Romanos Δημ. January 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Λογικό μου φαίνεται, αφού το δικό σου δουλεύει μια χαρά, ποιος ο λόγος να δώσεις σημασία στο χρόνο φόρτισης, ειδικά αν το φορτίζεις μια φορά το εικοσαήμερο; Ενώ απ την άλλη αν σου σπάσει τα νεύρα με το που το βγάλεις απ το κουτί, το προσέχεις αυτό, θέλεις δε θέλεις, αφού όλη την χτεσινή μέρα πάνω στο φορτιστή την έβγαλε. Εδώ να πω ότι πλέον η μπαταρία είναι στο 0, έκλεισε, έβγαλε ίσα με 8 ώρες με μια φόρτιση. Τότε δυστυχώς είναι ελαττωματικό :cry: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μήπως δεν είναι το γνήσιο αλλά κλώνος; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μήπως δεν είναι το γνήσιο αλλά κλώνος; Αν και δεν ξέρω πως μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, το δικό μου που το πήρα μαζί με του Angmar δουλεύει κανονικά. Και το τρίτο της παρέας θα ανοιχτεί αύριο για να δούμε αν δουλεύει και αυτό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβουμε ένα γνήσιο από ένα μουφα mi band; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Δεν βρήκα κάποιο οδηγό αλλά από ότι είδα η μπαταρία είναι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να κάνει την διαφορά καθώς το official μπορεί να κρατήσει από 30 έως 45 ημέρες.... Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την εφαρμογή που έχεις εγκατεστημένη κακιά πόσες φορές δονείται.... Τέλος ένα επικό FAQ http://en.miui.com/thread-81191-1-1.html Που λύνει πολλές απορίες.... Edited January 31, 2015 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τις τελευταίες 2 μέρες έχω διαβάσει το μισό ίντερνετ σχετικά με το miband, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μούφες mibands, απλά υπάρχουν αρκετά ελαττωματικά τα οποία παρουσιάζουν διάφορα συμπτώματα, είτε μικρή διάρκεια μπαταρίας, είτε πεθαίνουν ξαφνικά. Το προσωπικό των mi forums είναι πολλές φορές αγενείς και πολύ vague στις απαντήσεις τους σε μέλη που έχουν προβλήματα με τα mibands τους. Πετάνε ένα 'clone' και δεν προσφέρουν καμία εξήγηση για το πως κατέληξαν εκεί ή πως μπορεί ο χρήστης όντως να διασταυρώσει αν είναι όντως γνήσιο χαλασμένο ή κλώνος. Σύμφωνα με μερικούς εκεί μέσα τα προϊόντα της xiaomi δε γίνεται να έχουν προβλήματα, απλά έχεις κλώνο. Ε, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δυστυχώς τα miforums θυμίζουν rpg game ,οπου κερδίζεις πόντους και experience ανεβάζοντας τον avatar σου κατηγορίες. Σε κάθε θέμα βλέπεις να γεμίζουν με posts του στύλ, great, thanks good,cool κλπ. για να παίρνουν πόντους.Θέλει πάρα πολύ ψάξιμο για να βρεις κατι κάλο εκεί. Εξού και η μονολεκτική απάντηση "clone" που πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Σήμερα παρέλαβα 2 Mi Bands από διαφορετικά μαγαζιά (Geekbuying και Tinydeal). Οι συσκευασίες τους είναι ολόιδιες και τυλιγμένες με ζελατίνη αλλά τα αυτοκολλητάκια στο πίσω μέρος τους διαφέρει λίγο καθώς γράφουν τα ίδια, κινέζικα φυσικά, αλλά με διαφορετική σειρά (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) και λέω μήπως ένα από τα δύο είναι κλώνος. :confused: Αριστερά από το Geekbuying και δεξιά από το Tinydeal (έχω ανοίξει μόνο το πρώτο προς το παρόν αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα): http://s15.postimg.org/754zm5snv/IMG_20150204_095220991_HDR.jpg Καμία ιδέα; Edited February 4, 2015 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Σήμερα παρέλαβα 2 Mi Bands από διαφορετικά μαγαζιά (Geekbuying και Tinydeal). Οι συσκευασίες τους είναι ολόιδιες και τυλιγμένες με ζελατίνη αλλά τα αυτοκολλητάκια στο πίσω μέρος τους διαφέρει λίγο καθώς γράφουν τα ίδια, κινέζικα φυσικά, αλλά με διαφορετική σειρά (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) και λέω μήπως ένα από τα δύο είναι κλώνος. :confused: Αριστερά από το Geekbuying και δεξιά από το Tinydeal (έχω ανοίξει μόνο το πρώτο προς το παρόν αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα): http://s15.postimg.org/754zm5snv/IMG_20150204_095220991_HDR.jpg Καμία ιδέα; Το δικό μου είναι ίδιο με το αριστερά. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Το δικό μου είναι ίδιο με το αριστερά. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Και μένα το ίδιο με αυτό αριστερά είναι...αλλά το πήρα από TinyDeal... Edited February 4, 2015 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Υπάρχει τρόπος να το κάνω να μην μετράει όλη την ώρα βήματα;; πχ δεν θέλω να μετράει βήματα μέσα στο σπίτι αλλά μόνο όταν βγαίνω έξω. Δεν βλέπω πουθενά ρύθμιση για μηδενισμό. Πάντως πρέπει να μετράει περισσότερα βήματα. Επηρεάζεται μάλλον από κινήσεις του χεριού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όντως μετράει περισσότερα βήματα και όχι, δεν έχει επιλογή να σταματήσει να μετράει, θα πρέπει να το βγάλεις απ το χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει με 2 τηλεφωνα; (οχι ταυτοχρονα φυσικα) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όντως μετράει περισσότερα βήματα και όχι, δεν έχει επιλογή να σταματήσει να μετράει, θα πρέπει να το βγάλεις απ το χέρι. Βασικα μετραει πολυ περισσοτερα βηματα, ειδικα μες στο σπιτι με βγαζει οτι κανω 100 μετρα για πλακα. Εξω ειναι πιο νορμαλ σε ενα σταθερο περπατημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Έτσι δουλεύουν όλα τα pedometer like it or not... Θα πρέπει να ζήσετε με αυτό... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει με 2 τηλεφωνα; (οχι ταυτοχρονα φυσικα) Ναι ,όχι όμως ταυτόχρονα και πρέπει να έχεις την ίδια version της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έτσι δουλεύουν όλα τα pedometer like it or not... Θα πρέπει να ζήσετε με αυτό... Μετρησε 12 βηματα στον υπνο μου!!! Βεβαια στριφογυρνουσα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μετρησε 12 βηματα στον υπνο μου!!! Βεβαια στριφογυρνουσα αρκετα. Και σε μένα καμία φορά μετράει αν κάνω ανήσυχο ύπνο. Αλλά το βρίσκω λογικό αν δεν καθομαι ήσυχος! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν έχει σημασία, αμα κάθεσε, κανεις την ανάγκη σου, ή ετοιμάζεσαι για μια βόλτα στην σελήνη και πάλι πίσω. Τα pedometer δουλεύουν έτσι, όλα, γιατί έτσι είναι φτιαγμένα να κάνουν μόλις "διαβάσουν" οποιαδήποτε κίνηση, δεν είναι GPS ούτε είναι συνδεδεμένα με τους μύες σας για να καταλαβαίνουν τι κάνετε. Άμα δεν θέλετε να μετράει βήματα βγάλτε το ή αφαιρέστε 10-15% στο τέλος της ημέρας για να δείτε περίπου πόσο έχετε περπατήσει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παρέλαβα σήμερα από tinydeal.com. Λειτουργεί κανονικά. Πολύ καλή αγορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μεσημεριανο υπνο δν μετραει μαλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σε εμένα μέτρησε κανονικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Σήμερα το παρέλαβα και γω (από ebay) :D Λειτουργεί άψογα και κάνει ακριβώς αυτά που θέλω (ειδοποιήσεις και ειδοποίηση κλήσης). Σε κανα δυο μέρες θα ξέρω και αν είναι το γνήσιο ή κλώνος. Λογικά θα το καταλάβω από την διάρκεια της μπαταρίας ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 η ειδοποιηση για κληση μετα απο ποσα sec ερχεται? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 η ειδοποιηση για κληση μετα απο ποσα sec ερχεται? Υπάρχει η επιλογή να έρχεται από 3 δευτερόλεπτα και μετά. Αλλά έχει και επιλογή αν βάλεις την "πειραγμενη" εφαρμογή να δονειται κατευθείαν. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts