Jump to content

κινητο για γυναίκα με καλή κάμερα

DocNick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα μια πρόταση για γυναικείο κινητό με όσο το δυνατόν καλή κάμερα (μπρος/πίσω), σχετικά compact σε διαστάσεις και αν ειναι δυνατόν και σε κοκκινο χρωμα. :p

Lumia 925 λευκο με απίστευτο design, πολυ καλή κάμερα και σε σουπερ πλέον τιμή;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

οχι απο Κινα. Απο skroutz. Σκεφτόμουν για κάποιο Samsung S4 mini red αλλα με προβληματίζει κυρίως η μπροστινή του κάμερα.

Περιορισμό σε badget δε βάζω.

Για windows phone θα ημουν επιφυλακτικός.

οχι απο Κινα. Απο skroutz. Σκεφτόμουν για κάποιο Samsung S4 mini red αλλα με προβληματίζει κυρίως η μπροστινή του κάμερα.

Περιορισμό σε badget δε βάζω.

Για windows phone θα ημουν επιφυλακτικός.

Η μπροστινή του mini με επαρκή φωτισμό είναι αξιοπρεπέστατη και το λέω γιατί την έχω δοκιμάσει.

Επίσης καλή μπροστινή έχει το Z1 Compact.

εγω θα σου προτεινα το huawei P7 με 8 mp δευτερη καμερα.. κυρια στα 13mp στο λευκο χρωμα πολυ ομορφο κινητο λεπτο ελαφρυ

επειδη το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

http://www.madphone.net/-/56-huawei-ascend-p7-4g-16gb-white-eu.html

www.madphone.net :)

Για Android με καλή κάμερα μόνο Samsung. S4 mini και από μένα.
Φιλικά Γιώργος

τοτε iphone 5s ειδικα για γυναικά είναι κόσμημα

Το 5s έχει καλή κάμερα? Της γυναίκας μου με έχει ψιλοαπογοητευσει. Ισως να είμαι επηρεασμένος από το 1020 που έχω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το 5s έχει καλή κάμερα? Της γυναίκας μου με έχει ψιλοαπογοητευσει. Ισως να είμαι επηρεασμένος από το 1020 που έχω.

αρκετα καλη εως πολυ καλη(για κινιτο)

καλα με 1020/808/ galaxy zoom k μην κάνεις σύγκριση αν δεις πίσω το κραουμπαλο σαν δυο κινιτα μαι ει ναι... κάτι τέτοιο με τπτ δεν θα δεχτεί μια γυναικά.....

Εγώ της αγόρασα το S4 mini το κόκκινο, La Fleur, και είναι σούπερ ευχαριστημένη. Μικρό, δυνατό, με αξιοπρεπέστατη κάμερα, και ir blaster να αλλάζει τα κανάλια.

Πάρε ένα iPhone 5s να έχει να το λέει και στις φίλες της. Αν όχι τότε το Ζ3 compact ή το alpha αλλά προς θεού όχι περσινές mid range σαβούρες τύπου S4 mini. Πεταμένα λεφτά.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

huawei p7 και απο μενα με τα μισά λεφτά απ οτι ενα 5s και με ισάξια ποιότητα κατασκευής και αίσθηση στο χέρι.