panosfx Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παντως εγω με την τελευταια αναβαθμιση μπαινω κανονικα ΧDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παντως εγω με την τελευταια αναβαθμιση μπαινω κανονικα ΧDA.Για δοκίμασε να γράψεις κάτι και πάτα να γίνει το ποστ. Δεν θα το πάρει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Για δοκίμασε να γράψεις κάτι και πάτα να γίνει το ποστ. Δεν θα το πάρει. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΕπιβεβαιωνω εχεις δικιο. Με αφηνει να πλοηγηθω αλλα οχι να ποσταρω. Παραξενο... Στάλθηκε από το Lenovo TB-8703F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Οπότε καθόμαστε στα αυγά μας και δεν κάνουμε ακόμα update στην 7.3.5 μέχρι να το λύσουν το πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 και εμένα όταν πάω να κάνω ποστ μου πετάει ένα μήνυμα για permissions Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όσοι έχετε προηγούμενη έκδοση του Tapa, ποσταρετε κανονικά στο.XDA; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ούτε με την 5.7.2 αφήνει πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ούτε με 7.3.4 τώρα που δοκίμασα. Τι κάνουμε τώρα? Μάλλον από το xda κάτι κάνανε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Respect σε 5.7.2 με τα όποια minor θέματα της σχετικά με νεότερες. Μόνο κακό το οπτικό, που έχει σαφώς βελτιωθεί απο τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Ούτε με 7.3.4 τώρα που δοκίμασα. Τι κάνουμε τώρα? Μάλλον από το xda κάτι κάνανε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk σίγουρα φταίει το xda,γιατί παλαιότερα έμπαινα κανονικά,τώρα πια ούτε τα subscribed δεν μου έχει,λες και μπαίνω πρώτη φορά Edited March 2, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Διαβάζω από το support tapatalk. Πρόβλημα από μεριάς του xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδια είμαι με την 7.1.6 χωρίς διαφημίσεις και τελευταία αργεί να φορτώσει. Υπάρχει κάποια νεότερη σταθερή χωρίς διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Παιδια είμαι με την 7.1.6 χωρίς διαφημίσεις και τελευταία αργεί να φορτώσει. Υπάρχει κάποια νεότερη σταθερή χωρίς διαφημίσεις;Τι σχέση έχει η έκδοση με τις διαφημίσεις; Εγώ πχ σε καμία έκδοση ποτέ δεν είχα διαφημίσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ούτε εγώ με 5.7.2 μπορώ να ποσταρω απ xda. Πρέπει να είναι δικό τους θέμα. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τι σχέση έχει η έκδοση με τις διαφημίσεις; Εγώ πχ σε καμία έκδοση ποτέ δεν είχα διαφημίσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΑφού εσύ είσαι VIP ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να δεις ποτέ διαφημίσεις! Νομίζω ότι από μια έκδοση και μετά άρχιζαν να εμφανίζονται διαφημίσεις σε ορισμένα φόρουμ, εκτός και αν ο φίλος εννοεί κάποια σπασμένη έκδοση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Xda έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αυτο εννοώ παιδιά απλα να μην τις βλέπω και σε πμ είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Επιτέλους το XDA δουλεύει Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τι σχέση έχει η έκδοση με τις διαφημίσεις; Εγώ πχ σε καμία έκδοση ποτέ δεν είχα διαφημίσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΑφού είσαι vip εσύ! Γι αυτό δεν βλέπεις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Πηρα το απκ χωρίς διαφημίσεις που έδωσε ενα παιδί πιο πίσω και όταν εκανα update μου βγάζει διαφημίσεις τώρα. Υπάρχει κατι χωρίς απο τις τελευταίες εκδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Πηρα το απκ χωρίς διαφημίσεις που έδωσε ενα παιδί πιο πίσω και όταν εκανα update μου βγάζει διαφημίσεις τώρα. Υπάρχει κατι χωρίς απο τις τελευταίες εκδόσεις; Ο σκοπός είναι να μην κάνεις αναβάθμιση.Θες και την τελευταία έκδοση και χωρίς διαφημίσεις; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ο σκοπός είναι να μην κάνεις αναβάθμιση.Θες και την τελευταία έκδοση και χωρίς διαφημίσεις; :rolleyes:Απο τις τελευταίες οτι υπάρχει καλο είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Xda έφτιαξε. και εδώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Θελω μια βοήθεια. Εχω αγορασμένο το tapatalk pro. Στο myphone θελω να παρακολουθώ το θέμα πλατφόρμες->android. Το επιλέγω όμως μου εμφανίζει τη διαδρομή myguides->οδηγοί-> android. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Τι κερδίζει ς πληρώνοντας αυτό από τα 15€??? Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts