Jump to content

Πλαστά ευρώ και η αναγνώρισή τους

gdeme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως εξήγησα και προηγουμένως.. απλά όταν δοκιμάζεις να εκτυπώσεις το χαρτονόμισμα του Euro η εκτύπωση διακόπτεται στην μέση και σου «πετά» στο ημιεκτυπωμένο χαρτί το συγκεκριμένο link προς το web-site .. οπότε απλά δεν μπορείς να εκτυπώσεις ολόκληρο το χαρτονόμισμα .. so simple !!

Ελπίζω να έγινα καλύτερα κατανοητός τώρα …

* Δεν είναι ράδιο αρβύλα, το γράφει ο παθών συντάκτης του περιοδικού + παραθέτει φωτογραφία, απλά ισχύει σε ορισμένα μοντέλα.. ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

• 4 years later...

exo piasei mia fora stin taverna enos thiou mou. den katalavaineis diafora, prepei na ksereis merika pragmata gia na ypopsiasteis esto. eutixos voithane ta mixanimata anagnorisis.

ithela kai kati allo na rotiso, lete na eimai offtopic....??? loipon i erotisi einai: ena dinario se posi aksia euro antistoixei????

• 6 years later...

Μου θύμισε το αντίστοιχο επισόδειο από το μην αρχίζεις την μουρμούρα..

Σας έχουν δώσει πλαστά €€ ??

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κι εγω μολις ειδα ξεθαφτηκε το θεμα,την μουρμουρα θυμηθηκα και η απορια μου ειναι αν υπαρχει οντως τετοιο στυλο που να αναγνωριζει τα πλαστα χαρτονομισματα και πως λειτουργει.Μεχρι τωρα μονο φακο ηξερα.

Τα μηχανήματα που αναγνωρίζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια είναι τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που έχουν η Alphabank/Εθνική/Πειραιώς. Έχουν πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και αν βάλεις πλαστό, το κρατάνε και ειδοποιούν τους ταμίες. Αν αυτά δεν παίρνουν το χαρτονόμισμα, τότε το χαρτονόμισμα είναι κατά 99,9% πλαστό. Ακόμα και οι καταμετρητές που έχουν στα ταμεία τους, δεν είναι τόσο αξιόπιστοι.

Όλες οι υπόλοιπες συσκευές έχουν περιθώρια λάθους από μεγάλο (οι φθηνές) έως μικρότερο (οι ακριβές). Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπόψη τις οδηγίες της ΕΛ. ΑΣ. ώστε τουλάχιστον να είμαστε υποψιασμένοι.

Κι εγω μολις ειδα ξεθαφτηκε το θεμα,την μουρμουρα θυμηθηκα και η απορια μου ειναι αν υπαρχει οντως τετοιο στυλο που να αναγνωριζει τα πλαστα χαρτονομισματα και πως λειτουργει.Μεχρι τωρα μονο φακο ηξερα.

Υπάρχουν.ΜΑρκαδορος για πλαστα http://www.skroutz.gr/c/304/xrhmatokivotia.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1+%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

Σε βιβλιοπωλείο μπορείς να βρεις.πάντως απ ότι ξέρω ο πιο αξιόπιστος τρόπος ελέγχου είναι η αναγλυφοτητα.

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com