zalaros Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Όχι, όπως εμφανιζόταν και πρίν στα αριστερα μου το βγάζει, αν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Αν απενεργοποιήσεις την εμφάνιση των αβαταρ τότε το όνομα φεύγει δεξιά. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και το έλεγξα ξανά. Με το αβαταρ ενεργοποιημένο εμφανίζει το όνομα κανονικά αριστερά. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Εμένα μετά την αναβάθμιση μου μίκρυνε τα γράμματα.. Κατέβασα το App settings module και όλα μια χαρά με γραμματοσειρά 110!!! Edited June 6, 2015 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αναβαθμιση στην 4.15 απο την 4.9. Επιτελους μια σχεδον τελεια εκδοση. Αν βγαλουν και το μπλε κουμπι για τη δημιουργια νεου θεματος και βαλουν παλι τη bold γραμματοσειρα για τα αδιαβαστα θεματα θα ειναι η κορυφη. Εστω και με πολλη καθυστερηση βρηκαν το σωστο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αναβαθμιση στην 4.15 απο την 4.9. Επιτελους μια σχεδον τελεια εκδοση. Αν βγαλουν και το μπλε κουμπι για τη δημιουργια νεου θεματος και βαλουν παλι τη bold γραμματοσειρα για τα αδιαβαστα θεματα θα ειναι η κορυφη. Εστω και με πολλη καθυστερηση βρηκαν το σωστο δρομο. Για το κουμπί δεν έχει κάτι ακόμα αλλά για τα αδιάβαστα κάνε την πρώτη επιλογή τικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ευχαριστω Πανο. Πολυ χρησιμη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 έβαλε και ορθογραφικό έλεγχο στην τελευταία βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Άψογο update! Πολύ καλή δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ πάλι εξακολουθώ να μπερδεύομαι. Έχω δύο εκδόσεις με διαφορές μεταξύ τους. Tapatalk και tapatalk pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ναι κι εγώ, αλλά έχει καταργηθεί το pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καταντησε κουραστικό καθε εβδομαδα νεα εκδοση.Μια απο εδω τα κουμπια μια απο εκει.Ελεος πια!Ολο αλλαγες σε πραγματα που είχαν αλλάξει στην προηγουμενη εκδοση και παλι απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Να κανω την αναβαθμιση ή να περιμενω 2 βδομάδες να βγει η εκδοση 4.32.4.? Έλεος με τις καθημερινές αναβαθμισεις!! Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 έβαλε και ορθογραφικό έλεγχο στην τελευταία βλέπω; αυτο μαλλον ηταν της συσκευης μου Καταντησε κουραστικό καθε εβδομαδα νεα εκδοση βδομαδα; μερα θες να πεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν έχουμε όλοι κάθε μέρα αναβαθμίσεις, εμένα η προηγούμενη ήρθε πριν κανένα μήνα φανταστείτε μέχρι να φτάσει η σημερινή. Σήμερα πάντως δείχνει καλύτερο, γραμματοσειρά όμοια στην ελληνική και αγγλική, τρέχει σφαίρα, αλλαγή στον τρόπο ανάγνωσης προσωπικών μηνυμάτων, δείχνει να αποκτάει πάλι μεγαλύτερη ουσία σιγά σιγά! Ας ελπίσουμε να παραμείνει αυτή η θετική του πλευρά και σ'αυτήν αλλά και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εγω παντως την 4.9.3 την εχω παντα στο ραφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 4.15.4 είναι γεγονός :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 την πηραμε χθες εμεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 κουμπι spoiler ποτε θα βαλουν; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 κουμπι spoiler ποτε θα βαλουν; :D Δεν δοκιμάζεις να τα περάσεις μία στο προσωπικό λεξικό του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 μαζι με τα "[" ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Ναι. Θα το προσθέσεις όλο μαζί. Εάν φυσικά σου το επιτρέπει το πληκτρολόγιο σου. Edited June 8, 2015 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 χμ καλή ιδέα, αλλά δεν νομίζω να το επιτρέπει, Swype έχω, και ακόμα κι αν το επιτρέπει θα πρέπει να πατάω κάθε φορά την αγκύλη για αφετηρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μπορεί να γίνεται στο Google keyboard που επιλέγεις την "περιοχή" του swipe και τι θέλεις να εμφανιστεί πέρνοντας από εκεί. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο λεξικό του χρήστη, επιλέγοντας προσθήκη νέας λέξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 χμ καλή ιδέα, αλλά δεν νομίζω να το επιτρέπει, Swype έχω, και ακόμα κι αν το επιτρέπει θα πρέπει να πατάω κάθε φορά την αγκύλη για αφετηρία Στο Swype όντως δεν γίνεται. Αλλά χωρίς να πατάς έστω το πρώτο σύμβολο, την αγκύλη στην προκειμένη περίπτωση, πως αλλιώς θα μπορούσε να γινότανε; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 εμ γι αυτο εγραψα εξαρχης ενα κουμπακι στο tapatalk δεν θα εβλαπτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 άιντε πάλι...14.5.5 βγάλανε! τι άλλο θα χαλάσουν τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts