disorder Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Πιστεύω πως το καλύτερο κινητό ειναι αυτο που θα έχει λειτουργείες ενος PC , ενος IPOD , και φυσικά ενός τηλεφόνου:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 :protest: delete it!!! :protest: Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ξεχνα το το palm os Σωστά. Τα Symbian ή τα Windows Mobile είναι προτιμότερα. Kala, entaksei, min dagkonete! Apla ta exo sinithisei ta palm, windows ta miso opwte ti menei, symbian pou exo arxisei na variemai, windows loipon ti na kanoume :O Πιστεύω πως το καλύτερο κινητό ειναι αυτο που θα έχει λειτουργείες ενος Mac , ενος Ipod , και φυσικά ενός τηλεφόνου Disorder ekana mia diorthosi :) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Το ιδανικό κινητό τηλέφωνο του κοντινού μέλλοντος θα πρέπει να ενσωματώνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1.Οθόνη ανάλυσης 416x352 εικονοστοιχείων, 2,2 ιντσών και 256.000 χρωμάτων 2.Κάμερα 3,2Μpixel με αυτόματη εστίαση και φλας. 3.VGA ανάλυση βίντεο με 30fps ανά δευτερόλεπτο 4.Ραδιόφωνο με RDS 5.Υπέρυθρες,bluetooth,Wi-Fi και USB Port 6.GPS 7.Symbian ή Windows Mobile λειτουργικό 8.3G και δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις 9.Επεξεργαστή 300Mhz και πάνω 10.Επεκτάσιμη μνήμη 11.80ΜΒ ή περισσότερα εσωτερικής μνήμης 12.Βάρος μικρότερο των 130 γραμμαρίων 13.Διαστάσεις μικρότερες ή ίσες με εκείνες του 6630 14.Όλα τα υπόλοιπα ίδια με το 6630 Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο,το Ν95 έχει πολύ περισσότερα από όσα ζητούσα από το τέλειο κινητό του μέλλοντος. Έχει περισσότερα χρώματα στην οθόνη,HSDPA,καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη. Η απουσία του RDS είναι αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Είναι γιατί έχεις λογικές απαιτήσεις. Εγώ θέλω 0)Windows mobile 1)ανάλυση >320x240 2)GPS 3)Wi-Fi 4)3+ MP 4)VGA video @30fps 5)Tα παραπάνω υλοποιημένα σε λογικές διαστάσεις. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Είναι γιατί έχεις λογικές απαιτήσεις. Εγώ θέλω 0)Windows mobile 1)ανάλυση >320x240 2)GPS 3)Wi-Fi 4)3+ MP 4)VGA video @30fps 5)Tα παραπάνω υλοποιημένα σε λογικές διαστάσεις. το n95 ειναι τελικα οτι πιο ολοκληρωμενο μας ετοιμαζει το κοντινο μελλον... σε ολα αυτα που παραθετεις να προσθεσω και το πολυ μικρο sar που θελω να εχουν οι συσκευες.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Πανακριβα πολλα κινητα και μαλισταπ ολελς φορες αγγιζουν την τιμη ενος καλου φορητου υπολογιστη τωρα πυο εχουν πεσει οι τιμες τους. Τι αλλο να πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Κι εγώ θα 'θελα να έχει ότι και το Ν95 αλλά να είναι πολύ μικρό (όχι ότι το ν95 είναι και κανά τέρας), να έχει rds (όχι ότι με νοιάζει κ τόσο, αλλά είπαμε το ΄τελειο κινητό πως θέλουμε να είναι) και να έχει και touchscreen! Κι όπως είπε κ ένας φίλος παραπάνω, να έχει κ πολύ μικρό sar (για το ν95 δεν ξέρουμε ακόμα...)! Αυτά θέλω! EDIT: Α! Θα ήθελα να κοστίζει και 200 ευρώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Α και να έχει windows mobile αλλά και μια μπαταρία της προκοπής που να κρατάει καμοιά βδομάδα με αρκετή χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 EDIT: Α! Θα ήθελα να κοστίζει και 200 ευρώ! Προφανώς θα αστειεύσαι. Λίγη δόση ρεαλισμού είναι επιτακτική σε ένα τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Προφανώς θα αστειεύσαι. Λίγη δόση ρεαλισμού είναι επιτακτική σε ένα τέτοιο θέμα. Aστειευόμουνα! Αλλα προφανώς, εδώ λέμε πως θέλουμε να είναι το τέλειο κινητό... Άρα που ξέρουμε ότι όλα αυτά που λέμε θα είναι πραγματικά; Άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι και τόσο ρεαλιστικο ;) Φιλικά :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Aστειευόμουνα! Αλλα προφανώς, εδώ λέμε πως θέλουμε να είναι το τέλειο κινητό... Άρα που ξέρουμε ότι όλα αυτά που λέμε θα είναι πραγματικά; Άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι και τόσο ρεαλιστικο ;) Φιλικά :) Έχεις δίκιο σ'αυτό. Ωστόσο η τιμή ενός κινητού τηλεφώνου καθορίζεται από το εύρος και την ποιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών που ενσωματώνει. Εν ολίγοις είναι ουτοπικό να προσβλέπουμε σε ένα πιο ολοκληρωμένο Ν95 με τόσο χαμηλή τιμή,στο άμεσο μέλλον.Πολύ απλά κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε όλους τους κανόνες της αγοράς :p . Αντιθέτως ένα πιο ολοκληρωμένο Ν95 είναι μία αποδεκτή απαίτηση,η οποία κυμαίνεται στις δυνατότητες των κατασκευάστριων εταιρειών,αλλά και στο πλαίσιο της λογικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Έχεις δίκιο σ'αυτό. Ωστόσο η τιμή ενός κινητού τηλεφώνου καθορίζεται από το εύρος και την ποιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών που ενσωματώνει. Εν ολίγοις είναι ουτοπικό να προσβλέπουμε σε ένα πιο ολοκληρωμένο Ν95 με τόσο χαμηλή τιμή,στο άμεσο μέλλον.Πολύ απλά κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε όλους τους κανόνες της αγοράς :p . Αντιθέτως ένα πιο ολοκληρωμένο Ν95 είναι μία αποδεκτή απαίτηση,η οποία κυμαίνεται στις δυνατότητες των κατασκευάστριων εταιρειών,αλλά και στο πλαίσιο της λογικής. Έτσι ναι! :) Απλά αν μπορέσουν στο απώτερο μέλλον να το κάνουν και ποιο φθηνό, θα ήταν ακόμα καλύτερο :) Και για να μην είμαστε κ offtopic, όπως είπε κ ο mi3s παραπάνω, αν έχουν και μια μεγάλη μπαταρία θα ήταν ακόμα καλύτερα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ο τίτλος μιλάει από μόνος του. Τι θα θέλατε να έχει, τι σχεδιασμό, τι κάμερα, τι βίντεο, τι λογισμικό(ανοιχτό ή κλειστό), τι multimedia δυνατότητες θα είχε, τι καρτα μνήμης θα <<φορούσε>>, με ποιό δικτυο θα <<συνεργαζόταν>>(cosmote, vodafone, wind, Q, frog), και προπάντων τι μάρκα θα ήταν(ΝΟΚΙΑ, SONY ERICSSON, MOTOROLA, SIEMENS etc.) Με λίγα λογια, πως θα ήταν το κινητό που θα σας εκανε να νιώθετε τον ποιο ευτυχισμενο χρηστη κινητου στον κόσμο:D Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=46921&highlight=%E9%E4%E1%ED%E9%EA%FC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ο τίτλος μιλάει από μόνος του. Τι θα θέλατε να έχει, τι σχεδιασμό, τι κάμερα, τι βίντεο, τι λογισμικό(ανοιχτό ή κλειστό), τι multimedia δυνατότητες θα είχε, τι καρτα μνήμης θα <<φορούσε>>, με ποιό δικτυο θα <<συνεργαζόταν>>(cosmote, vodafone, wind, Q, frog), και προπάντων τι μάρκα θα ήταν(ΝΟΚΙΑ, SONY ERICSSON, MOTOROLA, SIEMENS etc.) Με λίγα λογια, πως θα ήταν το κινητό που θα σας εκανε να νιώθετε τον ποιο ευτυχισμενο χρηστη κινητου στον κόσμο:D Το νοκια ν95 πλησιαζει παρα πολύ σε αυτα που ηθελα πάντα να εχει το κινητο μου. Τεραστια οθονη,κορυφαια κάμερα και βιντεο,καταπληκτικος ηχος απο δυο ηχεια και ακουστικα,wifi,bt,irda,hsdpa,tv-out,gps,ανοιχτο λειτουργικο και πολλα άλλα. Καλυτερα να συνεχισουμε στο Link που δινει ο φιλος denior. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Μεγάλη οθόνη αφής (2.2 ίντες και πάνω ακόμα και μη αφής δε πειράζει..) αρκεί να έχει και πληκτρολόγιο, επίσης να αναπαράγει full screen βίντεο με καλό fps Μεγάλη μνήμη ( και εσωτερική και κάρτα ) Κάμερα 3.2 και άνω με δυνατότητα videorecording 640x480 ποιότητας dvd όπως του n95(?) Fm με rds.. tv out και audio out Συνδεσιμότητα στο foul και βασικά usb 2.0 Ανοιχτό λογισμικό.. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό δε ξέρω, όλα μου κάνουν αλλά θα προτημούσα κάτι σε slide up.. Τέλος μάρκα θα επέλεγα την σούπερ ελληνική μάρκα από τα όνειρά μου από κάνα plaisio π.χ. turbo g Yemato αλλά αφού δεν υπάρχει προτιμώ την se.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Εγώ θέλω το 6500 classic με autofocus και ενσωματωμένη κάμερα βίντεο κλήσεων. Κατά τα άλλα είναι το ιδανικό κινητό για μένα! ή το PRADA με 3G ή το iPhone με 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Εμενα εχει βγει το κινητο των ονειρων μου! Πλεον το ονειρο μου ειναι να το παρω!Ν95!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 για μενα δεν υπαρχει πολυ απλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 για μενα δεν υπαρχει πολυ απλα. φυσικα και δεν υπαρχει, αλλα συζηταμε πως θα ηταν αυτο που θες... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Lefterian καλό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Nα έχει λογικό μέγεθος, κάμερα τουλάχιστον 3.2 ΜΡ καλή ανάλυση βίντεο, γρήγορο επεξεργαστή, λειτουργικό windows, σκληρό δίσκο και φυσικά μια μεγαλούτσικη οθόνη αφής. Θα ήθελα να το κατασκευάσει η SE γιατί ότι έχω πάρει από αυτήν την εταιρία δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εγω θα ηθελα ενα που να ειχε οθονη αφης multi με 16εκ χρωματα στις 2.5 ιντζες μπλε δοντι,υπερυθρες μια καμερα στα 3.2 η 5 μεγα με ποιοτητα ψηφιακης,ενα βιντεο 640*480 σε ποιοτητα βιντεοκαμερας,οπτικο ζουμ,3.1 η 4.1 ηχεια στεροφονικα ,wifi,xenon flash,hsdpa αν ηταν και 3g δεν με χαλαει,γρηγορο επεξεργαστη μπαταρια που να αντεχει με ολα αυτα 2 μερες χωρις κολληματα αριστη ποιοτητα κατασκευης με πολλα γραφικα στο περιβαλλον γενικα να ειναι πανεμορφο του και τηλεκοντρολ και τελος gps.Στα 800 ευρω.. Ζηταω πολλα?Οχι ετσι?:lol: :p :happy: :!: :!: Εγω σας λεω πρεπει τα ονειρα μας που εχουμε να τα στειλουμε σε μια εταιρια και να παρει ιδεες και να φταξει ενα κινητο που να το θελει ο πελατης ετσι θα καναν τρελα πραγματα..:worry: ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 φυσικα και δεν υπαρχει, αλλα συζηταμε πως θα ηταν αυτο που θες... χμ,πως θα ηταν. το n95 ας πουμε το θεωρω πολυ καλο για τωρα. θα ηθελα το iphone 3g. και το touch με 400αρι επεξεργαστη και gps. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts