panos_27 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Θα είμαι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmysil Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και εγώ μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 εγω θα έρθω απο καβάλα μαλλον παιδιά! αν κανενας καβαλιώτης παει θεσαλονίκη εκεινες τις μέρες ας μου στείλει ενα μηνυμα! 3 φορες ειχα πει θα ερθω και παντα κατι τύχενε,τωρα δεν θελω να το χάσω ξανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike1313 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Κι εγώ μέσα μάλλον!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μέχρι στιγμής 53 συμμετοχές μαζί με τους guest stars. Μπορούμε και περισσότεροι. Μην ντρέπεστε όσοι δεν έχετε ξαναέρθει! Περνάμε τέλεια! Όποιος έρχεται...ξαναέρχεται!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Να βάλετε περισσότερες καρέκλες όμως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ολα γίνονται, μην ανησυχείτε, υπάρχει χώρος :-) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Βάλτε και γιά εμένα μία καρέκλα τελικώς ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Να βάλετε περισσότερες καρέκλες όμως Βάλτε και γιά εμένα μία καρέκλα τελικώς ... :) Ολα γίνονται, μην ανησυχείτε, υπάρχει χώρος :-) [http://i1376.photobucket.com/albums/ah14/johnystef/gap2_zps58d679a7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 [http://i1376.photobucket.com/albums/ah14/johnystef/gap2_zps58d679a7.jpgΕάν είναι και αυτός εκεί, δεν έρχομαι .... :p:lol::lol: (Γιατί είναι βέβαιο ότι θα είμαστε όρθιοι .... :rolleyes:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εάν είναι και αυτός εκεί, δεν έρχομαι .... :p:lol::lol: (Γιατί είναι βέβαιο ότι θα είμαστε όρθιοι .... :rolleyes:) απαπα! αποκλείεται!:p εκτός αν είναι μέλος και δεν το ξέρουμε.:shifty: Σε αυτήν την περίπτωση...επιτόπιο ban!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Θα κάνω και εγώ μια εμφάνιση μάλλον κατά 90%...να φέρω hd2 η find 7a? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Θα κάνω και εγώ μια εμφάνιση μάλλον κατά 90%...να φέρω hd2 η find 7a? και τα 2!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 «Μόνο» 55 συμμετοχές μέχρι τώρα; Έλα να μαζευόμαστε και άλλοι. :) @Johny-B εφιάλτες έβλεπες το βράδυ; :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 [http://i1376.photobucket.com/albums/ah14/johnystef/gap2_zps58d679a7.jpg Άντε και την συνάντηση του Πάσχα σε γήπεδο! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά... :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 παλι καλα που πηρα μεγαλητερη αδεια στο 1ο γρουπακι :D θα ειμαι 1000% , να κατεβω απο τα Ριζια επιτελους :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 παλι καλα που πηρα μεγαλητερη αδεια στο 1ο γρουπακι :D θα ειμαι 1000% , να κατεβω απο τα Ριζια επιτελους :lol: Από τώρα βγήκαν τα γκρούπ;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εγώ πάντως προτίθεμαι να κάτσω και όρθιος παίδες (καλά ντάξει μην το δένετε και σχοινί-κορδόνι)! Έλα να μαζευόμαστεεε Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και μία πρόταση ... οι "μοντς" να είναι όρθιοι και με διακριτικό γιά να ξεχωρίζουν!!! :rolleyes: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Και μία πρόταση ... οι "μοντς" να είναι όρθιοι και με διακριτικό γιά να ξεχωρίζουν!!! :rolleyes: Γωνία τιμωρία κιόλας μήπως? :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Γωνία τιμωρία κιόλας μήπως? :-P Όχι, απλώς γιά να τα "ακούσουν" .... :p :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Θα περάσω και γω εάν κάτσει καμία άδεια, διανυκτέρευση κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 me too!!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Εαν εχει ερθει το Zero μου (που το βλεπω δυσκολο ...:mad:) θα παρευρεθω οπωσδηποτε Εάν είναι και αυτός εκεί, δεν έρχομαι .... :p:lol::lol: (Γιατί είναι βέβαιο ότι θα είμαστε όρθιοι .... :rolleyes:) Εαν εχει κανενα μαναβικο διπλα γιατι οχι, να παρουμε κανενα λαχανακι, καμια ντοματουλα να ξεθυμανουμε και εμεις , να κανει τζιρο και ο μαναβης...:ninja: :lol: :X Edited December 7, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts