RAVER Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 paidia kalispera , mipos xeri kanis kanena katasthma poy na poyla antalaxtika gia kinita ; :worry: εδω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAN-CAN Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Παιδιά είχα ένα πρόβλημα τις προάλλες με το V800 μου. Ενεργοποίησα το Bluetooth για να μου στείλει ένας φίλος μία ηχογράφηση, μου την έστειλε απενεργοποίησα το Bluetooth και έβαλα το κινητό στην τσέπη του μπουφάν. Μετά από λίγο όταν πήγα να το βγάλω παρατήρησα ότι το κινητό μου ΕΚΑΙΓΕ υπερβολικά και συγκεκριμένα στην περιοχή της μπαταρίας! Επίσης η μπαταρία αφού την είχα φορτίσει πριν από κανάδυο ώρες έπεσε ραγδαία στο ένα "κουτάκι". Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Διευκρίνηση: Το κινητό δεν βρισκόταν σε ζεστό περιβάλλον και δε μου είχε ξαναπαρουσιάσει τέτοιου είδους πρόβλημα. Παράθεση When the enemy comes welcome him, when he goes send him on his way. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Παιδιά είχα ένα πρόβλημα τις προάλλες με το V800 μου. Ενεργοποίησα το Bluetooth για να μου στείλει ένας φίλος μία ηχογράφηση, μου την έστειλε απενεργοποίησα το Bluetooth και έβαλα το κινητό στην τσέπη του μπουφάν. Μετά από λίγο όταν πήγα να το βγάλω παρατήρησα ότι το κινητό μου ΕΚΑΙΓΕ υπερβολικά και συγκεκριμένα στην περιοχή της μπαταρίας! Επίσης η μπαταρία αφού την είχα φορτίσει πριν από κανάδυο ώρες έπεσε ραγδαία στο ένα "κουτάκι". Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Διευκρίνηση: Το κινητό δεν βρισκόταν σε ζεστό περιβάλλον και δε μου είχε ξαναπαρουσιάσει τέτοιου είδους πρόβλημα. Και δεν ανέβηκε η στάθμη της μπαταρίας ύστερα??:worry: :wacko: Αυτό που έγινε ,δίχνει ταχύτατη κατανάλωση μπαταρίας απο τη συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα(γι' αυτό και η θερμότητα).Συμβαίνει όταν πχ παρακολουθείς τηλεόραση μέσω 3G.Αλλά μετά απο λίγο η στάθμη της μπαταρίας ξανανεβαίνει. Μάλλον θα ήταν τυχαίο , αλλά αν το ξανακάνει , καλύτερα να επισκεφθείς κάποιο σέρβις Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Παιδιά είχα ένα πρόβλημα τις προάλλες με το V800 μου. Ενεργοποίησα το Bluetooth για να μου στείλει ένας φίλος μία ηχογράφηση, μου την έστειλε απενεργοποίησα το Bluetooth και έβαλα το κινητό στην τσέπη του μπουφάν. Μετά από λίγο όταν πήγα να το βγάλω παρατήρησα ότι το κινητό μου ΕΚΑΙΓΕ υπερβολικά και συγκεκριμένα στην περιοχή της μπαταρίας! Επίσης η μπαταρία αφού την είχα φορτίσει πριν από κανάδυο ώρες έπεσε ραγδαία στο ένα "κουτάκι". Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Διευκρίνηση: Το κινητό δεν βρισκόταν σε ζεστό περιβάλλον και δε μου είχε ξαναπαρουσιάσει τέτοιου είδους πρόβλημα. Αν έχεις το κινητό σου σε 3G δίκτυο τότε μάλλον εκεί ωφείλεται το φαινόμενο. Ψάχνει να βρεί 3G και δεν βρίσκει για κάποιο λόγο είτε δικτύου είτε τηλεφώνου οπότε συνεχώς δουλέυει σε μεγάλη ισχυ με αποτέλεσμα αυτό που έπαθες. Αν γυρισείς το κινητό σου σε 2G τότε μάλλον δεν θα σου ξανατύχει . Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν έχεις το κινητό σου σε 3G δίκτυο τότε μάλλον εκεί ωφείλεται το φαινόμενο. Ψάχνει να βρεί 3G και δεν βρίσκει για κάποιο λόγο είτε δικτύου είτε τηλεφώνου οπότε συνεχώς δουλέυει σε μεγάλη ισχυ με αποτέλεσμα αυτό που έπαθες. Αν γυρισείς το κινητό σου σε 2G τότε μάλλον δεν θα σου ξανατύχει . Απλώς και μόνο η αναζήτηση δικτύου τρίτης γενιάς δεν είναι δυνατόν να προκαλέσει τέτοια δραματική μείωση της μπαταρίας.:blink: Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 όχι απλα είναι δραματικη....την ξεσκίζει την μπαρατια...:lol: :blink: :ninja: Το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν με το V800... Και ακόμα χείροτερα το είχα πάθει και με το περίφημο Ζ1010.... Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 όχι απλα είναι δραματικη....την ξεσκίζει την μπαρατια...:lol: :blink: :ninja: Το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν με το V800... Και ακόμα χείροτερα το είχα πάθει και με το περίφημο Ζ1010.... Και εγώ το είχα το κινητάκι φίλε μου και το 3G πάντα ήταν ενεργό , αλλά τέτοιο πράγμα δεν είχα πάθει ποτέ:wacko: .Ο φίλος ,απο ότι κατάλαβα ,λέει ότι μέσα σε 15 λεπτά-μισή ώρα τελείωσε όλη η μπαταρία. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται μόνο και μόνο ψάχνοντας για δίκτυο. Ακόμα και αν παρακολουθούσε τηλεόραση για 30 λεπτά ,δεν θα γινόταν αυτό. *Btw , το πορτάκι του z1010 είναι καλύτερο απο αυτό του v800???? (ξέρω, οφ τόπικ , αλλά χρειάζομαι μια έγκυρη απάντηση σε αυτό:O )* Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Πορτάκι , τι εννοεις? Αν εννοείς στον τρόπο που ανοιγοκλείνει και σαν ποιότητα κατασκευης και αίσθηση , πιστεύω οτι του V800 είναι σαφώς καλύτερο...ελπίζω να σε κάλυψα... Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Πορτάκι , τι εννοεις? Αν εννοείς στον τρόπο που ανοιγοκλείνει και σαν ποιότητα κατασκευης και αίσθηση , πιστεύω οτι του V800 είναι σαφώς καλύτερο...ελπίζω να σε κάλυψα... Ναι , αυτό εννοώ. Καλύτερο το v800? Κατάλαβα......Πάντως από του v800 δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος:( ,οπότε φαντάζομαι για το z1010. Thanks για την απάντηση:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 to kapaki toy v800 einai ...... afiste to kalitera,den emeina katholoy eyxaristimenos me to v800,xalia poiotita kataksyeis kai kirios to kapaki se oloys problima.min anafero tin perifimi kamera poy exei. oso gia tin stathmi poy katebike kai se mena moy eixe tyxei sta kala kathoymena ayto me tin mpataria to ksanafortisa kai den eixa problima.pantos genika to tilefono ayto zestenetai to kaimeno... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISMODENAS Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 aaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISMODENAS Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 gia sas poylao ayto to v800 oyte enos xronoy sto koyti toy250euro h antalasete me w800kai dino ti diafora:( :rolleyes: α)εχεις postαρει 2 φορες που θα μπορουσες να τροποποιησεις το ηδη υπαρχον μηνυμα.επισης εχεις postαρει και σε αλλα θεματα και στο Σε'αυτο που πρεπει δεν εχω δει τιποτα. :worry: buy and sell(mobiles):!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Nα ρωτησω κατι ρε παιδια εφτιαξα το PC και εχασα τα παντα σχεδον απο μεσα και δεν μπορω να βρω το Image Editor πουθενα. Δηλαδη αυτο που προσαρμοζεις την φωτογραφια ακριβως στο κινητο να μην ειναι μικροτερη κτλ κτλ ξερετε που μπορω να το βρω γιατι στην Sonyericsson δεν το βρισκω οπως παλια.:) Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Nα ρωτησω κατι ρε παιδια εφτιαξα το PC και εχασα τα παντα σχεδον απο μεσα και δεν μπορω να βρω το Image Editor πουθενα. Δηλαδη αυτο που προσαρμοζεις την φωτογραφια ακριβως στο κινητο να μην ειναι μικροτερη κτλ κτλ ξερετε που μπορω να το βρω γιατι στην Sonyericsson δεν το βρισκω οπως παλια.:) image editor ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 image editor ;) ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:) :) :) :) :D :D :D Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:) :) :) :) :D :D :D Παρακαλω πολυ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dayo Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς please help!!! Έκανα την αναβάθμιση στο 9volto να βγάλω το VL και το κινητό έγινε Ζ800 αλλά τώρα δεν λειτουργεί το φλάς. Υπάρχει καμιά επιλογή στο μενού σχετικά με αυτό ή φταίει η αναβάθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς please help!!! Έκανα την αναβάθμιση στο 9volto να βγάλω το VL και το κινητό έγινε Ζ800 αλλά τώρα δεν λειτουργεί το φλάς. Υπάρχει καμιά επιλογή στο μενού σχετικά με αυτό ή φταίει η αναβάθμιση??? σε κατασταση καμερας πατα το 5.αν δεν αναψει τοτε πηγαινε'το παλι να στο κοιταξουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 σε κατασταση καμερας πατα το 5.αν δεν αναψει τοτε πηγαινε'το παλι να στο κοιταξουν! Κανονικά ,το φλάς ανάβει και σε αναμονή πατώντας παρατεταμένα το κάτω δεξιό πλαινό πλήκτρο Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς please help!!! Έκανα την αναβάθμιση στο 9volto να βγάλω το VL και το κινητό έγινε Ζ800 αλλά τώρα δεν λειτουργεί το φλάς. Υπάρχει καμιά επιλογή στο μενού σχετικά με αυτό ή φταίει η αναβάθμιση??? κράτα το κουμπί παραπάνω πατημένο! κανα 2sec! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς please help!!! Έκανα την αναβάθμιση στο 9volto να βγάλω το VL και το κινητό έγινε Ζ800 αλλά τώρα δεν λειτουργεί το φλάς. Υπάρχει καμιά επιλογή στο μενού σχετικά με αυτό ή φταίει η αναβάθμιση??? Μισο λεπτο παιδια υπαρχει πιθανοτητα να εχει καει το φωτακι απο το φλας??????????????????????????????????:O ξερουμε ποια ειναι η μεση ζωη του λαμπτηρα??????????:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Λοιπον V800 has six leds, αυτο σημαινει οτι αποκλειεται να εχουν καει ολα ταυτοχρονα!!!!!!!!!!! Αρα αν δεν σου δουλεψει.................Πηγαινε να το δουν............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Λοιπον V800 has six leds, αυτο σημαινει οτι αποκλειεται να εχουν καει ολα ταυτοχρονα!!!!!!!!!!! Αρα αν δεν σου δουλεψει.................Πηγαινε να το δουν............ Εκτός αυτού είναι μάλλον απίθανο να καεί έστω και ένα led;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εκτός αυτού είναι μάλλον απίθανο να καεί έστω και ένα led;) Γι αυτο ρωτησα παραπανω τον μεσο ωρο ζωης του led..............;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts