. οχι ομως το msvdrivee. καποιο σαν το msgstorer? το οποιο τρεχει αλλα δεν αποθηκευει τιποτα...

to msgsaver..!!idia einai nomizw!!

Μηπως μπορει να μου πει καποιος που υπαρχει αναλυτικα το connection wizard (για ρυθμισεις gprs...)στο κινητο μας???

Γιατι στο δικο μου δεν υπαρχει πουθενα... μαλλον. :mad:

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

www.geocities.com/pkexagias

to msgsaver δουλεψε. αποθηκευει τα μηνυματα στις σημειωσεις... τις σημειωσεις πως τις μεταφερουμε στην mmc ομως??? :worry:

Τις σημειωσεις θα τις βρεις στον φακελο : C:\system\favorites.Οποτε βρισκεις αυτο που θες και το κανεις paste στην mmc.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

asyvivaste tha sumfwnhsw me ton giorgosa ki egw exw to msgsaver alla to arxeiaki pou exei apothhkeutei stis shmeiwseis den uparxei sto c:\system\favourites... thanx billys_541. by the way, telika nomizw den uparxei tropos na metaferw ta mhnumata mou (kai ta "eiserxomena" kai "tous fakelous mou") opws einai san arxeio sto pc kai meta to format se thlefwno kai karta mnhmhs na ta ksanaperasw... :'(

a kai kserei kaneis pws ginetai na allaksw profil? :O

asyvivaste tha sumfwnhsw me ton giorgosa ki egw exw to msgsaver alla to arxeiaki pou exei apothhkeutei stis shmeiwseis den uparxei sto c:\system\favourites... thanx billys_541. by the way, telika nomizw den uparxei tropos na metaferw ta mhnumata mou (kai ta "eiserxomena" kai "tous fakelous mou") opws einai san arxeio sto pc kai meta to format se thlefwno kai karta mnhmhs na ta ksanaperasw... :'(

Τοτε χρησιμοποιησε το Message storer το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις εσυ που θα αποθηκευσει το *.txt με τα μηνυματα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Τοτε χρησιμοποιησε το Message storer το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις εσυ που θα αποθηκευσει το *.txt με τα μηνυματα.

...to opoio omos den doulevei sto diko mou 3230....

Aπο την διαμορφωση του τηλεφωνου

Μενου ->προφιλ. (σελιδα 158 του e-manual.)

Μηπως μπορει να μου πει καποιος που υπαρχει αναλυτικα το connection wizard (για ρυθμισεις gprs...)στο κινητο μας???

Γιατι στο δικο μου δεν υπαρχει πουθενα... μαλλον. :mad:

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Aν δεν το εχεις,κατεβασε το απο εδω

http://www.nokia.com/nokia/0,,71334,00.html

Εναλλακτικα, μπορεις να στελεις τα settings on the air στο κινητο σου

http://www.nokia.com/nokia/0,,71993,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

thanx nervous... telika tha kanw format kai as xasw ta mhnumata ti na kanoume mhn ta theloume ki ola dika mas! :)