king2009 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάλι καλά. Ο native browser ήταν η χειρότερη ιδέα ever. Να ρωτήσω κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο κριτήριο ποιος παίρνει τα update πρώτος ή είναι random? Έχω προσέξει δεν έρχονται σε όλους ίδια ώρα. Είναι random τελείως. Δεν είμαι στην Beta έκδοση αλλά μόλις άνοιξα την 6.2.4 με λέει είσαι σε beta έκδοση δεν έβγαλα άκρη. Την προηγούμενη την πήρα 2 μέρες μετά από ότι την είχαν πάρει κάποια παιδιά εδώ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάλι καλά. Ο native browser ήταν η χειρότερη ιδέα ever. Να ρωτήσω κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο κριτήριο ποιος παίρνει τα update πρώτος ή είναι random? Έχω προσέξει δεν έρχονται σε όλους ίδια ώρα. Εξαρτάται από την εταιρία κινητού και τί συμφωνία έχει με τη google για τις εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες στο play store για κάθε εταιρία. Πχ, τα nexus είναι από τις συσκευές που παίρνουν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις. Είναι random τελείως. Δεν είμαι στην Beta έκδοση αλλά μόλις άνοιξα την 6.2.4 με λέει είσαι σε beta έκδοση δεν έβγαλα άκρη. Την προηγούμενη την πήρα 2 μέρες μετά από ότι την είχαν πάρει κάποια παιδιά εδώ. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα αν και δεν είμαι beta μου έβγαλε αυτό το μήνυμα όταν την άνοιξα πρώτη φορα. Τις ρυθμίσεις για την επιλογή browser που την έχει? Λίγο στα γρήγορα που κοίταξα ρυθμίσεις δεν είδα κάτι σχετικό.. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εξαρτάται από την εταιρία κινητού και τί συμφωνία έχει με τη google για τις εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες στο play store για κάθε εταιρία. Πχ, τα nexus είναι από τις συσκευές που παίρνουν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις. Και εμένα αν και δεν είμαι beta μου έβγαλε αυτό το μήνυμα όταν την άνοιξα πρώτη φορα. Τις ρυθμίσεις για την επιλογή browser που την έχει? Λίγο στα γρήγορα που κοίταξα ρυθμίσεις δεν είδα κάτι σχετικό.. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τέρμα κάτω έχει επιλογή για do not use in app browser. Την κλικαρεις και έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τέρμα κάτω έχει επιλογή για do not use in app browser. Την κλικαρεις και έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks! Στραβομάρα..Τώρα είμαστε κομπλέ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 6.2.5 βγήκε πριν λίγο LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με ενδιαφέρει περισσότερο η μετάβαση στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα και όχι στο προτελευταίο. Διορθώθηκε αυτό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με ενδιαφέρει περισσότερο η μετάβαση στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα και όχι στο προτελευταίο. Διορθώθηκε αυτό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όχι δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όχι δυστυχώς! Απίστευτο μου φαίνεται! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μιλάμε για τρελό bug, όχι αστεία. Τα δοκιμάζουν πριν τα βγάλουν; Άλλο μερικοί να έχουν θεματάκια, που νταξ αυτό το καταλαβαίνω, και άλλο να έχουν ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ το ίδιο πρόβλημα... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ρε παιδιά εντάξει πάρτε χαμπάρι ότι δεν είναι μπαγκ ότι δεν πάει στο τελευταίο αδιάβαστο απλά έτσι θέλουν εκείνοι να το εμφανίζει. Στο κάτω κάτω η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά και έχει συνέχεια αναβαθμίσεις σε ότι πρόβλημα βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ρε παιδιά εντάξει πάρτε χαμπάρι ότι δεν είναι μπαγκ ότι δεν πάει στο τελευταίο αδιάβαστο απλά έτσι θέλουν εκείνοι να το εμφανίζει. Στο κάτω κάτω η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά και έχει συνέχεια αναβαθμίσεις σε ότι πρόβλημα βρίσκεται. Λέει κάπου στο ιστορικό των αναβαθμίσεων ότι θα πηγαίνεις στο ποστ πριν το πρώτο αδιάβαστο;; Τη λογική είναι αυτή; Πως λες ότι αυτοί το έχουν προγραμματισμένο έτσι; Από που και εως που...; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εμένα ρε παιδιά με παει στο τελευταίο αδιάβαστο.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161109/e1346afc3fd61666600fb77d77526bb4.jpg Αυτή είναι η τελευταία αναβάθμιση.... lg g5 απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ρε παιδιά εντάξει πάρτε χαμπάρι ότι δεν είναι μπαγκ ότι δεν πάει στο τελευταίο αδιάβαστο απλά έτσι θέλουν εκείνοι να το εμφανίζει. Στο κάτω κάτω η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά και έχει συνέχεια αναβαθμίσεις σε ότι πρόβλημα βρίσκεται. Πρώτα να πάρουν αυτοί χαμπάρι πως παίζουν με τα νεύρα μας. Ακόμη και αν το ήθελαν έτσι, ας ήταν θέμα ρύθμισης και ο κάθε ένας μας να το ρύθμιζε όπου ήθελε. Και ρωτάω εγώ, γιατί να πηγαίνει στο προτελευταίο και μας μην πηγαίνει στο τρίτο από το τέλος; Και γιατί να πηγαίνει στο τρίτο από το τέλος και μας μην πηγαίνει... Πλάκα κάνουμε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Λέει κάπου στο ιστορικό των αναβαθμίσεων ότι θα πηγαίνεις στο ποστ πριν το πρώτο αδιάβαστο;; Τη λογική είναι αυτή; Πως λες ότι αυτοί το έχουν προγραμματισμένο έτσι; Από που και εως που...; Live to ride, ride to live Δεν λέω ότι είναι λογικό αλλά διορθώνουν πολλά προβλήματα αν τους ήταν πρόβλημα θα το είχαν διορθώσει και αυτό τόσο καιρό και ίσως το διορθώσουν στο μέλλον. Πρώτα να πάρουν αυτοί χαμπάρι πως παίζουν με τα νεύρα μας. Ακόμη και αν το ήθελαν έτσι, ας ήταν θέμα ρύθμισης και ο κάθε ένας μας να το ρύθμιζε όπου ήθελε. Και ρωτάω εγώ, γιατί να πηγαίνει στο προτελευταίο και μας μην πηγαίνει στο τρίτο από το τέλος; Και γιατί να πηγαίνει στο τρίτο από το τέλος και μας μην πηγαίνει... Πλάκα κάνουμε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Χαχαχα αλήθεια λες τώρα είναι μοναδική εφαρμογή αν σου σπάει τόσο πολύ τα νεύρα διέγραψε τους(το λέω για δικό σου καλό) . Αλλά είναι άδικο να τους βριζουμε και από πάνω, η εφαρμογή βελτιώνεται, κάνει αναβαθμίσεις, εντάξει μην τα παραμένει, κολλάμε στο τελευταίο αδιάβαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το έχω ξαναγράψει,σε κάθε αναβάθμιση ένα φτιάχνουν δύο χαλάνε.Και ναι είναι λάθος να σε πηγαίνει στο τελευταίο διαβασμένο όταν επιλέγεις να σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μα υπάρχει ρύθμιση για να πηγαίνεις στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα... Εσύ είπες πως το έκαναν επίτηδες. Πως συμβαδίζουν αυτά τα δύο...; Bug είναι το οποίο εμάς Θεός ξέρει πότε θα φτιαχτεί. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το περίεργο είναι οτι αν ένα θέμα έχει πχ 4 σελίδες και σταματήσεις στο τέλος της 2ης και βγεις,όταν ξαναμπείς θα σε πάει στην αρχή της 3ης. Άρα και μένα δεν μου φαίνεται για bug αλλά μάλλον έτσι θέλουν να λειτουργεί παρότι κι εγώ το βρίσκω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αν σταματήσεις όμως στο 13 μήνυμα και ξανά μπεις θα σε πάει στο 13. Πριν λίγες εκδόσεις δούλευε κανονικά το First unread έπειτα το χάλασαν. Για bug το κόβω σίγουρα. Επίσης ένα άλλο θέμα. Αν άφηνα το tapatalk πχ στο participated και ξανά έμπαινα ήταν εκει. Τώρα πάει στην πρώτη καρτέλα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Το περίεργο είναι οτι αν ένα θέμα έχει πχ 4 σελίδες και σταματήσεις στο τέλος της 2ης και βγεις,όταν ξαναμπείς θα σε πάει στην αρχή της 3ης. Άρα και μένα δεν μου φαίνεται για bug αλλά μάλλον έτσι θέλουν να λειτουργεί παρότι κι εγώ το βρίσκω λάθος. Αυτό ναι ήταν έτσι εξαρχής. Και εμένα με νευρίαζε λιγάκι. Δεν νομίζω όμως να ήταν bug. Απλά όταν σταματούσες το διάβασμα στο μέσο της σελίδας αυτό θεωρούσε ότι έχεις διαβάσει όλη τη σελίδα. Αυτό είναι κακογραμμένος κώδικας και ίσως δεν ήθελαν να φορτώνουν το κώδικα τους να θυμάται ακριβώς που σταμάτησες. Αυτό ακούγεται λογικό. Το να έχει όμως επιλογή στην εφαρμογή να σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο (δλδ η πρώτη δημοσίευση μετά που είχες διαβάσει όλα τα ποστ του θέματος) και να σε πηγαίνει στο ποστ πριν από το πρώτο αδιάβαστο είναι λίγο περίεργο και "φωνάζει" bug. Live to ride, ride to live Edited November 9, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Αν σταματήσεις όμως στο 13 μήνυμα και ξανά μπεις θα σε πάει στο 13. Πριν λίγες εκδόσεις δούλευε κανονικά το First unread έπειτα το χάλασαν. Για bug το κόβω σίγουρα. Επίσης ένα άλλο θέμα. Αν άφηνα το tapatalk πχ στο participated και ξανά έμπαινα ήταν εκει. Τώρα πάει στην πρώτη καρτέλα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μενα παντα σε όλες τις εκδόσεις αν ήμουν πχ στην καρτελα των μη αναγνωσμενων οταν έμπαινα ξανα με πέταγε στην αρχη κ όχι στην καρτελα που ημουν πριν. Μιλαω για βασικές εκδόσεις και όχι δοκιμαστικες. Τώρα ξεκίνησα να δοκιμάζω Beta!! Και κατι ακομα. Πλεον ενω εχω υπογραφή δεν βλέπω να την βάζει καθόλου στα ποστ που στελνω. Εκανα σήμερα update στην Beta εκδοση. Μπορεί να φταίει αυτό!! Edited November 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σε μενα παντα σε όλες τις εκδόσεις αν ήμουν πχ στην καρτελα των μη αναγνωσμενων οταν έμπαινα ξανα με πέταγε στην αρχη κ όχι στην καρτελα που ημουν πριν. Μιλαω για βασικές εκδόσεις και όχι δοκιμαστικες. Τώρα ξεκίνησα να δοκιμάζω Beta!! Και κατι ακομα. Πλεον ενω εχω υπογραφή δεν βλέπω να την βάζει καθόλου στα ποστ που στελνω. Εκανα σήμερα update στην Beta εκδοση. Μπορεί να φταίει αυτό!! Δεν έχει σχέση αυτό, κάτι έχεις αποεπιλέξει και δεν την εμφανίζει Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Δεν έχει σχέση αυτό, κάτι έχεις αποεπιλέξει και δεν την εμφανίζει Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Το μονο που έχω αποεπιλεξει είναι αυτό που λέει για το αν θα ανοίγουν τα λινκ με τον δικο του browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Με εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση δεν διορθώθηκε αυτό με το πρώτο μη αναγνωσμένο! :( :mad: Edit: έκδοση 6.2.5 (797) από play store. Στάλθηκε από RN3P Edited November 10, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλά που δεν αγόρασες κ άλλο κινητό για να δοκιμάσεις :p Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλά που δεν αγόρασες κ άλλο κινητό για να δοκιμάσεις :p Ωραίος σαρκασμός.. Εποικοδομητικό το σχόλιό σου.. Σε τί ακριβώς με βοηθάει είπαμε; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts