thalis1986 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οταν λες παλιοτερο μοντελο εννοεις το χ6 η το χ9 αλλα με 1g ram;; Γενικα σαν κινητο τι λεει;; Γιατι ψηνομαι να το παρω...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foititario Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε γκατζετάκιδες..πάει ένας μήνας τώρα που έγιναν οι πρώτες παραγγελίες..Ακόμα κάνενας δεν το πήρε? ΔΩΣΤΕ GREEK REVIEW ΣΤΟΝ ΛΑΟ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakiS_2-44 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Οταν λες παλιοτερο μοντελο εννοεις το χ6 η το χ9 αλλα με 1g ram;; Γενικα σαν κινητο τι λεει;; Γιατι ψηνομαι να το παρω...!!!! Οχι απλα ειδα στο http://www.cubot.com.gr σε αλλο μοντελο παλιοτερο πως ειχε καλωδιο αρα θα εχει και το νέο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 καλημερα εχεις παραγγειλει κανεις απο το gearbest και επελεξε το Expedited Shipping και αν πληρωνεις παραπανω μηπως το γνωριζει κανεις αυτο γιατι θελω να παραγγειλω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 καλημερα εχεις παραγγειλει κανεις απο το gearbest και επελεξε το Expedited Shipping και αν πληρωνεις παραπανω μηπως το γνωριζει κανεις αυτο γιατι θελω να παραγγειλω 3 8 ιανουαριου παρηγγειλα....24 ιανουαριου αφιξη ελλαδα...σημερα γραφει κλείσιμο απο κ.δ.αεροδρομιου(συστημενα)........απο gearbeast με απλη αποστολη....ποτε θα παραλαβω επαρχια δεν ξερω ακομα και δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο σε κατι.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 εσεις που το παραγγειλατε απο το gearbest που βαλατε να σας στειλουνε το ευρωπαικο φορτιστη παω να κανω παραγγελια και παω γραψω στο order review και μου βγαζει πρεπει να γραψετε τουλαχιστον 500 chars σας στο βγαζει και εσας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 εσεις που το παραγγειλατε απο το gearbest που βαλατε να σας στειλουνε το ευρωπαικο φορτιστη παω να κανω παραγγελια και παω γραψω στο order review και μου βγαζει πρεπει να γραψετε τουλαχιστον 500 chars σας στο βγαζει και εσας αυτο? δεν χρειαζετε να βαλεις τυπο φορτιστη,βαζουν αναλογα με την χωρα μονοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bean Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) απλος θελω να τσεκαρουν καποια πραγματα στο κινητο πριν το στειλλουν Edited January 27, 2015 by bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 8 γεναρη παραγγελεια gearbest....παρελαβα σημερα,υπερ του δεοντος γρηγορα. η συσκευασια αριστη,με διαφανη πλαστικη θηκη,μια ζελατινα φορεμενη αριστα και μια εξτρα. μπουταρισε κανονικα σε αγγλικα και εβαλα ελληνικα που περιεχονται χωρις να ζητησω να βαλουν καποια ρομ κτλ. wifi συνδεθηκα ηδη σε 2 δυκτια απροβληματιστα....3g δεν δοκιμασα και μαλλον δεν προκειται. με τον μαμα λανσερ παει πολυ καλα αλλα δοκιμασα και λιγο νοβα και παει σχεδον αριστα. φοραει 4.4.4 και ειναι με gapps(playstore,youtube,gmail,κτλ.) σε μεγεθος,εχω το lg g2,ειναι σχεδον ιδια. οθονη φωτεινη,σημερα με λιγη συννεφια,στο 50% ηταν υπεραρκετη. αποκριση καλη προς αριστη. ενα παιχνιδι δοκιμασα,serfer κατι,δεν ειμαι και φαν,το παει νερακι. σερφαρισμα κανα δυο κατα την γνωμη μου δυσκολες σελιδες,παλι νερακι....τι να πω,πρωτες ενδειξεις αριστες. μενου συσκευης αριστοτατο με εξτραδακια στην οθονη κλειδωματος καλυτερα και απο το g2 μου. για αντοχες δεν εχω αποψη προς το παρον.(αν χαλασει υπαρχει ζητημα....το τιμημα της χαμηλης τιμης.)εγγυηση υπαρχει αλλα αντε στειλε κινα κτλ. συσκευες των 150-200 ευρω θεωρω οτι τις ποδοπαταει ανετα....ταπεινη μου αποψη απο την εμπειρια μου. αν αποδειχτει και συσκευη αντοχης,μαλλον η συσκευη ειναι λαχειακι. στην πορεια θα δω αν πετυχε η οχι.θα το περιλαβει ο μικρος με παιχνιδια και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. τελος,τα προαναφερθεντα,ειναι καθαρα ατομικη επιλογη και αποψη και ΟΧΙ παροτρυνση για υποψηφιους αγοραστες.:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 8 γεναρη παραγγελεια gearbest....παρελαβα σημερα,υπερ του δεοντος γρηγορα. η συσκευασια αριστη,με διαφανη πλαστικη θηκη,μια ζελατινα φορεμενη αριστα και μια εξτρα. μπουταρισε κανονικα σε αγγλικα και εβαλα ελληνικα που περιεχονται χωρις να ζητησω να βαλουν καποια ρομ κτλ. wifi συνδεθηκα ηδη σε 2 δυκτια απροβληματιστα....3g δεν δοκιμασα και μαλλον δεν προκειται. με τον μαμα λανσερ παει πολυ καλα αλλα δοκιμασα και λιγο νοβα και παει σχεδον αριστα. φοραει 4.4.4 και ειναι με gapps(playstore,youtube,gmail,κτλ.) σε μεγεθος,εχω το lg g2,ειναι σχεδον ιδια. οθονη φωτεινη,σημερα με λιγη συννεφια,στο 50% ηταν υπεραρκετη. αποκριση καλη προς αριστη. ενα παιχνιδι δοκιμασα,serfer κατι,δεν ειμαι και φαν,το παει νερακι. σερφαρισμα κανα δυο κατα την γνωμη μου δυσκολες σελιδες,παλι νερακι....τι να πω,πρωτες ενδειξεις αριστες. μενου συσκευης αριστοτατο με εξτραδακια στην οθονη κλειδωματος καλυτερα και απο το g2 μου. για αντοχες δεν εχω αποψη προς το παρον.(αν χαλασει υπαρχει ζητημα....το τιμημα της χαμηλης τιμης.)εγγυηση υπαρχει αλλα αντε στειλε κινα κτλ. συσκευες των 150-200 ευρω θεωρω οτι τις ποδοπαταει ανετα....ταπεινη μου αποψη απο την εμπειρια μου. αν αποδειχτει και συσκευη αντοχης,μαλλον η συσκευη ειναι λαχειακι. στην πορεια θα δω αν πετυχε η οχι.θα το περιλαβει ο μικρος με παιχνιδια και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. τελος,τα προαναφερθεντα,ειναι καθαρα ατομικη επιλογη και αποψη και ΟΧΙ παροτρυνση για υποψηφιους αγοραστες.:respect: Πολυ ωραια!! Αντε να παιρνουμε και οι αλλοι σειρα σιγα σιγα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsparis Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 31-12-2014 από minideal και ακόμα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 8 γεναρη παραγγελεια gearbest....παρελαβα σημερα,υπερ του δεοντος γρηγορα. η συσκευασια αριστη,με διαφανη πλαστικη θηκη,μια ζελατινα φορεμενη αριστα και μια εξτρα. μπουταρισε κανονικα σε αγγλικα και εβαλα ελληνικα που περιεχονται χωρις να ζητησω να βαλουν καποια ρομ κτλ. wifi συνδεθηκα ηδη σε 2 δυκτια απροβληματιστα....3g δεν δοκιμασα και μαλλον δεν προκειται. με τον μαμα λανσερ παει πολυ καλα αλλα δοκιμασα και λιγο νοβα και παει σχεδον αριστα. φοραει 4.4.4 και ειναι με gapps(playstore,youtube,gmail,κτλ.) σε μεγεθος,εχω το lg g2,ειναι σχεδον ιδια. οθονη φωτεινη,σημερα με λιγη συννεφια,στο 50% ηταν υπεραρκετη. αποκριση καλη προς αριστη. ενα παιχνιδι δοκιμασα,serfer κατι,δεν ειμαι και φαν,το παει νερακι. σερφαρισμα κανα δυο κατα την γνωμη μου δυσκολες σελιδες,παλι νερακι....τι να πω,πρωτες ενδειξεις αριστες. μενου συσκευης αριστοτατο με εξτραδακια στην οθονη κλειδωματος καλυτερα και απο το g2 μου. για αντοχες δεν εχω αποψη προς το παρον.(αν χαλασει υπαρχει ζητημα....το τιμημα της χαμηλης τιμης.)εγγυηση υπαρχει αλλα αντε στειλε κινα κτλ. συσκευες των 150-200 ευρω θεωρω οτι τις ποδοπαταει ανετα....ταπεινη μου αποψη απο την εμπειρια μου. αν αποδειχτει και συσκευη αντοχης,μαλλον η συσκευη ειναι λαχειακι. στην πορεια θα δω αν πετυχε η οχι.θα το περιλαβει ο μικρος με παιχνιδια και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. τελος,τα προαναφερθεντα,ειναι καθαρα ατομικη επιλογη και αποψη και ΟΧΙ παροτρυνση για υποψηφιους αγοραστες.:respect: καλορίζικο !!!! επιβεβαιώνεις ότι δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα και notification led ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Οι μπάντες 3g που αναφέρονται είναι WCDMA 850/2100MHz. Υποστηρίζονται στην Ελλάδα ή θα έχουμε θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 καλορίζικο !!!! επιβεβαιώνεις ότι δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα και notification led ? ευχαριστω.......led ειδοποιησεων εχει....φωτιζομενα πληκτρα οχι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι μπάντες 3g που αναφέρονται είναι WCDMA 850/2100MHz. Υποστηρίζονται στην Ελλάδα ή θα έχουμε θέμα; data δεν εχω βαλει αλλα βγαζει στην κορυφη την ποιοτητα σηματος συνεχεια κι εχω παρει g,e,3g στην ενδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δώσε μας Όταν μπορέσεις κάποια δείγματα φωτο, με φλάς κλπ καθώς και τι διαπιστώνεις για το gps του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δώσε μας Όταν μπορέσεις κάποια δείγματα φωτο, με φλάς κλπ καθώς και τι διαπιστώνεις για το gps του δωσε μου λιγο χρονο γιατι ειναι του πιτσιρικα μου και δεν το εχω μαζι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εδω λιγες φωτο στο αυτοματο. Οι εξωτερικες ειναι με συννεφια και οι εσωτερικες με χαμηλο φωτισμο,με φλας και χωρις. https://www.dropbox.com/sh/7vulq62qmkw9tx5/AAAEJ_BWCvQZqA9_i6280LnLa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εδω λιγες φωτο στο αυτοματο. Οι εξωτερικες ειναι με συννεφια και οι εσωτερικες με χαμηλο φωτισμο,με φλας και χωρις. https://www.dropbox.com/sh/7vulq62qmkw9tx5/AAAEJ_BWCvQZqA9_i6280LnLa?dl=0 μία χαρά μπορώ να πώ!!!! Αντε να του το ξαναπάρεις ώστε να δούμε και με το gps τι παίζει, αν και λογικά θα είναι οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μπορούμε να μάθουμε το sar του τηλεφώνου ? Απο όσο έψαξα δεν έχω βρεί κάτι . Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό σαβ/κο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 8 γεναρη παραγγελεια gearbest....παρελαβα σημερα,υπερ του δεοντος γρηγορα. η συσκευασια αριστη,με διαφανη πλαστικη θηκη,μια ζελατινα φορεμενη αριστα και μια εξτρα. μπουταρισε κανονικα σε αγγλικα και εβαλα ελληνικα που περιεχονται χωρις να ζητησω να βαλουν καποια ρομ κτλ. wifi συνδεθηκα ηδη σε 2 δυκτια απροβληματιστα....3g δεν δοκιμασα και μαλλον δεν προκειται. με τον μαμα λανσερ παει πολυ καλα αλλα δοκιμασα και λιγο νοβα και παει σχεδον αριστα. φοραει 4.4.4 και ειναι με gapps(playstore,youtube,gmail,κτλ.) σε μεγεθος,εχω το lg g2,ειναι σχεδον ιδια. οθονη φωτεινη,σημερα με λιγη συννεφια,στο 50% ηταν υπεραρκετη. αποκριση καλη προς αριστη. ενα παιχνιδι δοκιμασα,serfer κατι,δεν ειμαι και φαν,το παει νερακι. σερφαρισμα κανα δυο κατα την γνωμη μου δυσκολες σελιδες,παλι νερακι....τι να πω,πρωτες ενδειξεις αριστες. μενου συσκευης αριστοτατο με εξτραδακια στην οθονη κλειδωματος καλυτερα και απο το g2 μου. για αντοχες δεν εχω αποψη προς το παρον.(αν χαλασει υπαρχει ζητημα....το τιμημα της χαμηλης τιμης.)εγγυηση υπαρχει αλλα αντε στειλε κινα κτλ. συσκευες των 150-200 ευρω θεωρω οτι τις ποδοπαταει ανετα....ταπεινη μου αποψη απο την εμπειρια μου. αν αποδειχτει και συσκευη αντοχης,μαλλον η συσκευη ειναι λαχειακι. στην πορεια θα δω αν πετυχε η οχι.θα το περιλαβει ο μικρος με παιχνιδια και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. τελος,τα προαναφερθεντα,ειναι καθαρα ατομικη επιλογη και αποψη και ΟΧΙ παροτρυνση για υποψηφιους αγοραστες.:respect: Απο θεμα ποιοτητας κλησεων και ακουστικου/ μικροφωνου πως παει; ειχεις δοκιμασει δυο σιμ; ευχαριστω! Το περιμενω κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Απο θεμα ποιοτητας κλησεων και ακουστικου/ μικροφωνου πως παει; ειχεις δοκιμασει δυο σιμ; ευχαριστω! Το περιμενω κ γω ποιοτητα ηχου αριστη,δεν ακουσα παραπονα για την εκπομπη του....2η σιμ δεν δοκιμασα,δεν ξερω δεν απαντω:X η μπαταρια του απ οτι βλεπω κατεβαινει γρηγορα,αλλα δεν το χρησιμοποιω εγω για να πω με σιγουρια...ο μικρος το γονατιζει με παιχνιδια και σαφως τα παιχνιδια εχουν μεγαλες απαιτησεις σε ρευμα. Edited January 31, 2015 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αλλες δυο ερωτησεις, 1.εχει επιλογη για "αυτοματη" ρυθμιση της φωτεινοτητας; 2.το ξυπνητηρι χτυπαει με κλειστη την συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Αλλες δυο ερωτησεις, 1.εχει επιλογη για "αυτοματη" ρυθμιση της φωτεινοτητας; 2.το ξυπνητηρι χτυπαει με κλειστη την συσκευη; 1.ναι....αν το διαβασες το οχι ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα. 2.ναι....εκτος αυτου εχει και στις ρυθμισεις συσκευης προγραμματισμενη με ωρα και μερες,ενεργοποιηση-απενεργοποιηση συσκευης χωρις την χρηση ξυπνητηριου.:clap: Edited February 1, 2015 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλημέρα.χαίρομε που ακούω καλά λόγια για το τηλέφωνο γιατί θέλω να το αγοράσω.μια ερώτηση σχετικά με το gps. Δουλεύει καλά.κλειδώνει γρήγορα;και γενικά αν εχει προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Έχει στη συσκευασία μπαταρία ε; Συστήνετε δηλαδή να το παραγγείλω απο gearbest? επειδή σκέφτομαι να το πάρω Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts