junglist Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αυτό το Oukitel A29 ωραίο φαίνεται. Έχει κανείς info? Έχω δει Ελληνικό review στο Miui forum. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και μήνες το Νο.1 s3. Τώρα βγήκε το No.1 G3 στα ίδια λεφτά αλλά χωρίς κομμένη οθόνη καθώς και το Νο.1 D5 που φοράει android 4.4. Εγώ προσωπικά αυτό θα έπαιρνα. Το G3 είναι ίδιο με το Α29, αλλά δεν βλέπω να έχει ηχείο ή χρήση μικροφώνου. Επίσης, το λουράκι από τι υλικό είναι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχω δει Ελληνικό review στο Miui forum. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το G3 είναι ίδιο με το Α29, αλλά δεν βλέπω να έχει ηχείο ή χρήση μικροφώνου. Επίσης, το λουράκι από τι υλικό είναι; Το Α29 είναι περίπου ίδιο με το S3, το G3 είναι το ποιο πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας και είναι με λουράκι σιλικόνης. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 μεχρι 100 ευρω ποιο προτεινετε απο κινα? (θα υποστηριζει android wear?) Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Νομίζω ότι το ΝΟ1.D5 & D6 είναι πολύ καλές επιλογές. Το τελευταιο έχει 70€ και android 5.1 αναβαθμίσιμο σε 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Αγόρασα αυτό... https://www.wish.com/m/c/573c6d4e767aa050f95f62f8. Δεν έχει ελληνικά κ στις επαφές αφού συγχρονισουν βγάζει τετράγωνακια... Γίνεται τίποτα ή τσάμπα τα 14€;τα μισά μηνύματα τα δείχνει κανονικά τα άλλα όχι... Καμία ιδέα; Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ρολόι που να υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες σε SMS και ID Calls, (δεν με νοιάζει το μενού να είναι στα Ελληνικά), και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως bluetooth hands free speaker (όχι αυτόνομο με sim αλλά μέσω bluetooth paired), έχεις κανείς υπόψιν? Να μην χρειάζεται να σηκώνω το τηλέφωνο αλλά να απαντάω αλά "Ιππότης της Ασφάλτου"..... Ευχαριστώ... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδια τι Γνωμη εχετε για το DZ09D ειναι καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Τελικά μέσα στις επόμενες 3 μέρες θα καταλήξω μετά από πολύ ψάξιμο ή στο Zeblade Crystal η στο Oukitel Α28 (πανομοιότυπα ρολόγια) που τα βρίσκω από Ελλάδα (με εγγύηση δηλαδή). Από ότι είδα σε ένα Ελληνικό Review το Oukitel υποστηρίζει Ελληνικά. Εχει κανείς ιδέα για το Zeblade? Edit: 29/09 Παραγγέλθηκε πριν από λίγο το zeblade crystal. Την άλλη εβδομάδα θα έχω τις πρώτες εμπειρίες. Αν ενδιαφέρεται κανείς για το συγκεκριμένο let me know. Edited September 29, 2016 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Τελικά μέσα στις επόμενες 3 μέρες θα καταλήξω μετά από πολύ ψάξιμο ή στο Zeblade Crystal η στο Oukitel Α28 (πανομοιότυπα ρολόγια) που τα βρίσκω από Ελλάδα (με εγγύηση δηλαδή). Από ότι είδα σε ένα Ελληνικό Review το Oukitel υποστηρίζει Ελληνικά. Εχει κανείς ιδέα για το Zeblade? Edit: 29/09 Παραγγέλθηκε πριν από λίγο το zeblade crystal. Την άλλη εβδομάδα θα έχω τις πρώτες εμπειρίες. Αν ενδιαφέρεται κανείς για το συγκεκριμένο let me know. Για δώσε ένα link να το δούμε... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 http://www.zeblaze.com/plus/view.php?aid=69 Αυτό είναι το λινκ του ρολογιού. Αν θες το Ελληνικό ' επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται, σκρούτζαρέ το, υπάρχει μονο σε ένα κατάστημα. Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Χαιρετω την παρεα! Ψαχνω να αγορασω κινεζικο ρολογακι που να εχει τις παρακατω λειτουργιες: - Ειδοποιηση οταν εχω μια κληση στο κινητο. Οταν χτυπαει το κινητο να χτυπαει και το ρολοι και να μου δειχνει ποιος καλει. - Ειδοποιηση για sms μηνυματα. Το ιδιο με παραπανω. Να χτυπαει το κινητο οτι ηρθε μνμ sms και να βλεπω ποιος το εστειλε. - Ειδοποιησεις για εφαρμογες Whatsapp, Viber, Messenger, εφαρμογη ημερολογιου και κανα δυο αλλες. Βασικα αυτο που θελω απο το ρολοι ειναι να με ειδοποιει για καθε ειδους ειδοποιηση του κινητου. Τουλαχιστον να βλεπω το ονομα αυτο που παιρνει τηλεφωνο, εστειλε sms, μνμ στο whats app, viber. Αν δειχνει και το κειμενο των μνμτων, ακομα καλυτερα. Χαρακτηρηστικα που εχουν τα περισσοτερα με αισθητηρες, μετρηση βηματων, υπνου και κατι αλλα, ειναι καλοδεχουμενα. Να παιρνει καρτα sim δεν με καιει, αν και ισως μπορει να χρειαστει για καποια δραστηριοτητα, πχ σε καποιο γυμναστηριο η για τρεξιμο, προκειμενου να μην κουβαλαω το κινητο. Το κυριοτερο βασικα που με καιει ειναι να εχει ειδοποιησεις για εφαρμογες που βαζω στο κινητο. Λιγο πολυ για τηλεφωνα και sms εχουν σχεδον ολα. Αν εχετε καποια δοκιμασμενη λυση που να μην υποφερει και απο αποσυνδεσεις του bluetooth, πολυ ευχαριστως να την ακουσω. Εχω χασει τον μπουσουλα με ολα τα ρολογια που κυκλοφορουν. Ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 D5+.εχω παθει πλακα.το εχω νια εβδομαδα κ το ρολοι φυσαει.φανταστειτε antutu 25000!!!! Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 D5+.εχω παθει πλακα.το εχω νια εβδομαδα κ το ρολοι φυσαει.φανταστειτε antutu 25000!!!! Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο διαρκεί η κάθε φόρτιση; Από lag πώς πάει; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 ξερουμε κατι για το zte w01?η γνωμη σας? http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_358170.html?gclid=CjwKEAjwm_K_BRDx5o-sxq6ouXASJAC7TsFLTlrR7QUEgxPQh4b2q9uAWQ7oFQtRMlvtRpT_Sgu0XxoC2wTw_wcB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αναμένω και γω το D5+. Μόλις το έχω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κι εγώ στην αναμονή για το NO.1 D5+ :) Επέλεξα το μαύρο φυσικά , τιμή (όλα μέσα) 90,82 ευρώ με paypal ! :happy: Κουπόνι: GBNO1 http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_446744.html?wid=21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα κανένα lag η φόρτιση με ιλα ανοιχτά Bluetooth GPS wi hi 3 μέρες. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κανένα lag η φόρτιση με ιλα ανοιχτά Bluetooth GPS wi hi 3 μέρες. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρημάδι t9... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εχει κανεις ιδεα για το NO.1 G6 Η τιμουλα ειναι μια χαρα http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εχει κανεις ιδεα για το NO.1 G6 Η τιμουλα ειναι μια χαρα http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Το έχω παραγγείλει... Θα δούμε όταν φτάσει! Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Το έχω παραγγείλει... Θα δούμε όταν φτάσει! Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω για την απαντηση Λογικα δεν θα μπορει να περασει τα μυνηματα στα Ελληνικα. Υπαρχει η D version που περιεχει Ελληνικα αλλα δεν ειναι το ρολοι του link (version B) και δεν γνωριζω εαν μπορουμε να αλλαξουμε version ευκολα μονοι μας. Εαν ναι νομιζω οτι ειναι αψογο Edited October 21, 2016 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 No1 D5+ ή Finow X3 Plus? http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_432314.html?wid=21 Πρακτικα ιδια specs, με το δευτερο να "μιμείται" με επιτυχια το gear s2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 No1 D5+ ή Finow X3 Plus? http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_432314.html?wid=21 Πρακτικα ιδια specs, με το δευτερο να "μιμείται" με επιτυχια το gear s2... Όπως το είπες , ίδια specs ! Όποιο σου αρέσει περισσότερο... :) Σε μένα "κάθεται" πιο πολύ το No1 D5+ Μου αρέσει πολύ το λουράκι σε μαύρο ! :happy: NO.1 D5+ http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_446744.html?wid=21 http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2016/09/13/goods-img/1476915921376489593.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Όπως το είπες , ίδια specs ! Όποιο σου αρέσει περισσότερο... :) Σε μένα "κάθεται" πιο πολύ το No1 D5+ Μου αρέσει πολύ το λουράκι σε μαύρο ! :happy: NO.1 D5+ http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_446744.html?wid=21 http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2016/09/13/goods-img/1476915921376489593.jpg Ειναι θεμα γουστου φυσικα, αλλα ακριβως αυτο το λουρακι του D5+ μου κανει για πολυ καρακιτσαριο... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ναι είναι χάλια το λουράκι πολυ ψευτιά θέλει αλλαγή. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ναι είναι χάλια το λουράκι πολυ ψευτιά θέλει αλλαγή. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβάμαι όμως ότι τοσο σε αυτό (d5+), οσο και στο finow x3 plus (που τελικα παρηγγειλα), τα λουράκια δεν αντικαθίστανται. Και στα 2, σε σχετικες ερωτήσεις στα κινεζομαγαζα, ελαβα την απαντηση ότι τα straps δεν είναι user replaceable. Αν η κεραια, πχ, είναι στο λουρακι (αλα lg urbane 2), τοτε υπαρχει πρόβλημα... Επισης παρηγγειλα το Kingwear K88 3g. Το καλυτερο από τα 2 (Kingwear vs Finow) θα μεινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts