aloialone Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εχει κανεις θεμα με το proximity sensor? Η υπαρχει καμια ρύθμιση γιατι οταν μιλαει η γυναικα μου και το βάζει στο αυτι της δεν σβήνει η οθονη. Καποιος κάτοχος μια απαντηση; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εμενα μια χαρα μου δουλευει, εχεις δοκιμασει κανενα factory reset? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ναι εχω κανει. Εχεις κανει το τελευτσιο ota update? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα μπορω νά βρω για την συγκεκριμένη συσκευή ΤΙΣ οδηγίες χρήσης ; ή δεν υπάρχουν ; το πήρε ένας φίλος και εχει φάει τον τοπο στο internet και δεν βρήκε τίποτα. Πάντως η συσκευή εχει πολύ καλή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα μπορω νά βρω για την συγκεκριμένη συσκευή ΤΙΣ οδηγίες χρήσης ; ή δεν υπάρχουν ; το πήρε ένας φίλος και εχει φάει τον τοπο στο internet και δεν βρήκε τίποτα. Πάντως η συσκευή εχει πολύ καλή αυτονομία. Σαν τι οδηγιες χρησεως ψαχνεις??? Κανενα android τηλεφωνο δεν εχει οδηγίες για το android Aκόμα και οι επώνυμες συσκευές δεν έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Σαν τι οδηγιες χρησεως ψαχνεις??? Κανενα android τηλεφωνο δεν εχει οδηγίες για το android Aκόμα και οι επώνυμες συσκευές δεν έχουν πίστευα ότι ολο και κάτι θα υπάρχει . Έχεις μεγάλο δίκιο λάθος μου ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ναι εχω κανει. Εχεις κανει το τελευτσιο ota update? Πηγα να το κανω (την 25 Μαρτιου), αν λεμε για το ιδιο αλλα το τηλεφωνο μετα εμπαινε μονο σε recovery. Τελικα το επανεφερα και δουλευει μια χαρα, και εχω και backup για οποιον χρειαστει. Μια χαρα ειναι αλλα θα το δωσω γιατι τελικα εχει αλλα γουστα η ιδιοκτητρια... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις το ota που βγαζει; την τελευταια φορα που πηγα να το κανω κολλησε το τηλεφωνο. Βεβαια ηταν και με πηραγμενη μαλλον ρομ απο το to2c, τωρα του εχω την official... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια στα 116$ αξιζει η αγορα του? Θελει τροποποιησεις για να παιξει out of the box ή ειναι ετοιμο οπως ερχεται? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Για το αν αξιζει θα το κρινεις εσυ. Το τηλεφωνο παιζει κατευθειαν. Μπορει να θες να ανεβασεις την ενταση του ακουστικου απο το mobile uncle tools. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Για το αν αξιζει θα το κρινεις εσυ. Το τηλεφωνο παιζει κατευθειαν. Μπορει να θες να ανεβασεις την ενταση του ακουστικου απο το mobile uncle tools. Ευχαριστω, χρειαζεται root γι αυτο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ναι, αν διαβασεις λιγο παραπανω γινεται πολυ ευκολα... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) σε συγκριση με lg g2, galaxy s3 neo ,lg g2 mini, jiayu g3s, jiayu g2f η οθονη του ειναι καλυτερη και πιο φωτεινη γενικα και κατω απο τον ηλιο απο ολα τα προηγουμενα η camera βγαζει γρηγορα κινουμενες εικονες χωρις να κανει ghosting, γενικα η πισω camera μου φαίνεται πως ειναι λιγο χειροτερη απο το lg g2 αλλa καλυτερη απο ολα τα υπολοιπα κινητα που αναφερω. για την μπαταρια περιμενα καλυτερα αποδοση απο μια 4500, ειναι στα ιδια επιπεδα με το lg g2 (3000mha) και λιγο καλυτερη απο τα υπολοιπα (οταν κανεις χρηση) αν το εχεις μονο για τηλεφωνα εχει τρελη αναμονη. (με το battery test απο pcmark βγαζει περιπου 7.5 ωρες.στην χαμηλοτερη φωτεινοτητα εχει σχεδον ιδια φωτεινοτητα που εχουν αλλα στο 70%, (lg g2 mini) η οθονη ειναι καταπληκτικη) για το ακουστικο που λενε μερικοι εμενα δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα οσο το χρησιμοποιησα ακουγα και με ακουγαν πολυ καθαρα και δυνατα. το ηχειο του ειναι σε σχεση με τα αλλα κινητα ειναι σουπερ, ειναι στα ιδια επιπεδα με το lg g2 ισως και καλυτερο οποιος το θελει , πουλαω το δικο μου στa 135€ +εξτρa μεμβρανη προστασιας +θηκη book (black) +sygic χαρτη ελλαδας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419472 (απο Vickmall) Edited July 13, 2015 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Επειδή ενδιαφερομαι για το κινητό να το πάρω από εξωτερικό για να μου βγει πιο φθηνό, μου λέτε ένα αξιόπιστο site για να κάνω αγορά και να είναι και φθηνό φυσικά? Για εγγύηση υπάρχει περίπτωση? Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 εγω προτεινω μονο το vickmall αν σε ενδιαφερει η εγγυηση μετα την αγορα , για τιμες μπορεις να βρεις και ποιο φτηνα (μικρη διαφορα) αλλα αν παθει κατι δεν ξερω ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο το vickmall. δεν μου εχει τυχει να στειλω πισω καποιο κινητο με προβλημα , τα γραφω αυτα με βαση σχολια αλλως χρηστων που οταν ειχαν προβλημα σχεδον οσοι ειχαν προβλημα και το κινητο τους ηταν αγορασμενο απο vickmall το φτιαξανε και ολα καλα , αντιθετα πολλοι που ειχαν παρει απο αλλου ακομα τρεχουν . θελει ψαξιμο παντως και να παρεις πολλες γνωμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pankgr Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Μήπως ξέρει κάποιος πόση ελεύθερη μνημη έχει από τα 8 gb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ευχαριστω, χρειαζεται root γι αυτο? Οχι δεν χρειαζεται!!! Το εκανα εγω στο Elite 2 μου!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή ενδιαφερομαι για το κινητό να το πάρω από εξωτερικό για να μου βγει πιο φθηνό, μου λέτε ένα αξιόπιστο site για να κάνω αγορά και να είναι και φθηνό φυσικά? Για εγγύηση υπάρχει περίπτωση? Γιατι δεν μιλας με την ΕΠΙΣΗΜΗ Ελληνικη Leagoo??? Κανουν και service εδω!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikalmo Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπέρα, τι τύπους κάρτες sim παίρνει το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλησπέρα, τι τύπους κάρτες sim παίρνει το συγκεκριμένο τηλέφωνο; μια micro και μια mini (οι κανονικες μεγαλες σιμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 παιδια το εχω βρει απο αγγελια εδω απο ελλαδα 100€.αξιζει να το παρω?θα με βοηθουσατε εσεις που το εχετε.το θελω για την γυναικα μου για νορμαλ χρηση Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ναι αξίζει. Εχει πολυ καλη μπαταρια καλές καμερες και καλη οθονη. Αν δεν έχει καποιο προβλημα απο αυτον που το πουλαει τοτε αξιζει. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 παιδια το εχω βρει απο αγγελια εδω απο ελλαδα 100€.αξιζει να το παρω?θα με βοηθουσατε εσεις που το εχετε.το θελω για την γυναικα μου για νορμαλ χρηση Δωσε κατι παραπανω και παρε κατι επωνυμο. Θα δωσεις 100 € για να το παρεις απο καποιον αγνωστο και δεν θα εχεις καμια εγγυηση. Εγω το πουλησα 70€ σε γνωστο μου.τα 100 ειναι πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 μια χαρα ειναι τα 100€ , βρες ενα κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα που να στοιχιζει τοσα, κανενα. η μπαταρια μονο δεν ειναι οσο διαφημιζει στο περιπου ειναι 3000MAh και οχι 4500. η οθονη του ειναι φοβερη σε φωτεινοτητα βαζει κατω ανετα κινητα διπλασιας αξιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 μια χαρα ειναι τα 100€ , βρες ενα κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα που να στοιχιζει τοσα, κανενα. η μπαταρια μονο δεν ειναι οσο διαφημιζει στο περιπου ειναι 3000MAh και οχι 4500. η οθονη του ειναι φοβερη σε φωτεινοτητα βαζει κατω ανετα κινητα διπλασιας αξιας ενταξει για την μπαταρια δεν με πολυνιαζει.αλλωστε και 3000 να ειναι και παλι μεγαλη ειναι.95€ το εχω δει καινουριο αλλα ειπα να μην περιμενω απο κινα ενα μηνα .να το παρω απο την αγγελια αν μου απαντησει... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Έχετε παρατηρήσει ο φορτιστής του να ζεσταίνεται υπερβολικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts