Jump to content

Tapatalk στο Android

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, όπως εμφανιζόταν και πρίν στα αριστερα μου το βγάζει, αν έχω καταλάβει τι ρωτάς.

Αν απενεργοποιήσεις την εμφάνιση των αβαταρ τότε το όνομα φεύγει δεξιά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και το έλεγξα ξανά. Με το αβαταρ ενεργοποιημένο εμφανίζει το όνομα κανονικά αριστερά.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Εμένα μετά την αναβάθμιση μου μίκρυνε τα γράμματα..

Κατέβασα το App settings module και όλα μια χαρά με γραμματοσειρά 110!!!

Edited by anikologr

Αναβαθμιση στην 4.15 απο την 4.9. Επιτελους μια σχεδον τελεια εκδοση. Αν βγαλουν και το μπλε κουμπι για τη δημιουργια νεου θεματος και βαλουν παλι τη bold γραμματοσειρα για τα αδιαβαστα θεματα θα ειναι η κορυφη. Εστω και με πολλη καθυστερηση βρηκαν το σωστο δρομο.

Αναβαθμιση στην 4.15 απο την 4.9. Επιτελους μια σχεδον τελεια εκδοση. Αν βγαλουν και το μπλε κουμπι για τη δημιουργια νεου θεματος και βαλουν παλι τη bold γραμματοσειρα για τα αδιαβαστα θεματα θα ειναι η κορυφη. Εστω και με πολλη καθυστερηση βρηκαν το σωστο δρομο.

Για το κουμπί δεν έχει κάτι ακόμα αλλά για τα αδιάβαστα κάνε την πρώτη επιλογή τικ

Εγώ πάλι εξακολουθώ να μπερδεύομαι. Έχω δύο εκδόσεις με διαφορές μεταξύ τους. Tapatalk και tapatalk pro.

Καταντησε κουραστικό καθε εβδομαδα νεα εκδοση.Μια απο εδω τα κουμπια μια απο εκει.Ελεος πια!Ολο αλλαγες σε πραγματα που είχαν αλλάξει στην προηγουμενη εκδοση και παλι απο την αρχη.

Να κανω την αναβαθμιση ή να περιμενω 2 βδομάδες να βγει η εκδοση 4.32.4.? Έλεος με τις καθημερινές αναβαθμισεις!!

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

έβαλε και ορθογραφικό έλεγχο στην τελευταία βλέπω;

αυτο μαλλον ηταν της συσκευης μου

Καταντησε κουραστικό καθε εβδομαδα νεα εκδοση

βδομαδα; μερα θες να πεις :D

Δεν έχουμε όλοι κάθε μέρα αναβαθμίσεις, εμένα η προηγούμενη ήρθε πριν κανένα μήνα φανταστείτε μέχρι να φτάσει η σημερινή. Σήμερα πάντως δείχνει καλύτερο, γραμματοσειρά όμοια στην ελληνική και αγγλική, τρέχει σφαίρα, αλλαγή στον τρόπο ανάγνωσης προσωπικών μηνυμάτων, δείχνει να αποκτάει πάλι μεγαλύτερη ουσία σιγά σιγά! Ας ελπίσουμε να παραμείνει αυτή η θετική του πλευρά και σ'αυτήν αλλά και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.. :)

κουμπι spoiler ποτε θα βαλουν; :D

Δεν δοκιμάζεις να τα περάσεις μία στο προσωπικό λεξικό του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ναι. Θα το προσθέσεις όλο μαζί.

Εάν φυσικά σου το επιτρέπει το πληκτρολόγιο σου.

Edited by akilleas

χμ καλή ιδέα, αλλά δεν νομίζω να το επιτρέπει, Swype έχω, και ακόμα κι αν το επιτρέπει θα πρέπει να πατάω κάθε φορά την αγκύλη για αφετηρία

Μπορεί να γίνεται στο Google keyboard που επιλέγεις την "περιοχή" του swipe και τι θέλεις να εμφανιστεί πέρνοντας από εκεί.

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο λεξικό του χρήστη, επιλέγοντας προσθήκη νέας λέξης.

χμ καλή ιδέα, αλλά δεν νομίζω να το επιτρέπει, Swype έχω, και ακόμα κι αν το επιτρέπει θα πρέπει να πατάω κάθε φορά την αγκύλη για αφετηρία

Στο Swype όντως δεν γίνεται.

Αλλά χωρίς να πατάς έστω το πρώτο σύμβολο, την αγκύλη στην προκειμένη περίπτωση, πως αλλιώς θα μπορούσε να γινότανε;