Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,δεν γνωρίζω που να ρωτήσω οπότε θα ξεκινήσω εδώ, μπορεί ένα smartwatch(το Xiaomi? ) να είναι συνδεδεμένο με κινητό και Bluetooth ακουστικό? Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,δεν γνωρίζω που να ρωτήσω οπότε θα ξεκινήσω εδώ, μπορεί ένα smartwatch(το Xiaomi? ) να είναι συνδεδεμένο με κινητό και Bluetooth ακουστικό? Ευχαριστώ

το smartwatch να είναι συνδεδεμένο με το ακουστικό ; (δεν ξέρω έχει τέτοιες δυνατότητες το sw της xiaomi ?)

αν εννοείς να είναι συνδεδεμένα και τα 2 με το κινητό , λογικά ναι

εγώ π.χ. έχω και το band και bt ακουστικά ταυτόχρονα στο κινητό

• 4 weeks later...

Το Mi Fit το εγκαθιστώ από το Google Play ή από APK (http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-2-4-2-release/);

Θέλω να βάλω και το Tools & Mi Band για συνεχόμενη καταγραφή καρδιακών παλμών.

Έχω το Mi Band 1s.

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια, αγορασα σημερα ενα μεταχειρισμενο mi band 2 απο ενα φιλο, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεσω με το κινητο , δεν μου το συνδεεει με τις εφαρμογες . Εχω το galaxy s 7 edge , ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Γεια σας παιδια, αγορασα σημερα ενα μεταχειρισμενο mi band 2 απο ενα φιλο, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεσω με το κινητο , δεν μου το συνδεεει με τις εφαρμογες . Εχω το galaxy s 7 edge , ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Από το προηγούμενο κάτοχο είχε γίνει unpair από το κινητό του; Είναι φορτισμένο; Το δικό σου κινητό εμφανίζει το Mi band 2 στις συσκευές bluetooth; Το έχεις κάνει pair στο mi fit;

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

• 2 months later...
  • 2 months later...
Καλησπέρα σας.

Έχει κάποιος περίσσιο φορτιστή μήπως;

Για ποιο miband? Το 1s ή το πρώτο με τα πράσινα led?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το mi band 1s έχω.
Έχω το φορτιστή για το 1s που δεν χρειάζομαι γιατί το έχω χάσει. Αν θες στείλε μου πμ να το κανονίσουμε αν γίνεται.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Να ευχαριστώ δημόσια τον φίλο zananiro για το ενδιαφέρον και την κίνηση του να μου στείλει τον φορτιστή.

• 1 month later...

σχετικα με το συγχρονισμο δεδομενων δεν ειχα προσβαση στη συσκευη που το συγχρονιζω για 9 μερες και δε μου κατεβασε κανενα δεδομενογια το διαστημα αυτο. εκανα εκ νεου εγκατασταση και μου βγαζει απλα μεχρι τη μερα που το συγχρονισα τελευταια φορα οπως το αφησα δηλαδη.

Μπορω να κανω κατι αλλο μηπως δω στοιχεια απο τις μερες που εχασα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...

καλημέρα προσπαθώ να συγχρονίσω ένα turbo x A3 με το Xiaomi Mi Band 2

και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

αδυναμία συζευξης επαναφέρετε τις εργοστασιακες ρυθμίσεις του band και προπαθήστε ξανά

όταν πατώ να κάνει επαναφορά μου βγάζει το μηνυμα.

εισαγεται τον αριθμό στο band

ποιός είναι αυτός ο αριθμός;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Μήπως θελει να πατησεις το κουμπι;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μήπως θελει να πατησεις το κουμπι;

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση.

όχι δεν ήθελε να πατήσω το κουμπί.

απλά το Xiaomi Mi Band 2, είχε προηγουμένως συγχρονιστεί με άλλο κινητό.

αυτό ήταν το πρόβλημα, έπρεπε να γίνει από την εγκατάσταση του προηγούμενου κινητού διαγραφή και τελικά

συνδέθηκε κανονικά.

αυτό όμως, σημαίνει πως στην περίπτωση που κάποιος αγοράσει η πουλήσει ένα μεταχειρισμένο Xiaomi Mi Band 2.

πρέπει προηγουμένως να έχει γίνει αποδεσμεύσει του Xiaomi Mi Band 2 από το προηγούμενο κινητό, γιατί διαφορετικά δε θα συνδέεται.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Αυτό συμβαίνει με όλες τις συσκευές και τα κινητά της Xiaomi

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• 5 months later...
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πότε είναι καλύτερα για την μπαταρία του να φορτίζεις το mi band 2? Όταν τελειώσει τελείως η μπαταρία ή σε όποιο στάδιο θέλεις όπως στα κινητά? Και πως είναι καλύτερα να φορτιστεί με φορτιστή κινητού ή σε λάπτοπ ή power bank? Edited by crableg

Όσο καιρό το έχω το φορτίζω όταν φτάσει ~5%

Όπως και αρκετοί γνωστοί μου

Κανένας δεν έχει θέμα με τη μπαταρία

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσο καιρό το έχω το φορτίζω όταν φτάσει ~5%

Όπως και αρκετοί γνωστοί μου

Κανένας δεν έχει θέμα με τη μπαταρία

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εγώ έχω θέμα, απλά ρωτάω τι είναι καλύτερο. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πότε είναι καλύτερα για την μπαταρία του να φορτίζεις το mi band 2? Όταν τελειώσει τελείως η μπαταρία ή σε όποιο στάδιο θέλεις όπως στα κινητά? Και πως είναι καλύτερα να φορτιστεί με φορτιστή κινητού ή σε λάπτοπ ή power bank?
Για το power bank, δεν είμαι σίγουρος. Ίσως το γεγονός ότι δεν τραβάει πολύ ρεύμα στη φόρτιση, να κάνει το power bank να σβήσει και να μην το φορτίσει τελικά.

Για το power bank, δεν είμαι σίγουρος. Ίσως το γεγονός ότι δεν τραβάει πολύ ρεύμα στη φόρτιση, να κάνει το power bank να σβήσει και να μην το φορτίσει τελικά.

Το λέω αυτό γιατί διάβασα σε ξένα sites ότι καλύτερα να το φορτίζεις σε λάπτοπ ή power bank και όχι σε πρίζα.

Το λέω αυτό γιατί διάβασα σε ξένα sites ότι καλύτερα να το φορτίζεις σε λάπτοπ ή power bank και όχι σε πρίζα.
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Όλες οι σύγχρονες συσκευές που έχουν LiPo μπαταρίες, έχουν κύκλωμα φόρτισης που φορτίζει σωστά τη μπαταρία ότι φορτιστή και να χρησιμοποιήσεις.

Ένα USB 2.0 δίνει μέχρι 500mA ρεύμα, που είναι πολύ περισσότερο από αυτό που τραβάει το MiBand στη φόρτιση. Και 10Α φορτιστή να βάλεις, θα τραβήξει όσα χρειάζεται.

Μην το ψάχνεις άλλο. Κοίτα να χαρείς το μπρασελεδάκι, και όταν με το καλό αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία του σε 2-3 χρόνια, παίρνεις καινούριο, καλύτερο.

Μην ξεχνάς ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι κύκλοι φόρτισης, και με 20 μέρες αυτονομία, θα πάρει χρόνια να φτάσει η μπαταρία στα όρια της.

Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Όλες οι σύγχρονες συσκευές που έχουν LiPo μπαταρίες, έχουν κύκλωμα φόρτισης που φορτίζει σωστά τη μπαταρία ότι φορτιστή και να χρησιμοποιήσεις.

Ένα USB 2.0 δίνει μέχρι 500mA ρεύμα, που είναι πολύ περισσότερο από αυτό που τραβάει το MiBand στη φόρτιση. Και 10Α φορτιστή να βάλεις, θα τραβήξει όσα χρειάζεται.

Μην το ψάχνεις άλλο. Κοίτα να χαρείς το μπρασελεδάκι, και όταν με το καλό αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία του σε 2-3 χρόνια, παίρνεις καινούριο, καλύτερο.

Μην ξεχνάς ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι κύκλοι φόρτισης, και με 20 μέρες αυτονομία, θα πάρει χρόνια να φτάσει η μπαταρία στα όρια της.

[/quote

Τώρα που είναι η μπαταρία στο 50% μπορώ να το φορτίσω ή πρέπει να περιμένω να πέσει στο 5%? Θα μειωθεί η διάρκεια της?

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα που είναι η μπαταρία στο 50% μπορώ να το φορτίσω ή πρέπει να περιμένω να πέσει στο 5%? Θα μειωθεί η διάρκεια της?

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα που είναι η μπαταρία στο 50% μπορώ να το φορτίσω ή

Καλύτερα να περιμένεις. Θα σε ειδοποιήσει στο 10%. Είπαμε πιο πολύ μετράνε οι κύκλοι φόρτισης, οπότε όσο πιο λίγες φορές το φορτίζεις, τόσο πιο πολύ θα κρατήσει μπαταρία σου. Απλά μην το αφήνεις να ξεφορτίζει τελείως.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι το ψάχνεις; Σε λίγο θα πάψεις να ασχολείσαι με τη φόρτιση, και θα σε ειδοποιεί αυτό. Μετά την ειδοποίηση έχεις ακόμα τουλάχιστον μια μέρα λειτουργίας, οπότε το φορτίζεις με την ανεσή σου.9024e33e7f9535c0b581b4cef4fbc8f2.jpg

Καλύτερα να περιμένεις. Θα σε ειδοποιήσει στο 10%. Είπαμε πιο πολύ μετράνε οι κύκλοι φόρτισης, οπότε όσο πιο λίγες φορές το φορτίζεις, τόσο πιο πολύ θα κρατήσει μπαταρία σου. Απλά μην το αφήνεις να ξεφορτίζει τελείως.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι το ψάχνεις; Σε λίγο θα πάψεις να ασχολείσαι με τη φόρτιση, και θα σε ειδοποιεί αυτό. Μετά την ειδοποίηση έχεις ακόμα τουλάχιστον μια μέρα λειτουργίας, οπότε το φορτίζεις με την ανεσή σου.9024e33e7f9535c0b581b4cef4fbc8f2.jpg

Οκ, ευχαριστώ.