zananiro Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Adaway συν VIP έκδοση. Θα σας ανεβάσω την VIP έκδοση να μην ξανά δείτε διαφημίσεις. Περιμένετε 2 λεπτά. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζετε την VIP έκδοση από εδώ και δεν πρόκειται να ξανά δείτε ποτέ διαφημίσεις https://files.fm/u/87v8tr76 Send From Note 3 With S8 Port Rom Αφού έχεις την VIP δεν χρειάζεσαι adblocker για το tapatalk. Κάτσε, δηλαδή απλά κάνοντας install την εφαρμογή θα γίνει κάποιος VIP? Δύσκολο μου φαίνεται εκτός και αν είναι σπασμένη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Αφού έχεις την VIP δεν χρειάζεσαι adblocker για το tapatalk. Κάτσε, δηλαδή απλά κάνοντας install την εφαρμογή θα γίνει κάποιος VIP? Δύσκολο μου φαίνεται εκτός και αν είναι σπασμένη. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΤην κάνεις Install και είσαι έτοιμος. Εγώ έχω adaway και για τις υπόλοιπες εφαρμογές. Όσοι δεν έχετε Root η συγκεκριμένη έκδοση είναι σωτηρια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Προς το παρόν δείχνει οκ και είμαι χωρίς root αυτές τις μέρες, ευχαριστώ αγορίνα.. Αναβαθμίσεις που βρίσκεις για αυτή όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 θα σου δινει ο βασιλιας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Προς το παρόν δείχνει οκ και είμαι χωρίς root αυτές τις μέρες, ευχαριστώ αγορίνα.. Αναβαθμίσεις που βρίσκεις για αυτή όμως;Θα σας τις ανεβάζω μόλις βγουν για την ώρα πρέπει να στρώσουν κάποια πράγματα στη νέα έκδοση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 αρα οχι μονο θα σας το ανεβαζει, θα ριχνει και reviews ωστε να το παιρνετε αυτοι που εχετε.. υπομονη και κατανοηση :p και να το αφηνετε για την επομενη εκδοση αυτοι που.. δεν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Λέτε αν βάλουμε την Beta να μην έχουμε διαφημίσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχω βάλει και εγώ την έκδοση που εδωσε ο king. Χωρίς διαφημίσεις όντως, είναι πιο smooth η νέα έκδοση αλλα Μπλεξιμο μεγάλο μέχρι τώρα δεν είναι καθαρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Λέτε αν βάλουμε την Beta να μην έχουμε διαφημίσεις;;Βάλε αυτή που έδωσα παραπάνω Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Βάλε αυτή που έδωσα παραπάνω Send From Note 3 With S8 Port Rom Δηλαδή δίνεις σπασμένη εφαρμογή;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχω βάλει και εγώ την έκδοση που εδωσε ο king. Χωρίς διαφημίσεις όντως, είναι πιο smooth η νέα έκδοση αλλα Μπλεξιμο μεγάλο μέχρι τώρα δεν είναι καθαρή. οποτε ειναι η ωρα που βγαινουν οι απανταχου θαμωνες και φαν των 4.9.5 & 5.7.2 κ.ο.κ. και πανηγυριζουν :cool::lol: Δηλαδή δίνεις εφαρμογή;; κι εσυ; τι ακριβως κανεις; τον αρτεμη ματσα; δεν καταλαβα.... :X:ninja::!: σβησε το μηνυμα σου.. ή καντο edit.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Adaway συν VIP έκδοση. Θα σας ανεβάσω την VIP έκδοση να μην ξανά δείτε διαφημίσεις. Περιμένετε 2 λεπτά. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζετε την VIP έκδοση από εδώ και δεν πρόκειται να ξανά δείτε ποτέ διαφημίσεις https://files.fm/u/87v8tr76 Send From Note 3 With S8 Port Rom Δεν κατεβαίνει!!! Κάτι κάνω λάθος σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Την κάνεις Install και είσαι έτοιμος. Εγώ έχω adaway και για τις υπόλοιπες εφαρμογές. Όσοι δεν έχετε Root η συγκεκριμένη έκδοση είναι σωτηρια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Σε εμένα δεν δουλεύει. Για την ακρίβεια στο my phone δουλεύει μια χαρά αλλά σε άλλο φόρουμ δεν με αφήνει να κάνω log in. Βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός ή το όνομα χρήστη ενώ δεν είναι. Έβαλα πάλι την 6.1.5 στην οποία κάνω log in χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Κατεβαστε τη παντως την εφαρμογη οσο ειναι καιρος, γιατι δεν βλεπω να μενει το ποστ του κινγκ μεχρι αυριο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σε εμένα δεν δουλεύει. Για την ακρίβεια στο my phone δουλεύει μια χαρά αλλά σε άλλο φόρουμ δεν με αφήνει να κάνω log in. Βγάζει ότι είναι λάθος ο κωδικός ή το όνομα χρήστη ενώ δεν είναι. Έβαλα πάλι την 6.1.5 στην οποία κάνω log in χωρίς πρόβλημα.Σβήνεις την παλια και βάζεις την καινούργια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) King πατάω και δεν κατεβαίνει. Βοηθα λίγο... Edit : τώρα κατεβαίνει Edited June 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 King πατάω και δεν κατεβαίνει. Βοηθα λίγο...Έλα την ανέβασα και αλλού για δοκίμασε https://ufile.io/nspaz Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έλα την ανέβασα και αλλού για δοκίμασε https://ufile.io/nspaz Send From Note 3 With S8 Port RomΤην κατεβασα! Όλα οκ. Είναι πολύ αλλαγμένη αυτή η έκδοση και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω εύκολα! Οσο για τις διαφημίσεις θα το ψάξω λίγο να δω αν έφυγαν. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τι αλλαγές έχει δηλαδή; Δώστε κάνα screenshot. H παραπάνω έκδοση που προτείνει ο king είναι ελεγμένη, official κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Πως γίνεται να είναι με γκρι τα προσωπικά μηνύματα που έχω διαβάσει και τα θέματα που έχω διαβάσει; Επίσης βλέπω ότι αφαίρεσαν από την εφαρμογή τα μηνύματα τσατ. Edit :υπάρχει τελικά Διαφημίσεις δεν υπάρχουν!! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τι αλλαγές έχει δηλαδή; Δώστε κάνα screenshot. H παραπάνω έκδοση που προτείνει ο king είναι ελεγμένη, official κτλ;Θα βάλω φωτογραφίες σε λίγο. Η έκδοση που έβαλα είναι κομπλέ την βάζετε και τέλος οι διαφημίσεις είστε δεν είστε ρουτ. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ευχαριστώ φίλε king Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σωραιοοοοοςς... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην έκδοση του King δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα σε όποιον θέλω. Σε πολλούς δεν βγάζει την επιλογή μηνύματος! Παραδείγματα: Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην έκδοση του King δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα σε όποιον θέλω. Σε πολλούς δεν βγάζει την επιλογή μηνύματος! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ συγκεκριμένη έκδοση είναι ίδια με αυτή του playstore απλά χωρίς διαφημίσεις δεν αλλάζει κάτι άλλο. Εφόσον έχεις το συγκεκριμένο θέμα θα το έχει σίγουρα και αυτή του playstore που έχει διαφημίσεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts