Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με το 58αρι μόντεμ δεν είδα βελτίωση, αντίθετα είδα ασθενέστερο σήμα σε μέρη που με το προηγούμενο 55αρι είχα καλύτερο σήμα.

Τώρα έβαλα το 37αρι μόντεμ για δοκιμή...

From my Redmi Note 2 via Tapatalk

μενω στον 3 οροφο κατεβασα το rn2 και το προσφατο Apollo που πηρα πριν λιγο καιρο στο ασενσερ το rn2 επιανε σημα το αλλο το εχασε εντελως ,πηγα στην εισοδο βγηκα εξω στον δρομο το wifi του rn2 επιανε ,του Apollo τιποτα χαθηκε ,πιστευω το p37 ειναι πολυ καλο

Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ στο 58 δεν είδα και μεγάλη βελτίωση.Βάζω 37 τώρα

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Καλημέρα παιδιά πέρασα το 37 modem γιατί με το 58 είχα θέματα. Επίσης δεν βλέπω ιδιαίτερα θετικά την XTRV 8.1 stable. Δεν ξέρω εσείς που την περάσατε πως την βλέπετε .
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Έκανα πατάτα. Τα φώτα σας. Πήγα να περάσω την skinny και μέσα από recovery πηγα στο abvance wipe και τσεκαρα και το system με αποτελσμα οποιο modem και αν φλασαρω δεν εχω καθόλου καλο wifi. Μαλλον εκανα πατάτα γερή. Τι πρεπει να κάνω για να το επαναφερω?
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

καλημέρα, για να περάσω νέο μόντεμ σε stable ρομ απλά φλασαρω από twrp μόνο?

Ναι. Φλασαρε το και στην αρχή μόλις το ανοίξεις θα κάνει λίγο παραπάνω να πιάσει σήμα

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Φιλε mol αυτό ακριβώς ήθελα να αποφυγω αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν το γλυτωνω έκανα από recovery την thunder του gkalen με wipe όλα, πέρασα το 37 modem αλλά και πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά! Οπότε πάω για miflash. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Ναι. Φλασαρε το και στην αρχή μόλις το ανοίξεις θα κάνει λίγο παραπάνω να πιάσει σήμα

ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλησπέρα παιδιά.

Εχω το xiaomi redmi note 2 εδώ και κάτι μήνες με τη MIUI 7 GTV 5.12.17.

Γενικά η μπαταρία του μου κρατάει μία ημέρα. Δλδ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Με δεδομένα ανοιχτά μονιμα - email κλπ.

Πήρα στα χέρια μου το xiaomi mi max και η μπαταρία του τα σπάει. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη για το δικό μας ? Η nohon ειναι καλύτερη ή τα ίδια με τη μαμα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά χαίρεται! Μία στο τόσο διαβάζω το νημα σας επειδή έχω γράψει και έχω ασχοληθεί λίγο και εγώ αλλά τώρα έχω καιρό και θέλω μία βοηθεια. Φλασαρα και εγώ συνεχώς καινούργιες rom μέσω twrp να δω διαφορες κλπ μέχρι που με κουρασε ολο αυτό γιατί δεν είχα χρόνο και έχω μείνει με stable 7.1.1. έχετε να μου προτείνετε να περάσω μία και να το αφήσω έτσι το κινητό?Διότι έχω ένα θέμα με το bluetooth και δεν κάνει ζεύξη με καμία συσκευή και ίσως το χρειαστώ άμεσα. Συνήθως η μπαταρία μου κραταει 1μερα με χαλαρή χρήση. Ευχαριστώ πολύ

Remove before flight :!:

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Xiaomi Redmi Note 2 Prime

Παιδιά χαίρεται! Μία στο τόσο διαβάζω το νημα σας επειδή έχω γράψει και έχω ασχοληθεί λίγο και εγώ αλλά τώρα έχω καιρό και θέλω μία βοηθεια. Φλασαρα και εγώ συνεχώς καινούργιες rom μέσω twrp να δω διαφορες κλπ μέχρι που με κουρασε ολο αυτό γιατί δεν είχα χρόνο και έχω μείνει με stable 7.1.1. έχετε να μου προτείνετε να περάσω μία και να το αφήσω έτσι το κινητό?Διότι έχω ένα θέμα με το bluetooth και δεν κάνει ζεύξη με καμία συσκευή και ίσως το χρειαστώ άμεσα. Συνήθως η μπαταρία μου κραταει 1μερα με χαλαρή χρήση. Ευχαριστώ πολύ

8.0.2 stable eu με 37 modem

Δεν κατάλαβα αυτό με το modem που είπατε. Έχουμε κάποιο οδηγό και λινκ μήπως ? Έχει αλλάξει ο τρόπος εγκατάστασης ρομ? Εγώ τις έβαζα μέσω twrp Edited by liljim1234

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Με τον ιδιο τροπο (twrp) φλασαρεις ΚΑΙ το μοντεμ!

Εδιτ: ΧΩΡΙΣ wipes. Απευθειας φλασαρισμα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Edited by mol

Δεν κατάλαβα αυτό με το modem που είπατε. Έχουμε κάποιο οδηγό και λινκ μήπως ? Έχει αλλάξει ο τρόπος εγκατάστασης ρομ? Εγώ τις έβαζα μέσω twrp

Εχει αναφερθεί πιο πριν 2-3 σελίδες.

8.0.2 stable eu με 37 modem

ωραια, βρηκα σε ενα λινκ το 37 modem και θα το περασω μεσω twrp κανονικα χωρις wipe χωρις τιποτα.

την ρομ 8.0.2. stable eu δεν την βρισκω ομως στο φορουμ του xiaomi miui. εχουμε καποιο λινκ να βοηθησετε? ευχαριστω!

εδιτ: παιδια νταξει το βρηκα. ελπιζω να πανε ολα καλα. ευχαριστω!

Edited by liljim1234

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

παιδια περασα μεσω twrp modem 37 και ολα καλα.

μπαινω twrp να περασω την 8.0.2 stable, κανω reboot,κανω wipe dalvik cache, και φλασαρω την ρομ, κανω reboot, και εχει κολλησει κανα μισαωρο+(μην πω σκαρτη ωρα) στην οθονη την μαυρη με το σημα ΜΙ και κατω λεει powered by android και δειχνει οτι φορτωνει. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα? να κανω κατι?

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

παιδια περασα μεσω twrp modem 37 και ολα καλα.

μπαινω twrp να περασω την 8.0.2 stable, κανω reboot,κανω wipe dalvik cache, και φλασαρω την ρομ, κανω reboot, και εχει κολλησει κανα μισαωρο+(μην πω σκαρτη ωρα) στην οθονη την μαυρη με το σημα ΜΙ και κατω λεει powered by android και δειχνει οτι φορτωνει. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα? να κανω κατι?

Αν περάσεις από 7. σε 8. πρέπει να κάνεις full wipe. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την ευαισθησία του touch της οθόνης;

Όλα καλά άνοιξε το κινητό μετά από λίγο κανονικά. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία,νομιζω αποφορτίζει πιο γρήγορα απο οτι με την προηγούμενη ρομ και μόντεμ. Ιδέα μου είναι ή όντως ισχύει?

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Όλα καλά άνοιξε το κινητό μετά από λίγο κανονικά. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία,νομιζω αποφορτίζει πιο γρήγορα απο οτι με την προηγούμενη ρομ και μόντεμ. Ιδέα μου είναι ή όντως ισχύει?

Υπομονή, σε δύο τρείς μέρες θα δείς διαφορά.

Εκανες σωστα την εγκατασταη?Διεγραψες τα παντα και εγκατασταση από την αρχη?Το μοντεμ μπαινει μετα τη ρομ.Αφου τα κανεις όλα σωστα και τελειωσει ενημερώσεις και mi κανε ένα dalvik cache και memory cache wipe και μετα αφου τελειωσει κλεισε το κινητο και βγαλε την μπαταρια για 5 λεπτα.Εισαι ετοιμος.