hitek Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εγω θα εστελνα την φωτο που φαινεται ποια εκδοση εχεις στην cubot αναφερωντας οτι δεν εχεις κανει και root και πιστευω οτι θα σου απαντησουν. στο cubot.net εννοεις? καλή ιδέα για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 στο needrom είδα οτι έβαλαν και την v16 σήμερα στη λίστα με τις διαθέσιμες official roms για το κινητό μας. μήπως να δοκιμάσω με root να την περάσω χειροκίνητα? επειδή δεν έχω ξανακάνει πρέπει να περάσω μία μία τις version η παω άμεσα απο v02 σε v16? το cubot.net πολύ χύμα κατάσταση μου φάνηκε σαν σαιτ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji21 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Με την καινούρια έκδοση όντως η μπαταρία κρατάει περισσότερο, για το μικρόφωνο μόνο ένας φιλος μου παραπονεθηκε ότι δεν με ακουγε. Το θέμα της αφής όμως έγινε τραγικό, τρεμοπαιζει απιστευτα σε σημειο να μην μπορεί να επιλέξεις κείμενο για αντίγραφη. Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανενα θεμα με τηναφη. Oντως αυτο με το τρεμουλιασμα της οθονης ισχυει...Το ψαχνω μεσω των ρυθμισεων (παρατεταμενο αγγιγμα, ταχυτητα δεικτη) μηπως βγει καμια ακρη αλλα τιποτα...!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsou Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παιδια σκεφτομαι να το παραγγειλω κι εγω αλλα αυτα που διαβασα για το update με φοβισαν καπως......:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 χμμ. μήπως να μην βάλουμε το καινούριο update;Γιατί αν κάνει πρόβλημα στην οθόνη ( τρεμούλιασμα ) τι να το κάνεις; Εγώ το έχω κάνει παραγγελία στις 21/4.όταν έρθει θα δω ποια έκδοση firmware έχει και αν δεν βγάλουμε άκρη με το καινούριο update δεν θα το περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και σε μένα κάνει το τρεμούλιασμα που λέτε αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό.Αντιγραφή κειμένου κάνω πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν παρατηρησα καποιο τρεμουλιασμα, σε ποιο σημειο ακριβως σας το κανει για να το τσεκαρω. Ισως να το κανει κ δεν το επιασε το ματι μου. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrunetteReader Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και εμένα μου παρουσίασε τρεμούλιασμα χωρίς να είναι όμως κάτι ιδιαίτερο. Για το ηχείο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα. Δεν πρεπει κανονικά να επικοινωνήσουμε με την Cubot και να τους αναφέρουμε τα προβλήματα της νεας ενημερωσης? Είναι κρίμα τόσος κόσμος να έχει θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν παρατηρησα καποιο τρεμουλιασμα, σε ποιο σημειο ακριβως σας το κανει για να το τσεκαρω. Ισως να το κανει κ δεν το επιασε το ματι μου. Κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και δοκίμασε να την κρατήσεις σταθερή.Μονο εκεί το κάνει σε μένα.Κανένα άλλο πρόβλημα αν μπορείς να το πεις πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Οχι δεν το κανει σε εμενα. Το δοκιμασα μολις 3-4 φορες. Κατι αλλο.. εσεις που εχετε το συγκεκριμενο μοντελο (Χ9) μπορειτε να μου πειτε ποια hands-free χρησιμοποιειται (μαρκα/εταιρεια); Θελω να αγορασω και δυστυχως δεν υπαρχει σε αυτου του τυπου το αξεσουαρ να κανεις δοκιμες. Θελω να ακουω τον συνομιλητη μου δυνατα και καθαρα. Εχω κατι h/f SBS με ακουν και τους ακουω απο το υπερ-περαν... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji21 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εγω εχω τα Lg Quad Beat 2..Καθαρος ηχος αλλα ισως τον ηθελα λιγο πιο δυνατο..Σκεφτομαι για τα Xiaomi Piston 2 τον τελευταιο καιρο..Εχει δοκιμασει κανεις αλλος με αυτα,να πει γνωμες...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 εδω και χρονια και με αλλο κινητο νωριτερα χρησιμοποιω αυτα ισως ειναι λιγο ακριβα αλλα "σφηνωνουν" καλα στο αυτι (δεν πεφτουν σε μηχανακι και με κρανος) και ως τωρα δεν εχω παραπονο απο τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχω τα xiaomi pistons 3.Τα δοκίμασα και σε κλήσεις. Δουλεύουν πολύ καλά με το κινητό μας. Ο ήχος είναι πολύ καλός. Τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kat_chatz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οχι δεν το κανει σε εμενα. Το δοκιμασα μολις 3-4 φορες. Κατι αλλο.. εσεις που εχετε το συγκεκριμενο μοντελο (Χ9) μπορειτε να μου πειτε ποια hands-free χρησιμοποιειται (μαρκα/εταιρεια); Θελω να αγορασω και δυστυχως δεν υπαρχει σε αυτου του τυπου το αξεσουαρ να κανεις δοκιμες. Θελω να ακουω τον συνομιλητη μου δυνατα και καθαρα. Εχω κατι h/f SBS με ακουν και τους ακουω απο το υπερ-περαν... ουτε σ εμενα το κανει το τρεμουλιασμα το δοκιμασα αρκετες φορες κ τιποτα. για ακουστικα εγω εχω απ το παλιο μου κινητο τα samsung τα κλασσικα κ δουλευουν μια χαρα κ ο ηχος αρκετα καλος. κ κοστιζουν γυρω στα 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vatos_locos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αν απενεργοποιησεις την βελτιωση του μικροφωνου νομιζω διορθωνεται κατα πολυ Νομιζω στις ρυθμισεις τηλεφωνου ειναι το έχω δοκιμάσει και αυτό τίποτα ακούγομαι λες και είμαι σε τούνελ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alknik Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 5 λεπτά μετά το update η οθόνη έγινε ροζ και τρεμόπαιζε. Με ένα restart έφτιαξε, το touch βελτιώθηκε. ( Είχα κάνει root με το iroot ) Είχαμε bsod , τώρα έχουμε psod m φαίνεται, ελπίζω να μην την ξαναβγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εμένα μου κολλούσε λιγο η οθονη γνωστοποιήσεων οταν πηγαινα να την κατεβάσω....μετα το update παπντα Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 5 λεπτά μετά το update η οθόνη έγινε ροζ και τρεμόπαιζε. Με ένα restart έφτιαξε, το touch βελτιώθηκε. ( Είχα κάνει root με το iroot ) Είχαμε bsod , τώρα έχουμε psod m φαίνεται, ελπίζω να μην την ξαναβγάλει στο εκανε το update δλδ? εχοντας root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennmell Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ρε παιδια εμενα πηγε να την κανει (εχω ροοτ) κ μου ειπε οτι Your phone is damaged. Update via wifi is disabled. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forzapane6 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 όπως το περίμενα!κινέζικη συσκευή,άρχισε τα κολλήματα σήμερα ενω εδω και 20 μέρες που έχω το κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 όπως το περίμενα!κινέζικη συσκευή,άρχισε τα κολλήματα σήμερα ενω εδω και 20 μέρες που έχω το κινητό δεν είχα κανένα πρόβλημα Τι κολλήματα σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeleon98 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δοκιμασα να το κανω update χειροκινητα και οταν μπηκε στο recovery μου εβγαλε "signature verification failed Installation aborted" Φταει για ολα αυτα που ειναι ροοτ??? Καμμια ιδεα ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 καλησπέρα παιδιά.ήρθε και το δικό μου.το άνοιξα. έβαλα sim και micro sd.Το άναψα και ξεκίνησα το στήσιμο. έκανα και το update στην έκδοση 16 και όλα καλά μέχρι την στιγμή που πήγα να επιλέξω ήχο κλήσης.Επέλεξα έναν και δεν ακουγόταν ήχος.τίποτα.έβαλα να παίξει ένα mp3 ,ένα video με λίγα λόγια έκανα τα πάντα αλλά τίποτα.Μετά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.Να σημειώσω ότι όταν το πρώτο άνοιξα έπαιξε τον ήχο εκκίνησης.Λέτε να είναι hardware πρόβλημα η κάτι έχω κάνει εγώ λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vatos_locos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 μετά το update πρέπει να το κάνουμέ πάλι root ε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πρεπει να ξαναγινει root me to iroot version 1.8.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts