zananiro Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 χαχα αντε παλι μπλεξαμε με ενημερωσεις... ασε, εφαγα ενα ολοκληρο απογευμα προχθες να τον στησω, μια η φωτογραφια, μια ο ηχος, να ξανακανω προσαρμογη τα φορουμ γιατι δεν επαιζαν οπως τα ειχα σεταρει στην προηγουμενη εκδοση, να παρω τα backup απο εδω κι απο εκει, πρεπει να ειναι η εφαρμογη με τα περισσοτερα κουσουρια απο δημιουργιας της... προσωπικα στην 7 παλι θα κανω ενημερωση, εκτος αν αλλαξει κατι συνταρακτικο ως τοτε, που δεν το βλεπω Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με την προηγούμενη ενημέρωση χάθηκαν οι ρυθμίσεις όσον αφορα πώς είχα σεταρει να εμφανίζονται τα φόρουμ. Με την σημερινή ενημέρωση όλα οκ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Καλημέρα , μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Πώς γίνεται να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα άρθρα από το myphone.gr?Από που το απενεργοποιω? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Edited January 20, 2017 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 αν πατησεις το κουδουνακι απ την ειδοποιηση (διπλα στο "1 ωρα πριν") δεν σταματανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Άψογη η 6.4.2. Με την 6.4.1 οι φωτογραφίες στο tapatalk ανέβαιναν ππλυ χάλια. Με την καινούρια ανεβαίνουν άψογα. Συν ότι έχει εξαφανιστεί το lag πάει σου πρώτο μη αναγνωσμένο κτλ κτλ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 εχεις pm ...... Σ´ευχαριστω .. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα , μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Πώς γίνεται να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα άρθρα από το myphone.gr?Από που το απενεργοποιω? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το myphone στο iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 αν πατησεις το κουδουνακι απ την ειδοποιηση (διπλα στο "1 ωρα πριν") δεν σταματανε; Αυτό είναι που το έχω κάνει εγώ mute Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση βγάζει αυτα. Δες το unfollow Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το myphone στο iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έτσι όπως είσαι στο φόρουμ, τρεις τελείες πάνω δεξιά->προσαρμογη->ξετικαρε τα blog. Το έχουν κάνει έτσι ώστε να παίρνεις ειδοποίηση σε κάθε νέο θέμα στο blog. Χωρίς blog , δεν έχεις ειδοποίηση. Με blog ενεργοποιημένο, έχεις συνέχεια ειδοποίηση. Νομίζω αυτό είναι χωρίς να είμαι σίγουρος. Δοκίμασε το και πες μου. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης και αυτά είναι ξετικαρισμενα αλλά δεν δουλεύει.Τα είχα ήδη κλειστά και έρχονταν. Μάλλον κάποιο bug Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Έτσι όπως είσαι στο φόρουμ, τρεις τελείες πάνω δεξιά->προσαρμογη->ξετικαρε τα blog. Το έχουν κάνει έτσι ώστε να παίρνεις ειδοποίηση σε κάθε νέο θέμα στο blog. Χωρίς blog , δεν έχεις ειδοποίηση. Με blog ενεργοποιημένο, έχεις συνέχεια ειδοποίηση. Νομίζω αυτό είναι χωρίς να είμαι σίγουρος. Δοκίμασε το και πες μου. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης και αυτά είναι ξετικαρισμενα αλλά δεν δουλεύει.Τα είχα ήδη κλειστά και έρχονταν. Μάλλον κάποιο bug Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Έχω δοκιμάσει τα πάντα φίλε δίχως αποτέλεσμα. Λογικά bug είναι γιατί το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από update. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις? Πώς και πώς λέμε να δουλέψει αυτή η λειτουργία στο myphone, προσωπικά τις βρίσκω πολύ χρήσιμες σε άλλα φόρουμ που δουλεύουν σωστά. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις? Πώς και πώς λέμε να δουλέψει αυτή η λειτουργία στο myphone, προσωπικά τις βρίσκω πολύ χρήσιμες σε άλλα φόρουμ που δουλεύουν σωστά. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Ναι βρε αδερφέ να δουλεύουν αλλά αυτές που θελουμε και όχι ο,τι ναναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγώ δεν έκανα update στο tapatalk και μου εμφανίζονται.Δεν φταίει το tapatalk. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις? Πώς και πώς λέμε να δουλέψει αυτή η λειτουργία στο myphone, προσωπικά τις βρίσκω πολύ χρήσιμες σε άλλα φόρουμ που δουλεύουν σωστά. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Τι λες τώρα βρε Μήτσο; Να βλέπουμε με το ζόρι ο,τι θέλει να μας πασάρει το myphone? Ο κάθε χρήστης έχει συγκεκριμένες ένοτητες που τον ενδιαφέρουν. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις? Πώς και πώς λέμε να δουλέψει αυτή η λειτουργία στο myphone, προσωπικά τις βρίσκω πολύ χρήσιμες σε άλλα φόρουμ που δουλεύουν σωστά. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Ότι πιο άχρηστο. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι βρε αδερφέ να δουλεύουν αλλά αυτές που θελουμε και όχι ο,τι ναναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν δουλεύει ούτε αυτo , έχεις δίκιο. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι λες τώρα βρε Μήτσο; Να βλέπουμε με το ζόρι ο,τι θέλει να μας πασάρει το myphone? Ο κάθε χρήστης έχει συγκεκριμένες ένοτητες που τον ενδιαφέρουν. Sent from my m1 note using Tapatalk +πολλά Φαντάσου να υπάρχουν χιλιάδες ειδήσεις την ημέρα. Πόσες από αυτές να διαβάσεις,1? 2? 5? Εγώ είμαι της άποψης να μην διαβάζω τίποτα και να μπαινω διαβάζω ότι θέλω εγώ και όπου θέλω εγώ. Σαν να μπαίνεις σε ένα κατάστημα με παπούτσια, και θέλεις να παρεις κάτι συγκεκριμένο και δεν υπάρχει αλλά ο υπάλληλος σου προτεινει ένα σωρό παπούτσια. Σαν να θες να πάρεις m3 και να πρέπει να πας στην bmw αλλά εσυ πας στην πχ honda Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Ναι βρε αδερφέ να δουλεύουν αλλά αυτές που θελουμε και όχι ο,τι ναναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τι λες τώρα βρε Μήτσο; Να βλέπουμε με το ζόρι ο,τι θέλει να μας πασάρει το myphone? Ο κάθε χρήστης έχει συγκεκριμένες ένοτητες που τον ενδιαφέρουν. Sent from my m1 note using Tapatalk Εντάξει ρε παιδιά, εννοείται συμφωνώ να βλέπουμε εμείς ότι επιθυμούμε. Απλώς θεώρησα καλό ότι δουλεύουν οι ειδοποιήσεις έστω και για το block. Για απενεργοποίηση δοκιμάστε από το newsfeed, εκεί που εμφανίζονται όλες οι ειδοποιήσεις από όλα τα φόρουμ που έχετε επιλέξει και κάνετε unfollow. Edit: μπα, και έτσι συνεχίζει να εμφανίζει ειδοποιήσεις Ότι πιο άχρηστο. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +πολλά Φαντάσου να υπάρχουν χιλιάδες ειδήσεις την ημέρα. Πόσες από αυτές να διαβάσεις,1? 2? 5? Εγώ είμαι της άποψης να μην διαβάζω τίποτα και να μπαινω διαβάζω ότι θέλω εγώ και όπου θέλω εγώ. Σαν να μπαίνεις σε ένα κατάστημα με παπούτσια, και θέλεις να παρεις κάτι συγκεκριμένο και δεν υπάρχει αλλά ο υπάλληλος σου προτεινει ένα σωρό παπούτσια. Σαν να θες να πάρεις m3 και να πρέπει να πας στην bmw αλλά εσυ πας στην πχ honda Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός σε αυτά που γράφεις? Έλεος δηλαδή, εκτός του ότι βγάζει μόνο 4-5 Ειδήσεις την ημέρα, δεν σε βάζει και κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να τα διαβάσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited January 22, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 κι έχουμε και νέο update σήμερα, κλασικά, 6.4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 κι έχουμε και νέο update σήμερα, κλασικά, 6.4.3 Μια χαρά το πάνε τραίνο πάει μετά την 6.4.1. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Όσο για το άλλο του myphone αυτό δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Πολύ καλή η τελευταία έκδοση. Χωρίς κολλήματα και μεγαλύτερη ταχύτητα Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Όσο για το άλλο του myphone αυτό δεν είναι; Εχω ακομη την 5.7.2 και στο ξαφνικό μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που θέλουν αυτοί να δείξουν.Δεν φταίει το ταπα.Δεν εκανα καμία αλλαγη στο προγραμμα για να γίνεται κατι τέτοιο.Απλα απαράδεκτο απο μεριά του μαΐταΐφον.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Εχω ακομη την 5.7.2 και στο ξαφνικό μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που θέλουν αυτοί να δείξουν.Δεν φταίει το ταπα.Δεν εκανα καμία αλλαγη στο προγραμμα για να γίνεται κατι τέτοιο.Απλα απαράδεκτο απο μεριά του μαΐταΐφον.. Same Sh1t...Different Day Αν θυμάμαι καλα ο admin του my phone έλεγε ότι ήθελαν να καταργήσουν τελείως το tapatalk για να χρησιμοποιούμε την mobile έκδοση του forum. Χλωμό μου φαίνεται να ευθύνονται αυτοί για το θέμα με τις άκυρες ειδοποιήσεις πόσο μάλλον όταν η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Αν θυμάμαι καλα ο admin του my phone έλεγε ότι ήθελαν να καταργήσουν τελείως το tapatalk για να χρησιμοποιούμε την mobile έκδοση του forum. Χλωμό μου φαίνεται να ευθύνονται αυτοί για το θέμα με τις άκυρες ειδοποιήσεις πόσο μάλλον όταν η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και γιατί δεν γινεται σε άλλα φόρουμ τότε; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με την πιο παλιά έκδοση όταν επισκεπτόμουν το άλλο φόρουμ που παρακολουθώ μέσω ταπαταλκ μου εμφάνιζε και αυτό ότι το είχα επισκεφτεί παρόλο που δεν έκανα κάτι τέτοιο.Τώρα φτιάχτηκε και αυτό όπως και το ότι πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο πόστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με την τελευταία έκδοση, δεν έχω κανένα παράπονο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts