zalaros Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πήρα αναβάθμιση σήμερα αλλά πάλι δεν μου δείχνει το τελευταίο μη αναγνωσμένο. Μου δείχνει το προηγούμενο. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πήρα αναβάθμιση σήμερα αλλά πάλι δεν μου δείχνει το τελευταίο μη αναγνωσμένο. Μου δείχνει το προηγούμενο. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Τα ίδια και εδώ... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Οταν γράφω οτι φτιάχνουν κατι και χαλάνε κάτι αλλο πέφτετε να με φάτε :lol::lol: Πολύ καλή εφαρμογή αλλά το χαλάνε σε κάποιες τόσο μικρές λεπτομέρειες γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, εκτός από τα γνωστά bugs που έχουν ήδη αναφερθεί, δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο στο tapatalk, από τις επιλογές του. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Όχι :/ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160827/1d233f13e3149bf0ab4fb91aca683f56.jpg Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Όχι :/ Sent from Redmi Note 3 Pro Lollipop ή marshmallow έχεις? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Lollipop Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 το τελευταιο tapatalk εχει bug στις ρυθμισεις, αν δεν το παρατηρησατε, το εκανε ποστ εδω: https://support.tapatalk.com/threads/push-notifications-settings-strange-bug.34549/#post-178528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 το τελευταιο tapatalk εχει bug στις ρυθμισεις, αν δεν το παρατηρησατε, το εκανε ποστ εδω: https://support.tapatalk.com/threads/push-notifications-settings-strange-bug.34549/#post-178528 Όχι δεν ισχύει για μένα. Μόλις το δοκίμασα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλημέρα, γίνεται στα θέματα που παρακολουθώ να μην φαίνονται τα screens του κάθε θέματος; Απλά ο τίτλος; Ευχαριστώ. Άκυρο, το έψαχνα τις ρυθμίσεις του myphone και όχι στις γενικές. :D Live to ride, ride to live Edited September 12, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα, γίνεται στα θέματα που παρακολουθώ να μην φαίνονται τα screens του κάθε θέματος; Απλά ο τίτλος; Ευχαριστώ. Άκυρο, το έψαχνα τις ρυθμίσεις του myphone και όχι στις γενικές. :D Live to ride, ride to live Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί και εγώ ήθελα να τα αφαιρέσω, αλλά δεν πίστευα πως γίνεται έτσι απλά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μπορείς να μου πεις, που εινα στις ρυθμίσεις? ==== Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αρχική σελίδα-settings-photo preview και ξεκιτάρεις την επιλογή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Προσωπικά το βρίσκω έτσι πολύ πιο εύκολο να κάνω browse στα θέματα μου. Χανόμουν λίγο με τις εικόνες. Και εγώ σαν τον cbf, νόμιζα ότι θα ήταν σε κανένα υπομενού κρυμμένο, αλλά νταξ το βρίσκεις εύκολα. Το bug στο android που σε βγάζει στη προτελευταία απαντηση και όχι στη πρώτη καινούρια σε κάθε θέμα, συνεχίζει. Στο iOS αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, τώρα τελευταία παρατηρώ ότι όταν ανεβάζουμε μια φώτο σε κάποιο φόρουμ μέσω Tapatalk αυτό την ανεβάζει με χάλια ανάλυση και πολλές φορές σε σημείο που ούτε καν φαίνεται... ξέρετε τι παίζει... ?? Και τέλος να ρωτησω πως είναι καλύτερα να ανεβάζουμε μια φώτο πατώντας το εικονίδιο της φωτογραφίας ή τον συνδετιρα?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Από το tapatalk φαίνεται έτσι χάλια. Αν ανοίξεις την εικόνα μέσω browser φαίνεται κανονικά. Με link hosted από άλλο site δεν γίνεται αυτό. Παίζει κανονικά full res η εικόνα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αρχική σελίδα-settings-photo preview και ξεκιτάρεις την επιλογή. Σε ευχαριστω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Σήμερα στα ξαφνικά άρχισε το tapatalk για κάθε φόρουμ που είμαι subscribed να ζητάει το password του κάθε φόρουμ μόλις πήγαινα να μπω. Το έκανε σε κανέναν άλλο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το κάνει και σε μένα, σε ένα συγκεκριμένο φόρουμ εδώ και λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 υπαρχει τροπος να παρουμε copy-paste ενα μηνυμα (οχι ποστ, πριβε μηνυμα); γινεται να μην γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 @patrickdrd 'Οπως διαβάζεις το μήνυμα, πάτα στο βελάκι https://s25.postimg.org/i9f7hj0r3/Screenshot_2016_09_27_15_45_19.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 απαντηση με παραθεση εννοεις; ναι, ειναι μια λυση, τωρα θυμηθηκα οτι ετσι το ειχα κανει παλιοτερα, αλλα επρεπε να παταμε πανω στο μηνυμα και να κανει copy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Τι έχουνε βάλει στην 6.2.0 , ενσωματωμένο web browser; Πολύ καλό να μην ανοίγεις άλλες εφαρμογές Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ελα ρε, ουαου, την εβαλα χθες, αλλα χαμπαρι δεν πηρα οτι ειχε ενσωματωμενο browser, αν και πατησα καποιο link και μου φανηκε διαφορετικη η συμπεριφορα, αλλα δεν το προσεξα, anyway, εντωμεταξυ κλασσικα το apkmirror δεν γουσταρει να μας πει οτι ειναι beta: http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-6-2-0-release/tapatalk-6-2-0-android-apk-download/#whatsnew 3ον, δεν το γραφει στο whatsnew οτι εχει ενσωματωμενο web browser, για αλλα πραγματα μιλαει, οτι ναναι... και τελος, ουτε τo bug με τα groupping στα push notifications που εχω μου εφτιαξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ελα ρε, ουαου, την εβαλα χθες, αλλα χαμπαρι δεν πηρα οτι ειχε ενσωματωμενο browser, αν και πατησα καποιο link και μου φανηκε διαφορετικη η συμπεριφορα, αλλα δεν το προσεξα, anyway, εντωμεταξυ κλασσικα το apkmirror δεν γουσταρει να μας πει οτι ειναι beta: http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-6-2-0-release/tapatalk-6-2-0-android-apk-download/#whatsnew 3ον, δεν το γραφει στο whatsnew οτι εχει ενσωματωμενο web browser, για αλλα πραγματα μιλαει, οτι ναναι... και τελος, ουτε τo bug με τα groupping στα push notifications που εχω μου εφτιαξαν Όταν πατάω το λινκ που με έβαλες δες τι βγάζει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160930/d514c5be14909c416e04a5ffa0ddf139.jpg Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts