zananiro Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Γνωρίζει κανείς αν το tapatalk pro που έχει στο play store έχει lifetime άδεια? Είναι χωρίς διαφημίσεις? Γιατί με την τελευταία ενημέρωση έχουν καταντήσει λίγο κουραστικές σε μερικά Φόρουμ. Edit: από όσο βλέπω το pro είναι έκδοση 6.3.5 ενώ το απλό 6.3.3. Edited December 10, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Έχεις adaway? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι πάντα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γνωρίζει κανείς αν το tapatalk pro που έχει στο play store έχει lifetime άδεια? Είναι χωρίς διαφημίσεις? Γιατί με την τελευταία ενημέρωση έχουν καταντήσει λίγο κουραστικές σε μερικά Φόρουμ. Edit: από όσο βλέπω το pro είναι έκδοση 6.3.5 ενώ το απλό 6.3.3. 6.2.5 είναι η τελευταία pro beta Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γνωρίζει κανείς αν το tapatalk pro που έχει στο play store έχει lifetime άδεια? Είναι χωρίς διαφημίσεις? Γιατί με την τελευταία ενημέρωση έχουν καταντήσει λίγο κουραστικές σε μερικά Φόρουμ. Edit: από όσο βλέπω το pro είναι έκδοση 6.3.5 ενώ το απλό 6.3.3. Πραγματικά αηδία οι διαφημίσεις αυτές. Για αυτό το λόγο γύρισα 2-3 εκδόσεις πίσω εγώ και βρήκα την υγειά μου Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ναι πάντα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε του ενημέρωση Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Πραγματικά αηδία οι διαφημίσεις αυτές. Για αυτό το λόγο γύρισα 2-3 εκδόσεις πίσω εγώ και βρήκα την υγειά μου Sent from my MI 5 using Tapatalk Τι σχέση έχουν οι διαφημίσεις με την έκδοση; Έχω την 6.3.3 και δεν έχω διαφημίσεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Και εμένα με το χθεσινο update ανά 3-4 θέματα, μου πέταγε διαφημίσεις. Πέρασα την 5.7.2 και όλα καλα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Τι σχέση έχουν οι διαφημίσεις με την έκδοση; Έχω την 6.3.3 και δεν έχω διαφημίσεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Μήπως Έχεις adblocker ή την πληρωμένη έκδοση? Αν έχεις ένα από τα 2 εννοείται δεν φαίνονται διαφημίσεις. Διαφημίσεις έχει στην free έκδοση. 6.2.5 είναι η τελευταία pro beta Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοώ την pro που είναι επί πληρωμή στο play store. Δεν αναφέρει κάτι για beta. Αλλά από ότι φαίνεται έχει και αυτή διαφημίσεις. Κοστίζει 15$ για να εχεις lifetime adfree ή 5$ το χρόνο τώρα που είδα στα settings. WTF? http://i.imgur.com/RAYDmiT.png http://i.imgur.com/78Y6OhN.png Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited December 10, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Τι διαφορές έχει η Pro? Αφού υποτίθεται ότι κ αυτή την έκδοση που είχαμε μέχρι τώρα, όσοι την είχαμε πληρώσει είμαστε κ καλά vip. Πρέπει να ξανά πληρώσουμε? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μάλλον ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω την εφαρμογή, άντε με τους καραγκιόζιδες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μήπως Έχεις adblocker ή την πληρωμένη έκδοση? Αν έχεις ένα από τα 2 εννοείται δεν φαίνονται διαφημίσεις. Διαφημίσεις έχει στην free έκδοση. Εννοώ την pro που είναι επί πληρωμή στο play store. Δεν αναφέρει κάτι για beta. Αλλά από ότι φαίνεται έχει και αυτή διαφημίσεις. Κοστίζει 15$ για να εχεις lifetime adfree ή 5$ το χρόνο τώρα που είδα στα settings. WTF? http://i.imgur.com/RAYDmiT.png http://i.imgur.com/78Y6OhN.png Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/e88a6e5455a8f1c1bb8b4d65021e0031.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/23a8f7460828be99e4b2324f2c2fc6bc.jpg Αυτή έχω, την είχα πάρει πριν από και χρόνια σε προσφορά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εγώ πάντως με adaway και τη τελευταία beta έκδοση δεν βλέπω διαφημίσεις πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Τελευταία έκδοση και εγώ, βγάζει διαφημίσεις ανάμεσα στα ποστ, και στην αρχή και στο τέλος από την κάθε σελίδα στα τοπικ. Επίσης δεν μπαίνει στο τελευταίο αναγνωσμενο μήνυμα αλλά στην πρώτη σελίδα συνήθως. Όπως το πιάσει! Εννοείται έχω ενημερωμενο AdAway Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Στην 6.3 και εμένα μου έβγαζε διαφημίσεις παρ'όλο που έχω adaway. Ξαναγύρισα στην 6.2.5 στην οποία δεν βγάζει, τουλάχιστον σ' εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Είμαι με 6.3.3 και δεν μου βγάζει διαφημίσεις στο myphone. Σε κάποια άλλα βγάζει αλλά εκεί έβγαζε και πριν! Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Μάλλον ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω την εφαρμογή, άντε με τους καραγκιόζιδες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Χωρίς αντικαταστάτη δεν ΠΑΣ πουθενά. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 δεν εγκαταλειπεις. πας στην 5.7.2 και εισαι ΟΚ+++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Εμενα παντως σε 6.3.3 δεν βγαζει διαφημισεις και δεν εχω adaway ή adguard,ουτε καν root. Το μονο που καποτε την ειχα αγορασει σε προσφορα αν παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το πιο σωστό φαντάζει η επιστροφή στην 5.7.2 Πάντως, ούτε εγώ έχω διαφημίσεις, χωρίς οποιοδήποτε adguard ή AdAway. Θα το γυρίσω τώρα κιόλας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Είστε vip και οι 2 πιο πάνω ρε παιδιά. Στους vip δεν βγάζει ads.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ναι, είμαι VIP. Επιτέλους στην προηγούμενη έκδοση 5.7.2. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Βρήκες την υγεία σου! Προσωπικά δε πρόκειται να την αλλάξω. Ολα λειτουργούν αψογα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Έκδοση 5.7.2 VIP για όσους τη θέλουν. http://www.megafileupload.com/gsYy/Tapatalk-VIP-5.7.2.apk Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Είστε vip και οι 2 πιο πάνω ρε παιδιά. Στους vip δεν βγάζει ads.. Δεν είμαι vip αλλά με adguard δεν βγάζει διαφημίσεις η 6.3.0 Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Νομίζω ότι οι διαφημίσεις πάνε ανάλογα το φόρουμ. Σε αλλά έχει, σε αλλά δεν έχει. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts