sadiagraxa Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Το προβλημα ειναι το εξης: Περιμενω το Nokia 6630 (αχρηστη πληροφορια !!! ) αλλα το κακο ειναι οτι το PCSuite που προσφερει ειναι συμβατο μονο με XP και 2000 :( Εγω δεν θελω να χρησιμοποιησω τα 2000 αλλα ουτε και το μηχανημα μου θα αντεξει τα XP... Αυτο που θελω να κανω αν γινεται ειναι να εχω κανονικα τα Win98 για default λειτουργικο και οποτε θελω να διαχειριστω διαφορα μεσα στο κινητο μου να βαζω σε λειτουργια τα Win2000... Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει γιατι πλησιαζει η μερα κυκλοφοριας του κινητου κι εγω ειμαι μονο με τα Win98 :worry: !!! Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 tha egatastiseis prwta ta win98 kai meta apo epanw ta win2000.Meta apo tis egatastaseis molis ksekanaei to pc tha dialegeis pio leitourgiko 8es na treksei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 μμμμ οχι ακριβως απο πανω... θα πρεπει να εχεις ενα δευτερο part για να βαλεις τα 2000... και μετα κανονικα θα κανει dual boot και θα επιλεγεις που θα μπεις... Το καλο ειναι οτι εχεις ηδη την παλιοτερη εκδοση οποτε γινεται ευκολα... αρκει να εχεις το δευτερο part (η ενα δευτερο σκληρο επανω!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Θα δοκιμασω αυτο που μου λες Princess και ελπιζω να δουλεψει... Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 γίνεται και χωρίς 2ο παρτίσιον. μπορείς απλά να κάνεις νέα εγκατάσταση. θα σε οδηγήσει από μόνη της η διαδικασία εγκατάστασης. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskaltsas Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 tha egkatsthseis ta win98 kai meta tha kaneis ta win200 egkastasi se allo fakelo. ego exo pano 98, millenioum kai XP pro. AKoume!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts