spdiv1972 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Εγώ με το 58αρι μόντεμ δεν είδα βελτίωση, αντίθετα είδα ασθενέστερο σήμα σε μέρη που με το προηγούμενο 55αρι είχα καλύτερο σήμα. Τώρα έβαλα το 37αρι μόντεμ για δοκιμή... From my Redmi Note 2 via Tapatalk μενω στον 3 οροφο κατεβασα το rn2 και το προσφατο Apollo που πηρα πριν λιγο καιρο στο ασενσερ το rn2 επιανε σημα το αλλο το εχασε εντελως ,πηγα στην εισοδο βγηκα εξω στον δρομο το wifi του rn2 επιανε ,του Apollo τιποτα χαθηκε ,πιστευω το p37 ειναι πολυ καλο Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μη το πιστευεις μονο, ειναι κιολας! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Και εγώ στο 58 δεν είδα και μεγάλη βελτίωση.Βάζω 37 τώρα Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα παιδιά πέρασα το 37 modem γιατί με το 58 είχα θέματα. Επίσης δεν βλέπω ιδιαίτερα θετικά την XTRV 8.1 stable. Δεν ξέρω εσείς που την περάσατε πως την βλέπετε . Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Έκανα πατάτα. Τα φώτα σας. Πήγα να περάσω την skinny και μέσα από recovery πηγα στο abvance wipe και τσεκαρα και το system με αποτελσμα οποιο modem και αν φλασαρω δεν εχω καθόλου καλο wifi. Μαλλον εκανα πατάτα γερή. Τι πρεπει να κάνω για να το επαναφερω? Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Φλασαρε με mi flash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 καλημέρα, για να περάσω νέο μόντεμ σε stable ρομ απλά φλασαρω από twrp μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 καλημέρα, για να περάσω νέο μόντεμ σε stable ρομ απλά φλασαρω από twrp μόνο? Ναι. Φλασαρε το και στην αρχή μόλις το ανοίξεις θα κάνει λίγο παραπάνω να πιάσει σήμα Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Φιλε mol αυτό ακριβώς ήθελα να αποφυγω αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν το γλυτωνω έκανα από recovery την thunder του gkalen με wipe όλα, πέρασα το 37 modem αλλά και πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά! Οπότε πάω για miflash. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Καλημέρα παιδιά. Τι powerbank προτεινετε για την συσκευη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παρε ενα χιαομι 10.000 και θα σαι οκ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ναι. Φλασαρε το και στην αρχή μόλις το ανοίξεις θα κάνει λίγο παραπάνω να πιάσει σήμα ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εχω το xiaomi redmi note 2 εδώ και κάτι μήνες με τη MIUI 7 GTV 5.12.17. Γενικά η μπαταρία του μου κρατάει μία ημέρα. Δλδ απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Με δεδομένα ανοιχτά μονιμα - email κλπ. Πήρα στα χέρια μου το xiaomi mi max και η μπαταρία του τα σπάει. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη για το δικό μας ? Η nohon ειναι καλύτερη ή τα ίδια με τη μαμα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδιά χαίρεται! Μία στο τόσο διαβάζω το νημα σας επειδή έχω γράψει και έχω ασχοληθεί λίγο και εγώ αλλά τώρα έχω καιρό και θέλω μία βοηθεια. Φλασαρα και εγώ συνεχώς καινούργιες rom μέσω twrp να δω διαφορες κλπ μέχρι που με κουρασε ολο αυτό γιατί δεν είχα χρόνο και έχω μείνει με stable 7.1.1. έχετε να μου προτείνετε να περάσω μία και να το αφήσω έτσι το κινητό?Διότι έχω ένα θέμα με το bluetooth και δεν κάνει ζεύξη με καμία συσκευή και ίσως το χρειαστώ άμεσα. Συνήθως η μπαταρία μου κραταει 1μερα με χαλαρή χρήση. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παιδιά χαίρεται! Μία στο τόσο διαβάζω το νημα σας επειδή έχω γράψει και έχω ασχοληθεί λίγο και εγώ αλλά τώρα έχω καιρό και θέλω μία βοηθεια. Φλασαρα και εγώ συνεχώς καινούργιες rom μέσω twrp να δω διαφορες κλπ μέχρι που με κουρασε ολο αυτό γιατί δεν είχα χρόνο και έχω μείνει με stable 7.1.1. έχετε να μου προτείνετε να περάσω μία και να το αφήσω έτσι το κινητό?Διότι έχω ένα θέμα με το bluetooth και δεν κάνει ζεύξη με καμία συσκευή και ίσως το χρειαστώ άμεσα. Συνήθως η μπαταρία μου κραταει 1μερα με χαλαρή χρήση. Ευχαριστώ πολύ 8.0.2 stable eu με 37 modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Δεν κατάλαβα αυτό με το modem που είπατε. Έχουμε κάποιο οδηγό και λινκ μήπως ? Έχει αλλάξει ο τρόπος εγκατάστασης ρομ? Εγώ τις έβαζα μέσω twrp Edited March 20, 2017 by liljim1234 Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Με τον ιδιο τροπο (twrp) φλασαρεις ΚΑΙ το μοντεμ! Εδιτ: ΧΩΡΙΣ wipes. Απευθειας φλασαρισμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited March 20, 2017 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Δεν κατάλαβα αυτό με το modem που είπατε. Έχουμε κάποιο οδηγό και λινκ μήπως ? Έχει αλλάξει ο τρόπος εγκατάστασης ρομ? Εγώ τις έβαζα μέσω twrp Εχει αναφερθεί πιο πριν 2-3 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) 8.0.2 stable eu με 37 modem ωραια, βρηκα σε ενα λινκ το 37 modem και θα το περασω μεσω twrp κανονικα χωρις wipe χωρις τιποτα. την ρομ 8.0.2. stable eu δεν την βρισκω ομως στο φορουμ του xiaomi miui. εχουμε καποιο λινκ να βοηθησετε? ευχαριστω! εδιτ: παιδια νταξει το βρηκα. ελπιζω να πανε ολα καλα. ευχαριστω! Edited March 21, 2017 by liljim1234 Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 παιδια περασα μεσω twrp modem 37 και ολα καλα. μπαινω twrp να περασω την 8.0.2 stable, κανω reboot,κανω wipe dalvik cache, και φλασαρω την ρομ, κανω reboot, και εχει κολλησει κανα μισαωρο+(μην πω σκαρτη ωρα) στην οθονη την μαυρη με το σημα ΜΙ και κατω λεει powered by android και δειχνει οτι φορτωνει. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα? να κανω κατι? Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 παιδια περασα μεσω twrp modem 37 και ολα καλα. μπαινω twrp να περασω την 8.0.2 stable, κανω reboot,κανω wipe dalvik cache, και φλασαρω την ρομ, κανω reboot, και εχει κολλησει κανα μισαωρο+(μην πω σκαρτη ωρα) στην οθονη την μαυρη με το σημα ΜΙ και κατω λεει powered by android και δειχνει οτι φορτωνει. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα? να κανω κατι? Αν περάσεις από 7. σε 8. πρέπει να κάνεις full wipe. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την ευαισθησία του touch της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Όλα καλά άνοιξε το κινητό μετά από λίγο κανονικά. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία,νομιζω αποφορτίζει πιο γρήγορα απο οτι με την προηγούμενη ρομ και μόντεμ. Ιδέα μου είναι ή όντως ισχύει? Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Όλα καλά άνοιξε το κινητό μετά από λίγο κανονικά. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία,νομιζω αποφορτίζει πιο γρήγορα απο οτι με την προηγούμενη ρομ και μόντεμ. Ιδέα μου είναι ή όντως ισχύει? Υπομονή, σε δύο τρείς μέρες θα δείς διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Όλα καλά άνοιξε το κινητό μετά από λίγο κανονικά. Έχω θέμα όμως με την μπαταρία,νομιζω αποφορτίζει πιο γρήγορα απο οτι με την προηγούμενη ρομ και μόντεμ. Ιδέα μου είναι ή όντως ισχύει? Εκανες σωστα την εγκατασταη?Διεγραψες τα παντα και εγκατασταση από την αρχη?Το μοντεμ μπαινει μετα τη ρομ.Αφου τα κανεις όλα σωστα και τελειωσει ενημερώσεις και mi κανε ένα dalvik cache και memory cache wipe και μετα αφου τελειωσει κλεισε το κινητο και βγαλε την μπαταρια για 5 λεπτα.Εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts