lek88 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 ρε παιδιά 5.7.2 και δεν το κουνάτε από κει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την 5.7.2 για κάποιο λόγο την βγάλανε από το mirror. Αλλά είναι εξίσου καλή και η 6.5.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Εχουν την 5.7.5 ομως :) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Η 5.7.2 υπάρχει παντού με ότι χρώματα θέλετε. Αλλά δεν τη βάζω όπως παλιά μιας και μερικοί έξυπνοι το ανέφεραν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 χαχα σωστος, οποιος την θελει ας στειλει πμ στον βασιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Η 5.7.2 υπάρχει παντού με ότι χρώματα θέλετε. Αλλά δεν τη βάζω όπως παλιά μιας και μερικοί έξυπνοι το ανέφεραν. Send From Note 3 With S8 Port RomΦίλε έχεις φάει 3 μπαν και ακόμα να καταλάβεις τους κανόνες του φόρουμ; Επειδή δεν σου αρέσουν εσένα, φταίνε οι άλλοι; Άλλαξε μυαλά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Φίλε έχεις φάει 3 μπαν και ακόμα να καταλάβεις τους κανόνες του φόρουμ; Επειδή δεν σου αρέσουν εσένα, φταίνε οι άλλοι; Άλλαξε μυαλά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Όποιος βοηθάει τρώει ban σε αντίθεση με μερικούς σαν εσένα που δεν προσφέρουν τίποτα στο φόρουμ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Όποιος βοηθάει τρώει ban σε αντίθεση με μερικούς σαν εσένα που δεν προσφέρουν τίποτα στο φόρουμ. Send From Note 3 With S8 Port Rom +1000 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Όποιος βοηθάει τρώει ban σε αντίθεση με μερικούς σαν εσένα που δεν προσφέρουν τίποτα στο φόρουμ. Send From Note 3 With S8 Port RomΧαχαχα οκ το ακούσαμε και αυτό. Επειδή δίνεις σπασμένα apps είσαι ο σωτήρας. Και κρίνεις άλλους χωρίς να έχεις ιδέα για τι μιλάς. Περαστικά Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Αναβάθμισα στην έκδοση v7.1.0 Buid 930 και πλέον όταν μπαίνεις να δεις ένα θέμα σε βάζει στο πρώτο ποστ του θέματος και όχι στο τελευταίο μη διαβασμένο :mad: ,έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Αναβάθμισα στην έκδοση v7.1.0 Buid 930 και πλέον όταν μπαίνεις να δεις ένα θέμα σε βάζει στο πρώτο ποστ του θέματος και όχι στο τελευταίο μη διαβασμένο :mad: ,έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;Όλοι, αυτό λέμε από το πρωί. Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 ναι, εχει ξαναναφερθει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7298692#post7298692 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Κατέβασα κι εγώ την 5.7.2 και όταν ξαναμπηκα στην εφαρμογή μετά από καμιά ώρα, κόλλαγε λες και έχω μπακατελα του 2010. Και έχω s7 edge. Όταν την έκλεισα απ'τις πρόσφατες εφαρμογές και ξαναμπηκα, δουλεύει ρολόι πάλι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 βγήκε η v7.1.0 Buid 932, ευτυχώς το έφτιαξαν ( ξανά ) και πάει στο 1ο μη αναγνωσμένο :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 βγήκε η v7.1.0 Buid 932, ευτυχώς το έφτιαξαν ( ξανά ) και πάει στο 1ο μη αναγνωσμένο :D Παμε πάλι με το καθιερωμένο, τις καρτέλες τις επανέφεραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παμε πάλι με το καθιερωμένο, τις καρτέλες τις επανέφεραν; θυμησέ μου...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παμε πάλι με το καθιερωμένο, τις καρτέλες τις επανέφεραν; έλα μου ντε!!!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 θυμησέ μου...... Αυτό που διαλέγεις ποιες καρτέλες σε ενδιαφέρουν και τις τικαρεις. Να μην χρειάζεται να τις βλέπεις όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αυτό που διαλέγεις ποιες καρτέλες σε ενδιαφέρουν και τις τικαρεις. Να μην χρειάζεται να τις βλέπεις όλες. το πεδίο ΄΄ακολουθείτε΄΄ ? Sorry αλλά δεν κατάλαβα :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 το πεδίο ΄΄ακολουθείτε΄΄ ? Sorry αλλά δεν κατάλαβα :O Αυτο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 το πεδίο ΄΄ακολουθείτε΄΄ ? Sorry αλλά δεν κατάλαβα :O http://imgur.com/a/Qc1nG Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μπααααα όχι... Άσε που έβγαλαν και τη μπάρα quick reply από κάτω! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Έβαλα κ εγώ την νέα έκδοση μετά από καιρό με παλιά και βλέπω πολλές αλλαγές στην εμφάνιση. Δεν βλέπω πουθενά την λίστα των θεμάτων που παρακολουθώ... Έλεος Επίσης βλέπω ότι δεν το διόρθωσαν αυτό με τα άσχετα Screenshot που εμφανίζονται σε πολλές παραθέσεις χρηστών Edited August 29, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μπααααα όχι... Άσε που έβγαλαν και τη μπάρα quick reply από κάτω! χαχαχα....ένα φτιάχνουν δύο χαλάνε,είναι απίστευτοι οι τύποι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 συνεχίζουμε με 5.7.2 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δεν μπορώ να βρω ρε παιδιά την 5.7.2 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts