zananiro Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Δεν είναι smooth. Πατάς να ανοίξει θέμα που παρακολουθείς και σε πάει στην πρώτη σελίδα και σαν να μην έχεις κάνει log in. Αν κάμω πίσω και ξανά πατήσω δουλεύει κανόνια. Κανένα τέτοιο θέμα σε κινητό και ταμπλετ που την χρησιμοποιω, μία χαρά smooth είναι. Βάλε την πιο πρόσφατη έκδοση, κάνε ένα clear cache και στις ρυθμίσεις επέλεξε να σε πετάει 1ο αδιάβαστο μήνυμα. Άλλη εφαρμογή σαν το tapatalk δεν υπαρχει. Μόνο η εφαρμογή του xda, αλλά μπορείς να τη χρησιμοποιείς μόνο στο φόρουμ του xda. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εγώ παρόλο που έχω 6.0.7 στο Play έχει ακόμη 5.8.5 Σίγουρα τα updates δεν τα δίνουν αμέσως σε όλα τα κινητά όπως επίσης υπάρχουν συσκευές που δεν παίρνουν όλες τις εκδόσεις. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 κοινως, για αλλη μια φορα το tapatalk τα κανε μπαχαλο... μ αρεσει που οταν ειχα βαλει την 6.0 απο το apkmirror (οταν δεν υπηρχε ακομα στο playstore) μου εβγαζε μηνυμα καθε φορα οταν την ανοιγα "η εκδοση αυτη ειναι beta, κατεβαστε την τελευταια σταθερη εκδοση απο το playstore" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εγώ παρόλο που έχω 6.0.7 στο Play έχει ακόμη 5.8.5 Σίγουρα τα updates δεν τα δίνουν αμέσως σε όλα τα κινητά όπως επίσης υπάρχουν συσκευές που δεν παίρνουν όλες τις εκδόσεις. sent from my Amstrad CPC6128 Σε κάθε κινητό το πόσο γρήγορα θα πάρει αναβαθμίσεις εφαρμογών παίζει ρολο το play store τι έχει συμφωνήσει η εταιρία με τη Google. Πχ τα nexus παίρνουν συνήθως πρώτα ότι αναβαθμίσεις βγαίνουν. κοινως, για αλλη μια φορα το tapatalk τα κανε μπαχαλο... μ αρεσει που οταν ειχα βαλει την 6.0 απο το apkmirror (οταν δεν υπηρχε ακομα στο playstore) μου εβγαζε μηνυμα καθε φορα οταν την ανοιγα "η εκδοση αυτη ειναι beta, κατεβαστε την τελευταια σταθερη εκδοση απο το playstore" :D Δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι τα έκανε μπάχαλο το tapatalk. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι οι εκδόσεις του tapatalk που ανεβαίνουν στο apkmirror δεν είναι όλες stable. Αυτές που θεωρούνται stable από την εταιρία ανεβαίνουν στο play store. Τώρα αν βάζουμε εμείς από το apkmirror τι φταίει το tapatalk? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 οκ, εμεις τα καναμε, δεν ξαναβαζουμε tapatalk απο apkmirror (επειδη δεν διευκρινιζει αν ειναι beta, εκτος αν εγω ειμαι στραβος), αυτο το μαθαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 οκ, εμεις τα καναμε, δεν ξαναβαζουμε tapatalk απο apkmirror (επειδη δεν διευκρινιζει αν ειναι beta, εκτος αν εγω ειμαι στραβος), αυτο το μαθαμε https://www.apkmirror.com/?s=tapatalk&post_type=app_release&searchtype=apk στραβός δεν είσαι μάλλον, απρόσεκτος όμως ????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πάντως και'γω με το που γραφτηκα στις beta ηρθε καπακια update απο 5.8.χ σε 6.0.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Σχήμα λόγου! Εννοείται ότι είναι καλό που δίνουν τα updates και όπως είπα ρολαρει μια χαρά! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παρεξήγησα το μήνυμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Σε μένα πάλι τίποτα. Έχω μείνει στην 5, ενώ άλλοι από ότι βλέπω πήραν δυο τρεις αναβαθμίσεις. Είπαμε, δεν έρχονται σε όλους αμέσως, αλλά όχι και καμία όταν υπάρχουν δύο τουλάχιστον, πρώτη φορά το βλέπω. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Βέβαια η μία βγήκε σε μία μέρα μετά την άλλη, αλλά έχεις δίκιο. Έπρεπε να είχε βγει. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Σε μένα πάλι τίποτα. Έχω μείνει στην 5, ενώ άλλοι από ότι βλέπω πήραν δυο τρεις αναβαθμίσεις. Είπαμε, δεν έρχονται σε όλους αμέσως, αλλά όχι και καμία όταν υπάρχουν δύο τουλάχιστον, πρώτη φορά το βλέπω. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε μέρος στην beta θα σου έρθουν αμέσως οι ενημερώσεις. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πάρε μέρος στην beta θα σου έρθουν αμέσως οι ενημερώσεις. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να το έχουμε γράψει 100 φορές, αλλά επιμένεις. Δεν είμαστε στην ΒΕΤΑ και έχουμε πάρει τόσα άτομα τις 6.0.χ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πρέπει να το έχουμε γράψει 100 φορές, αλλά επιμένεις. Δεν είμαστε στην ΒΕΤΑ και έχουμε πάρει τόσα άτομα τις 6.0.χ Unleashed by my M1 NOTE Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έρχονται σε όλους οι τελευταίες εκδόσεις. Μόλις κάνει εγγραφή θα τις πάρει 100%. Λες και μιλάω κινέζικα ένα πράγμα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Πάντως, στο apk mirror, όλες οι εκδόσεις που εμφανίζονται έχουν την σήμανση beta. Εντός της 5.8.5 που εμφανίζεται σαν η μόνη επίσημη. Δεν ξέρω πότε άλλαξε, αλλά αυτό βλέπω τώρα που κοίταξα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Αργά ή γρήγορα θα πάρουν όλοι την 6.09. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μόλις μου βγήκαν στα notifications του tapatalκ 4-5 θέματα του Myphone. Αυτά πώς ξέφυγαν; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μόλις μου βγήκαν στα notifications του tapatalκ 4-5 θέματα του Myphone. Αυτά πώς ξέφυγαν; Unleashed by my M1 NOTE Όντως, και εμένα μου ήρθαν. Ίσως είναι στα πλαίσια της αναβάθμισης του site και πλέον υπάρχει υποστήριξη του tapatalk. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τι λέτε τώρα; Μπράβο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Και σε εμένα ήρθαν 3 μπό τα θέματα που παρακολουθώ Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχετε την έκδοση 6.0.11 από playstore? Είναι καλή η έχει προβλήματα? Ρωτάω για να μη την βάλω και αναγκαστω να γυρίσω πάλι πίσω στην 6.0.7 (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχετε την έκδοση 6.0.11 από playstore? Είναι καλή η έχει προβλήματα? Ρωτάω για να μη την βάλω και αναγκαστω να γυρίσω πάλι πίσω στην 6.0.7 (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Ναι, εγώ αυτή έχω. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε με τις προηγούμενες εκδόσεις 6.Χ.Χ είχα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Ναι, εγώ αυτή έχω. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε με τις προηγούμενες εκδόσεις 6.Χ.Χ είχα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Θα την βάλω κ εγώ τώρα να την δοκιμάσω κ αν δω κάτι θα σας πω. Edit : πολύ καλή έκδοση. Επίσης κάτι πολύ θετικο που είδα είναι ότι αν είσαι με μεδομενα δεν ανοίγει αυτόματα τις φωτογραφίες για να μη σου καταναλώνει δεδομένα. Αν θες να δεις κάποια φωτο που έχει ανεβάσει κάποιος χρήστης πρέπει να πατήσεις μια φορά επάνω. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 22, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αναβαθμίσεις πολλές πολλές πάρα πολλές αλλά όλες καλές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Είχε ένα διάστημα που ήταν χάλια οι αναβαθμίσεις που έδινε... Όλο προβλήματα!! Αλλά τώρα βλέπω ότι το πανε πολύ καλά... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Σςςςςςς, μην το φωνάζεις κ βγάλουν νεα αναβάθμιση :-) ==== Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts