Directx Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Όπως εξήγησα και προηγουμένως.. απλά όταν δοκιμάζεις να εκτυπώσεις το χαρτονόμισμα του Euro η εκτύπωση διακόπτεται στην μέση και σου «πετά» στο ημιεκτυπωμένο χαρτί το συγκεκριμένο link προς το web-site .. οπότε απλά δεν μπορείς να εκτυπώσεις ολόκληρο το χαρτονόμισμα .. so simple !! Ελπίζω να έγινα καλύτερα κατανοητός τώρα … * Δεν είναι ράδιο αρβύλα, το γράφει ο παθών συντάκτης του περιοδικού + παραθέτει φωτογραφία, απλά ισχύει σε ορισμένα μοντέλα.. ;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Σήμερα έπιασα το 1ο κάλπικο νόμισμα εν γνώση μου. Έχετε πιάσει ποτέ κάλπικο νόμισμα ή πλαστό χαρτονόμισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 exo piasei mia fora stin taverna enos thiou mou. den katalavaineis diafora, prepei na ksereis merika pragmata gia na ypopsiasteis esto. eutixos voithane ta mixanimata anagnorisis. ithela kai kati allo na rotiso, lete na eimai offtopic....??? loipon i erotisi einai: ena dinario se posi aksia euro antistoixei???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ena dinario se posi aksia euro antistoixei???? Υπάρχουν πολλών ειδών δινάρια. Ποια λες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Υπάρχουν πολλών ειδών δινάρια. Ποια λες εσύ; ena iordaniko dinario. sorry pou den to diekrynisa:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ena iordaniko dinario. sorry pou den to diekrynisa:) 1 JOD = 0.915509 EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 euxaristo poly soublaki-3!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μου θύμισε το αντίστοιχο επισόδειο από το μην αρχίζεις την μουρμούρα.. Σας έχουν δώσει πλαστά €€ ?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κι εγω μολις ειδα ξεθαφτηκε το θεμα,την μουρμουρα θυμηθηκα και η απορια μου ειναι αν υπαρχει οντως τετοιο στυλο που να αναγνωριζει τα πλαστα χαρτονομισματα και πως λειτουργει.Μεχρι τωρα μονο φακο ηξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τα μηχανήματα που αναγνωρίζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια είναι τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που έχουν η Alphabank/Εθνική/Πειραιώς. Έχουν πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και αν βάλεις πλαστό, το κρατάνε και ειδοποιούν τους ταμίες. Αν αυτά δεν παίρνουν το χαρτονόμισμα, τότε το χαρτονόμισμα είναι κατά 99,9% πλαστό. Ακόμα και οι καταμετρητές που έχουν στα ταμεία τους, δεν είναι τόσο αξιόπιστοι. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές έχουν περιθώρια λάθους από μεγάλο (οι φθηνές) έως μικρότερο (οι ακριβές). Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπόψη τις οδηγίες της ΕΛ. ΑΣ. ώστε τουλάχιστον να είμαστε υποψιασμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Κι εγω μολις ειδα ξεθαφτηκε το θεμα,την μουρμουρα θυμηθηκα και η απορια μου ειναι αν υπαρχει οντως τετοιο στυλο που να αναγνωριζει τα πλαστα χαρτονομισματα και πως λειτουργει.Μεχρι τωρα μονο φακο ηξερα. Υπάρχουν.ΜΑρκαδορος για πλαστα http://www.skroutz.gr/c/304/xrhmatokivotia.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1+%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σε βιβλιοπωλείο μπορείς να βρεις.πάντως απ ότι ξέρω ο πιο αξιόπιστος τρόπος ελέγχου είναι η αναγλυφοτητα. Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts