Didimos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το Finow X3 Plus είναι λες και το κέρδισες στο λούνα παρκ στα μηχανήματα με τα δίευρα ρε παιδιά ! :lol: Αυτό και αν είναι σαν ψεύτικο , ...πολύ παιδικό :confused: http://1.bp.blogspot.com/-7Kw5ahU4pLc/Ts-6BtqjFfI/AAAAAAAAAUI/GVZk_XNDlZ0/s1600/DBClaw2.jpghttp://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2016/08/18/goods-img/1477011482697961287.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το kinkzone το σκέφτομαι και εγώ μόλις πάρω μια ανάσα οικονομικα Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Το Finow X3 Plus είναι λες και το κέρδισες στο λούνα παρκ στα μηχανήματα με τα δίευρα ρε παιδιά ! :lol: Αυτό και αν είναι σαν ψεύτικο , ...πολύ παιδικό :confused: Μπα, 80 γραμμαρια αλουμινιου κάθε άλλο παρα ψευτικο είναι / μοιαζει. Κατι ξερει η Samsung, που επελεξε αυτό το σχεδιασμο (copy paste gear s2 είναι) - pure simplicity ;) Ένα βιντεο από τον ομοιο προκατοχο του... Edited October 25, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οσοι εχετε παρει κινεζικο smartwatch No.1 και εχετε προβλημα με τα Ελληνικα, ψαξτε στην επισημη σελιδα της εταιρειας κυκλοφορουν firmware που αλλαζουν το μενου στα Ελληνικα. Ειχα παρει πριν ενα μηνα το Νο.1 G5 αλλα μου εβγαζε τις επαφες που ειχα στα Ελληνικα με κουτακια και ξενερωσα απιστευτα. Βρηκα ομως το Ελληνικο firmware και το κατεβασα απο εδω http://en.001phone.cn/download-52.html και τωρα δειχνει κανονικα και τις επαφες και τις ειδοποιησεις. Η αναβαθμιση ειναι αρκετα απλη και γρηγορη αφου μεσα στο rar αρχειο συμπεριλαμβανονται και οδηγιες (στα αγγλικα) εκτος απο ολα τα απαραιτητα για την αναβαθμιση αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Οσοι εχετε παρει κινεζικο smartwatch No.1 και εχετε προβλημα με τα Ελληνικα, ψαξτε στην επισημη σελιδα της εταιρειας κυκλοφορουν firmware που αλλαζουν το μενου στα Ελληνικα. Ειχα παρει πριν ενα μηνα το Νο.1 G5 αλλα μου εβγαζε τις επαφες που ειχα στα Ελληνικα με κουτακια και ξενερωσα απιστευτα. Βρηκα ομως το Ελληνικο firmware και το κατεβασα απο εδω http://en.001phone.cn/download-52.html και τωρα δειχνει κανονικα και τις επαφες και τις ειδοποιησεις. Η αναβαθμιση ειναι αρκετα απλη και γρηγορη αφου μεσα στο rar αρχειο συμπεριλαμβανονται και οδηγιες (στα αγγλικα) εκτος απο ολα τα απαραιτητα για την αναβαθμιση αρχεια Είμαι σε αναμονή για το g6... Με έφτιαξες φίλε μου, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ανάμεσα στο g5+ και στο king 288 ποιο προτείνεται;;αν μπορεί να πάρει και ελληνικά ακόμη καλύτερα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achiles1 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 περιμενω και γω το g6.πιστευω ειδοποιησεις απο μειλ gmail/yahoo/hotmail θα δινει κανονικα.το εχει κανεις να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 το NO.1 G5 δέχεται κάρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αυτο το εχετε δει ? νομιζω τα εχει ολα http://www.everbuying.net/product1179465.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.1027&eo=uyo8e5wwjwgx9qtc&email=b2t8IyNzNmpjVG9xSnIrLzhUZTJXVnoyQ3MvOVpobUZyaDNFc21ZVTVkeFhxYlp3PXw5NDk0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Οσοι εχετε παρει κινεζικο smartwatch No.1 και εχετε προβλημα με τα Ελληνικα, ψαξτε στην επισημη σελιδα της εταιρειας κυκλοφορουν firmware που αλλαζουν το μενου στα Ελληνικα. Ειχα παρει πριν ενα μηνα το Νο.1 G5 αλλα μου εβγαζε τις επαφες που ειχα στα Ελληνικα με κουτακια και ξενερωσα απιστευτα. Βρηκα ομως το Ελληνικο firmware και το κατεβασα απο εδω http://en.001phone.cn/download-52.html και τωρα δειχνει κανονικα και τις επαφες και τις ειδοποιησεις. Η αναβαθμιση ειναι αρκετα απλη και γρηγορη αφου μεσα στο rar αρχειο συμπεριλαμβανονται και οδηγιες (στα αγγλικα) εκτος απο ολα τα απαραιτητα για την αναβαθμιση αρχεια Αδερφε να σαι καλα... Για το G6 δυστυχως ακομα δεν εχει link για την version d που περιεχει Ελληνικα. Τους εκανα ερωτημα και περιμενω την απαντηση τους Edited October 30, 2016 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 το NO.1 G5 δέχεται κάρτα σιμ? Οχι δεν δεχεται. Στην αρχη για ρολοι με σιμ εψαχνα κι εγω λογω του οτι τα περισσοτερα "τρεχουν" Android και εχουν πιο πολλες δυνατοτητες (κατεβασμα εφαρμογων, watchfaces κλπ) αλλα διαβασα οτι χωρις σιμ τα πιο πολλα απ αυτα δεν δουλευουν ή εχουν προβληματα στη συνδεση με το κινητο γι 'αυτο και κατεληξα στο G5 που ειναι μια φθηνη και τιμια λυση για οσους δεν εχουν πολλες απαιτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ανάμεσα στο g5+ και στο king 288 ποιο προτείνεται;;αν μπορεί να πάρει και ελληνικά ακόμη καλύτερα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kingwear K88 εννοεις? Το περιμενω. Εχει ελληνικα από ότι ειδα σε unboxing video και το θεωρω πολύ ομορφο... Ελεω και amoled screen εχει κορυφαια αποδοση και πολύ καλο touch response. Για να το δουμε και από κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι Βαγγέλη,κατάληξε ο φιλος στο no1 d5+ ..Γιατί είναι πιο δυνατό.φυσιολογικά εφόσον τρέχει android θα έχει ελληνικά.απλά δεν ξέρω αν το πάρω απο ebay που το έχει κανένα 30 στο πιο φθηνο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι Βαγγέλη,κατάληξε ο φιλος στο no1 d5+ ..Γιατί είναι πιο δυνατό.φυσιολογικά εφόσον τρέχει android θα έχει ελληνικά.απλά δεν ξέρω αν το πάρω απο ebay που το έχει κανένα 30 στο πιο φθηνο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικά και έχει ελληνικά παντού , Android 5.1 ! ;) Και στο gearbest και στο ebay βγαίνει περίπου στα 100,00 ευρώ Το περιμένω σε καμια εβδομάδα ! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Θα το καταευχαριστηθεις.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπερα. Κατοχος και εγω απο χτες του No.1 d5+. Πρωτη μου επαφη με smartwatch. 93 ευρω μου βγηκε απο Gearbest. Ωραιο μεχρι στιγμης αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποιον που να το εχει ηδη. Η μπαταρια ποσο σας κραταει? Τη ρουφηξε μεσα σε 7 ωρες. Μηπως πρεπει να απενεργοποιησω κατι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δυστυχώς η μπαταρία είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.στην αρχηου έβγαζε 4-μέρες μόλις το συγχρονισα με Google λογαριασμό δεν είδα ποτέ πάνω απο μιάμιση μέρα.Σήμερα του έκανα ένα reset και με ένα update που του έδωσε(σσ έχει δώσει ήδη 2 σε 20 μέρες που το εχω)βλέπω την μπαταρία να κρατάει παραπάνω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μπαταρία... ο πρώτος σοβαρότατος λόγος που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει (όπως ίσως θα έπρεπε) τα "έξυπνα" ρολόγια ! :( :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημερα. Οντως απαγοητευτηκα που την εφαγε μεσα σε 7-8 ωρες. Εκανα και εγω ενα reset και θα δουμε. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Παιδια γεια σας. εχω το εξης θεμα, χθες μολις παρελαβα το d5+ smartwatch απο το gearbest . Ολα οκ εβαλα και το gmail μου μπηκαν και οι επαφες αλλα στο μενου επαφες δεν υπαρχει η αναζητηση....... εχω πανω απο 500 επαφες, ειναι δυνατον αν θες να παρεις ενα τηλεφωνο να ψαχνεις μια μια τις επαφες? ασε που δεν μπηκαν καν αλφαβητικα. ειναι ωραιο σε ολα αλλα αυτο ειναι πολυ μελανο σημειο αν ειναι ετσι. ξερει καποιος κατι για αυτο? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Νεα εμφάνιση http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_438212.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Νεα εμφάνιση http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_438212.html?wid=21 The APP supports English, but the watch just displays Chinese. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Παιδια γεια σας. εχω το εξης θεμα, χθες μολις παρελαβα το d5+ smartwatch απο το gearbest . Ολα οκ εβαλα και το gmail μου μπηκαν και οι επαφες αλλα στο μενου επαφες δεν υπαρχει η αναζητηση....... εχω πανω απο 500 επαφες, ειναι δυνατον αν θες να παρεις ενα τηλεφωνο να ψαχνεις μια μια τις επαφες? ασε που δεν μπηκαν καν αλφαβητικα. ειναι ωραιο σε ολα αλλα αυτο ειναι πολυ μελανο σημειο αν ειναι ετσι. ξερει καποιος κατι για αυτο? Ευχαριστω... καποιος που εχει το d5+ παιδια εχει το ιδιο θεμα? Edited November 11, 2016 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 καποιος που εχει το d5+ παιδια εχει το ιδιο θεμα? Ναι φιλε μου. Ολες οι επαφες ανακατεμενες μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ναι φιλε μου. Ολες οι επαφες ανακατεμενες μεσα. και ειναι δυνατον να μην υπαρχει αναζητηση στις επαφες? μηπως υπαρχει κανενας τροπος? Εχω και ενα αλλο smartwatch της πλακας το DZ09 που κανει 16 € και αυτο εχει αναζητηση στις επαφες................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts