Ekotas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εγώ είχα αγοράσει την pro πρίν χρόνια. Μετά που την παράτησαν έστειλα mail και έγινα VIP στην free χωρίς συνδρομή. Μετά έβγαλαν την pro στο store σε νέα έκδοση αλλά παραμένει πίσω σε σχέση με την free Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Εγώ είχα αγοράσει την pro πρίν χρόνια. Μετά που την παράτησαν έστειλα mail και έγινα VIP στην free χωρίς συνδρομή. Ακριβώς τις ιδιες κινήσεις ειχα κανει και εγω και εχω παραμείνει πιστός, στην 5.7.2 Edited October 20, 2017 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Έβαλα τη 5.8.5 , δουλεύει μια χαρά.όμως κρασαρει όταν πατάω να μπω στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Αρα δε δουλευει μια χαρα :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Είναι πειραγμένη έκδοση,b&w Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ε αυτο μπορει να φταει, δοκιμασε με απειραχτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Πάντως κι εγώ b&w έχω την 5.8.5 και δουλεύει μια χαρά προς το παρόν, οπότε θα μείνω με αυτή... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Αν πληρώσεις δεν έχει διαφημίσεις. Απλά αυτές τις μέρες έχει πρόβλημα το myphone.gr στην πληρωμένη έκδοση. Δεν κάνει login. Στη free έκδοση αν θες να έχεις την τελευταία έκδοση, και ρουτ να έχεις, οι διαφημίσεις δεν κόβονται. Μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις. Εκτός και αν υπάρχει και δεν τον ξέρω. Το adaway πάντως που έχω δεν κόβει τίποτα στο tapatalk. Γίνεται εάν θες, μιας και είσαι ρουτ, με Xposed και MinMinGuard module. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 6.1.5 Black & Blue, χάνετε! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Βλέπω ότι στη φωτο σου δεν είναι τόσο διακριτά τα έντονα γράμματα μέσα στη παράθεση που έκανα. Εκτός και εάν φαίνεται λόγο συμπίεσης έτσι. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Γίνεται εάν θες, μιας και είσαι ρουτ, με Xposed και MinMinGuard module. Sent from my Amstrad CPC 6128Thanks.. Το βρήκα χθες που το έλεγε ένας στο reddit και το δοκίμασα και όντως τις κόβει. Απλά το scrolling έχει λίγο παραπάνω λαγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μπα, τζίφος και με τη κανονική.Δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις να μην εμφανίζονται οι εικόνες στα θέματα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Επιτέλους έγινε αναβάθμιση στην pro. Όχι ότι υπάρχει διαφορά με την απλή απλά το αναφέρω. Ειναι τώρα στην 7.1.0 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Όντως.. Όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Όντως.. Όλα ΟΚ. Τι σημάινει όλα οκ ? Προσθέτεις αφαιρείς καρτέλες ??? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Τι σημάινει όλα οκ ? Προσθέτεις αφαιρείς καρτέλες ???Οχι.... Αλλά σε πάει πάντα εκεί που το είχες αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 μπα, χάλι η 7.1 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 μπα, χάλι η 7.1 proΕμένα μια χαρά μου δουλεύει άψογα. Με το χάλι εννοείς ότι εσένα δεν σου αρέσει η κάτι δεν σου δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Τι σημάινει όλα οκ ? Προσθέτεις αφαιρείς καρτέλες ???Έχεις δίκιο.. Όλα ΟΚ με το myphone.gr. Μπαίνει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εμένα μια χαρά μου δουλεύει άψογα. Με το χάλι εννοείς ότι εσένα δεν σου αρέσει η κάτι δεν σου δουλεύει; δεν μου αρεσει που το myphone το ψαχνω που το πηγε και οταν το βρηκα και πηγα να το μετακομισω, δεν κουνιοταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δεν μου αρεσει που το myphone το ψαχνω που το πηγε και οταν το βρηκα και πηγα να το μετακομισω, δεν κουνιοταν...Και είναι λόγος για να την πούμε χάλια; Οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 δεν μου αρεσει που το myphone το ψαχνω που το πηγε και οταν το βρηκα και πηγα να το μετακομισω, δεν κουνιοταν...Δηλαδή επειδή δεν είναι ακριβώς στην θέση που το θες, βγάζεις την εφαρμογή χάλια. Φίλε έχεις πολύ περίεργες απόψεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) χαχα μα δεν μπορουσα να το μετακινησω, γιατι να παιδευομαστε για μια εφαρμογη που μας εχει παιδεψει απειρες φορες στο παρελθον; ειχα/εχω αλλες δουλειες αυτη την περιοδο, στηνω xposed και modules κλπ, δεν εχω χρονο για tapatalk, σορυ edit: εδω ενα σωρο κοσμος εχει την 5 κατι, γιατι να ασχοληθω εγω στην τελικη να στησω την 7 κατι οταν μια χαρα μου παιζει η 6.5.0; Edited October 26, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Γίνεται να ξανά επαναφέρω το σύστημα των σελίδων και να φύγει το άπειρο scrolling ? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Χθες πήρα και εγώ την καινούρια Προ. Παρα πολύ γρήγορη, σταθερή και αρκετά πιο όμορφη. Ειδικά το κόψιμο της σελιδοποίησης είναι όλα τα λεφτά. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts