Jump to content

Cubot X9

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα εστελνα την φωτο που φαινεται ποια εκδοση εχεις στην cubot αναφερωντας οτι δεν εχεις κανει και root και πιστευω οτι θα σου απαντησουν.

στο cubot.net εννοεις? καλή ιδέα για να δούμε

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο needrom είδα οτι έβαλαν και την v16 σήμερα στη λίστα με τις διαθέσιμες official roms για το κινητό μας. μήπως να δοκιμάσω με root να την περάσω χειροκίνητα? επειδή δεν έχω ξανακάνει πρέπει να περάσω μία μία τις version η παω άμεσα απο v02 σε v16?

το cubot.net πολύ χύμα κατάσταση μου φάνηκε σαν σαιτ :/

Με την καινούρια έκδοση όντως η μπαταρία κρατάει περισσότερο, για το μικρόφωνο μόνο ένας φιλος μου παραπονεθηκε ότι δεν με ακουγε. Το θέμα της αφής όμως έγινε τραγικό, τρεμοπαιζει απιστευτα σε σημειο να μην μπορεί να επιλέξεις κείμενο για αντίγραφη. Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανενα θεμα με τηναφη.

Oντως αυτο με το τρεμουλιασμα της οθονης ισχυει...Το ψαχνω μεσω των ρυθμισεων (παρατεταμενο αγγιγμα, ταχυτητα δεικτη) μηπως βγει καμια ακρη αλλα τιποτα...!! :confused:

χμμ. μήπως να μην βάλουμε το καινούριο update;Γιατί αν κάνει πρόβλημα στην οθόνη ( τρεμούλιασμα ) τι να το κάνεις; Εγώ το έχω κάνει παραγγελία στις 21/4.όταν έρθει θα δω ποια έκδοση firmware έχει και αν δεν βγάλουμε άκρη με το καινούριο update δεν θα το περάσω.

Και σε μένα κάνει το τρεμούλιασμα που λέτε αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό.Αντιγραφή κειμένου κάνω πολύ εύκολα.

Δεν παρατηρησα καποιο τρεμουλιασμα, σε ποιο σημειο ακριβως σας το κανει για να το τσεκαρω. Ισως να το κανει κ δεν το επιασε το ματι μου.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Και εμένα μου παρουσίασε τρεμούλιασμα χωρίς να είναι όμως κάτι ιδιαίτερο. Για το ηχείο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα.

Δεν πρεπει κανονικά να επικοινωνήσουμε με την Cubot και να τους αναφέρουμε τα προβλήματα της νεας ενημερωσης? Είναι κρίμα τόσος κόσμος να έχει θέματα.

Δεν παρατηρησα καποιο τρεμουλιασμα, σε ποιο σημειο ακριβως σας το κανει για να το τσεκαρω. Ισως να το κανει κ δεν το επιασε το ματι μου.

Κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και δοκίμασε να την κρατήσεις σταθερή.Μονο εκεί το κάνει σε μένα.Κανένα άλλο πρόβλημα αν μπορείς να το πεις πρόβλημα αυτό.

Οχι δεν το κανει σε εμενα. Το δοκιμασα μολις 3-4 φορες.

Κατι αλλο.. εσεις που εχετε το συγκεκριμενο μοντελο (Χ9) μπορειτε να μου πειτε ποια hands-free χρησιμοποιειται (μαρκα/εταιρεια); Θελω να αγορασω και δυστυχως δεν υπαρχει σε αυτου του τυπου το αξεσουαρ να κανεις δοκιμες. Θελω να ακουω τον συνομιλητη μου δυνατα και καθαρα. Εχω κατι h/f SBS με ακουν και τους ακουω απο το υπερ-περαν...

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εγω εχω τα Lg Quad Beat 2..Καθαρος ηχος αλλα ισως τον ηθελα λιγο πιο δυνατο..Σκεφτομαι για τα Xiaomi Piston 2 τον τελευταιο καιρο..Εχει δοκιμασει κανεις αλλος με αυτα,να πει γνωμες...?

εδω και χρονια και με αλλο κινητο νωριτερα χρησιμοποιω αυτα

ισως ειναι λιγο ακριβα αλλα "σφηνωνουν" καλα στο αυτι (δεν πεφτουν σε μηχανακι και με κρανος) και ως τωρα δεν εχω παραπονο απο τον ηχο

Έχω τα xiaomi pistons 3.Τα δοκίμασα και σε κλήσεις. Δουλεύουν πολύ καλά με το κινητό μας. Ο ήχος είναι πολύ καλός. Τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά.

Οχι δεν το κανει σε εμενα. Το δοκιμασα μολις 3-4 φορες.

Κατι αλλο.. εσεις που εχετε το συγκεκριμενο μοντελο (Χ9) μπορειτε να μου πειτε ποια hands-free χρησιμοποιειται (μαρκα/εταιρεια); Θελω να αγορασω και δυστυχως δεν υπαρχει σε αυτου του τυπου το αξεσουαρ να κανεις δοκιμες. Θελω να ακουω τον συνομιλητη μου δυνατα και καθαρα. Εχω κατι h/f SBS με ακουν και τους ακουω απο το υπερ-περαν...

ουτε σ εμενα το κανει το τρεμουλιασμα το δοκιμασα αρκετες φορες κ τιποτα.

για ακουστικα εγω εχω απ το παλιο μου κινητο τα samsung τα κλασσικα κ δουλευουν μια χαρα κ ο ηχος αρκετα καλος. κ κοστιζουν γυρω στα 10€.

Αν απενεργοποιησεις την βελτιωση του μικροφωνου νομιζω διορθωνεται κατα πολυ

Νομιζω στις ρυθμισεις τηλεφωνου ειναι

το έχω δοκιμάσει και αυτό τίποτα ακούγομαι λες και είμαι σε τούνελ :/

5 λεπτά μετά το update η οθόνη έγινε ροζ και τρεμόπαιζε. Με ένα restart έφτιαξε, το touch βελτιώθηκε.

( Είχα κάνει root με το iroot )

Είχαμε bsod , τώρα έχουμε psod m φαίνεται, ελπίζω να μην την ξαναβγάλει

Εμένα μου κολλούσε λιγο η οθονη γνωστοποιήσεων οταν πηγαινα να την κατεβάσω....μετα το update παπντα

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

5 λεπτά μετά το update η οθόνη έγινε ροζ και τρεμόπαιζε. Με ένα restart έφτιαξε, το touch βελτιώθηκε.

( Είχα κάνει root με το iroot )

Είχαμε bsod , τώρα έχουμε psod m φαίνεται, ελπίζω να μην την ξαναβγάλει

στο εκανε το update δλδ? εχοντας root?

όπως το περίμενα!κινέζικη συσκευή,άρχισε τα κολλήματα σήμερα ενω εδω και 20 μέρες που έχω το κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα

όπως το περίμενα!κινέζικη συσκευή,άρχισε τα κολλήματα σήμερα ενω εδω και 20 μέρες που έχω το κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα

Τι κολλήματα σου κάνει;

Δοκιμασα να το κανω update χειροκινητα και οταν μπηκε στο recovery μου εβγαλε

"signature verification failed

Installation aborted" Φταει για ολα αυτα που ειναι ροοτ??? Καμμια ιδεα ρε παιδια??

καλησπέρα παιδιά.ήρθε και το δικό μου.το άνοιξα. έβαλα sim και micro sd.Το άναψα και ξεκίνησα το στήσιμο. έκανα και το update στην έκδοση 16 και όλα καλά μέχρι την στιγμή που πήγα να επιλέξω ήχο κλήσης.Επέλεξα έναν και δεν ακουγόταν ήχος.τίποτα.έβαλα να παίξει ένα mp3 ,ένα video με λίγα λόγια έκανα τα πάντα αλλά τίποτα.Μετά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.Να σημειώσω ότι όταν το πρώτο άνοιξα έπαιξε τον ήχο εκκίνησης.Λέτε να είναι hardware πρόβλημα η κάτι έχω κάνει εγώ λάθος;