ch_makis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Για όσους έχουν θέμα με τις διαφημίσεις, στο θέμα με τις προσφορές υπάρχει το adguard premium με ένα χρόνο άδεια. Δωρεάν. Κόβει τα πάντα. Δοκιμάστε το. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Οντως,δεν σε παει στο πρωτο μη αναγνωσμενο αλλα στο τελευταιο αναγνωσμενο... Αντι να το φτιαχνουν το χαλανε... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 έχω την τελευταία σταθερή έκδοση.γιατί κάποιες λέξεις είναι μπλε ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Γιατί λόγω της τέλειας που βρίσκεται (κατά λάθος) στην μέση, το νομίζει για σύνδεσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Γιατί λόγω της τέλειας που βρίσκεται (κατά λάθος) στην μέση, το νομίζει για σύνδεσμο!το Tapatalk δεν το έκανε λίγο πιο παλιά.! τώρα το κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 το Tapatalk δεν το έκανε λίγο πιο παλιά.! τώρα το κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔοκίμασε να κάνεις Edit το σχόλιο εκείνο και να βγάλεις την τέλεια από τη μέση. Θα φύγει το μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Το θεμα δεν ειναι να κανει απλα εντιτ στο δικο του ποστ. Το ιδιο φαινεται και στα σχολια των υπολοιπων,δυστυχως... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δοκίμασε να κάνεις Edit το σχόλιο εκείνο και να βγάλεις την τέλεια από τη μέση. Θα φύγει το μπλεΝαι οκ αλλά η απορία μου είναι γιατί ξεκίνησε τώρα να το κάνει..έτσι έγραφα πάντα με του Swype Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ναι οκ αλλά η απορία μου είναι γιατί ξεκίνησε τώρα να το κάνει..έτσι έγραφα πάντα με του Swype Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ νομίζω ότι πάντα το έκανε. Για να μην χρειάζεται BB code. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Το θεμα δεν ειναι να κανει απλα εντιτ στο δικο του ποστ. Το ιδιο φαινεται και στα σχολια των υπολοιπων,δυστυχως... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι εννοείται! Απλα το είπα για να δει ότι θα σταματήσει να είναι μπλε μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Σε πολλά θέματα που παρακολουθώ εδώ, σε άσχετα ποστ μου δείχνει κάποια φωτογραφία από screen shot που ανέβασε κάποιο μέλος, κάποια στιγμή! Σαν να κάνει κάποιος συνεχώς quote το συγκεκριμένο αυτό ποστ. Τι κάνει και σε εσάς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Σε πολλά θέματα που παρακολουθώ εδώ, σε άσχετα ποστ μου δείχνει κάποια φωτογραφία από screen shot που ανέβασε κάποιο μέλος, κάποια στιγμή! Σαν να κάνει κάποιος συνεχώς quote το συγκεκριμένο αυτό ποστ. Τι κάνει και σε εσάς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ναι, δυστυχώς έτσι "λειτουργεί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Σε πολλά θέματα που παρακολουθώ εδώ, σε άσχετα ποστ μου δείχνει κάποια φωτογραφία από screen shot που ανέβασε κάποιο μέλος, κάποια στιγμή! Σαν να κάνει κάποιος συνεχώς quote το συγκεκριμένο αυτό ποστ. Τι κάνει και σε εσάς; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΚαι καλα preview του θεματος... Ανουσιο να βρισκεται σε καθε quote... Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Σε πολλά θέματα που παρακολουθώ εδώ, σε άσχετα ποστ μου δείχνει κάποια φωτογραφία από screen shot που ανέβασε κάποιο μέλος, κάποια στιγμή! Σαν να κάνει κάποιος συνεχώς quote το συγκεκριμένο αυτό ποστ. Τι κάνει και σε εσάς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αν πας ρυθμίσεις->show photo preview και το ξετικαρεις εξακολουθεί να στο βγάζει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εντωμεταξύ βγήκε στο play store η 7.0.4 εδώ και λίγες ημέρες. Edited July 22, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και εμένα το ίδιο.εντελώς βλακεία αυτή η φωτο που εμφανίζεται σε κάθε ποστ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Αν πας ρυθμίσεις->show photo preview και το ξετικαρεις εξακολουθεί να στο βγάζει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εντωμεταξύ βγήκε στο play store η 7.0.4 εδώ και λίγες ημέρες.Πάλι το βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Πάλι το βγάζει.. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μόλις γύρισα στην 6.5.6 και ησύχασα με αυτή την βλακεία των photo previews! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σε άσχετο ποστ εμφανίζεται στην παράθεση ένα screenshot που είχε ανεβάσει κάποτε αυτός του οποίου το ποστ κάνουμε παράθεση! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης γυρνώντας στη 6.5.6 σταμάτησε και άλλη βλακεία με την τελεία που γινόταν λινκ μπλε! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΌταν κάνεις μια παράθεση σε κάποιο μήνυμα ακόμα και αν ΔΕΝ υπάρχει φωτογραφία μέσα στο μήνυμα που παραθέτεις βγαίνει μια άσχετη φωτογραφία μέσα. Και στην ουσία βλέπουμε συνέχεια γεωγραφίες μέσα σε όλα τα μηνύματα που γίνονται παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Lek88 version 6.5.6 και ούτε αυτό το πρόβλημα ούτε αυτό με την τελεία που κάνει μια λέξη μπλε σαν λινκ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και τέτοιο εννοώ. Όχι πριν μπεις στο θέμα. Έκανες τέτοιο quote; Γιατί αν δεν έκανες, γιατί μου εμφανίζει αυτήν την φωτογραφία; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Lek88 version 6.5.6 και ούτε αυτό το πρόβλημα ούτε αυτό με την τελεία που κάνει μια λέξη μπλε σαν λινκ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό διαφημίσεις όμως πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Έχει θέματα η 7.0.4. Ένα φτιάχνουν και δέκα χαλάνε ως συνήθως. Back to 6.5.5 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Και τέτοιο εννοώ. Όχι πριν μπεις στο θέμα. Έκανες τέτοιο quote; Γιατί αν δεν έκανες, γιατί μου εμφανίζει αυτήν την φωτογραφία; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΓια μέσα στο θέμα μιλάω! Μπερδεύτηκα τώρα με τις φωτογραφίες :/ ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει θέματα η 7.0.4. Ένα φτιάχνουν και δέκα χαλάνε ως συνήθως. Back to 6.5.5Αυτό θα κάνω αναγκαστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εγώ δεν έχω διαφημίσεις αλλά μάλλον είμαι vip επειδή την έχω από παλιά; δεν ξέρω, αλλά διαφημίσεις δεν είχα ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts