reborn1 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 το 1s εχω μέτρησα πολλες φορες παλμούς και δονησεις έλεγε 100% το εβαλα παλι τωρα να το αφησω παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 στο gearbest το βρισκω στα 16.75 υπαρχει καποου αλλου σε καλυτερη τιμη; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 στο gearbest το βρισκω στα 16.75 υπαρχει καποου αλλου σε καλυτερη τιμη; πρέπει να ειναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 μετα απο δυο μερες εχει ππέσει στο 92% η μπαταρια και μου εχει μετρισει υπνο μονο την πρωτη μερα μετραει συγκεκριμενες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 μετα απο δυο μερες εχει ππέσει στο 92% η μπαταρια και μου εχει μετρισει υπνο μονο την πρωτη μερα μετραει συγκεκριμενες ωρες? Μην ανησυχείς, θα κρατήσει πολύ η μπαταρία Όσον αφορά τον ύπνο, μάλλον τον μετράει μόνο βραδινές ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μην ανησυχείς, θα κρατήσει πολύ η μπαταρία Όσον αφορά τον ύπνο, μάλλον τον μετράει μόνο βραδινές ώρες την πρωτη μέρα μετρισε 5:30 το πρωι μέχρι το ξυπνημα περισσοτερο με ανησυχει οτι δεν εχω ειδοποησεις παρα μονο οταν με παιρνουν τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έχεις δώσει δικαίωμα να διαβάζει τις ειδοποιήσεις το mi fit από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου; Πχ σε εμένα μέσα στις ρυθμίσεις του ήχου έχει επιλογή για πρόσβαση εφαρμογών στις ειδοποιήσεις. Θα το βρεις λογικά είτε εκεί είτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας, ανάλογα με το πως έχει μορφοποιήσει ο κατασκευαστής το μενού των ειδοποιήσεων. Το Mi Band Tools σε συνεχόμενα μηνύματα στο viber δονάει κάθε φορά. Αν θες αγόρασε την εφαρμογή, δοκίμασέ την και αν δεν σου κάνει την επιστρέφεις. Έχεις κάποια ώρα να επιστρέψεις την εφαρμογή στο play store, αλλά αυτό ψάξε το λίγο περισσότερο αν θες, γιατί δεν το έχω διαβάσει αναλυτικά για το πως λειτουργεί. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έχεις δώσει δικαίωμα να διαβάζει τις ειδοποιήσεις το mi fit από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου; Πχ σε εμένα μέσα στις ρυθμίσεις του ήχου έχει επιλογή για πρόσβαση εφαρμογών στις ειδοποιήσεις. Θα το βρεις λογικά είτε εκεί είτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας, ανάλογα με το πως έχει μορφοποιήσει ο κατασκευαστής το μενού των ειδοποιήσεων. Το Mi Band Tools σε συνεχόμενα μηνύματα στο viber δονάει κάθε φορά. Αν θες αγόρασε την εφαρμογή, δοκίμασέ την και αν δεν σου κάνει την επιστρέφεις. Έχεις κάποια ώρα να επιστρέψεις την εφαρμογή στο play store, αλλά αυτό ψάξε το λίγο περισσότερο αν θες, γιατί δεν το έχω διαβάσει αναλυτικά για το πως λειτουργεί ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δώσει δικαίωμα να διαβάζει τις ειδοποιήσεις το mi fit από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σου; Πχ σε εμένα μέσα στις ρυθμίσεις του ήχου έχει επιλογή για πρόσβαση εφαρμογών στις ειδοποιήσεις. Θα το βρεις λογικά είτε εκεί είτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας, ανάλογα με το πως έχει μορφοποιήσει ο κατασκευαστής το μενού των ειδοποιήσεων. Το Mi Band Tools σε συνεχόμενα μηνύματα στο viber δονάει κάθε φορά. Αν θες αγόρασε την εφαρμογή, δοκίμασέ την και αν δεν σου κάνει την επιστρέφεις. Έχεις κάποια ώρα να επιστρέψεις την εφαρμογή στο play store, αλλά αυτό ψάξε το λίγο περισσότερο αν θες, γιατί δεν το έχω διαβάσει αναλυτικά για το πως λειτουργεί εχω δώσει δικαίωμα να διαβάζει τις ειδοποιήσεις κανονικα ,την πρωτη μερα μου έδωσε ειδοποιηση στο μεσεντζερ αλλα ποτε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Θέλω να το αγοράσω.ποιο μαγαζί πιστεύεται συμφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο; Το vickmall δυστυχώς το έχει πολύ ακριβά. Με ενδιαφέρει να είναι το γνήσιο και να έρθει σύντομα.ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest; Βγαίνει κάτω από 20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Θέλω να το αγοράσω.ποιο μαγαζί πιστεύεται συμφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο; Το vickmall δυστυχώς το έχει πολύ ακριβά. Με ενδιαφέρει να είναι το γνήσιο και να έρθει σύντομα.ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest; Βγαίνει κάτω από 20 ευρώ. Geekbuying, banggood, gearbest έχουν γνήσια. Το Geekbuying νομίζω έχει την πιο ανταγωνιστική τιμή μετά το gearbest αλλά θα έρθει από Κίνα. Για ευρωπαϊκή αποθήκη δες και στο banggood μήπως το έχει, αλλά γενικά δεν θα δεις και τρομερές διάφορες στο χρόνο παραλαβής, οπότε πάρτο από Κίνα. Για το gearbest σιγουρεψου πρώτα ότι το έχει σε στοκ γιατί αλλιώς μέχρι να παραλαβεις μπορεί να έχει βγει band 2s. Πάντως προσωπικά δεν θα αγόραζα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του geabest με αυτά που διαβάζω τώρα τελευταία. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Geekbuying, banggood, gearbest έχουν γνήσια. Το Geekbuying νομίζω έχει την πιο ανταγωνιστική τιμή μετά το gearbest αλλά θα έρθει από Κίνα. Για ευρωπαϊκή αποθήκη δες και στο banggood μήπως το έχει, αλλά γενικά δεν θα δεις και τρομερές διάφορες στο χρόνο παραλαβής, οπότε πάρτο από Κίνα. Για το gearbest σιγουρεψου πρώτα ότι το έχει σε στοκ γιατί αλλιώς μέχρι να παραλαβεις μπορεί να έχει βγει band 2s. Πάντως προσωπικά δεν θα αγόραζα από την ευρωπαϊκή αποθήκη του geabest με αυτά που διαβάζω τώρα τελευταία. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Υ.Γ. Το παράγγειλα τελικά από το GeekBuying sta 18 δολάρια. Πιστεύω πολύ καλή τιμή και στην παραγγελία έλεγε πως θα σταλεί με tracking number. Για να δούμε τώρα αν θα έρθει και σε πόσο χρόνο... Edited March 12, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Να κάνω και άλλη μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί.. Όταν με το καλό παραλαβω το miband ποια έκδοση του mifit να εγκαταστησω? Μέχρι τώρα έχω διαβάσει για τις εξής επιλογές: 1. Εγκατάσταση από το playstore 2. Εγκατάσταση του xiaomi store και στην συνέχεια του mifit ώστε να είναι νεότερη ή έκδοση. 3. Εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το miui hellas 4. Κάποια έκδοση tweked από το xda.. Αυτό που θέλω είναι την πρώτη φορά να γίνει σωστά ή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του firmware.. Κάθε βοήθεια δεκτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Να κάνω και άλλη μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί.. Όταν με το καλό παραλαβω το miband ποια έκδοση του mifit να εγκαταστησω? Μέχρι τώρα έχω διαβάσει για τις εξής επιλογές: 1. Εγκατάσταση από το playstore 2. Εγκατάσταση του xiaomi store και στην συνέχεια του mifit ώστε να είναι νεότερη ή έκδοση. 3. Εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το miui hellas 4. Κάποια έκδοση tweked από το xda.. Αυτό που θέλω είναι την πρώτη φορά να γίνει σωστά ή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του firmware.. Κάθε βοήθεια δεκτή.. Μετά το (1) και το bt pairing, θα σου αναβαθμίσει το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μετά το (1) και το bt pairing, θα σου αναβαθμίσει το firmware Άρα αν κατάλαβα καλά αρχικά ξεκινά με εγκατάσταση της εφαρμογής από το playstore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Άρα αν κατάλαβα καλά αρχικά ξεκινά με εγκατάσταση της εφαρμογής από το playstore.. Είτε τη βάλεις απο το play store είτε βάλεις την κινέζικη απο το market πχ της xiaomi το ίδιο είναι. Απλώς η δεύτερη παίρνει πιο συχνά ενημερώσεις και έχει κάποιες επιπλέον λειτουργίες για τρέξιμο. Αν και έχει να βγάλει ενημέρωση πολλούς μήνες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) μου ηρθε ενημέρωση ειναι στα κινεζικα και εκτος απο αυτο κρασαρει και με πεταει εξω την εκανα διαγραφη και τωρα στο κινεζικο μαρκετ δεν την εμφανιζει τι γίνεται? Edited March 17, 2016 by reborn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) μου ηρθε ενημέρωση ειναι στα κινεζικα και εκτος απο αυτο κρασρει και με πεταει εξω την εκανα δοαγραφη και τωρα στο κινεζικο μαρκετ δεν την εμφανιζει τι γίνεται? lol ναι βγήκε τελείως διαφορετική έκδοση , μάλλον πρέπει να βάλουμε αυτή του Play μέχρι να στρώσουν τα πράγματα αν έχετε την έκδοση από το mi store μην κάνετε το update στην 2 , δεν έχει αγγλικά ακόμα Edited March 15, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 lol ναι βγήκε τελείως διαφορετική έκδοση , μάλλον πρέπει να βάλουμε αυτή του Play μέχρι να στρώσουν τα πράγματα αν έχετε την έκδοση από το mi store μην κάνετε το update στην 2 , δεν έχει αγγλικά ακόμα αναγκαστικα εβαλα αυτη του play μακαρι να βγει στα αγγλικα και να εχει περισσοτερες λειτουργιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) το σβήνω για να μην μπερδέψω τον κόσμο :)) Edited March 15, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 είναι τελείως διαφορετική βασικά από ότι κατάλαβα το app δεν είναι επίσημα της xiaomi (τουλάχιστον όχι της ίδιας ομάδας που βγάζει τα άλλα apps στο store) γιατί αν δεις σαν developer στο play είναι μια xiaomi technologies που έχει 2 app , το mi fit Και ένα άλλο στα κινέζικα που μοιάζει με αυτό το νέο Mi fit επίσης αυτοί σαν hardware αν πας στο λινκ της περιγραφής έχουν τελείως διαφορετική συσκευή (κι όχι το Mi band) Δηλαδή ή επίσημη εφαρμογή έγινε μη επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Δηλαδή ή επίσημη εφαρμογή έγινε μη επίσημη? όχι πάντα επίσημη ήταν λάθος διατύπωση έκανα :) του ios πρέπει να έχει αγγλικά οπότε βάλτε του play Και περιμένουμε :) Edited March 15, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 τι διαφορά εχει το mi fit απο το google fit ? το κατεβασα το google fit και οταν μπηκα mi fit έδειχνε πολλά βήματα και νομιζω τα μετραει διπλα ειναι ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) τι διαφορά εχει το mi fit απο το google fit ? το κατεβασα το google fit και οταν μπηκα mi fit έδειχνε πολλά βήματα και νομιζω τα μετραει διπλα ειναι ιδεα μου? μα δεν είναι το ίδιο πράγμα (είναι δηλαδή αλλά δεν έχει άμεση σχέση το google με το band) , τι εννοείς τι διαφορά :) αν εννοείς το google fit μετράει διπλά ναι , γιατί αν το έχεις βάλει να συγχρονίζει μετράει τα βήματα του Miband και προσθέτει και τα βήματα που κατέγραψε το google fit (αν έχεις το κινητό μαζί σου) υ.γ. βγήκε στο κινέζικο η 2.01 που έχει αγγλικά Edited March 17, 2016 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 υ.γ. βγήκε στο κινέζικο η 2.01 που έχει αγγλικά μολις την εβαλα εγω. εχει καποια κινεζικα που τους ξεφυγαν στην μεταφραση αλλα φαινεται βελτιωμενη. Η προηγουμενη ειχε επιλογη "running"? 2η μερα που το φοραω δεν ειχα προλαβει να ψαξω αρκετα την παλια εκδοση και δεν ειχα δει καπου τετοια δυνατοτητα. Τωρα την προσθεσαν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 μολις την εβαλα εγω. εχει καποια κινεζικα που τους ξεφυγαν στην μεταφραση αλλα φαινεται βελτιωμενη. Η προηγουμενη ειχε επιλογη "running"? 2η μερα που το φοραω δεν ειχα προλαβει να ψαξω αρκετα την παλια εκδοση και δεν ειχα δει καπου τετοια δυνατοτητα. Τωρα την προσθεσαν? αν την είχες από το κινέζικο ναι την είχε την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts