Jump to content

Οι καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για το 2014 σε Android και iOS

alkis_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή το pure calendar https://play.google.com/store/apps/details?id=org.koxx.pure_calendar , που εκτός όλων των άλλων έχει μακράν την υψηλότερη βαθμολογία ημερολογίου στο play store, δεν αξίζει κατάταξη ούτε για μέσα στην δωδεκάδα καν;

Λόγω επαγγέλματος , ίσως και λόγο ..ηλικίας :), η εφαρμογή ημερολογίου για μένα είναι must. Για τον λόγο αυτό έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Η υποκειμενικότητα είναι σίγουρα προσδιοριστικό χαρακτηριστικό των ατομικών μας επιλογών. Ωστόσο καλό θα είναι , αν όντως έχουμε γνώση του αντικειμένου, οι οποιαδήποτε μορφής καταγραφές για "καλύτερα του 2014", να δηλώνουν ότι είναι κατά την κρίση του αρθογράφου και μόνο (δεν είδα κάτι άλλο ως διατύπωση) διαφορετικά έστω και δίχως δόλο ή πρόθεση (είμαι σίγουρος γι αυτο ), λειτουργούν κακοπροαίρετα..

Φιλικά πάντα,

Μιχάλης

Όπου το #1 έχει πολλαπλάσιες λήψεις και ψήφους... Άλλο να σε ψηφίσουν 8000 και άλλο 80.000

Καλημέρα. Πολύ καλό το άρθρο , πάντως λάθος που δεν αναφέρεσαι και σε windows phone apps. Ως πρώην χρήστης WP8 εχω να πω οτι και εκεί υπάρχουν πολύ αξιόλογες εφαρμογές. Για ημερολογιο στα WP8 προτείνεται το chronos calendar.

Καποιο ημερολογιο με widget ολόκληρου μηνα παρόμοιο με το splanner της Samsung υπάρχει?

Και εγώ είχα ψάξει κάτι παρόμοιo, ήθελα ένα widget που να μου θυμίζει το splanner που με είχε βολέψει πολύ όταν είχα samsung. Τελικά προτίμησα το business calendar γιατί το widget του μου άρεσε περισσότερο από των υπολοίπων (σου αναγράφει όλα τα επερχόμενα ραντεβού, τα οποία βλέπεις σκρολάροντας προς τα κάτω), ήταν από τα λίγα (όταν το αγόρασα τουλάχιστον) που είχε dark theme και μου φάνηκε πολύ έυχρηστο και πλήρες. Έχει month widget που είναι παρόμοιο με το Splanner, αλλά για να εκμεταλλευτείς πλήρως χρειάζεσαι μεγάλη οθόνη, στην δική μου 4.3" πιάνει παραπάνω από την μισή.

Για widget ημερολογίου προτίμησα το Month calendar widget, το οποίο όμως δεν αναγράφει τα ραντεβού.

Edited by Voodooman

Τα περισσότερα εξ' αυτών δεν έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσεις παλαιότερες εγγραφές του ενός μηνός! Αυτό αυτόματα τις καθιστά άχρηστες για όσους χρησιμοποιούν το ημερολόγιο της Google.

Η μόνη εφαρμογή που είχα βρει να έχει αυτή τη δυνατότητα (μέχρι πριν μερικούς μήνες) ήταν το Calengoo.

Μακάρι να ήταν και λίγο πιο όμορφο. Αυτό με το drag n drop πάντως είναι πολύ βολικό.

Έβαλα και δοκιμάζω τώρα το καινούριο Calendar της μαμάς Google. Προς το παρόν δεν φαίνεται κακό.

To link του aCalendar οδηγεί στο DigiCal!!

Δεν μου αρέσει γενικά το άρθρο με τα "Ετοιμαστείτε και ελάτε για τη κορυφαία πεντάδα" και "Και ναι, φτάσαμε στο βάθρο" λες και είναι κανάς αγώνας ή κάτι αντικειμενικό.

Ανάλογα με τις ανάγκες ή τα γούστα του ο καθένας μπορεί να προτιμά ότι θέλει.

Επί της ουσίας που είδα τα περισσότερα βιντεάκια, όλα τα ίδια κάνουν περίπου.

Εγώ χρησιμοποιώ στο Νοτε 3 της μάνας του, που έχει διάφορα ζητήματα, αλλά κάτι από δω κάτι απο κει (π.χ. με ροοτ προσέθεσα τα δικά μου εικονίδια για κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες) το ψιλοσυνηθίζεις και το χρησιμοποιείς.

Καλημέρα. Πολύ καλό το άρθρο , πάντως λάθος που δεν αναφέρεσαι και σε windows phone apps. Ως πρώην χρήστης WP8 εχω να πω οτι και εκεί υπάρχουν πολύ αξιόλογες εφαρμογές. Για ημερολογιο στα WP8 προτείνεται το chronos calendar.

@Logi σεβαστή η γνώμη σου φυσικά αλλά προσπάθησα να βάλω ένα προσωπικό στίγμα και να διαφέρει από το άρθρο της πηγής. Όσο για το link, θα αλλαχτεί και ευχαριστώ για την επισήμανση.

@geo_xar η πηγή μας παρουσιάζει ημερολόγια μεταξύ iOS και Android. Είναι και ένας απ' τους λόγους που στο τέλος του άρθρου έβαλα και τη πρόταση της δικής σας επιλογής και φυσικά μπορείτε και οι χρήστες WP να μας προτείνετε ημερολόγια :)

πολυ ωραιο αρθρο ,ευχαριστουμε alki, κανονικα πρπει να γινει ψηφοφορια , να ξερουμε τι προτιμα η πλειοψηφία :)

S-Planner μόνο.

Η Samsung το έχει πιάσει πολύ σωστά όσον αφορά την business λειτουργικότητα. Όμορφο δεν το λες με την καμία (ειδικά το αυτό το σπαστικό να μην μπορεί να γίνει resize το daily από 4x2 -> 4x4 είναι εκνευριστικό) ωστόσο είναι εύχρηστο και πλήρες, μέχρι και tasks από exchange υποστηρίζει.

Μαϊμούδαρχος

• 3 weeks later...

Εγώ χρησιμοποιώ το Month Calendar Widget από BiHSnow:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bihsnow.monthcalendarwidget&hl=el

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

• 1 month later...
S-Planner μόνο.

Η Samsung το έχει πιάσει πολύ σωστά όσον αφορά την business λειτουργικότητα. Όμορφο δεν το λες με την καμία (ειδικά το αυτό το σπαστικό να μην μπορεί να γίνει resize το daily από 4x2 -> 4x4 είναι εκνευριστικό) ωστόσο είναι εύχρηστο και πλήρες, μέχρι και tasks από exchange υποστηρίζει.

Έχω Samsung tablet και έκανα disable το magazine ux. Έβαλα και Nova Launcher για καλύτερη απόκριση. Δε μπορώ να βρω όμως να εγκαταστήσω το S Planner. Θέλει οπωσδήποτε να έχεις το TouchWiz της Samsung?

• 9 months later...
στο ημερολογιο google μεσω pc βλεπω σημειωσεις μου απο τοτε που ξεκινησα να σημειονω! απ το 2014! στην εφαρμογη ημερολογιο google στο σμαρτφοουν μου οσο περναει ο καιρος, τα παλια συμβαντα εξαφανιζοντε. του 2014 πχ. οι συγχρονισμοί γινονται κανονικα. αλλα τα παλια συμβαντα δεν επανερχονται στο σμαρτφοουν. φοβαμε μην χαθουν κ απ το ημερολογιο google του pc στο τελοσ! πωσ θα ξανα εμφανισω τα παλια συμβαντα στο σμαρτφοουν μου????