lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ποτέ δεν είχα θέμα με διαφημίσεις στο tapatalk. Χωρίς να χρειαστεί να πειράξω το adaway. Sent from my m1 note using Tapatalk Μπαίνεις και σε άλλα φόρουμ από το Tapatalk η μονο στο myphone? Στο myphone δεν έχει διαφημίσεις αλλά σε άλλα φόρουμ βγάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δεν είναι πάρα πολλά τα 15 για κόψεις τις διαφημίσεις? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μπαίνεις και σε άλλα φόρουμ από το Tapatalk η μονο στο myphone? Στο myphone δεν έχει διαφημίσεις αλλά σε άλλα φόρουμ βγάζει! Σε 5-6. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Ποτέ δεν είχα θέμα με διαφημίσεις στο tapatalk. Χωρίς να χρειαστεί να πειράξω το adaway. Sent from my m1 note using Tapatalk Αφού είσαι VIP ρε Θωμά (φαίνεται δίπλα από το nickname ένα v), έχεις αγοράσει την εφαρμογή προφανώς παλαιότερα και δεν έχεις διαφημίσεις. Οπότε δεν έχει σχέση το adaway με αυτό. Δεν είναι πάρα πολλά τα 15 για κόψεις τις διαφημίσεις? Same Sh1t...Different Day Εγώ τα θεωρώ πολλά. Επειδή τη χρησιμοποιώ αρκετά όμως σκεφτόμουνα να τα δώσω, αλλά προτίμησα τελικά να αγοράσω μια open source εφαρμογή που είναι και adblocker για να υποστηρίξω τον developer, οπότε έχω και adblocker και δεν έχω διαφημίσεις στο tapatalk. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 16, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το adguard μπλοκάρει τις διαφημίσεις από το tapatalk. Το αν θα βγάζει διαφημισεις ή όχι, εξαρτάται από το κάθε φόρουμ. Αν ο admin έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Το adguard μπλοκάρει τις διαφημίσεις από το tapatalk. Το αν θα βγάζει διαφημισεις ή όχι, εξαρτάται από το κάθε φόρουμ. Αν ο admin έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή... Αν εμφανίζονται διαφημίσεις δεν τις μπλοκάρει. Αν τις μπλοκάρει δεν θα πρέπει να εμφανίζονται πουθενά διαφημίσεις ασχέτως τι κάνει ο admin. Ο admin όντως μπορεί να επιλέξει να μην εμφανίζονται όπως συμβαίνει και με το myphone, το οποίο όμως υποτίθεται ότι δεν υποστηρίζει το tapatalk. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 16, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Αν εμφανίζονται διαφημίσεις δεν τις μπλοκάρει. Αν τις μπλοκάρει δεν θα πρέπει να εμφανίζονται πουθενά διαφημίσεις ασχέτως τι κάνει ο admin. Ο admin όντως μπορεί να επιλέξει να μην εμφανίζονται όπως συμβαίνει και με το myphone, το οποίο όμως υποτίθεται ότι δεν υποστηρίζει το tapatalk. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σε άλλο φόρουμ που παρακολουθώ και χωρίς adblocker βγαίνουν διαφημίσεις, με το adguard μπλοκάρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πόσα χρόνια έχω να δω διαφημίσεις στο tapatalk. Μόνο adaway χρησιμοποιώ έχω την Free έκδοση. Με δείχνει VIP γιατί το 2012 είχα κατεβάσει μια VIP έκδοση και φαίνεται πιάστηκε κανονικά σαν VIP. Δοκιμάστε το και εσείς και μετά βάλτε την Free. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Σε άλλο φόρουμ που παρακολουθώ και χωρίς adblocker βγαίνουν διαφημίσεις, με το adguard μπλοκάρονται. Μάλλον δεν κατάλαβα καλά το προηγούμενο ποστ σου, νόμιζα εννοούσες ότι με adguard σε μερικά φόρουμ σου εμφανίζει διαφημίσεις και σε άλλα όχι. Οπότε αν δεν εμφανίζει σε κανένα φόρουμ, τότε τις κόβει κανονικά ;) Πόσα χρόνια έχω να δω διαφημίσεις στο tapatalk. Μόνο adaway χρησιμοποιώ έχω την Free έκδοση. Με δείχνει VIP γιατί το 2012 είχα κατεβάσει μια VIP έκδοση και φαίνεται πιάστηκε κανονικά σαν VIP. Δοκιμάστε το και εσείς και μετά βάλτε την Free. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Δεν κατάλαβα ακριβώς, τι να δοκιμάσουμε? Αφού η pro έκδοση που είναι επί πληρωμή πλέον αναφέρει ότι έχει διαφημίσεις. Για να γίνεις VIP θέλει 15$ ασχέτως αν χρησιμοποιείς την pro έκδοση ή την free. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 16, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Το adguard μπλοκάρει τις διαφημίσεις από το tapatalk. Το αν θα βγάζει διαφημισεις ή όχι, εξαρτάται από το κάθε φόρουμ. Αν ο admin έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή... Το ίδιο πιστεύω κ εγώ για τις διαφημίσεις! Ειχα κάνει πρόσφατα μια βόλτα σε γειτονικό φόρουμ (χωρίς να κάνω εγγραφή) και είχε διαφημίσεις μέσα στα thread. Edited May 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το ίδιο πιστεύω κ εγώ για τις διαφημίσεις! Ειχα κάνει πρόσφατα μια βόλτα σε γειτονικό φόρουμ (χωρίς να κάνω εγγραφή) και είχε διαφημίσεις μέσα στα thread. Ποιο? Αν επιτρεπεται, απλα για τσεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Ποιο? Αν επιτρεπεται, απλα για τσεκ. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τώρα ποιο είχα κοιτάξει.... Αμα βρω κανένα με διαφημίσεις τώρα θα σας το στείλω! Edit : Ένα στην τύχη. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο επιτρέπεται να δείχνουμε αλλά φόρουμ εδω. Σε άλλο φόρουμ μέσα στο thread κάτω από τα σχόλια Edited May 16, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Στο πρωτο φορουμ δεν ειδα διαφημισεις. Το δευτερο δεν βρηκα ποιο ειναι. Οff topic: Οσο ειναι δυνατον μη χρησιμοποιεις τη συσκευη οσο φορτιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πάντως εγώ με root, Adaway και την Pro αγορασμένη κάποτε, δεν έχω πουθενά διαφημίσεις Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πάντως εγώ με root, Adaway και την Pro αγορασμένη κάποτε, δεν έχω πουθενά διαφημίσεις Sent from my MI MAX using Tapatalk μία από τα ίδια και εγώ με τον ίδιο συνδυασμό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Όσοι το είχαμε αγοράσει παλιά, είμαστε vip. Είναι λογικό λοιπόν να μην βλέπουμε διαφημίσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Eνω ημουν πιστος στην 4.9.3, δοκιμασα την 6.5.0 και ειδα οτι ειναι πλεον οπως τη θελω, κι ετσι εκανα τη μεταβαση στα κινητα, αλλα οχι και στα ταμπλετ μου, οπου παραμενω στην 4.9.3 λογω του layout που σας δειχνω και στο screenshot, την απεικονιση δηλαδη στην αριστερη στηλη της λιστας των νηματων, και στη δεξια στηλη των ποστ καθε νηματος. Να σημειωσω οτι δεν το εχω μονταρει, ετσι λειτουργουσε εξαρχης στα ταμπλετ. Στην 6.5.0., οσο κι αν επαιξα με τις ρυθμισεις, μου δειχνει μονο μια μεγαλη λιστα με τα ποστ καθε νηματος, και πρεπει να βγω απο το νημα για να παω στο επομενο. Καποια λυση? Τα ταμπλετ μου ειναι τα tab S 8.4 & 10.5 με στοκ ΜΜ το πρωτο και καστομ ΜΜ το δευτερο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170526/43a31a5f58e0bcc5ce9ed3dbaaba3981.jpg Edited May 26, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Εγω ήμουν πιστός στην 5.7.2 και λεω κατσε να κανω update στη 6.4.8. Εεε ξαναγύρισα στην 5.7.2, γιατι η 648,ειχε καταναλωση μπαταρίας κ πολλες ρυθμίσεις, (ενω το ειχα τσεκαρει, δεν μου εκανε γρουπ, τις ειδοποιήσεις των τοπικ κ των φορουμ με αποτελεσμα να μου γεμιζει η κουρτινα με 15 ειδοποιησεις. 1 Ειδοποιηση για καθε φορουμ-τοπικ-απαντηση) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εμενα δεν μου δουλευει ο in-app browser, εσας σας δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εμενα δεν μου δουλευει ο in-app browser, εσας σας δουλευει; Ούτε εμένα δουλεύει... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 χαχα θυμαμαι οτι οταν ειχα ξαναδοκιμασει την 6, πριν αρκετο καιρο, οταν ηταν στα πρωτα της, δουλευε, τι εγινε και το χαλασαν; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εμενα δεν μου δουλευει ο in-app browser, εσας σας δουλευει; εμενα δουλευει αλλα τον εκλεισα γιατι ειναι αβολος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αρκετά χαρήκαμε. Από σήμερα μπήκαν διαφημίσεις και στο myphone στο Tapatalk. Και μέσα σε κάθε thread και απέξω Δεν βάζω άλλες για να μη soam-αρω.... Αλλά γίνεται χαμός :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αν πας κατευθείαν στο tab participated δεν βλέπω κάτι. Οπότε γιατί να σε χαλάει κάτι που δεν βλέπεις συχνά; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Χε χε, γιατι πριν δεν το εβλεπε καθολου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts