Da_rudakos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Οπότε με tapatalk pro τέλος οι διαφημίσεις;; Αν είναι να τελειώνουμε γιατί 15 που ζητάει η σκέτη είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μα στο play store, για το προ,γράφει ξεκάθαρα, "περιέχει διαφημίσεις ". Πώς και υπάρχει μια τέτοια αναφορά;; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 γιατί περιέχει όντως κι ας μην φαίνονται, δεν είναι διαφημίσεις μόνο αυτές που φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 γιατί περιέχει όντως κι ας μην φαίνονται, δεν είναι διαφημίσεις μόνο αυτές που φαίνονταιΠοιες διαφημίσεις είναι δηλαδή αυτές που δεν φαίνονται και πώς λειτουργούν ως διαφημίσεις αν είναι αόρατες;; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ποιες διαφημίσεις είναι δηλαδή αυτές που δεν φαίνονται και πώς λειτουργούν ως διαφημίσεις αν είναι αόρατες;; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Αυτές έκοψε μόλις τώρα..Δεν ξέρω που θα εμφανίζονταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) Οι συγκεκριμένες διευθύνσεις που σου έκοψε στο tapatalk δεν έχουν σχέση με εμφάνιση διαφημίσεων. Και να τις άφηνε πάλι δεν θα έβλεπες διαφημίσεις στο tapatalk. Τις συγκεκριμένες τις αφήνω και δεν βλέπω διαφημίσεις. Το ότι κάποιες διευθύνσεις μπλοκαρονται από adblockers δεν σημαίνει ότι απαραίτητα σχετίζονται με την εμφάνιση διαφημίσεων. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited April 28, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 δεν συμφωνω, διαφημισεις τις θεωρω και δεν επιθυμω επουδενι το κινητο μου να συνδεεται σε οτι θελουν οι προγραμματιστες της εκαστοτε εφαρμογης! δυστυχως κινητο χωρις adblock δεν υφισταται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 δεν συμφωνω, διαφημισεις τις θεωρω και δεν επιθυμω επουδενι το κινητο μου να συνδεεται σε οτι θελουν οι προγραμματιστες της εκαστοτε εφαρμογης! δυστυχως κινητο χωρις adblock δεν υφισταται..Ε οκ, αφού εσύ τις θεωρείς διαφημίσεις, έτσι θα είναι. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Παιδιά στην τελευταία έκδοση του Tapatalk στο myphone συγκεκριμένα στα subscribed μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα.... Το κάνει σε άλλον? Edited April 29, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά στην τελευταία έκδοση του PayPal στο myphone συγκεκριμένα στα subscribed μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα.... Το κάνει σε άλλον?Του tapatalk φαντάζομαι εννοείς και όχι του paypal. Ναι, μερικές φορές δεν βγάζει τίποτα, όχι μόνο στα subscribed, αλλά παντού όπως αδιάβαστα κλπ. Μόνο αν πας μέσα από το μενού του κάθε φόρουμ εμφανίζονται τα νήματα όταν το παθαίνει αυτό. Το κάνει και σε παλαιότερες εκδόσεις, οπότε ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα με τους servers. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος με αυτή την έκδοση,ο οποίος να βλέπει διαφημίσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ναι ναι του Tapatalk εννοώ. Εκτεταμένη ταχύτητα με SwiftKey!! Χαχα Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος με αυτή την έκδοση,ο οποίος να βλέπει διαφημίσεις;;Το έχω από σήμερα, μίας και οι απαντήσεις δεν ήταν ξεκάθαρες. Προφανώς δεν το είχαν κάποια άτομα που απάντησαν. Δεν βλέπω καμία μέχρι στιγμής. Έκλεισα κ το sabs για δοκιμή. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Το έχω από σήμερα, μίας και οι απαντήσεις δεν ήταν ξεκάθαρες. Προφανώς δεν το είχαν κάποια άτομα που απάντησαν. Δεν βλέπω καμία μέχρι στιγμής. Έκλεισα κ το sabs για δοκιμή. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημέρωσε με αν δεν σου κάνει κόπο όταν είσαι απολύτως σίγουρος. Μπορείς να αφήσεις το sabs ανοιχτό και να επιλέξεις να δείχνει διαφημίσεις στο tapatalk μόνο, ενημερωτικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Προχώρα άφοβα. Δεν εμφανίζονται πουθενά. Δεν ήθελα να την αγοράσω γιατί την είχα παλιά κ δεν με έβαλε VIP, σε επικοινωνία μου έλεγε μπαρούφες. Και την Έχω και σε ios. Αλλά τεσπα, το έδωσα το 3ευρώ. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Χαλάλι.. Αγοράζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Πρέπει να κάνω log out και sign in για να μπορώ να βλέπω το forum μέσω του Tapatalk, κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή. Τι παθαίνει κανείς άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 δοκίμασες να αλλάξεις έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Πρέπει να κάνω log out και sign in για να μπορώ να βλέπω το forum μέσω του Tapatalk, κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή. Τι παθαίνει κανείς άλλος;;Το ίδιο κ εγω Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Εγώ καθαρίζω την cache αλλιώς δεν δειχνει τίποτα σε αυτό το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Εμένα δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και καιρό,κάνω όλες τις αναβαθμίσεις! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Tapatalk και Tapatalk pro πάντως αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με myphone. Στο iOS παίζει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Πρέπει να κάνω log out και sign in για να μπορώ να βλέπω το forum μέσω του Tapatalk, κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή. Τι παθαίνει κανείς άλλος;;Εμένα μία παίζει μία τό δείχνει άδειο, αλλά όταν παίζει είναι τυχαίο. Δεν κάνω log out. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Βάλτε την προτελευταία έκδοση 7.3.6 από apkmirror.com. Δουλεύει άψογα. Είχα το ίδιο θέμα με την 7.4.0 Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Εύγε Johnny ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts