thanos90 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Η σιμ ειναι αλλαγμενη πειν 4ης μηνες περιπου..θα παω τη δευτερα να την κανω micro να δω αν στρωσει! Αλλα το οτι με το που το βαλω να φορτησει να μου χανει το σημα δεν μου εχει ξανασυμβει,τι να πω!!! θα τους στειλω και ενα mail να δω τι θα μου απαντησουν..ισως να ειναι και ελατοματικο ποτε δεν ξερεις :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Η σιμ ειναι αλλαγμενη πειν 4ης μηνες περιπου..θα παω τη δευτερα να την κανω micro να δω αν στρωσει! Αλλα το οτι με το που το βαλω να φορτησει να μου χανει το σημα δεν μου εχει ξανασυμβει,τι να πω!!! θα τους στειλω και ενα mail να δω τι θα μου απαντησουν..ισως να ειναι και ελατοματικο ποτε δεν ξερεις :worry: μηπως η sim που εχεις ειναι 2 νουμερα σε 1 καρτα?μου εχει τυχει να μην δουλευοθνε σωστα καποια τηλεφωνα και τις περισσοτερες φορες ητανε θεμα με την sim.παντως το ulefone be one που πηρα δουλευει τελεια σε ολα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια , με νορμαλ χρηση ιντερνετ και κλησεις?Ειμαι στην 3η φορτιση και αρχιζει να στρωνει νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μπήκε στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σημερα μου εχασε το σημα.Απο ενδειξη 3G εγινε G και ηταν σαν απενεργοποιημενο στις κλησεις.με μια επανεκιννηση το ξαναβρηκε.Ξερει κανεις κατι παραπανω γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Varouxis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια το ulefone be one τι sim card παιρνει; κανονικη sim; micro sim; nano sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δε μου το ξανακανε με το σημα.Αλλα ηδη ειχα επικοινωνησει με το Geekbuying και μου εστειλαν το τελευταιο firmware σε μορφη rar (προσπαθησα να το ανεβασω αλλα δε μ αφηνει η σελιδα σας)απο την Ulefone.Δεν εχω ιδεα τι ειναι ουτε και αν πρεπει και πως να το εγκαταστησω.Καμμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οδηγός επιβίωσης για Flashing Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οδηγός επιβίωσης για Flashing Ευχαριστω πολυ.Αν μου το ξανακανει θα ξαναενοχλησω.Παρεπιπτοντως το Antutu score ηταν στα 32.000+κατι... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια το ulefone be one τι sim card παιρνει; κανονικη sim; micro sim; nano sim; Μια Micro sim και μια κανονικη ή αντι αυτης μια καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καποια στιγμη σκεφτομουν να παρω το umi zero κι ο θεος με φωτισε και πηρα το be one.κλαινε στο φορουμ για το umi.μονο που εκει γεμισαν 80 σελιδες κι εδω παλευουμε πεντε νοματαιοι.Δεν εχω ιδεα πως κανω ρουτ, και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μελων δεν βγαζω ακρη.ελπιζω απλα να μη μου παθει τιποτα με την multilanguage και να πορευτω μ αυτην.Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο κι οχι μονο για τα λεφτα του.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Για root διάβασε το ποστ #46... Απο το 6 και μετα δεν καταλαβαινω γρι. Επισης αν με τη βοηθεια σας το ρουταρω , θα εχω Ελληνικη ρομ που κανει update εβδομαδιαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Απο το 6 και μετα δεν καταλαβαινω γρι. Επισης αν με τη βοηθεια σας το ρουταρω , θα εχω Ελληνικη ρομ που κανει update εβδομαδιαια? MΜα καλα εφαγες το γαιδαρο και κολλησες στην ουρα;:lol: Το 6 ειναι για να εγκαταστησεις το superuser που θα σου ζηταει προσβαση ρουτ καθε φορα που καποιο προγραμα το απαιτει Και το 7 ειναι προγραμα που παγωνει η σβυνει τελειως προγραματα συστηματος που δεν χρεαζεσαι (Προσοχη τι σβυνεις εκει)!!!!:cry: Ρομ με εβδομαδιαια αναβαθμιση εχει μονο η Miui και δεν νομιζω να βγηκε κιολας για το One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 MΜα καλα εφαγες το γαιδαρο και κολλησες στην ουρα;:lol: Το 6 ειναι για να εγκαταστησεις το superuser που θα σου ζηταει προσβαση ρουτ καθε φορα που καποιο προγραμα το απαιτει Και το 7 ειναι προγραμα που παγωνει η σβυνει τελειως προγραματα συστηματος που δεν χρεαζεσαι (Προσοχη τι σβυνεις εκει)!!!!:cry: Ρομ με εβδομαδιαια αναβαθμιση εχει μονο η Miui και δεν νομιζω να βγηκε κιολας για το One Τα CWM ή TWRPτι ειναι? Επισης ολη αυτη η διαδικασια γινεται για να μπορεις να προσθαφαιρεις προγραμματα , η εχουμε και καποιο αλλο οφελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τα CWM ή TWRPτι ειναι? Custom recoveries με πολύ περισσότερες δυνατότητες από το stock recovery της rom που φοράει η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Από τη στιγμή που έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και άλλαξες rom... ίσως (δυστυχώς) μιλάμε για hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 η εφαρμογη camera παει πακετο με το gallery αλλα οπως το περιγραφεις θυμιζει το γνωστο προβλημα που εχουν τα THL που συχνα χανει την camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglinos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπερα παιδια,βλεπω οτι σε ολες τις περιγραφες,το τηλεφωνο φαινεται να εχει επεξαργαστη χρονισμενο στα 1.4ghz,σε οποιο hardware info και benchmark και να το εχω βαλει ομως μου βγαζει χρονισμο στα 1.669 ghz...ισως σε αυτο να οφειλεται και οι επιδοσεις (antutu~32467,quadrant ~14647)το εχει παρατηρησει κανενας αλλος; Παντως η συσκευη σε αυτην την τιμη κιολας <<φυσαει>>!!!Απιστευτη πραγματικα,την συστηνω ανεπιφυλακτα...!!! Για την καμερα δε,αν κανεις τις καταλληλες ρυθμισεις ειναι φοβερη,οπως και για το <<απλο>> UI χρησιμοποιηστε Nova launcher,δεν lagarei και δεν τραβαει πολυ μνημη(by the way πολυ καλη διαχειριση του ενος GB μνημης που εχει...!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εαν δεις video στο youtube με THL θα δεις οτι ειναι γνωστο το θεμα.υποτιθεται οτι ειναι προβλημα με το καλωδιο της καμερασ πανω στην μητρικη Κανανε παντετες αλλα μετα απο λιγο παλι τους εβγαζε camera can not connect. γνωμη μου στειλτο πισω.100% hardware προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα παιδια,βλεπω οτι σε ολες τις περιγραφες,το τηλεφωνο φαινεται να εχει επεξαργαστη χρονισμενο στα 1.4ghz,σε οποιο hardware info και benchmark και να το εχω βαλει ομως μου βγαζει χρονισμο στα 1.669 ghz...ισως σε αυτο να οφειλεται και οι επιδοσεις (antutu~32467,quadrant ~14647)το εχει παρατηρησει κανενας αλλος; Παντως η συσκευη σε αυτην την τιμη κιολας <<φυσαει>>!!!Απιστευτη πραγματικα,την συστηνω ανεπιφυλακτα...!!! Για την καμερα δε,αν κανεις τις καταλληλες ρυθμισεις ειναι φοβερη,οπως και για το <<απλο>> UI χρησιμοποιηστε Nova launcher,δεν lagarei και δεν τραβαει πολυ μνημη(by the way πολυ καλη διαχειριση του ενος GB μνημης που εχει...!!!) Ποιες ρυθμισεις καμερας προτεινεις? Με το nova launcher ποιο το πρακτικο οφελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Με το nova launcher ποιο το πρακτικο οφελος? Της ταχύτητας, της παραμετροποίησης και της έλλειψης ίχνους lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στις 17/2 στο Pandawill στα 120$ με κουπονι 2015PWSPRING και αποστολη απο 23/2 και μετα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Ειχα μεγαλο προβλημα με το gps.Και στο φορουμ εχει λυσεις για ρουταρισμενα κινητα.Το δικο μου δεν ειναι.Τυχαια βρηκα τη σελιδα αυτη. http://www.modsynergy.com/review303.html Κατεβασα απ το google play το MTK engineering mode και ακολουθησα τις οδηγιες του τυπου στο Gps. Κλειδωνει σε δευτερολεπτα ακομα και το endomodo που δεν μ εβρισκε. Edited February 13, 2015 by billfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ApolloVictor Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Το αγορασα απο efox με 2 θηκες (case silicone και flip case) sd card 16gb, screen protector μονο με 121 ευρω !! Η οθονη δεν ειναι gorilla αλλα ειναι σαν το doogee dg550. Δεν συμπεριλαμβανει hands free :( . Το μονο που με απασχολει ειναι οτι δεν βρηκα ελεγχος update στο λογισμικο του. Θα μιλησω με την κατασκευαστρια εταιρεια αν γινεται και προσφερεται με usb λογικα. Edited February 16, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Στις "Ρυθμίσεις" -> "Σχετικά με το τηλέφωνο" δεν έχει το "Ασύρματη ενημέρωση"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Στις "Ρυθμίσεις" -> "Σχετικά με το τηλέφωνο" δεν έχει το "Ασύρματη ενημέρωση"; Το δικο μου (multilanguage ) δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts