fotaras85 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Αν μπορεις ανεβασε το κανονικο. Θελω να την "πειραξω" εγω την εφαρμογη μαζι με καποιες αλλες που δεν ανανεωνω. Ευκαιρια να τα κανω ολα μαζι μιας και συνεχεια το αναβαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Αν μπορεις ανεβασε το κανονικο. Θελω να την "πειραξω" εγω την εφαρμογη μαζι με καποιες αλλες που δεν ανανεωνω. Ευκαιρια να τα κανω ολα μαζι μιας και συνεχεια το αναβαλω. Ορίστε και το κανονικό: https://www.dropbox.com/s/sgqh0n7gjruimm0/Tapatalk-5.7.2.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ωραιος! Σε ευχαριστω πολυ. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 έχουν επανέλθει τα screenshots ανάμεσα σε ποστ;; και με 7.2.2 και με 7.3.3 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 έχουν επανέλθει τα screenshots ανάμεσα σε ποστ;; και με 7.2.2 και με 7.3.3 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχουν πολλά θέματα οι συγκεκριμένες εκδόσεις. Δεν φεύγουν τα θέματα από τα participated δεν ανανεώνονται σωστά και πολλά ακόμα. 5.7.2 και όλα καλά. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ορίστε και το κανονικό: https://www.dropbox.com/s/sgqh0n7gjruimm0/Tapatalk-5.7.2.apk?dl=0 Η έκδοση αυτή είναι με διαφημίσεις? Same Sh1t...Different Day. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Η έκδοση αυτή είναι με διαφημίσεις? Same Sh1t...Different Day. Τώρα την έχω στο OnePlus 5T που είναι root και έχω AdAway, άρα δεν βλέπω διαφημίσεις! Έχω όμως την εντύπωση πως την είχα βάλει και στο Galaxy S7 edge, που δεν το είχα ρουτάρει, και δεν έβλεπα πάλι διαφημίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Επειδή ειμαι κι εγω με ad away γι'αυτό ρωτάω.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Η έκδοση αυτή είναι με διαφημίσεις? Same Sh1t...Different Day. Τώρα την έχω στο OnePlus 5T που είναι root και έχω AdAway, άρα δεν βλέπω διαφημίσεις! Έχω όμως την εντύπωση πως την είχα βάλει και στο Galaxy S7 edge, που δεν το είχα ρουτάρει, και δεν έβλεπα πάλι διαφημίσεις! Την κατεβασα και εγω πριν λιγο, δεν εχει διαφημισεις ;) ,ευχαριστουμε @Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Την κατεβασα και εγω πριν λιγο, δεν εχει διαφημισεις ;) ,ευχαριστουμε @Titarasaudi Any time!! ;) Για όποιον θέλει έχω και την ολοκαίνουρια........ 4.9.5! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Any time!! ;) Για όποιον θέλει έχω και την ολοκαίνουρια........ 4.9.5! :p Ναι θα την ήθελα την 4.9.5. Ευχαριστώ.... Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ναι θα την ήθελα την 4.9.5. Ευχαριστώ.... Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Α τελικά έχει κ' άλλους "οπισθοδρομικούς", σαν και μένα!! :) Εδώ το πειραγμένο apk, που δε φαίνεται στο play για ενημέρωση: https://www.dropbox.com/s/qvr4jvsxidatnez/tapatalk%204.9.5-signed.apk?dl=0 Και εδώ το κανονικό apk: https://www.dropbox.com/s/qijl6ka8bpx9q01/tapatalk%204.9.5.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 πολλούς..... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Α τελικά έχει κ' άλλους "οπισθοδρομικούς", σαν και μένα!! :) Εδώ το πειραγμένο apk, που δε φαίνεται στο play για ενημέρωση: https://www.dropbox.com/s/qvr4jvsxidatnez/tapatalk%204.9.5-signed.apk?dl=0 Και εδώ το κανονικό apk: https://www.dropbox.com/s/qijl6ka8bpx9q01/tapatalk%204.9.5.apk?dl=0 Ωραίος φίλος thanks. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Δεν μου ανοίγει ρε παιδιά! Edit: τελικά το κατέβασα, ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited February 23, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Βγαίνει ποτέ σε προσφορά το Tapatalk κάτω από 15€???? Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μπράβο !!!!! Ευχαριστούμε πολύ για τα apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Βγαίνει ποτέ σε προσφορά το Tapatalk κάτω από 15€???? Sent from my H30-U10 using TapatalkΌντως πολλά τα 15€. Αν ήταν στα 5€ θα το αγοράζαμε αρκετοί φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Στην 7.3.5 πλέον δεν μπορώ να απαντήσω ή να κάνω quote σε ποστ στο XDA. Σε άλλα φόρουμ όλα οκ. Επίσης δεν έχει θέμα το account μου με την σελίδα όταν μπαίνω από Chrome. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σε μένα δεν εμφανίζει πάλι τίποτα από τα θέματα που παρακολουθώ στο XDA. Η παλιότερη έκδοση που υπάρχει πιο πίσω δεν μου αρέσει εμφανισιακά και δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει και τόσο καλά. Ένα κλικ πριν την απενεργοποίηση και χρήση μόνο browser είμαι. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Βάλε το xda lambs για παρακολούθηση xda Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Το έχω, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να έχω μια εφαρμογή για όλα; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλή χρυσή ρε παιδιά, αλλά τι να το κάνεις που στη τελευταία αναβάθμιση το xda δεν δουλεύει, τέσσερα φόρουμ παρακολουθώ όλα και όλα και κάθε λίγο και λιγάκι ζητάει κωδικούς σύνδεσης, μιλάμε έχω βαρεθεί να βάζω συνέχεια τους κωδικούς. Έχω την pro έκδοση αγορασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μήπως κάτι έκαναν από XDA μεριά και κόπηκε η πρόσβαση; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Me την τελευταία αναβάθμιση το σηματάκι του Location άναβε με κάθε εκκίνηση του tapatalk.Με force close της εφαρμογής έκλεινε.Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και μου βγάζει ερώτηση αν θα επειτρέπω στο tapatalk να βρίσκει την τοποθεσία μου.Αυτό κατα την αναβάθμιση δεν το έβγαλε.Απάντησα όχι και τέλος καλά,όλα καλά.Μέχρι την επόμενη αναβάθμιση που κάτι άλλο θα χαλάσουν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts