Poloman5800 Δημοσιεύτηκε December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2014 Μετα απο 3.5 χρόνια συμβίωσης με το Galaxy S2,ηρθε ο καιρος να αλλαξω συσκευή. Ο λογος που αλλαζω ειναι επειδη κολαει παντου,και πολλες φορες θελει και επανεκκίνηση. Γενικα χρησιμοποιώ το κινητο για τα παντα,και το προσεχω (δεν εχω χαλασει συσκευη). Οποτε το μονο που ζηταω ειναι να μπορεσει να αντέξει 3-4 χρονια χωρις να κολαει. Ειδα τα Xperia Z3 που μου αρεσε,ενω δεν θελω να παρω το Galaxy S5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Άποψή μου και αν θες τη συμμερίζεσαι. Και 1000 ευρώ να δώσεις αντί για 500 σε 2 χρόνια θα είσαι οριακά και σε 4 θα κολλάει σίγουρα. Γιατί να μη δώσεις 250 τώρα πχ για το LG G2 και σε 2 χρόνια άλλα τόσα για το αντίστοιχο τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μετα απο 3.5 χρόνια συμβίωσης με το Galaxy S2,ηρθε ο καιρος να αλλαξω συσκευή. Ο λογος που αλλαζω ειναι επειδη κολαει παντου,και πολλες φορες θελει και επανεκκίνηση. Γενικα χρησιμοποιώ το κινητο για τα παντα,και το προσεχω (δεν εχω χαλασει συσκευη). Οποτε το μονο που ζηταω ειναι να μπορεσει να αντέξει 3-4 χρονια χωρις να κολαει. Ειδα τα Xperia Z3 που μου αρεσε,ενω δεν θελω να παρω το Galaxy S5. Το Ζ3 compact είναι και πιο φθηνό από το Ζ3 και είναι και πιο βολικό και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά Ζ3 και Ζ3 compact Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 η "μεγάλη" διαφορά είναι στην RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Για μένα αφού θες να δώσεις τόσα λεφτά καλύτερα να περιμένεις να πέσει η τιμή του Note 4. Μετά από τέσερρα χρόνια βεβαια,δεν ξέρω αν θα κολλάει,αλλα η μπαταρία του θα τα έχει φτύσει. Τώρα για αυτο που λες με τις επανεκκινήσεις,μήπως να του περάσεις custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόνο σε μένα φαίνεται λάθος το "δίνω 500 ευρώ και το κρατάω 4 χρόνια"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόνο σε μένα φαίνεται λάθος το "δίνω 500 ευρώ και το κρατάω 4 χρόνια"; το λάθος είναι στα λεφτά ή στα χρόνια? χρησιμοποιώ και κινητό 4 ετών πάντως άρα είναι εφικτός ο συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 το λάθος είναι στα λεφτά ή στα χρόνια? χρησιμοποιώ και κινητό 4 ετών πάντως άρα είναι εφικτός ο συνδυασμός. Πάρε ένα Note3 να το ευχαριστηθείς. Θα πάθεις ένα τεχνολογικό σοκ.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πάρε ένα Note3 να το ευχαριστηθείς. Θα πάθεις ένα τεχνολογικό σοκ.:lol: δεν διαφωνώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αγόρασα πριν από σχεδόν 3 χρόνια το galaxy s2 στο οποίο μετά τους 6 μήνες άρχισα να το πειράζω και να το περνάω διάφορες rom, εδώ και 7 μήνες αγόρασα το note 3 και έδωσα το s2 στην αδερφή μου γιατί πλέον δεν με κάλυπτε (μικρό κολλήματα κλπ) τέρας το note3 αν και όπως είπε κάποιος πιο πάνω ή μπαταρία με τον καιρό πέφτει αρκετά... Μέχρι πριν λίγο μου έβγαζε με απαιτητική χρήση 1-1.5 μέρα τώρα πλέον ούτε 1 μέρα, παράγγειλα καινούρια από το ebay. Είχα απορία να δω πως θα είναι το note 4... καλό δεν λέω αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε για κάποιον που είχε το note 3 να πάρει το note 4. Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 το λάθος είναι στα λεφτά ή στα χρόνια? χρησιμοποιώ και κινητό 4 ετών πάντως άρα είναι εφικτός ο συνδυασμός. Κάποιος που δίνει 500 ευρώ για να πάρει κινητό το κάνει γιατί θέλει (και μπορεί) να κρατάει την αιχμή της τεχνολογίας στα χέρια του. Και γι αυτό βλέπουμε τέτοιους χρήστες να αλλάζουν συχνά κινητά, συνήθως σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το να δώσεις σήμερα 500 ευρώ με προοπτική να αλλάξεις ξανά σε 4 χρόνια δεν έχει λογική. Τον τρίτο και τέταρτο χρόνο θα σέρνεται, και αν αγοράζεις κινητό που το αφήνεις 2 χρόνια να σέρνεται τότε δεν είσαι power user άρα δε χρειάζεται να δίνεις 500 ευρώ για αγορά συσκευής. Και πλέον υπάρχουν στην κατηγορία των 250 ευρώ εξαιρετικά κινητά που σε βγάζουν τη διετία στο χαλαρό. Άποψή μου είναι αυτή, κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 δεν διαφωνώ :p Στο έγραψα από προσωπική πείρα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Oppo Find 7 :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Απλως το κινητο μου δινει την εντυπωση οτι κολαει λογο κακων εξαρτηματων,και οχι λογο δυνατοτητων. Γενικα δεν θελω Samsung λογο touchwiz,αλλα εχω ψηθει και για το note 3,ετσι να δοκιμασω κατι διαφορετικο για αλλαγη,σκοπευω να παρω κοντα στα χριστουγεννα οποτε μεχρι τοτε πιστευω θα εχω αποφασίσει. Σκεφτομαι να παω και σε κατι πιο φθηνο,πχ. G2,θα κανω μια βολτα σε μαγαζια να δω ολες τις επιλογες μου απο κοντα και να αποφασισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου και από την χρήση του το πόσο καιρό θα κρατήσεις μια συσκευή. Αν π.χ. πάρεις το Note 3 θεωρώ ότι για 3 χρόνια θα είσαι άνετος. 3gb ram... Αυτό δεν είναι τηλέφωνο... Μόνο καφέ δεν ψήνει... Και θα έχεις και 100 ευρώ ρέστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παρε στεγνο android κινητο με 3 gb ram να σερνεται γελαει ο κοσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Απλως το κινητο μου δινει την εντυπωση οτι κολαει λογο κακων εξαρτηματων,και οχι λογο δυνατοτητων. Γενικα δεν θελω Samsung λογο touchwiz,αλλα εχω ψηθει και για το note 3,ετσι να δοκιμασω κατι διαφορετικο για αλλαγη,σκοπευω να παρω κοντα στα χριστουγεννα οποτε μεχρι τοτε πιστευω θα εχω αποφασίσει. Σκεφτομαι να παω και σε κατι πιο φθηνο,πχ. G2,θα κανω μια βολτα σε μαγαζια να δω ολες τις επιλογες μου απο κοντα και να αποφασισω. Πάρε φίλε μου το Ζ3 το οποίο είναι κινητάρα σε όλα του και άσε τι λένε οι Σαμσουγκολαγνοι :P για το Note 3. Εφόσον τις συσκευές τις κρατάς όπως λες για αρκετό καιρό, πάρε ότι πιο φρέσκο και όχι συσκευή ενός έτους ήδη. Είναι κινητό που θα σε καλύψει στα πάντα και για πολύ καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πάρε φίλε μου το Ζ3 το οποίο είναι κινητάρα σε όλα του και άσε τι λένε οι Σαμσουγκολαγνοι :P για το Note 3. Εφόσον τις συσκευές τις κρατάς όπως λες για αρκετό καιρό, πάρε ότι πιο φρέσκο και όχι συσκευή ενός έτους ήδη. Είναι κινητό που θα σε καλύψει στα πάντα και για πολύ καιρό. Καλό είναι αλλά δεν είναι note. ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κάποιος που δίνει 500 ευρώ για να πάρει κινητό το κάνει γιατί θέλει (και μπορεί) να κρατάει την αιχμή της τεχνολογίας στα χέρια του. Και γι αυτό βλέπουμε τέτοιους χρήστες να αλλάζουν συχνά κινητά, συνήθως σε λιγότερο από ένα χρόνο.Το να δώσεις σήμερα 500 ευρώ με προοπτική να αλλάξεις ξανά σε 4 χρόνια δεν έχει λογικ. Τον τρίτο και τέταρτο χρόνο θα σέρνεται, και αν αγοράζεις κινητό που το αφήνεις 2 χρόνια να σέρνεται τότε δεν είσαι power user άρα δε χρειάζεται να δίνεις 500 ευρώ για αγορά συσκευής. Και πλέον υπάρχουν στην κατηγορία των 250 ευρώ εξαιρετικά κινητά που σε βγάζουν τη διετία στο χαλαρό. Άποψή μου είναι αυτή, κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν κάνω! φίλε, δεν είμαστε όλοι power users, tech freaks, nerds κ.λπ. , έχω και συσκευή με 512 RAM που εντάξει από μπαταρία θέλει φόρτηση 2 φορές την μέρα γιατί είναι 4 ετών, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα τέτοια ώστε να πω "πω ρε φίλε πρέπει να αλλάξω συσκευή". αν τελικώς αλλάξω, γιατί ψάχνομαι ακόμα, γιατί να μην κρατήσει άλλα 4 χρόνια? ρουταρισμένη συσκευή κρατάει μια χαρά! η προοπτική σκάω πολλά λεφτά και κρατάω το προιόν χρόνια δεν είναι λανθασμένη (εκτός απ' τα iPhone :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πάρε φίλε μου το Ζ3 το οποίο είναι κινητάρα σε όλα του και άσε τι λένε οι Σαμσουγκολαγνοι :P για το Note 3. Εφόσον τις συσκευές τις κρατάς όπως λες για αρκετό καιρό, πάρε ότι πιο φρέσκο και όχι συσκευή ενός έτους ήδη. Είναι κινητό που θα σε καλύψει στα πάντα και για πολύ καιρό. το Ζ3 έχει δυνατά χαρακτηριστικά και καλή τιμή .Αν θέλει κινητό που να το έχει για πολύ καιρό το Ζ3 είναι καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ευχαριστω οσους απαντησαν. Κλεινω προς το LG G3,το note το απερριψα λογο samsung,και σκεφτομαι σαν εναλακτικη το Z3 μονο. Διαβασα το θεμα της συσκευής,και απο οτι ειδα το κινητο μετα την παρτιδα 409 δεν εχει θεματα (πως ξερω ποια παρτιδα θαναι η συσκευη;;;) Απο και περα υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω για το κινητο; Επισης,καποια προταση απο ποιο μαγαζι να το αγορασω,ειμαι Ξανθη,θα τα παρω σε ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ευχαριστω οσους απαντησαν. Κλεινω προς το LG G3,το note το απερριψα λογο samsung,και σκεφτομαι σαν εναλακτικη το Z3 μονο. Διαβασα το θεμα της συσκευής,και απο οτι ειδα το κινητο μετα την παρτιδα 409 δεν εχει θεματα (πως ξερω ποια παρτιδα θαναι η συσκευη;;;) Απο και περα υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω για το κινητο; Επισης,καποια προταση απο ποιο μαγαζι να το αγορασω,ειμαι Ξανθη,θα τα παρω σε ασπρο. Στο serial number τα τρία πρώτα ψηφία του, είναι η παρτίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό είναι αλλά δεν είναι note. ;) Τι σημαίνει note για σενα, που νομίζω το έχεις κιόλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πηρα το G3 τελικα,και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα,ευχαριστω οσους απαντησαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazakos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 είμαι κ εγώ σε ένα δίλημμα. Μετά από S2 που έλιωσε η μπαταρία του της μητρικής κ έκαψε με τα υγρά το wi-fi πήγα σε S3 το οποίο σε πτώση από το μισό μέτρο έσπασε οθόνη πήρα ένα HTC one M7 με το οποίο συμβιώνω κοντά ένα χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα..θα έλεγα ότι είναι ότι πιο ποιοτικό είχα ως τώρα έβερ. Το πρωί σε μια παρόρμηση το πούλησα σε ένα φίλο με σκοπό να πάρω κάτι ίσως καλύτερο με ανώτερη φωτογραφική κ χαρακτηριστικά. όχι ότι μου έλειπε τίποτα. Μετά λοιπόν από S2 - S3 - M7 είναι θεωρείτε καλή η μετάβαση στο Z3 compact?? σκέφτομαι κ το Ζ2 αλλά κλίνω στο 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Sony Xperia Z3 D6603 4G 16 GB Blackberry Passport Qwertz 4G NFC 32GB black Huawei Ascend Mate 7 4G NFC 16GB HTC One M8 4G 16GB Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts