mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Χθες έβγαλε 5.20 λεπτά.Καλα πιστεύω είναι.Γενικα δεν τρώει μπαταρία χωρίς χρήση.Απο το πρωί στις 7.30 έως τις 15.00 με 3 τηλεφωνήματα ήταν 100% η μπαταρία. Ποια ρομ ειπες φορας? 3 παρα το εβγαλα απ τη φορτιση, δε το χρησιμοποίησα σχεδον καθολου και τωρα εχω 63% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Γενικά και εγώ έχω τα θεματακια μου με την μπαταρία.Προσπαθώ να μην το παρατήσω απο τώρα το κινητό και να πάω σε καινούριο.Nα δούμε το mi6 πρώτα :lol:... Keraunos εσυ χρησιμοποιείς fb,messenger κτλ?? που αυτά πάντα ρουφάνε μπαταρία Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ελα σε leeco και συ :lol: Θα φλασαρω την ρομ του κεραυνου και δε θα πειραξω τιποτα. Οπως ειναι θα την αφησω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Γενικά και εγώ έχω τα θεματακια μου με την μπαταρία.Προσπαθώ να μην το παρατήσω απο τώρα το κινητό και να πάω σε καινούριο.Nα δούμε το mi6 πρώτα :lol:... Keraunos εσυ χρησιμοποιείς fb,messenger κτλ?? που αυτά πάντα ρουφάνε μπαταρία Αυτά τα έχω.Την 8.2.1 εχω με 37 modem.Εκτος από αυτά πρέπει να ψάξετε ότι άλλο κάνετε εγκατάσταση εάν κουβαλάνε ύποπτα υποπρογραμματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Συμφωνα με το battery stats δε βλεπω κάτι περίεργο σε εφαρμογες... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κυκλοφόρησε η 8.2?Στο miui hellas δεν ανέβηκε ακομη αποτι γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κυκλοφόρησε η 8.2?Στο miui hellas δεν ανέβηκε ακομη αποτι γνωρίζω. Ναι στο xiaomi.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ναι στο xiaomi.eu Καλημέρα είμαι με την XTRVbeta1 8.1 Stable 8.1.3.0 (LHMCNDI) MODEM p37 Κατέβασα την καινουρια που εβαλες το link απο xiaomi.eu Θ'ελω να την περάσω χωρίς να χάσω δεδομενα (εφαρμογες κλπ). Τι προτείνεις? Είδες κάποια διαφορά στην μπαταρία? Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μόλις πέρασα εγώ την τελευταία ελληνική Stable 8.2.1.0....από ταχύτητα πάει μια χαρά... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μόλις πέρασα εγώ την τελευταία ελληνική Stable 8.2.1.0....από ταχύτητα πάει μια χαρά... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk να δούμε και την κατανάλωση με το 58αρι modem που έχει ενσωματωμένο.....αλλιώς με βλέπω να ξαναγυρναω στο 37ρι που πάει μία χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 να δούμε και την κατανάλωση με το 58αρι modem που έχει ενσωματωμένο.....αλλιώς με βλέπω να ξαναγυρναω στο 37ρι που πάει μία χαρά. Ναι όντως... Θα δείξει... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Για πειτε γνωμες. Πως την περασατε? Με twrp ή clean με mi flash? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 εγω την περασα απο πανω με twrp. ελαφρως καλυτερες επιδοσεις. θα δειξει. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Για πειτε γνωμες. Πως την περασατε? Με twrp ή clean με mi flash? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Από πάνω απευθείας με TWRP.... Εφόσον έχεις την προηγούμενη Stable δεν χρειάζεται clean install... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Για πειτε γνωμες. Πως την περασατε? Με twrp ή clean με mi flash? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk και εγώ από πάνω την πέρασα με TWRP, έκανα και wipe dalvik και cache και φαίνεται μία χαρά, μένει να δούμε αν θα πάει καλά με το 58ρι modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ελπίζω συντομα να μπορέσω να την φλασαρω. Μόντεμ μαλλον θα κρατήσω το 37 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλημέρα σε όλους Έκανα εγκατάσταση μέσω twrp με wipe dalvik/cache και δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi μόνο μέσω data. Έκανα flash το p58 πάλι αλλά τίποτα, το p37 τίποτα. Καμμιά ιδέα? Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλημέρα σε όλους Έκανα εγκατάσταση μέσω twrp με wipe dalvik/cache και δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi μόνο μέσω data. Έκανα flash το p58 πάλι αλλά τίποτα, το p37 τίποτα. Καμμιά ιδέα? Μαλλον θες καθαρη εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Την πέρασα κ εγω με το 37αρι.πολύ καλά φαίνεται αλλά είναι αρχή ακόμα .δεύτερη μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έχει βγει και σε xiaomi Hellas η 8.2.1 Stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Την κατέβασα. Περιμενω να βρω wifi, για να κανω και τα καταλληλα downloads εφαρμογών. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έχει βγει και σε xiaomi Hellas η 8.2.1 Stable. για αυτήν λέμε... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλησπερα.Το κινητο της αδερφης μου φοραει την πολυγλωσσικη ρομ με την οποια ηρθε απ το vickmall 2 χρονια πριν.Συγκεκριμενα MIUI 7.0 Stable 7.00.66.00(LHMCNCI). Κατεβαζοντας μια απο τις τελευταιες Ελληνικες η πολυγλωσσικες και περνοντας την στο κινητο,αν κανω αναβαθμιση απο την ομωνυμη εφαρμογη (οπως ειδα στην πρωτη σελιδα,τον πρωτο τροπο αναβαθμισης) θα περαστει καλα η ρομ? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Υπαρχει ακόμη τηλέφωνο με τετοια ρομ???? Προτεινω καθαρη εγκατασταση με miflash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Υπαρχει ακόμη τηλέφωνο με τετοια ρομ???? Προτεινω καθαρη εγκατασταση με miflash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Άσχετο... Αποφάσισες τι θα πάρεις για να αλλάξεις το RN2; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts