pavlos2003 Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2014 Αγαπητοι φιλοι.. Εντελως ασχετος απο κινητα χρειαζομαι βοηθεια απο εσας που τα εχετε..ξετιναξει!!!! Για μια απλη κ σωστη/οικονομικη επιλογη...(Γυρω στα 100 ευρω λεω...κ προτιμω απο ελληνικη αγορα ωστε να μπορεσω να βαλω δοσεις σε πιστωτικη καρτα..) Οι απαιτησεις μου ειναι οι εξης: Δε χρειαζομαι πανω απο 4" ιντσες. Δε με ενδιαφερει καλη καμερα. Δε θα κατεβαζω ουτε θα χρησιμοποιω παιχνιδια.Απο εφαρμογες μονο καποιες απαραιτητες κατεβαζω. Θα ηθελα μια σχετικα καλη (για το ποσο που διαθετω) μνημη/ραμ, Κ ανετη χρηση ιντερνετ μεσω wifi/3g, να βλεπω ανετα ιστοσελιδες κ youtube, να χρησιμοποιω σκαιπ, αυτα..κυριως η χρηση ιντερνετ δηλαδη με απασχολει. Κ κατα προτιμηση να δεχεται δυο καρτες σιμ. Μια σκεψη μου ειναι το samsung s7582....αλλη σκεψη....δεν εχω!!!.....υπαρχει κατι παρεμφερες?..καλυτερο σε αυτο το μπατζετ?? Χιλια ευχαριστω εκ των προτερων για οσα...τσακαλακια μπουν στο κοπο να δωσουν μια γνωμη!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) φιλε κατανοω την οικονομικη δυσκολια ομως αν δεν επειγει να το παρεις αμεσα, θα σου προτεινα να φυλαξεις χρηματα και να παρεις απο κινα κατι καλυτερο (πχ cubot s200, thl 4000), διοτι σε αυτα τα χρηματα, απο ελλαδα οι επιλογες δεν αξιζουν. μπορει το κινητο που διαλεξες στην αρχη να φαινεται οκ, αλλα σε λιγο καιρο χρησης θα αντιληφθεις οτι δεν ειναι καλη αγορα. ελπιζω να μη σε απογοητευσα. τα 2 link που εγραψα ειναι απο 2 αξιοπιστα καταστηματα. στελνουν με δωρεαν μεταφορικα. πληρωνεις με paypal, επιλεγεις αποστολη με ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost) και τα παραλαμβανεις σε 15-25 μερες. εχουν 1 ετος εγγυηση. σου εγραψα ολες τις απαραιτητες πληροφοριες. ελπιζω μη σκεφτεις πως εχω καποιο οφελος ε. Edited December 15, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 φτηνά samsung ξέχνα τα (καλύτερα με σήματα καπνού) συσκευές με 512 ram πάλι ξέχνα της(αν μιλαμε για android)....... και αφού μόνο από Ελλάδα κοιτάς επιλογές σε αυτά τα χρήματα ειναι άκρος περιορισμένες Nokia Lumia 630 Dual sim 105 euro Sony Xperia M (Dual SIM) 105 eyro καπου εδω τελειώνει το παραμύθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Οχι φιλε μου τι οφελος να χεις...αντιθετως υπερ ευχαριστω για τις οδηγιες κ τις συμβουλες κ των δυο.... Εχω διαπιστωσει οτι απω εδω ειναι παρα πολυς ο κοσμος που προτιμα τα κινεζικα, κ οσο ασχετος κ να ειμαι ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν σοβαροι λογοι για αυτο... Ειναι πολυ σεβαστες οι προτασεις σας, κ για αυτο κ μπηκα να ρωτησω εδω, κ δεν πηγα σε καποιο...καστημα απλα να μου πουν το μακρυ τους κ το κοντο τους κ να μου πουλησουν οτι θελουν...θα μελετησω προσεκτικα τα δυο λινκ κ θα δω κ τα κινητα που μου προτεινει ο αλλος φιλος...φανταζομαι ολων των σχετικων εδω οι γνωμες...πανω κατω στις ιδιες θεσεις θα κλεινουν.... Edited December 15, 2014 by pavlos2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οχι φιλε μου τι οφελος να χεις...αντιθετως υπερ ευχαριστω για τις οδηγιες κ τις συμβουλες κ των δυο.... Ειναι πολυ σεβαστες οι προτασεις σας, κ για αυτο κ μπηκα να ρωτησω εδω, κ δεν πηγα σε καποιο...καστημα απλα να μου πουν το μακρυ τους κ το κοντο τους κ να μου πουλησουν οτι θελουν...θα μελετησω προσεκτικα τα δυο λινκ κ θα δω κ τα κινητα που μου προτεινει ο αλλος φιλος...φανταζομαι ολων των σχετικων εδω οι γνωμες...πανω κατω στις ιδιες θεσεις θα κλεινουν.... καλα εκανες............ απο ελλαδα αυτα τα δυο...... κατι αλλο δεν βρισκο που να μην ειναι χαλια........... απο κινα το σιζιταμε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 φτηνά samsung ξέχνα τα (καλύτερα με σήματα καπνού) συσκευές με 512 ram πάλι ξέχνα της(αν μιλαμε για android)....... και αφού μόνο από Ελλάδα κοιτάς επιλογές σε αυτά τα χρήματα ειναι άκρος περιορισμένες Nokia Lumia 630 Dual sim 105 euro Sony Xperia M (Dual SIM) 105 eyro καπου εδω τελειώνει το παραμύθι Να προσθέσω και το τίμιο Motorola Moto E. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Lumia 630 και από εμένα. Αξίζει ένα ένα τα ευρω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Lumia 630 και από εμένα. Αξίζει ένα ένα τα ευρω του. Συμφωνω άλλα δεν εχει εμπρός κάμερα που σημαίνει αντίο Skype (υπάρχει μεν άλλα...) και selfie (αν ενδιαφέρουν) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Συμφωνω άλλα δεν εχει εμπρός κάμερα που σημαίνει αντίο Skype (υπάρχει μεν άλλα...) και selfie (αν ενδιαφέρουν) με τα χρήματα που διαθέτει δλδ κάνα 110 ευρώ κινητό με dual sim, 1gb ram να μην είναι χάλια σχεδόν δεν υπάρχει (από Ελλάδα μιλάμε)... ας πάρει το xperia m dual να το κάνει root να βγάλει bloat και θα είναι άρχοντας... χωρίς root συγκεκριμένη συσκευή είναι σχεδόν άχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 με τα χρήματα που διαθέτει δλδ κάνα 110 ευρώ κινητό με dual sim, 1gb ram να μην είναι χάλια σχεδόν δεν υπάρχει (από Ελλάδα μιλάμε)... ας πάρει το xperia m dual να το κάνει root να βγάλει bloat και θα είναι άρχοντας... χωρίς root συγκεκριμένη συσκευή είναι σχεδόν άχρηστη : ) χμμμμμ.....ολα καλα ηταν μεχρι που ηρθε το ποστ σου να....τα τιναξει ολα στον αερα!!!!!!:lol: Εννοειται οτι δεν καταλαβαινω ...λεξη απο αυτα που μου ειπες κ τα βλεπω σαν.....κινεζος!!!!!:p ....αυτο που λες να κανω στο συγκεκριμενο κινητο....ειναι κατι το οποιο γινεται σε καταστημα...η θα πρεπει να το αναζητησω στο ιντερνετ...κ παιζει κ...να του βγαλω τα ματια???... Καμερα μπροστα δε με πολυκαιει...2 σιμ ομως θελω να εχω... Ευχαριστω πολυ ολους παιδες!!.. (Προς το παρων παιδια μελεταω αυτες τις προτασεις που ειπατε ολοι εδω , δηλ. Τα 2 απο κινα κ τα 2 απο ελλαδα..ακομα δεν ξερω που θα καθησει η μπιλια θα το δω στις αμεσως επομενες ημερες....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 : ) χμμμμμ.....ολα καλα ηταν μεχρι που ηρθε το ποστ σου να....τα τιναξει ολα στον αερα!!!!!!:lol: Εννοειται οτι δεν καταλαβαινω ...λεξη απο αυτα που μου ειπες κ τα βλεπω σαν.....κινεζος!!!!!:p ....αυτο που λες να κανω στο συγκεκριμενο κινητο....ειναι κατι το οποιο γινεται σε καταστημα...η θα πρεπει να το αναζητησω στο ιντερνετ...κ παιζει κ...να του βγαλω τα ματια???... Καμερα μπροστα δε με πολυκαιει...2 σιμ ομως θελω να εχω... Ευχαριστω πολυ ολους παιδες!!.. (Προς το παρων παιδια μελεταω αυτες τις προτασεις που ειπατε ολοι εδω , δηλ. Τα 2 απο κινα κ τα 2 απο ελλαδα..ακομα δεν ξερω που θα καθησει η μπιλια θα το δω στις αμεσως επομενες ημερες....) ωχ... αν δεν κατέχεις........ το τε αστο καλύτερα........... lumia 630 μονόδρομος μου φαίνεται.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Για μένα πήγαινε στις 4,5" ιντσες και παρε το lenovo A328 στα 99 ευρω. Το πηρε φιλη απο κωτσοβολο. Πολυ καλο και αρκετα μικρο μέγεθος. Μονο αρνητικο το αδυναμο φλας και οτι η πισω καμερα ειναι fixed focus, ικανοποιητικη ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apemperor Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Για μένα πήγαινε στις 4,5" ιντσες και παρε το lenovo A328 στα 99 ευρω. Το πηρε φιλη απο κωτσοβολο. Πολυ καλο και αρκετα μικρο μέγεθος. Μονο αρνητικο το αδυναμο φλας και οτι η πισω καμερα ειναι fixed focus, ικανοποιητικη ομως Το lenovo A328 δεν υπαρχει πλεον στην ελληνικη αγορα.Το ειχα ψαξει κι εγω.Πλεον στο skrutz μονο ο Κωτσοβολος υποτιθεται οτι το φερνει.Και λεω υποτιθεται γιατι λενε κατοπιν παραγγελιας μεσα σε 10 ημερες,αλλα οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι το περιμενουν τελη Δεκεμβριου,αρχες ετους και αν...Δεν μου εδωσε πειστικες απαντησεις ο εκπροσωπος τους.Πηρα και στην αντιπροσωπεια της lenovo στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι δεν θα το ξαναφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Χμμμμ...κοτσοβωλος συμφερει γιατι κανει παρα πολλες ατοκες δοσεις ακομα κ 60, αλλα σε πραγμα που δεν εχει ετοιμοπαραδοτο την εχω πατησει με εναν φακο φωτογραφικης μηχανης που τελικα περιμενα νομιζω λιγο παραπανω απο.....3 μηνες!!!!!!! Σχετικα με το τις διαδικασιες που λες (ρουτ κλπ) μπορω να το κοιταξω στο you tube σιγουρα θα υπαρχουν οδηγοι...κ αν ειναι κατανοητο κ πραγματι αξιζει γιατι θα ειναι το κινητο καλυτερα λειτουργικα κ απο το νοκια...τοτε να το παλαιψω...αλλιως μαλλον οπως με συμβουλεψατε κ αφου δεν παιζει η περιπτωση να δω κ το λενοβο αφου δεν υπαρχει, θα παω για το νοκια, εκτος αν ενοψει εορτων βρεθω με το μετρητο στο χερι, κ παραγγειλω τελικα το κινεζικο κουμποτ (??) που οπως φανταζομαι ειναι πολυ πανω απο τις...προσδοκιες μου κ θα με καλυψει...για χρονια!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Χμμμμ...κοτσοβωλος συμφερει γιατι κανει παρα πολλες ατοκες δοσεις ακομα κ 60, αλλα σε πραγμα που δεν εχει ετοιμοπαραδοτο την εχω πατησει με εναν φακο φωτογραφικης μηχανης που τελικα περιμενα νομιζω λιγο παραπανω απο.....3 μηνες!!!!!!! Σχετικα με το τις διαδικασιες που λες (ρουτ κλπ) μπορω να το κοιταξω στο you tube σιγουρα θα υπαρχουν οδηγοι...κ αν ειναι κατανοητο κ πραγματι αξιζει γιατι θα ειναι το κινητο καλυτερα λειτουργικα κ απο το νοκια...τοτε να το παλαιψω...αλλιως μαλλον οπως με συμβουλεψατε κ αφου δεν παιζει η περιπτωση να δω κ το λενοβο αφου δεν υπαρχει, θα παω για το νοκια, εκτος αν ενοψει εορτων βρεθω με το μετρητο στο χερι, κ παραγγειλω τελικα το κινεζικο κουμποτ (??) που οπως φανταζομαι ειναι πολυ πανω απο τις...προσδοκιες μου κ θα με καλυψει...για χρονια!!!!:p Όπως καταλαβαίνω, το καλύτερο για σένα είναι ένα lumia. Απροβλημάτιστο χωρίς να χρειαστεί να ψαξεις/ασχοληθείς με το παραμικρό, γρήγορο και κάνει όλα όσα ζητάς πανεύκολα. Ούτε θα "βαρύνει" με τον καιρό. Θα είναι όπως το αγόρασες την πρώτη ημέρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Lumia με windows Ακου μερικούς από δω που έχουν αυτή την άποψη το android στα λεφτά αυτά θα σου σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ...παντως θελω να ξαναπω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που μπαινουν στον κοπο να απαντανε, καταλαβαινω οτι ισως κατανταει...βαρετο να ανοιγουν καθε μερα θεματα του τυπου "θελω κινητο με...100,150,200,250,300 ευρω" κοκ.. Αλλα πραγματικα ειδικα σημερα που το καθε σεντς εχει ιδιαιτερη αξια...ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια αυτων που εχουν τις γνωσεις, στο να ξεκαθαριζουμε κ να τα δινουμε σε αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε κ θα μας ικανοποιησει... Καλες γιορτες σε ολους βρε παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ...παντως θελω να ξαναπω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που μπαινουν στον κοπο να απαντανε, καταλαβαινω οτι ισως κατανταει...βαρετο να ανοιγουν καθε μερα θεματα του τυπου "θελω κινητο με...100,150,200,250,300 ευρω" κοκ.. Αλλα πραγματικα ειδικα σημερα που το καθε σεντς εχει ιδιαιτερη αξια...ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια αυτων που εχουν τις γνωσεις, στο να ξεκαθαριζουμε κ να τα δινουμε σε αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε κ θα μας ικανοποιησει... Καλες γιορτες σε ολους βρε παιδες!!! Και όλοι αυτοί που σε "βοηθάμε" κάποιος άλλος μας βοήθησε.....;) Καλές γιορτές σε ολους Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts