Jump to content

Tapatalk στο Android

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 6.3.3, αν και πολύ γρήγορη, πρέπει να είναι από τις πιο buggy εκδόσεις τον τελευταίο καιρό. Έκτος των γνωστών bugs που έχουν αναφερθεί, χτες έκανα unfollow για 2 φορουμ και την επόμενη φορά που άνοιξα την εφαρμογή είχε κάνει unfollow σχεδόν από όλα τα φόρουμ που παρακολουθούσα. Έκτος των άλλων, πολλές φορές ζητά στο άσχετο log in οταν πάω να μπω σε κάποιο φόρουμ, ενώ έχω ήδη κάνει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έκτος των άλλων, πολλές φορές ζητά στο άσχετο log in οταν πάω να μπω σε κάποιο φόρουμ, ενώ έχω ήδη κάνει.

Και σε μένα το ίδιο

Την αρχή νόμιζα ότι το είχα κάνει εγώ

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Καλημέρα

Εκτός απ το ότι μου ζητάει σε άσχετες στιγμές login σήμερα εξαφανίστηκαν όλα τα φόρουμ που ακολουθώ Εκτός απο το my phone

Έχει παρουσιαστή σε κάποιον αλλο κάτι παρόμοιο...?

lg g5 nougat monster

Καλημέρα

Εκτός απ το ότι μου ζητάει σε άσχετες στιγμές login σήμερα εξαφανίστηκαν όλα τα φόρουμ που ακολουθώ Εκτός απο το my phone

Έχει παρουσιαστή σε κάποιον αλλο κάτι παρόμοιο...?

lg g5 nougat monster

Τα δύο προηγούμενα ποστ διάβασε.

The day is my enemy, the night my friend

Η 6.3.3, αν και πολύ γρήγορη, πρέπει να είναι από τις πιο buggy εκδόσεις τον τελευταίο καιρό. Έκτος των γνωστών bugs που έχουν αναφερθεί, χτες έκανα unfollow για 2 φορουμ και την επόμενη φορά που άνοιξα την εφαρμογή είχε κάνει unfollow σχεδόν από όλα τα φόρουμ που παρακολουθούσα. Έκτος των άλλων, πολλές φορές ζητά στο άσχετο log in οταν πάω να μπω σε κάποιο φόρουμ, ενώ έχω ήδη κάνει.

Τα ιδια μου εκανε και σε εμενα απο χτες. Μου εσβησε απο τη λιστα ολα τα φορουμς που ειχα εκτος απο ενα. Ετσι στα καλα καθουμενα. Συν το πολυ συχνο log out που μου εκανε απο καποια φορουμς.

Θυμηθηκα που λεγανε καποια παιδια εδω μεσα οτι η 5.7.2 ειναι η πιο σταθερη εκδοση, οποτε κατεβασα αυτην και ησυχασα.

Κατεβάστε την έκδοση που έδωσε ο king2009 στο ποστ 1423 και μην ασχολείστε με άλλες εκδόσεις...

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

πολυ σωστος, εχω την 5.7.2 εδω και κατι μηνες και ξενοιασα πραγματικα,

αυτο το πραγμα να παλευουμε με το tapatalk καθε τοσο... πφφφ

vip βεβαια δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι στην εκδοση,

ο χρηστης εγω ηξερα οτι ειναι vip, οχι η εκδοση

Έκδοση 5.7.2 VIP για όσους τη θέλουν.

http://www.megafileupload.com/gsYy/Tapatalk-VIP-5.7.2.apk

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

File has been removed λέει πλέον

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

File has been removed λέει πλέον

http://apk.co/tapatalk/tapatalk-572

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε ευχαριστώ πολύ. Είχα ξεχάσει πόσο απλή και λειτουργικά άψογη είναι αυτή η έκδοση. Σώθηκα...

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Γιατί η τελευταία τι έχει ρε παιδιά?

Μία χαρά τη βλέπω εγώ. Αυτό το κόλλημα που έκανε λιγο καιρό πριν και έπρεπε να βγεις κ να ξανά μπεις δεν το κάνει πλέον.

me > you

Σε ευχαριστώ πολύ. Είχα ξεχάσει πόσο απλή και λειτουργικά άψογη είναι αυτή η έκδοση. Σώθηκα...

Τη δοκιμασα αλλα ξαναγυρισα στην 4.9.3. Οι γραμματοσειρες ειναι πολυ μεγαλες (αρα πιο συχνο σκρολ) για το γουστο μου.

Γιατί η τελευταία τι έχει ρε παιδιά?

Μία χαρά τη βλέπω εγώ. Αυτό το κόλλημα που έκανε λιγο καιρό πριν και έπρεπε να βγεις κ να ξανά μπεις δεν το κάνει πλέον.

Μόλις έχασε όλα τα φόρουμ που παρακολουθώ, έχασε και την εμπιστοσύνη μου.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Τη δοκιμασα αλλα ξαναγυρισα στην 4.9.3. Οι γραμματοσειρες ειναι πολυ μεγαλες (αρα πιο συχνο σκρολ) για το γουστο μου.

Και 'γω παραμένω,συνειδητά, ακόμη στην 4.9.5!

Καλά πρέπει να ζούμε στην παλαιολιθική εποχή ........ :p

Θα μας κοροϊδεύει ο κόσμος!!

Αλλά με όλα αυτά που διαβάζω, δε νομίζω να χάνω και τίποτα!

Μπα, σιγουρα ειναι κι αλλοι Τιταρα, που δεν κοιτανε μονο το νουμερο αλλα και την ουσια των πραγματων. Αλλα ειτε φοβουνται το κραξιμο (με την καλη εννοια που λεει κι ο Ψινακης :)), ειτε εχουν σταματησει να ασχολουνται με τα γυμνασια που κανουν οι δημιουργοι.

Ειδικα η πλακα που εκαναν σ αυτους που την ειχαν αγορασει, ειναι απο τις πιο κακογουστες, κι εκανε πολυ κοσμο να σκεφτει ξανα (κι εμενα μεσα) αν θα ξαναγορασει εφαρμογη.

Edited by fioravanti90

γιατί ρε παιδιά τόσο πίσω/παλιά; και η 5.7 μια χαρά είναι

Καλημέρα, επειδή έχω βαρεθεί να βρίσκομαι στο προηγούμενο ποστ πριν το πρώτο αδιάβαστο και άλλα πολλά, άμα βάλω την 5.7.2 απλά κάνω απεγκατάσταση αυτή που έχω και βάζω τη παλιά; Κωδικούς, φόρουμ κτλ τα εμφανίζει ξανά αυτόματα;

Live to ride, ride to live

Edited by rtifosi

Καλημέρα, τα forum τα βγάζει κανονικά, σε κάποια μου ζήτησε κωδικούς....

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ. Πρώτα έκανες απεγκατάσταση την εφαρμογή και μετά έβαλες το apk, σωστά;

Σε ευχαριστώ. Πρώτα έκανες απεγκατάσταση την εφαρμογή και μετά έβαλες το apk, σωστά;

Έτσι είναι. Είσοδος με λογαριασμό google και όλα στην θέση τους. Σε μερικά forums δεν μου ζήτησε ούτε κωδικό εισόδου

Έτσι είναι. Είσοδος με λογαριασμό google και όλα στην θέση τους. Σε μερικά forums δεν μου ζήτησε ούτε κωδικό εισόδου

Εγώ είμαι βέβαια με λογαριασμό tapatalk αλλά ναι, μόλις έβαλα τα στοιχεία μου ήταν όλα οκ. Μόνο που έπρεπε να επιλέξω ποιες θεματικές να βλέπω σε κάθε φόρουμ και με ποια σειρά (πρώτα τα subscribed κτλ).

Το ωραία που ήταν αυτή η έκδοση.... Σε λειτουργία, σε ui. Πως τα κατάφεραν και τα έκαναν έτσι;

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ναι χρειάζεται να ρυθμίσεις από την αρχή το πως θα βλέπεις κάθε φόρουμ, αλλά αξίζει τον κόπο. Μια φορά θα γίνει και μετά θα λειτουργεί όπως πρέπει.

Οι προγραμματιστές του tapatalk, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να χαλάσουν σε κάθε ευκαιρία την εφαρμογή.

Κάνουν καλή δουλειά.

Το μόνο που μένει, είναι να μην αναβαθμιστεί η εφαρμογή από το play. Τουλάχιστον όσοι δεν είναι root, βλέπουν την ειδοποίηση κάθε φορά που θα αναβαθμίζουν τις υπόλοιπες εφαρμογές τους και θα πρέπει να προσέχουν.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk