Jump to content

Lenovo MiiX 3

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν βρήκα 64αρι μεταχειρισμένο στα 280€ βιτρίνας, σήμερα το μεσημέρι πάω να το πάρω.

Παιδιά τι κάρτα SD να πάρω ? 64άρα βέβαια, αλλά ποιά δεν ξέρω!

Edit: ζελατίνα που μπορώ να βρω ?

Και κάνα mini usb HUB ?

Edit 2: Το παρέλαβα και πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Θα το ξεζούμισω και θα σας πω, τελικά το παλικάρι μου έδωσε και 2 screen protectors!

Για usb hub ψάξε πιο πίσω στα μηνύματα μου να δεις τι πήρα (και φορτίζει και διαβάζει δίσκους ταυτόχρονα)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 646
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για usb hub ψάξε πιο πίσω στα μηνύματα μου να δεις τι πήρα (και φορτίζει και διαβάζει δίσκους ταυτόχρονα)

Λοιπόν βρήκα το ίδιο που πήρες και εσύ από Ελληνικό κατάστημα, εδώ το βρήκα οχι και πολύ φθηνά αλλά λόγο των καταραμένων capital controls δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς! Τώρα μέσα στην εβδομάδα πάμε για SD Card (Λέω να πάω σε αυτήν εδώ !

Τώρα όσον αφορά το tablet, πραγματικό διαμάντι, 'εχω πάθει την πλάκα μου, φυσικά ερχόμενος από ένα Asus MemoPad 7" ME170CX!

Πολύ αυτονομία, χωρίς lag κ.τ.λ. άνετη οθόνη και φυσικά IPS!!!! Έχω 49GB Ελεύθερα στον C:\ δίσκο.

Μπράβο στην Lenovo, είναι το μόνο που έχω να πω! Απο θέμα service (χτύπα ξύλο) θα απευθυνθούμε στην arvato ? (γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα)!

Edited by manos20082

Λοιπόν βρήκα το ίδιο που πήρες και εσύ από Ελληνικό κατάστημα, εδώ το βρήκα οχι και πολύ φθηνά αλλά λόγο των καταραμένων capital controls δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς! Τώρα μέσα στην εβδομάδα πάμε για SD Card (Λέω να πάω σε αυτήν εδώ !

Τώρα όσον αφορά το tablet, πραγματικό διαμάντι, 'εχω πάθει την πλάκα μου, φυσικά ερχόμενος από ένα Asus MemoPad 7" ME170CX!

Πολύ αυτονομία, χωρίς lag κ.τ.λ. άνετη οθόνη και φυσικά IPS!!!! Έχω 49GB Ελεύθερα στον C:\ δίσκο.

Μπράβο στην Lenovo, είναι το μόνο που έχω να πω! Απο θέμα service (χτύπα ξύλο) θα απευθυνθούμε στην arvato ? (γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα)!

EDIT: Ξέρουμε αν το tablet φορτίζει κλειστό ?

Καλοριζικο!

Ναι,φορτιζει κλειστο.

Καλοριζικο!

Ναι,φορτιζει κλειστο.

Σε ευχαριστώ πολύ! :-)

κάποια στιγμή που χρειάστηκε να στείλω το δικό μου για ασήμαντο λόγο (αναβάθμιση B.T.)

Το παρέλαβε curier το ρύθμισαν και μου το επέστρεψαν πάλι με curier, δε πλήρωσα τίποτα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

http://www.infoquest.gr/content/service-center

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

σήμερα έκανα πρώτη φορά δοκιμή και εγκατέστησα πρόγραμμα στην αφαιρούμενη κάρτα μνήμης, έβαλα το KMPlayer.

λειτουργεί κανονικά. :)

http://www.e-lenovo.gr/

Για οποιαδήποτε απορία, πρόβλημα ή παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: info@lenovoexclusive.gr

Με ένα τηλεφώνημα σας στο τηλέφωνο: 215.215.0800 και 231.231.0800

(Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 ως 21:00 και Σάββατο 10:00 ως 20:00)

Για θέματα Τεχνικής Υποστήριξης – Service στο τηλέφωνο: 2111.984.507

Edited by kakos

Παιδια πριν λιγο εκανα αναβαθμιση στα windows10 αλλα μου φενεται ποιο αργο η ειναι η ιδεα μου ? Τωρα ειδα στον task manager οτι καταναλωνει περισσοτερη μνημη ram κατα 100mb και προσεξα οτι η καρτα γραφικων τραβαει περισσοτερη μνημη! Ισχυει κατι ειναι ολα ιδεα μου ? Πειτε βρε παιδια!!!?

Παιδια πριν λιγο εκανα αναβαθμιση στα windows10 αλλα μου φενεται ποιο αργο η ειναι η ιδεα μου ? Τωρα ειδα στον task manager οτι καταναλωνει περισσοτερη μνημη ram κατα 100mb και προσεξα οτι η καρτα γραφικων τραβαει περισσοτερη μνημη! Ισχυει κατι ειναι ολα ιδεα μου ? Πειτε βρε παιδια!!!?

Αν εκανες upgrade,οπως εγω,ειναι ενα κλικ πιο αργο και με αρκετα bugs!

Θελει clean install,για να στρωσει η κατασταση οσο αφορα την ταχυτητα,αλλα απο τα bugs,δε γλυτωνεις,απλα περιμενεις να αρχισουν να μειωνωνται σταδιακα με τα updates!

Αν εκανες upgrade,οπως εγω,ειναι ενα κλικ πιο αργο και με αρκετα bugs!

Θελει clean install,για να στρωσει η κατασταση οσο αφορα την ταχυτητα,αλλα απο τα bugs,δε γλυτωνεις,απλα περιμενεις να αρχισουν να μειωνωνται σταδιακα με τα updates!

Έκανα Upgrade σαν και εσένα! Για clean install με ποιο "κόλπο" μπορώ να επιλέξω για να bootαρει από το USB stick ?

Έκανα Upgrade σαν και εσένα! Για clean install με ποιο "κόλπο" μπορώ να επιλέξω για να bootαρει από το USB stick ?

Πρεπει το usb να ειναι fat 32 για να μπουταρει.

Με αυτο http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install κάνε ένα bootable usb η κατέβασε το ISO και καψτο σε usb με αυτο

https://rufus.akeo.ie/

Edited by alextrela

Πρεπει το usb να ειναι fat 32 για να μπουταρει.

Με αυτο http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install κάνε ένα bootable usb η κατέβασε το ISO και καψτο σε usb με αυτο

https://rufus.akeo.ie/

Ευχαριστώ! Drivers & software της συσκευής που μπορώ να βρω ?

Ευχαριστώ! Drivers & software της συσκευής που μπορώ να βρω ?

Μπορεί να μην χρειαστεί και τα Windows να τα αναγνωρίσουν εγκαθιστησουν απο μόνα τους.

Στην ουσία θα χρειαστείς το soc Intel driver για να δουλέψει η αφή βασικά αν τυχών τα Windows δεν τα εγκαταστήσουν.

Αυτά θα βάλεις χειροκίνητα,λογικά θα δουλέψουν.

http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds101478

Και εδω άλλοι drivers αν τυχών δεν τα αναγνωρίσουν τα Windows

http://support.lenovo.com/us/en/products/tablets/miix-series/miix-3-1030-tablet-lenovo

Στην ουσία βάλε μόνο το wifi drivers και μέσω Windows update των 10 θα εγκατασταθουν με αυτόν τον τροπο.

Η και απο εδω δοκιμάζεις που έχει βγάλει και για τα 10

http://support.lenovo.com/us/en/products/tablets/thinkpad-tablet-series/thinkpad-8

Εδω για το soc

http://support.lenovo.com/us/en/products/tablets/thinkpad-tablet-series/thinkpad-8

Και wifi που ειναι τα 2 βασικά που πιθανό να σου χρειαστούν.

Edited by alextrela

Βάζω το iso των Windows 10 στο Rufus και δίνει error οταν επιλέγω fat32 σαν format για το USB stick. Τι κάνω τώρα ? Edited by manos20082

Βάζω το iso των Windows 10 στο Rufus και δίνει error οταν επιλέγω fat32 σαν format για το USB stick. Τι κάνω τώρα ?

Καψτο σε ntfs μετά μετέφερε προσωρινά όλους τους φακέλους άλλου,κάνε το usb fat 32 και ξαναπέρνα τα μέσα και είσαι κομπλέ!

Θα ειναι έτοιμο και bootable για εγκατάσταση των Windows.

Edited by alextrela

Καψτο σε ntfs μετά μετέφερε προσωρινά όλους τους φακέλους άλλου,κάνε το usb fat 32 και ξαναπέρνα τα μέσα και είσαι κομπλέ!

Θα ειναι έτοιμο και bootable για εγκατάσταση των Windows.

Μήπως ξέρεις πως μπαίνω στο boot menu ?

Μήπως ξέρεις πως μπαίνω στο boot menu ?

Update and recovery και πας κάτω σελίδα που λέει advanced σου κάνει επανεκκίνηση και επιλέγεις μέσα απο εκεί που λέει να μπουταρεις απο usb.

Update and recovery και πας κάτω σελίδα που λέει advanced σου κάνει επανεκκίνηση και επιλέγεις μέσα απο εκεί που λέει να μπουταρεις απο usb.

Τελικά το έκανα μέσα από τα windows απλά πάτησα να μην κρατήσει τίποτα!

Τελικά το έκανα μέσα από τα windows απλά πάτησα να μην κρατήσει τίποτα!

Και ετσι γίνεται σωστά,απλά παίρνει πιο πολύ χρόνο σε σχέση με boot και εγκατάσταση απο usb.

Το αποτέλεσμα όμως το ίδιο στο τέλος :p

Παιδιά S.O.S. ! Έχει κάποιος, κάποιο iso backup του συστήματος με τα Windows 8 που ερχόταν προεγκατεστημένα ? Στην lenovo που ρώτησα ήταν ψιλό ακριβά για το τίποτα! Όποιος έχει θα με σώσει!

Παιδιά S.O.S. ! Έχει κάποιος, κάποιο iso backup του συστήματος με τα Windows 8 που ερχόταν προεγκατεστημένα ? Στην lenovo που ρώτησα ήταν ψιλό ακριβά για το τίποτα! Όποιος έχει θα με σώσει!

θέλω να σε βοηθήσω όμως πρέπει να μου πεις πως να, πάρω το αντίγραφο για να στο στείλω.

Μπορείς να κατεβάσεις την 8.1 x32 ISO και άσε που γλιτώνεις το bloatware της Lenovo και απλά θα εγκαταστήσεις τους drivers χειροκίνητα απο τα link πίσω που σου έγραψα.

Κανονικα έπρεπε η Lenovo στο site της να έχει ανεβάσει ISO της έκδοσης που φοράει στο μοντέλο όπως πχ κάνει η ms στα δικά της μοντέλα και οποίος το χρειαστεί να το βρίσκει εύκολα.

Edited by alextrela

Εγώ πάντως προσπαθώ δύο ημέρες να μπουταρω από usb και δεν γίνεται βγάζει μύνημα από το bios ότι ή συσκευή δεν έχει αυτή τήν δυνατότητα. Μάλιστα μιλησα με την υποστήριξη και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Τώρα οποίος το έχει κάνει στην πράξη και όχι στην θεωρία ας μου πει και μένα πως γίνεται υπόψην είμαι έμπειρος και ξέρω από rufus και τα σχετικά.

Εγώ πάντως προσπαθώ δύο ημέρες να μπουταρω από usb και δεν γίνεται βγάζει μύνημα από το bios ότι ή συσκευή δεν έχει αυτή τήν δυνατότητα. Μάλιστα μιλησα με την υποστήριξη και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Τώρα οποίος το έχει κάνει στην πράξη και όχι στην θεωρία ας μου πει και μένα πως γίνεται υπόψην είμαι έμπειρος και ξέρω από rufus και τα σχετικά.

Σε Asus,MS και Lenovo(thinkpad 8) με την μια έκανα boot τα Windows επιτυχημένα χωρίς κανένα θέμα.

Όπως έγραψα πανω,αυτα έκανα και πιάνει πάντα.

Τώρα για το Miix 3 ότι πούνε τα παιδιά που ειναι κάτοχοι.

Edited by alextrela

Παιδιά δυστυχώς σας ενημερώνω ότι usb boot δεν γίνεται στο miix 3 με τίποτα. Το πιο καθαρό install των w10 γίνεται αφού τα εγκαταστήσεις πρώτη φορά μετά να ξανά κάνεις εγκατάσταση μέσα από το windows recovery και να επιλέξεις να σβήσεις τα πάντα.