patrickdrd Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 εγω εχω την εντυπωση οτι χανει καποιες ειδοποιησεις, ειδικα με mobile data, οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα, αλλα το εχει παρατηρησει κανας αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Επιτέλους η τελευταία έκδοση 6.4.3 σε Black edition https://dropapk.com/5kbky3dmthgq Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Δουλεύει αψογα, όπως η 5.7.2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Δουλεύει αψογα, όπως η 5.7.2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όλες άψογα δουλεύουν ανάλογα το κινητό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Δουλεύει αψογα, όπως η 5.7.2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι δουλεύει πολύ καλά δεν έχει τα γνωστά bugs. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Οκ, ισως της δωσω μια ευκαιρία :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 και πάλι καινούργια ενημέρωση 6.4.6 για να δούμε....... g5 lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δουλεύει αψογα, όπως η 5.7.2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και εγώ την άλλαξα και δεν έχω πρόβλημα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Αυτό που κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση πρέπει να ξαναστήνω την εφαρμογή από την αρχή.... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Γιατί συμβαίνει αυτό; Πέρασα από την 5.7.2 στην τελευταία και απλά δεν έκανα τίποτα. Όλα στην θέση τους. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 κι εγω απο 5.7.2 επρεπε να ξανακανω προσαρμογη σε ολα τα forums Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Ερώτηση που μάλλον θα έχει απαντηθεί αλλά όσο κι αν έψαξα στο νήμα δεν το βρήκα κάπου. Κάθε φορά που γράφω ένα ποστ στα διάφορα φόρουμς, μόλις πατάω το "send" μου πετάει το χαρακτηριστικό μήνυμα για το αν θέλω να προστεθεί το παρόν νήμα (το εκάστοτε τέλος πάντων ) στο "feed" μου, κάτι τέτοιο.. αυτό μπορεί να παρακαμφθεί με κάποιο τρόπο; Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις βρήκα τα "feeds" και τα έχω απενεργοποιήσει όλα, σε όποιο φόρουμ κι αν συμμετέχω. Το popup όμως εκεί, επιμονή. Κι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.. Edit: το μήνυμα που μου πέταξε στο παρόν ποστ για να πάρετε μια ιδέα ;) Edited January 30, 2017 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ναι, κι εγω το εχω παρατηρησει αλλα μια φορα νομιζω το κανει μονο, αν πατησεις "οχι" δεν σταματαει; τουλαχιστον στην παλιοτερη εκδοση που δουλευα καιρο ετσι γινοταν.. κι εγω απο 5.7.2 επρεπε να ξανακανω προσαρμογη σε ολα τα forums κατι πρεπει να γινει εντωμεταξυ παιδια γιατι δεν γινεται να ασχολιομαστε/κανουμε update το tapatalk καθημερινα, κουραστηκα ηδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ναι, κι εγω το εχω παρατηρησει αλλα μια φορα νομιζω το κανει μονο, αν πατησεις "οχι" δεν σταματαει; τουλαχιστον στην παλιοτερη εκδοση που δουλευα καιρο ετσι γινοταν.. Δεν θυμάμαι βασικά, το κάνει σε κάθε νήμα και σε κάθε φόρουμ πάντως. "Όχι" επιλέγω πάντα όμως, για να στείλω κι αυτό να δω.. Edit: τώρα δεν το πέταξε. Θα μπορούσε όμως με κάποια ρύθμιση να το σταματάει εντελώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) ειδες οτι το κανει μονο την πρωτη φορα; δεν ξερω, ψηνομαι να βαλω παλι την 5.7.2, απ το να κανω καθε μερα update και να μην ερχονται και ειδοποιησεις, βαζω τωρα την σημερινη, αμα δεν ερχονται ακομα ειδοποιησεις, γυρναω στο ενα (κινητο) πισω λοιπον, πηγα να κατεβασω την 6.4.5 κολλησε και ειμαι και με mobile data, δεν γινεται να μου τρωει τα data το tapatalk, οπως επισης δεν γινεται να κανουμε καθημερινα beta testing τις μπουρδες τους επειδη το θελουν αυτοι, εφυγε το πρωτο rollback κι οσο για το copy/paste που βαλανε, ενταξει, γινεται κι αλλιως, πατας παραθεση και παιρνεις copy οτι θελεις και μετα ακυρο και γυρνας στην 5.7.2 και δεν βλεπεις φωτογραφιες, ξανα απ την αρχη :D βρηκαμε δουλεια, καθε μερα με το tapatalk πρεπει να ασχολουμαστε, μαλιστα.. Edited January 30, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Ωραία. Ενώ μέχρι την προηγούμενη έκδοση μπορούσε να κρύβεις τα tabs που δε σε ενδιαφέρουν σε κάποιο φόρουμ (πχ συζήτηση κλπ) τώρα μπορείς μόνο να τους αλλάξεις τη σειρά. Που πήγε αυτή η επιλογή; ΟΕΟ; Edit: Και φυσικά στήσιμο από την αρχή στις προτιμήσεις του κάθε φόρουμ... Τι να πω; Edited January 30, 2017 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 κι εγω απο 5.7.2 επρεπε να ξανακανω προσαρμογη σε ολα τα forums Αυτό που κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση πρέπει να ξαναστήνω την εφαρμογή από την αρχή.... Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Μπας και δεν έχετε κάνει σύνδεση με κάποιο από τους προτεινόμενες τρόπους στο tapatalk. Εγώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και πότε δεν έχω χάσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μείνετε με την 6.4.3 Black edition. Δεν έχει κανενα bug. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ειδες οτι το κανει μονο την πρωτη φορα; δεν ξερω, ψηνομαι να βαλω παλι την 5.7.2, απ το να κανω καθε μερα update και να μην ερχονται και ειδοποιησεις, βαζω τωρα την σημερινη, αμα δεν ερχονται ακομα ειδοποιησεις, γυρναω στο ενα (κινητο) πισω λοιπον, πηγα να κατεβασω την 6.4.5 κολλησε και ειμαι και με mobile data, δεν γινεται να μου τρωει τα data το tapatalk, οπως επισης δεν γινεται να κανουμε καθημερινα beta testing τις μπουρδες τους επειδη το θελουν αυτοι, εφυγε το πρωτο rollback κι οσο για το copy/paste που βαλανε, ενταξει, γινεται κι αλλιως, πατας παραθεση και παιρνεις copy οτι θελεις και μετα ακυρο και γυρνας στην 5.7.2 και δεν βλεπεις φωτογραφιες, ξανα απ την αρχη :D βρηκαμε δουλεια, καθε μερα με το tapatalk πρεπει να ασχολουμαστε, μαλιστα.. Γιατί τα γράφεις λες και έχουμε όλοι τα ίδια θέματα με σένα; Ούτε ξανά στήσιμο θέλει για μένα, ούτε κολλάει στο κατέβασμα η αναβάθμιση, ούτε άλλα θέματα. Μην τα παρουσιάζουμε όλα στραβά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Απλά όποιος έχει θέματα με την beta, ξεγράφεται και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ειδες οτι το κανει μονο την πρωτη φορα; δεν ξερω, ψηνομαι να βαλω παλι την 5.7.2, απ το να κανω καθε μερα update και να μην ερχονται και ειδοποιησεις, βαζω τωρα την σημερινη, αμα δεν ερχονται ακομα ειδοποιησεις, γυρναω στο ενα (κινητο) πισω λοιπον, πηγα να κατεβασω την 6.4.5 κολλησε και ειμαι και με mobile data, δεν γινεται να μου τρωει τα data το tapatalk, οπως επισης δεν γινεται να κανουμε καθημερινα beta testing τις μπουρδες τους επειδη το θελουν αυτοι, εφυγε το πρωτο rollback κι οσο για το copy/paste που βαλανε, ενταξει, γινεται κι αλλιως, πατας παραθεση και παιρνεις copy οτι θελεις και μετα ακυρο και γυρνας στην 5.7.2 και δεν βλεπεις φωτογραφιες, ξανα απ την αρχη :D βρηκαμε δουλεια, καθε μερα με το tapatalk πρεπει να ασχολουμαστε, μαλιστα.. Χ αχ αχαχαα να σου ζητήσουν τώρα και τον λόγο που εσύ θέλεις να κάνεις κάθε μέρα update με ξεπερνάει. Τώρα το ότι έχεις προβλήματα εγώ δεν έχω κανένα και το ότι δεν σε πειράζει το copy paste και βρίσκεις λύση επίσης με ξεπερνάει. Αν όλοι οι beta tester ήταν σαν εσένα καταλαβαίνεις ότι δεν θα έβγαινε αυτό πουθενά. Άσοι διαλέγουμε να είμαστε ξέρουμε ότι θα φάμε κάποια μπαγκ για να διορθωθούν έπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μια χαρά τη βλέπω αλλα με ενοχλεί που φεν μπορω να κρύψω μερικά tabs που με εκνευρίζουν οπως η αρχική σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Επιτέλους η τελευταία έκδοση 6.4.3 σε Black edition https://dropapk.com/5kbky3dmthgq Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Θα μπορούσες να βάλεις μερικά screenshots να έχουμε μία ιδέα για το πώς είναι το καινούριο black ui; Ευχαριστώ. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Θα μπορούσες να βάλεις μερικά screenshots να έχουμε μία ιδέα για το πώς είναι το καινούριο black ui; Ευχαριστώ. Live to ride, ride to live... Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ωραίο! Πως το ενεργοποιούμε;;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts