Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Loipon epeidh exo kai tis dyo syskeves ...to frame rate mou fainetai to idio , apla eksartatai apo to shma kai to poso fortomeno einai to dyktio sth sygkekrimenh perioxh ....

Tora gia ton filo pou phre to GX30i toy euxomai kaloriziko , alla mallon den prosekse kala (mallon katholou) to V800 gi'ayto kai einai toso adikos mazi tou....

H othonh mporei na mhn exei thn analysh tou gx30, alla mono tholi den einai...

Epishs ta menu einai TAXYTATA ....

krima bebaia gia ton filo mas pou me to gx30 de tha mporei na kanei videocall h na mpei sto vodafone live h sto internet me "adsl" taxythtes , alla profanos ayto den epaikse toso megalo bathmo sthn agora tou , oso epaikse h emfanish opos leei ...

kai pali kaloriziko.

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanx για αλλη μια φορα TLG! :o

Ηρεμησα τωρα λιγακι :p , γιατι εχω ψηθει για το Ζ1010 απιστευτα.Δεν λεω, το V800 εχει πολλα καλουδια και θα το επαιρνα,εαν δεν ηταν η camera του που σε σχεση με το S700 υστερει σημαντικα.Αλλιως θα πουλουσα το S700 και θα επαιρνα καρφι το V800.Kριμα...Θα βολευτουμε με το Ζ1010 για 3G se πρωτη φαση.

Μπορεί κανείς να δεί αρκετές συσκευές σε λειτουργία σε αρκετά Voda shop ,προτού αποφασίσει τι του αρέσει -Εξάλλου δεν νομίζω ότι τέθηκε θέμα σύγκρισης τεχνoλογίας 3G με απλό GSM ,αλλά σαν εμφάνιση των συσκευών και καθημερινής πρακτικής λειτουργίας (πχ μενού σε σχέση με άλλα SE και άλλες φίρμες των "συμβατών" καλών συσκευών της αγοράς ,αλλά και άλλων Live "συμβατών" και μή, συσκευών... )

-Επίσης για την καλή λειτουργία των 3G δικτύων σήμερα, καλό είναι να μην υπερβάλουμε .Οι σωστά ενημερωμένοι πωλητές σε Voda shop ,θα σας πούνε σχετικά και μειονεκτήματα του 3G (πρός το παρόν)

Πχ αν σε καλεί ταυτόχρονα κάποιος με απλή συσκευή , και εσύ λειτουργείς μια υπηρεσία 3G,συνήθως σου διακόπτεται,αντί να δείχνει κατειλειμμένο το τηλ., γιάυτό τονίζεται στις διαφημίσεις η αυτόματη εναλλαγή δικτύου σε απλό GSM ,επειδή οι περισσότερες πόλεις τις Ελλάδος θα καλύπτονται ανεκτά (και κατά ελάχιστο) από χωρητικότητα,από τέλη Μαρτίου 2005 ,αλλά και το πρόβλημα της περιαγωγής τι γίνεται κλπ που θα λυθούν προφανώς σταδιακά ανάλογα τις πωλήσεις....

-Εξάλλου αν δεί κανείς, εκτός το κόστος της συσκευής ,και οι χρεώσεις δεν είναι ούτε για δέλεαρ καν παραπλήσιες ,όπως με απλή συσκευή GSM (που έχουν πλέον φθίνουσα πορεία σε κόστος ανά υπηρεσία,λόγω ανταγωνισμού ),και όταν θα λήξη η δωρεάν χρήση του 3G της Voda θα πληρώνεις αρκετά....

-Τελος αν το κριτήριο καθένος πέρα της χρήσης 3G ,είναι επιπλέον τόσο η εμφάνιση, και η φωτ. μηχανή, μέχρι τα Xριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν και άλλες 4-5 (έστω Live) συσκευές και από άλλες εταιρίες κινητών,και νομίζω αξίζει κανείς να περιμένει να τις δεί σε σύγκριση...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=43151&perpage=20&pagenumber=1

χμ καπως εχω μπερδευτει με το ολο θεμα παντως αν και δε το χω δει δε νομιζω απ οσα λετε εδω η οθονη του να ειναι σε μαυρα χαλια,το αποκλειω αυτο ενταξει μπορει να μην ειναι sharp οθονη οπως αναφερει ενας φιλος εδω μεσα αλλα ειναι πληρως αποδεκτη αντε να το δω κι απο κοντα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (21 Νοέ. 2004 , 21:20)

και για cicilianos:

Το HID remote είναι μια λειτουργία bluetooth με την οποία μπορείς να ελεγξεις το media player, το desktop και τον presenter του υπολογιστή από το τηλέφωνο! Στην οθόνη ρου κινητού εμφανίζεται ένα μενού όπου τα πλήκτρα του τηλεφωνόυ αντιστοιχίζονται με λειτουργίες του προγράμματος (play, stop, FF κλπ)..

Για να δουλέψει δεν έκανα κάτι διαφορετικό από το να ανοίξω το bluetooth του τηλεφώνου και του υπολογιστή (με win XP SP2) και το plug n' play έκανε τα υπόλοιπα, αναγώνρισε το τηλέφωνο, το standard modem over bluetooth και το HID remote service!

giati file mou anafereis pws exeis to xp SP2??Einai aparethto?

Euxaristw gi athn enhmerwsh!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

εγω παντως εχω ακουσει πως το sp2 εχει προβληματα τωρα δε ξερω αν στεκει αυτο sorry για το off topic

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε τελικη αναλυση ως αναφορα το v800 ας μου πει καποιος αν υπαρχει κατι που μπορει να κανει καποιο κιντηο χωρις ανοιχτο λειτουγικο συστημα και να μη μπορει να το κανει το v800....

και τοτε θα δουμε αν αξιζει η οχι ποιο αντικειμενικα και φυσικα ξερωντας τι αγοραζουμε ....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cicilianos (22 Νοέ. 2004 , 03:20)

giati file mou anafereis pws exeis to xp SP2??Einai aparethto?

Euxaristw gi athn enhmerwsh!

Ο msk στο review αναφέρει ότι χρησιμοποίησε τους bluetooth drivers των WinXP SP2 για να κάνει το HID να δουλέψει, με το ίδιο setup δούλεψε και σε εμένα, γι' αυτό το αναφέρω! Δεν έχω εμπειρία από widcomm bt drivers αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία...

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (22 Νοέ. 2004 , 03:53)

εγω παντως εχω ακουσει πως το sp2 εχει προβληματα τωρα δε ξερω αν στεκει αυτο sorry για το off topic

Αν και όντως off topic το SP2 όχι μόνον έκανε το σύστημα πιο σταθερό αλλά μου έλυσε και αρκετά μικροπροβλήματα που είχα!!!

Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

myphone.gr Legal Advisor

Xωρις να θελω να μειωσω την δυνατοτητα βιντεοκλησης χωρις καθρεπτη,δεν νομιζεται οτι για την ωρα το 3g ειναι χρησιμοτερο για πλοηγηση στο ιnternet;

Και εκει ειναι που το v800 χανει κατα πολυ απο ενα smartphone, γιατι στο smartphone μπορεις να βλεπεις κανονικες HTML σελιδες σε αντιθεση με το wap του v800.

Nexus 4 & iPad mini

Οτι δεν εχει δευτερη καμερα...εχει μονο μια στην "πλατη" του τηλεφωνου ...

Ετσι δεν μπορει ο αλλος να βλεπει τη δικη σου εικονα ....

Η κατάσταση με τον τηλεφωνικό κατάλογο είναι καλύτερη από ότι φαινόταν! Χωράει 500 επαφές με περισσότερα τηλέφωνα ή στοιχεία μέσα, ήδη εγώ έκανα sync με το outlook και έχω μέσα 910 στοιχεία-τηλέφωνα!

Επιπλέον, μιας και από το πρωϊ λειτούργησα το τηλέφωνο κανονικά να δηλώσω ότι 3g rocks..........

Αλλά κόλπα τελείως. Video call άψογο! και streaming video και τρελά downloads, έχω πάθει πλάκα!

Η όλη ιστορία αξίζει μόνο και μόνο για δοκιμή του 3g!

συνεχίζω ακάθεκτος!

myphone.gr Legal Advisor

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (22 Νοέ. 2004 , 18:43)

@iceman

Η κάμερα τι λέει? Είναι ικανοποιητική?

Δυστυχώς όχι πολλά πράγματα! Νομιζω ότι του 6600 είναι καλύτερη!

myphone.gr Legal Advisor

Σημερα πηρα και εγω το κινητακι το οποιο,αν και δεν το εχω ψαξει ακομα λογω φορτισης,μου εχει αφησει πολλες καλες εντυπωσεις.

Προς το παρον το μονο παραπονο που εχω,ως κατοχος και του ρ900,ειναι οτι δεν μπορεις να ορισεις δικο σου ηχο και στα μηνυματα αλλα μικρο το κακο.Κατα τα αλλα μου αρεσει και η οθονη του και ως κατασκευη φαινεται αρκετα καλη.

Μπορειται να μου πειτε πιο προγραμματακι της SE ειναι αυτο που λετε για να βαζουμε αλλα mp3 ως ηχους κλησης;

Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση και καλοριζικο στα υπολοιπα παιδια που το εχουν ηδη παρει

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dumspirospero28 (22 Νοέ. 2004 , 20:17)

Σημερα πηρα και εγω το κινητακι το οποιο,αν και δεν το εχω ψαξει ακομα λογω φορτισης,μου εχει αφησει πολλες καλες εντυπωσεις.

Προς το παρον το μονο παραπονο που εχω,ως κατοχος και του ρ900,ειναι οτι δεν μπορεις να ορισεις δικο σου ηχο και στα μηνυματα αλλα μικρο το κακο.Κατα τα αλλα μου αρεσει και η οθονη του και ως κατασκευη φαινεται αρκετα καλη.

Μπορειται να μου πειτε πιο προγραμματακι της SE ειναι αυτο που λετε για να βαζουμε αλλα mp3 ως ηχους κλησης;

Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση και καλοριζικο στα υπολοιπα παιδια που το εχουν ηδη παρει

Δες στο review του V800 και ακολούθησε το σχετικό link!

myphone.gr Legal Advisor

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dumspirospero28 (22 Νοέ. 2004 , 20:17)

καλοριζικο φιλε μας ..

Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το κινητακι καλες και κακες ....αντικειμενικα ...

http://www.theregister.co.uk/2004/11/12/review_sony_ericsson_v800/

Verdict

With Bluetooth, 3D gaming, global support including Japan, and every other feature you would want to put on a phone, the V800 has more baubles on it that a Christmas tree. To put it shortly, we are very, very impressed. The phone is a gem to use, and what makes it better still is that the integration of the services is very good as well. At no point did we feel that crap we didn't really want was being shoved down our throats.

Επισης:

http://www.pocket-lint.co.uk/review.php?reviewId=688

Υπαρχει προβλεψη για online update απο το σπιτι η θα πρεπει να το πηγαινουμε σε καποιο καταστημα της SE;

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Για τον φιλο που ρωτησε σε αλλο thread :

Το V800 εχει απεριοριστο χρονο εγγραφης video...

Συγκεκριμενα στο menu του video εχει δυο επιλογες

1)Για εικονομην/τα

2)Απεριοριστη

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο,αν μπορουσατε να απαντησετε θα ημουν υποχρεωμενος.Εκανα μετατροπη ενα mp3,ολοκληρο τραγουδι,σε DM για να μπορεσω να το χρησιμοποιησω ως ringtone.Πηγαινω σε μια επαφη ωστε να χτυπαει μονο σε αυτη και μολις πατησω αποθηκευση το τηλεφωνο κανει restart.Μηπως παιζει ρολο το μεγεθος του κοματιου; γιατι ενα αλλο κοματι που επισης εκανα μετατροπη λειτουργει κανονικα ως γενικο ringtone

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

• The title was changed to Sony Ericsson V800i