thomas21 Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 Παιδια ποια η γνωμη σας για το HTC Desire 610 ; Mε μια γρηγορη ματια ειδα οτι διαθετει : οθονη 4.7" επεξεργαστη τετραπυρινο στα 1.2 GHz Ανάλυση Κάμερας 8ΜΡ Ram 1GB Generation 4G Ανάλυση Οθόνης 540 x 960 pixels Ενσωματωμενη μνημη 8GB Mπαταρια 2040 mAh Τιμη 269ευρω Εγγραφη βιντεο Full HD και το μεγεθος της φωτογραφιας 3264 x 2448 pixels !!!! Πιστευω οτι για αυτα τα χαρακτηριστικα η τιμη του ειναι ιδιαιτερα ελκιστικη ! Σκεφτομαι να το αγορασω . . . Εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα ιδια λεφτα κ δυνατοτητες πανω κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Δεν αξίζει για μένα.Με λίγα παραπάνω χρήματα, στα 300 ευρώ βρίσκεις το πολύ καλύτερο One M7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas21 Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το ΗTC M7 ειναι σιγουρα καλυτερο αλλα δεν το βρισκεις στα 300ευρω!!! Τουλαχιστον 390-400ευρω , οποτε ξεφευγει σε τιμη σε σχεση με το παραπανω! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το ΗTC M7 ειναι σιγουρα καλυτερο αλλα δεν το βρισκεις στα 300ευρω!!! Τουλαχιστον 390-400ευρω , οποτε ξεφευγει σε τιμη σε σχεση με το παραπανω! :cry: http://www.sellphone.gr/htc-one-32gb-m7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas21 Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 http://www.sellphone.gr/htc-one-32gb-m7.html το συγκεκριμενο ειναι χωρις ελληνικο μενου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Με το more local 2 νομίζω βγάζει Ελληνικά.Δεν θα είμαι όμως σίγουρος, ρώτα καλύτερα στο νήμα του One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Χτυπα ένα LG G2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το έχω από τον Αύγουστο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Σίγουρα υπάρχουν κ φθηνότερες λύσεις πλέον ειδικά προς τη Lenovo, που εχω αρχίσει να εκτιμάω πλέον...Κάθε μέρα όμως ανακαλύπτω και ένα άλλο χαρακτηριστικό που με χαροποιεί. Το μόνο μειονέκτημα που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα είναι η κακή ποιότητα στις φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους χωρίς τη χρήση φλας...Μονίμως σαν κουνημένες και κακή λεπτομέρεια...Αν βάλεις φλας, φτιάχνει αρκετά το πράγμα βέβαια, ωστόσο περίμενα περισσότερα....Αν εξαιρέσεις λοιπόν αυτό, είμαι υπερκαλλυμένος...Να φανταστείς ότι το μέγεθος της οθόνης είναι τόσο ικανοποιητικό που πολλές φορές δε κάνω τον κόπο να πάω καν στο λάπτοπ. Εάν δε, βάλεις και έναν browser που υποστηρίζει flash, σε εξυπηρετεί σχεδόν στα πάντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Η ανάλυσή οθόνης είναι failure.συμπαθητικό πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπερα. Δεν βλεπω κινηση εδω....Μαλλον το κινητο περναει αδιαφορο!!!!!!!!!!!!! Να σας πω οτι το πηρα σημερα και νομιζω οτι ειναι ευκαιρια που δεν χανεται....Στο πλαισιο το εχουν 189 ευρω και για 4g με 8mp καμερα συν την αξιοπιστια της HTC μπορω να πω οτι πλεον αξιζει να του δωσουμε σημασια....Το εχω στα χερια μου λιγες ωρες και οι εντυπωσεις μου ειναι ικανοποιητικες....Ειμαι κατοχος ειδη του one M7 και μπορω να πω οτι ερχεται πολυ κοντα σε αυτα που θελω....Θα το δοκιμασω και αν καποιος ενδιαφερεται θα μπορω σε δυο τρεις μερες να ειμαι πιο κατατοπιστικος.... Τωρα αν υπαρχει καποιος που το εχει ειδη και εχει ασχοληθει πιο πολυ με το κινητο αν εχει καποια tips η' ξερει για root και τα υπολοιπα ας με κατατοπησει....Εκτος αν ισχυουν αυτα που γραφονται στα ποστ για τα desire... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καιρό είχα να δω τέτοια μπαταρία! Και το τηλέφωνο σε γενικές γραμμές πολύ καλό! SUPER αγορά στα 189€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπερα. Δεν βλεπω κινηση εδω....Μαλλον το κινητο περναει αδιαφορο!!!!!!!!!!!!! Να σας πω οτι το πηρα σημερα και νομιζω οτι ειναι ευκαιρια που δεν χανεται....Στο πλαισιο το εχουν 189 ευρω και για 4g με 8mp καμερα συν την αξιοπιστια της HTC μπορω να πω οτι πλεον αξιζει να του δωσουμε σημασια....Το εχω στα χερια μου λιγες ωρες και οι εντυπωσεις μου ειναι ικανοποιητικες....Ειμαι κατοχος ειδη του one M7 και μπορω να πω οτι ερχεται πολυ κοντα σε αυτα που θελω....Θα το δοκιμασω και αν καποιος ενδιαφερεται θα μπορω σε δυο τρεις μερες να ειμαι πιο κατατοπιστικος.... Τωρα αν υπαρχει καποιος που το εχει ειδη και εχει ασχοληθει πιο πολυ με το κινητο αν εχει καποια tips η' ξερει για root και τα υπολοιπα ας με κατατοπησει....Εκτος αν ισχυουν αυτα που γραφονται στα ποστ για τα desire... Μιλάς με γρίφους γέροντα....;) Μετά από εβδομάδες μπήκα και είδα το μήνυμά σου!Τι εννοείς αν ισχύουν αυτά που γράφονται;Μάλλον έχω χάσει επεισόδια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου στις αρχικές ρυθμίσεις και από τότε δεν μπορώ να βάλω παιχνίδια και εφαρμογές γιατί δείχνει ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα μνήμης. Πιο πριν δεν είχε θέμα.Γιατί να το κάνει αυτό? Σκέφτομαι να την κάνω format. Τι μορφή να διαλέξω στην διαμόρφωση? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δυστυχώς δεν έχω απάντηση για τον φίλο παραπάνω, ελπίζω να βρήκε λύση...Αυτό που ήθελα να αναφέρω, είναι ότι μόλις δοκίμασα την υπηρεσία OTE TV go κ λειτουργεί άψογα, ακόμη και στα hd κανάλια με ελάχιστο lag... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts