araditsas Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Όσοι είχατε αγοράσει την επί πληρωμή έκδοση από παλιά... Είστε ακόμα vip; Εμένα εχθές μου έβγαλε μια διαφήμιση για vip. Σκέφτηκα... Που κολλάει; Αφού είμαι ήδη... Ε... Δεν ήμουν πλέον! Ξέρουμε κάτι γιαυτό; Sent from my iPad using Tapatalk Και εμένα με έχει βγάλει από vip; θέλουν πάλι λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Όχι δε θέλουν αν το είχες κάνει αγορά παλιότερα. Τους στέλνεις ένα e-mail με ένα screenshot από την αγορά του στο playstore και σε κάνουν vip πολύ σύντομα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Και σε μένα ένα post πριν.. :mad: Στάλθηκε από RN3 Pro Το ίδιο και σε μένα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εμένα πότε στο τελευταίο και πότε στο προτελευταίο, πχ τώρα που άνοιξα το νήμα εδώ με πέταξε κατευθείαν στο μήνυμα που lek88. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Από πατάτα σε πατάτα πάνε.. Αυτό το built in τι βλακεια να μην φεύγει καν. Ξέρουμε καμιά παλιά έκδοση που είναι καλή να την βάλω να στανιαρω; :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Όχι δε θέλουν αν το είχες κάνει αγορά παλιότερα. Τους στέλνεις ένα e-mail με ένα screenshot από την αγορά του στο playstore και σε κάνουν vip πολύ σύντομα ;) Το έχω πάρει πριν 3 χρόνια που να βρω σκρεινσουτ; στο πλεοστορ γραφείο μόνο το παλαιό ταπαταλκ προ και δεν λέει δίπλα το ποσό που είχα πληρώσει λέει προβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ανοίγεις το play store, πατάς τις τρείς γραμμούλες πάνω αριστερά. Στο μενού που θα ανοίξει πας λογαριασμός - ιστορικό παραγγελιών και θα βρεις το tapatalk εφόσον το είχες αγοράσει. Βγάλε ένα screenshot και στείλε το γράφοντας τους ότι το είχες αγοράσει και τώρα σου ζητάει πάλι αγορά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Και μένα με πετάει μόνιμα στο μήνυμα πριν το πρώτο αδιάβαστο. Με τον built in browser δεν γίνεται κάτι δλδ; Έψαξα στα γρήγορα δεν είδα καμία επιλογή να ανοίγει αυτόματα με τον δικό μας browser. Έχει βέβαια επιλογή να το ανοίξεις μετά, αλλά έλεος... Τέλος, επειδή έχω το σκούρο θέμα μόνιμα, στο τέλος κάθε σελίδας που λέει πχ 36/37, επειδή πλέον είναι σκούρα όλα και λόγω του νέου σχεδιασμού, το πλαίσιο, οι αριθμοί και το background, δυσκολεύεσαι να δεις σε ποια σελίδα είσαι. Θέλει προσπάθεια, με σχέση πριν που ήταν πεντακάθαρο και ευανάγνωστο. Αυτά. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Από πατάτα σε πατάτα πάνε.. Αυτό το built in τι βλακεια να μην φεύγει καν. Ξέρουμε καμιά παλιά έκδοση που είναι καλή να την βάλω να στανιαρω; :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk είπαμε, μια είναι η έκδοση, βάλτε όλοι 5.7.2 να βρείτε την υγειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 είπαμε, μια είναι η έκδοση, βάλτε όλοι 5.7.2 να βρείτε την υγειά σας Αυτός εισαι! Η 5.7.2 ειναι το λιμανι μου! Ουτε σκεφτομαι να κανω update!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Έχει κάποιος το apk από την 5.7.2; Στο apk mirror πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι άλλο συμβαίνει και το αρχείο που κατεβάζω εμφανίζεται κατεστραμμένο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Έχει κάποιος το apk από την 5.7.2; Στο apk mirror πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι άλλο συμβαίνει και το αρχείο που κατεβάζω εμφανίζεται κατεστραμμένο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk και εμένα στην πρώτη απόπειρα εγκατάστασης έτσι έλεγε αλλά το προσπάθησα άλλη μια και εγκαταστάθηκε μια χαρά ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μάλλον έπρεπε να βγάλω πρώτα αυτήν που είχα περασμένη :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 ναι, αυτο ειναι απαραιτητο επειδη κανεις downgrade ουσιαστικα, βαλτην, στηστην, απενεργοποιησε και τα updates απο το playstore και ξενοιαζεις, αντε γιατι (μας) κουρασαν με τα αθλια updates τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εντάξει ρε παιδιά ποια άθλια updates, μην είμαστε τόσο υπερβολικοί, η εφαρμογή συνεχώς βελτιώνεται προς το καλύτερο. Το μόνο αρνητικό στο τελευταίο update είναι που δεν έχει επιλογή να επιλέγεις εσύ τον browser, λογικά θα την προσθέσουν και αυτή. Εν το μεταξύ feedback τους στέλνεται ή μόνο διαμαρτύρεστε εδώ στο φόρουμ? Γιατί με το να να διαμαρτυρόμαστε εδώ δεν έχει και πολύ νόημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Δεν θα έλεγα πως το βελτιώνουν και πολύ.. Αυτό που βγάζει το logo του Tapatalk στην αρχή (παρόμοια όπως κάνει και με το YouTube για παράδειγμα) τι το θέλανε; δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου ότι ανοίγει πιο αργά η εφαρμογή.. (καλά ίσως είναι και η ιδέα μου :p αλλά έτσι φαίνεται) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Την έβαλα. Από αυτήν και μετά, αν θυμάμαι καλά, οι ενημερώσεις ήταν χειρότερες. Πως απενεργοποιώ τις ενημερώσεις μόνο του Tapatalk; Τουλάχιστον τώρα ξανά επιστρέφει στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα και όχι ότι νάναι και καλά ήθελαν και το έκαναν. Αν ήθελαν, θα είχε επιλογή πιστεύω να το επιλέγει οποίος θέλει, που σιγά μην το έκανε κανείς. Και εκείνο που κάθε τόσο άνοιγες ένα φόρουμ και σου έλεγε ότι το παρακολουθείς; Λες και δεν το ήξερα. Και κάτι ακόμη να προσθέτεις κάθε λίγο και λιγάκι στο feed κλπ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 30, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Την έβαλα. Από αυτήν και μετά, αν θυμάμαι καλά, οι ενημερώσεις ήταν χειρότερες. Πως απενεργοποιώ τις ενημερώσεις μόνο του Tapatalk; Τουλάχιστον τώρα ξανά επιστρέφει στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα και όχι ότι νάναι και καλά ήθελαν και το έκαναν. Αν ήθελαν, θα είχε επιλογή πιστεύω να το επιλέγει οποίος θέλει, που σιγά μην το έκανε κανείς. Και εκείνο που κάθε τόσο άνοιγες ένα φόρουμ και σου έλεγε ότι το παρακολουθείς; Λες και δεν το ήξερα. Και κάτι ακόμη να προσθέτεις κάθε λίγο και λιγάκι στο feed κλπ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αν έχεις root με titanium backup, unlink from play store... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το έστειλα κι εγώ, μου έσπασε τα νεύρα. Μπήκε παλιότερη έκδοση από backup και τέλος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εγώ θα το επαναλάβω, αντί να διαμαρτυρεστε εδώ και να ψάχνετε παλαιότερες εκδόσεις, στείλτε ένα feedback στους developers με τα οποιαδήποτε προβλήματα ή άλλες απαιτήσεις έχετε. Δεν θα έλεγα πως το βελτιώνουν και πολύ.. Αυτό που βγάζει το logo του Tapatalk στην αρχή (παρόμοια όπως κάνει και με το YouTube για παράδειγμα) τι το θέλανε; Εντάξει, αυτά γούστα είναι, εμένα πχ μου αρέσει. δεν νομίζω πως είναι η ιδέα μου ότι ανοίγει πιο αργά η εφαρμογή.. (καλά ίσως είναι και η ιδέα μου :p αλλά έτσι φαίνεται) Γενικά είναι πιο γρήγορη ειδικά στο άνοιγμα των νημάτων. Το κατάλαβα αυτό κυρίως στο ταμπλετ >2 ετών που έχω και η διαφορά είναι αισθητή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Με την 6.1.5 δεν έχω το logo που λέτε και όντως είναι μια χαρά έκδοση. Έχει κάποια θεματάκια αλλά δεν είναι απλό app, διαχειρίζεται πολλές λεπτομέρειες κ σε καμιά περίπτωση δεν είναι deal breaking για μένα. Μου δίνει κ την επιλογή για browser κανονικά στο άνοιγμα external link παιδιά. Edited October 30, 2016 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 έχουμε στείλει και feedback, ειδικά για το θέμα με τις ειδοποιήσεις που είχα και το grouping, αλλά ούτε το έφτιαξαν, ούτε και απάντησαν θα το δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εγώ θα το επαναλάβω, αντί να διαμαρτυρεστε εδώ και να ψάχνετε παλαιότερες εκδόσεις, στείλτε ένα feedback στους developers με τα οποιαδήποτε προβλήματα ή άλλες απαιτήσεις έχετε. Δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις γιατί έχουμε στείλει παρά πολλές φορές feedback και e-mail με τα όποια προβλήματα που βγαίνουν σε εκδόσεις και οι devs του tapatalk μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αυτοί κάνουν πάντα μόνο αυτό που θέλουν εκείνοι οπότε δεν τίθεται θέμα να μας ακούσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Και feed back στέλνουμε και τα λέμε εδώ μεταξύ μας. Το ένα δεν χρειάζεται να ακυρώνει το άλλο. Κουβέντα γίνεται για να αναδειχτούν τα θέματα που τυχόν υπάρχουν και αν υπάρχουν λύσεις να γίνουν γνωστές σε όλους. Πάντως αν και έχω παραπονάκια, για μένα όλα αυτά δεν είναι με τίποτα deal breaker για να κάθομαι να το βγάζω και να βάζω μια παλιά έκδοση. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μια φορα εστειλα. Πιστευω αρκει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts