fioravanti90 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Τετοια permissions ζητανε πλεον ακομη και τα κομπιουτερακια. Μην ψαχνεις προστασια της ιδιωτικοτητας πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Και για αυτό δε βάζω τα συγκεκριμένα κομπιουτεράκια :p Θα μείνω στην έκδοση μου μάλλον.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 ή εναλλακτικα κοβεις τετοια pemissions με εφαρμογες τυπου "privacy guard" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν έχω xposed δυστυχώς αυτή τη στιγμή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 δεν ειναι μονο το xposed (xprivacy), εμενα το εχει η rom (cm), διαφορετικα υπαρχουν και κατι appopps στο stote: https://play.google.com/store/search?q=appopps αλλα δεν τα εχω ψαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Τέτοια permissions όπως το να διαβάζει τις επαφές το tapatalk κόβονται από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών.....δεν χρειάζεται κάτι άλλο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 εξαρταται τι rom εχεις παντα, δεν παρεχουν ολες την δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 δεν ειναι μονο το xposed (xprivacy), εμενα το εχει η rom (cm), διαφορετικα υπαρχουν και κατι appopps στο stote: https://play.google.com/store/search?q=appopps αλλα δεν τα εχω ψαξει Και τα MEIZU τα έχουν από στοκ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Η 5.0.1 του s4 δε το παρέχει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλά αλήθεια ψάχνετε προστασία σε τέτοιου είδους ρυθμίσεις; Σιγά μην σας ρωτήσουν για να κλέψουν στοιχεία από την συσκευή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 γιατί όχι; δεν μπλοκάρουν αποστολή προσωπικών δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 γιατί όχι; δεν μπλοκάρουν αποστολή προσωπικών δεδομένων; Νασε σίγουρος..... Όπως και το Facebook και άλλα πολλά. Βασικά έχει πλάκα από την μια να ρουταρεις κινητό και από την άλλη να θέλεις εχποσντ για προστασία. Αυτός που έχει πλασάρει την ρομ τι κάνει; ότι θέλει κάνει και από πίσω σε μερικές περιπτώσεις κρύβονται ολόκληρες εταιρείες π. Χ CM ακόμα και η ελληνική omega. Πριν πείτε το οτιδήποτε και εγώ ρουταρω μη νόμιζε ότι το λέω γιατί το φοβάμαι και κάνω και τραπεζικές συναλλαγές και έχω την συσκευή μου για τελείως επαγγελματική χρήση και ότι που ασχολούμαι με τα περμισιονς. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει δικαίωμα μας άλλωστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα δίνω πρόσβαση στις επαφές μου σε κάθε άκυρη εφαρμογή χωρίς λόγο Το ότι έτυχε να σε δει κάποιος γυμνό μια φορά δε σημαίνει ότι θα αφήσεις και μένα να μπω στο μπάνιο σου γιατί "Ε σε έχει δει ήδη κάποιος". Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Έχεις δίκιο απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Βγήκε η 6.4.1 στο play store. Άντε να δούμε... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μια χαρα παει. Κι επιτελους παει στο τελευταιο μη αναγνωσμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Τις τελευταίες μέρες επιτέλους άρχισαν να έρχονται ειδοποίησης. Άντε βρε παιδιά του myphone κάντε το sait ποιο ενεργώ στο tapatalk. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μια χαρα παει. Κι επιτελους παει στο τελευταιο μη αναγνωσμενο. Είναι ακόμα γκρι μέσα στα θέματα? Γιατί ακόμα και σε dark Mode αυτό το γκρι βαράει. Ας βγάλουν Mod έκδοση στην 6.4.1 να είναι όλα κομπλέ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλο ειναι μωρε...Μια χαρα κανω τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλο ειναι μωρε...Μια χαρα κανω τη δουλεια μου. Την έβαλα μια χαρά πάει αλλά night Mode δεν υπάρχει. Είναι γκρι ενώ πριν ήταν πιο σκούρο. Αναμένω καμία modarismeni έκδοση Black blue μιας και σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετική η 6.4.1 Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μ'αρεσει που πια κανει copy παντου.Καιρος ηταν να το βαλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μ'αρεσει που πια κανει copy παντου.Καιρος ηταν να το βαλουν.. Τι εννοείς copy παντου? Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ακομα κι εκει που διαβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 μμμ... ενδιαφερον!!! τελευταια κι εγω το χρειαστηκα, οντως μηπως ειναι καιρος να αφησουμε την παλια και να την δοκιμασουμε κι εμεις; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ακομα κι εκει που διαβαζεις. Ωραίος δεν το ήξερα μια χαρά λειτουργία. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μμμ... ενδιαφερον!!! τελευταια κι εγω το χρειαστηκα, οντως μηπως ειναι καιρος να αφησουμε την παλια και να την δοκιμασουμε κι εμεις; :p Τραίνο πάει η 6.4.1 πολύ γρήγορη πάει στο πρώτο μη αναγνωσμένο όλα δουλεύουν ρολόι. Λίγο το χρώμα να αλλάξουν να βάλουν μαύρο κανονικό και όχι γκρι και είμαστε κομπλέ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts