Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα κι εγώ μία τελευταία παραγγελία για το αγαπημένο RN2, που στάθηκε δίπλα μου αξιοπρεπέστατα το τελευταίο χρόνο...

Μια μπαταριούλα έξτρα και ένα ροζάκι back cover μιας και ο επόμενος κάτοχος θα είναι η μικρή αδερφή της γυναίκας...Περάστηκε και η τελευταία stable και τώρα κάθεται στο ντουλάπι και περιμένει τη νέα του παρέα...

Εμένα εδώ και 3 μέρες με συντροφέυει ένα RN4x...Αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στην amoled του Redmi Pro και στην μπαταρία και πολύ πιθανόν την καλύτερη υποστήριξη στο software κομμάτι του RN4x και εντέλει κατέληξα σε αυτό...Μετά από 3 μέρες και μία μόλις φόρτιση, νομίζω έκανα τη σωστή επιλογή!ΤΕΡΑΣ!!!

Adios amigos!!!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα κι εγώ μία τελευταία παραγγελία για το αγαπημένο RN2, που στάθηκε δίπλα μου αξιοπρεπέστατα το τελευταίο χρόνο...

Μια μπαταριούλα έξτρα και ένα ροζάκι back cover μιας και ο επόμενος κάτοχος θα είναι η μικρή αδερφή της γυναίκας...Περάστηκε και η τελευταία stable και τώρα κάθεται στο ντουλάπι και περιμένει τη νέα του παρέα...

Εμένα εδώ και 3 μέρες με συντροφέυει ένα RN4x...Αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στην amoled του Redmi Pro και στην μπαταρία και πολύ πιθανόν την καλύτερη υποστήριξη στο software κομμάτι του RN4x και εντέλει κατέληξα σε αυτό...Μετά από 3 μέρες και μία μόλις φόρτιση, νομίζω έκανα τη σωστή επιλογή!ΤΕΡΑΣ!!!

Adios amigos!!!

Χριστός Ανέστη, καλορίζικο το κινητό. Ακριβώς το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ, Redmi Pro ή RN4x και το θέμα μπαταρίας κέρδισε την μάχη.... Το αναμένω πως και πως...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Με την Nohon και εγω εδω και μερικες μερες. Μπορω να πω οτι εδωσε πραγματικα καινουρια πνοη στο κινητο. 2 ωρες οθονη και κατι με 63% υπόλοιπο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την Nohon και εγω εδω και μερικες μερες. Μπορω να πω οτι εδωσε πραγματικα καινουρια πνοη στο κινητο. 2 ωρες οθονη και κατι με 63% υπόλοιπο.

Τέλεια!! Μόλις έριξα και εγώ παραγγελία.

Επίσης και η καινούρια stable πολύ καλή νομίζω και γρήγορη.

Μπαταρία...μπαταρία....μπαταρία....το γνωστό πρόβλημα και μείον του τηλεφώνου.

Συνήθως...παραδίδει πνεύμα και αρχίζει να ρουφάει κοντά στον χρόνο.

Πολλοί βρήκαν λύση με αντικατάσταση μπαταρίας με καινούργια, όπου το κινητό ξαναπαίρνει τα πάνω του.

Εγώ ΔΕΝ το είδα αυτό...λογικό όμως...αφού δεν πήρα την γνήσια,δεν πήρα αυτή που έλεγε "genius"...αλλά μία που έλεγε "High quality".

Φυσικά από απροσεξία-μετά το διαπίστωσα.

Πολλά παιδιά μιλάνε για την Nohon...είναι ευχαριστημένοι.

Ημουν έτοιμος να την παραγγείλω από εδώ που λέει και ο φίλος λίγο πιο πίσω.....https://www.aliexpress.com/item/Original-NOHON-Battery-BM45-For-Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note2-Red-Rice-Note-2-3060mAh-High-Capacity/32625915010.html?shortkey=mmEVBny6&addresstype=600

Βρήκα όμως Ελλάδα...γνωστό/πασίγνωστο κατάστημα που ασχολείται ΜΟΝΟ με μπαταρίες.

Υπάρχει κάποιος που πηρε την συγκεκριμένη και έχει άποψη ?

http://www.batteries.gr/gr/xiaomi-note-2-3020mah.html

Edited by pontokeras
λάθος

Για δωστε ενα λινκ για την μπαταρια ρε παιδια.

Κανα 2 σελιδες πισω το λινκ

Οσον αφορα τη μπαταρια απο ελλαδα, θα την προτιμούσα καθαρα για τον λογο οτι την αγοραζεις αμεσα

Δεν γνωρίζω για πιο λόγο έχει κοπεί η απάντηση μου παραπάνω.Το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές-συμβαίνει πολύ συχνά όταν υπάρχει τροποποίηση μηνύματος.

το αρχικό μήνυμα:

Mπαταρία....μπαταρία....μπαταρία....

Συνήθως...παραδίδει πνεύμα και αρχίζει να ρουφάει κοντά στον χρόνο.

Πολλοί βρήκαν λύση με αντικατάσταση μπαταρίας με καινούργια, όπου το κινητό ξαναπαίρνει τα πάνω του.

Εγώ ΔΕΝ το είδα αυτό...λογικό όμως...αφού δεν πήρα την γνήσια,δεν πήρα αυτή που έλεγε "genius"...αλλά μία που έλεγε "High quality".

Φυσικά από απροσεξία-μετά το διαπίστωσα.

Πολλά παιδιά μιλάνε για την Nohon...είναι ευχαριστημένοι.

Ημουν έτοιμος να την παραγγείλω από εδώ που λέει και ο φίλος λίγο πιο πίσω.....https://www.aliexpress.com/item/Original-NOHON-Battery-BM45-For-Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note2-Red-Rice-Note-2-3060mAh-High-Capacity/32625915010.html?shortkey=mmEVBny6&addresstype=600

Βρήκα όμως Ελλάδα...γνωστό/πασίγνωστο κατάστημα που ασχολείται ΜΟΝΟ με μπαταρίες.

Υπάρχει κάποιος που πηρε την συγκεκριμένη και έχει άποψη ?

http://www.batteries.gr/gr/xiaomi-note-2-3020mah.html

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;

13 μερες... Ειχα καιρο να παραλαβω τοσο γρηγορα παραγγελια απο κινα.

13 μερες... Ειχα καιρο να παραλαβω τοσο γρηγορα παραγγελια απο κινα.

Από ali; από το λινκ του ali που παίζει από πάνω; με το ταχυδρομείο;

Ευχαριστώ

Από ali; από το λινκ του ali που παίζει από πάνω; με το ταχυδρομείο;

Ευχαριστώ

Επειδη εχω adaway και δεν μου το ανοιγει το λινκ απο πανω απο εδω πηρα εγω http://s.aliexpress.com/Y7RFbuYF . Λογικα έτυχε και ηρθε τοσο γρηγορα.

Επειδη εχω adaway και δεν μου το ανοιγει το λινκ απο πανω απο εδω πηρα εγω http://s.aliexpress.com/Y7RFbuYF . Λογικα έτυχε και ηρθε τοσο γρηγορα.

Με free shipping ή με turkey post?

Free shipping.

Και κάτι τελευταίο, βλέπει ότι έχει επιλογή αγοράς από κινα, Ισπανία και Ρωσία, από που επέλεξες;

Και κάτι τελευταίο, βλέπει ότι έχει επιλογή αγοράς από κινα, Ισπανία και Ρωσία, από που επέλεξες;

Απο κινα. Τα αλλα αν θυμαμαι δεν στελνανε στην χωρα μας.

Με την πρώτη ευκαιρια το σεταρω απ την αρχή με μιυι και το παραχωρω σε ατομο της οικογενειας.

Αν ακούσω παράπονα για μπαταρια, αγοραζω μια nohon και ολα καλα!

(Δε χανομαι, θα περναω να τα λεμε :lol)

Με την πρώτη ευκαιρια το σεταρω απ την αρχή με μιυι και το παραχωρω σε ατομο της οικογενειας.

Αν ακούσω παράπονα για μπαταρια, αγοραζω μια nohon και ολα καλα!

(Δε χανομαι, θα περναω να τα λεμε :lol)

Γειά σου mol, καλορίζικο και περιμένουμε συγκρίσεις.

ευχαριστώ.

σιγουρα ειναι ανωτερο το νεο. δε το συζητω.

πιστεύω εκανα καλη αγορά!

Sent from my Le X829 using Tapatalk

καλησπερα

εχω το RN2 pro και εχω πολυ καιρο ν ασχοληθω οποτε εχω κ παλια ρομ 6.1.7 dev

αλλα 2/3 ρομ που αλλαξα δεν ειδα καμια διαφορα στη μπαταρια

λεω να παω στο RN4 αλλα ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποια καινουργια ρομ να γλυτωσω την αγορα

ευχαριστω

Edited by soullis

αν παρω τη NOHON που ειπαν πιο πανω και με την ιδια ρομ που εχω θα δω λες διαφορα??

Βάλε και την 8.2.1 stable με την 37 μόντεμ και θα είσαι μία χαρά.