kinezos69 Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 θέλω να αγοράσω κινητό απο το http://www.sellphone.gr/kinita-smartphones/ Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλή ερώτηση! Ενδιαφέρομαι και εγω να μάθω λόγο Nexus 9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 1 παραγγελία έχει παραλάβει από εκεί ο πατέρας μου. κανονικά σφραγισμένο. όλα φυσιολογικά.. πληρωμή έγινε κατά την παραλαβή. μόνο αρνητικό ότι έκανε 5 εργάσιμες αντί για 2-3 εργάσιμες που έλεγε.. αλλά δεν ενόχλησε και πολύ. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ξεκινήσαμε με θετική άποψη. Καλό αυτό. Έχει καλές τιμές το άτιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 έχει κάνει κανεις παραγγελία τελευταία απ αυτό το κατάστημα? Έχω πάρει πολλές φορές τηλ αλλα δεν το σηκώνουν... Οποιος έχει πάρει του έχουν πει τίποτα για τις εγγυήσεις? Ισχύουν κανονικά σε επίσημη αντιπροσωπεία σε περίπτωση προβλήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 να μου ελεγες για Phonegallery η ebw να σου ελεγα μακρια.ειδικα το πρωτο φερνει ανακατασκευασμενα πραγματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπερα και απο εμενα. Λοιπόν, χτες προσπάθησα να κανω παραγγελια μέσω ipad, για ενα ipad. Αρχικά να αναφέρω οτι στη φόρμα στοιχείων δεν δεχόταν με τιποτα το σ τελικό! Τεσπα, έβαλα κεφαλαία ολα οκ. Στο τηλεφωνο παντα απανταγαν αλλα αυτο που με προβλημάτισε ειναι οτι για το ίδιο προϊόν εμφανίζει 2 τιμές. Ειδικά η τιμη απο προμηθευτή απο Γερμανία ειναι κατα πολυ χαμηλότερη. Καλού κακού πέρασα σημερα απο το μαγαζι. Ένα παλικάρι μονο του μεσα, με δυο γραφεία. Γενικότερα το γραφειο δεν πολυ φαινόταν αν και ισόγειο. Ειχε μεσα αρκετές αποστολές με acs αλλα είμαι αρκετα επιφυλακτικός μιας και επειδη το πόσο ειναι 600+ ευρω και τιμολόγιο μου ζητήθηκε να κανω πρωτα κατάθεση σε τράπεζα και μετα να παραλάβω οταν ειναι διαθέσιμο. Δεν μπορω να εχω πλήρη γνώμη αλλα κατι με φοβίζει....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Έχω διαβάσει αναφορές και οι περισσότερες θετικές (δεν ξέρω τι να υποθέσω). Και γιατί τραπεζική κατάθεση? μου φαίνεται περίεργο. φιλε Capone σε πιο τηλεφωνο έχεις πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σε αυτο που εχει το site. 2114****80 Μια χαρα μου μίλησαν. Μετα τα 500€ και τιμολόγιο πρεπει να φαινεται κατάθεση σε τράπεζα λογω εφορίας. Καλο ειναι να φυλαγόμαστε. Μακάρι τα παιδια να ειναι οκ. Οταν εχω νεα θα ενημερωσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 εγω βρηκα μια προσφορα που ειχαν βαλει , padfone s και τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν ειναι μαζι και το pad station. μου λεει ενας τυπος λιγο μπουλης οτι δεν ξερει , του λεω αν μπορει να μα8ει και μου λεει οτι δεν το εχει μπροστα του. του λεω οτι πρεπει να ξερω αν ειναι μαζι γιατι θελω να το παραγγειλω , μου λεει οτι πρεπει να παει στην αποθηκη να δει , του λεω μπορεις να πας , μου λεει μισο λεπτο , του λεω οκ. επιστρεφει στο τηλέφωνο σε 2 λεπτα και μου λεει πως ειναι μαζι. του λεω ο στειλτο. ( ηταν πολυ αστεια η συζητηση μας ):lol: μετα απο 2 μερες μου ερχετε το δεμα ωπου για να ηταν εκει μεσα το pad station θα πρεπει να ηταν 3 φορες διπλωμενο. δεν παρελαβα το δεμα , τους εστειλα οτι δεν παρελαβα γι αυτον τον λογο και ενα μαιλ αλλα δεν μου απαντησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Γι αυτό υπάρχουν οι αρνητικές στο skroutz,το phonegallery το έχω στολίσει ήδη με 2. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τελικά έπιασα γραμμή σήμερα. Μου είπε ο κύριος που το σήκωσε οτι το κινητό που θέλω το παραγγέλνω τηλεφωνικά και το παραλαμβάνω και πληρώνω στο κατάστημα. Ρώτησα και για την εγγύηση και μου είπε ότι για το μοντέλο που θέλω το έχω με 2 χρονια εγγύηση αλλα ότι πάθει το πάω σε εκείνους. Ρώτησα αν το πάω στην αντιπροσωπία (το κινητό που με ενδιαφέρει είναι HTC ) θα υπάρχει πρόβλημα? Μου απαντησε ότι το πάω σε αυτούς και το κανονίσουν να το στείλουν εκείνοι... Πως το βρίσκετε το σενάριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 φερνει ευρωπαικα τα οποια καλυπτονται κανονικα απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες σε θεμα εγγυησης αλλα καλυτερα να το ξεκαθαριζετε πριν την παραγγελια στοκ δεν εχουν εκτος κ αν εχουν παραλαβει προσφατα απο εξωτερικο,γενικως μαζευουν παραγγελιες κ εισαγουν οπου βρουν καλυτερη τιμη Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Και εγώ αυτό σκευτομαι. Εφόσον εισάγεται και κόβεται απόδειξη Ελληνικού καταστήματος νομίζω ότι η εγγύηση είναι 24 μήνες παντού.... το σκέφτομαι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 δεν εικαζω ,αγορασα πριν κανα 2μηνο το 730 απο αυτους κ εχω τσεκαρει την εγγυηση online με το imei γενικοτερα ρωτατε πριν παραγγειλετε Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ήταν iphone? Γιατί εκεί αλλάζει. Αν δεν είναι iphone υπάρχει κάποιο site που το βλέπεις αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τελικά έπιασα γραμμή σήμερα. Μου είπε ο κύριος που το σήκωσε οτι το κινητό που θέλω το παραγγέλνω τηλεφωνικά και το παραλαμβάνω και πληρώνω στο κατάστημα. Ρώτησα και για την εγγύηση και μου είπε ότι για το μοντέλο που θέλω το έχω με 2 χρονια εγγύηση αλλα ότι πάθει το πάω σε εκείνους. Ρώτησα αν το πάω στην αντιπροσωπία (το κινητό που με ενδιαφέρει είναι HTC ) θα υπάρχει πρόβλημα? Μου απαντησε ότι το πάω σε αυτούς και το κανονίσουν να το στείλουν εκείνοι... Πως το βρίσκετε το σενάριο? Καλησπερα οπως σου ειπαν η εγγυηση για τα htc ειναι 2 χρονια εδω ειναι το επισημο service της htc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Αν χρειαστεις service δεν χρειαζεται να απευθυνθεις στο καταστημα μπορεις να μιλησεις με την htc μεσω mail τηλεφωνου η live chat και σου στελνει courier δωρεαν να παραλαβη και να επιστρεψη την συσκευη στον χωρο σου. http://www.htc.com/gr/ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 nokia lumia 730 http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/warranty-check/ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα οπως σου ειπαν η εγγυηση για τα htc ειναι 2 χρονια εδω ειναι το επισημο service της htc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Αν χρειαστεις service δεν χρειαζεται να απευθυνθεις στο καταστημα μπορεις να μιλησεις με την htc μεσω mail τηλεφωνου η live chat και σου στελνει courier δωρεαν να παραλαβη και να επιστρεψη την συσκευη στον χωρο σου. http://www.htc.com/gr/ nokia lumia 730 http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/warranty-check/ ΟΚ Ευχαριστώ και τους 2 για τις πληροφορίες. Με την νέα εβδομάδα θα κάνω τις κινήσεις μου για την αγορα του κινητού και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ένας φίλος που αγόρασε το Moto G 2014 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το μαγαζί έχει το HTC One E8 που δεν το έχω δει πουθενά αλλού. (και φυσικά δεν το αναφέρει ούτε η ιστοσελίδα της HTC Ελλάδας…:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ένας φίλος που αγόρασε το Moto G 2014 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το μαγαζί έχει το HTC One E8 που δεν το έχω δει πουθενά αλλού. (και φυσικά δεν το αναφέρει ούτε η ιστοσελίδα της HTC Ελλάδας…:X και επειδή δεν το έχει η ελληνική σελίδα τι να λέει;Το τηλέφωνο υπάρχει ,δεν είναι κλώνος ή μαιμού http://www.gsmarena.com/htc_one_%28e8%29-6397.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 αφου δεν εισαγεται επισημα δεν θα εχει εγγυηση ελλαδα βεβαια Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 αφου δεν εισαγεται επισημα δεν θα εχει εγγυηση ελλαδα βεβαια Αν εισάγεται ευρώπη,δεν ξέρω, θα καλύπτεται απο την ευρωπαική εγγύηση,ρωτάς βέβαια και το κατάστημα τι εγγύηση έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 και επειδή δεν το έχει η ελληνική σελίδα τι να λέει;Το τηλέφωνο υπάρχει ,δεν είναι κλώνος ή μαιμού Ποτέ δεν ανέφερα ή υπονόησα ότι φέρνει κλώνους ή «μαϊμού» προϊόντα. Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό το είπα. Ότι δηλαδή φέρνει κινητά που δεν φέρνει άλλος στην Ελλάδα, και ένα απλό παράδειγμα ήταν το E8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Θελω και γω να αγορασω ενα ζ2 απο κει αλλα το ξερω καθολου το μαγαζι! Ωστοσο στο bestprice εχει θετικες αξιολογησεις ! Απο οτι διαβασα σε αυτες τις λιγες σελιδες ειδα οτι ειναι ψιλοκομπλε.αλλα υπαρχουν και καποια θεματα οπως η επικοινωνια με το τηλεφωνο! Δεν ξερω θα περιμενω μαλλον να δω κι αλλες γνωμες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts