zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/49168971f895303fbd737c9345393235.jpg Βλέπω ότι στα δεδομένα επιλέγω 4G και μου βγάζει ότι βλέπετε στην εικόνα. Και δεν έχω ίντερνετ καθόλου. Λίγο τα φώτα σας γιατί κόλλησα τόση ώρα με την mokee και δεν μου έρχεται κάτι τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γιαυτην μιλαμε;;;; κ αν ναι κάνουμε ότι λέει;;;; http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-cm-12-1-mokee-bule-mokee-blue-t3328382 εγω μιλαω για το build(MokeeOS 20160608) απο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/cm-aicp-mokee-resurrection-bliss-t3383140 @ζαφ απ οτι βλεπω επελεξες 4g στην σιμ2, ή οποια μπορει να παιξει μονο σε 2g. για βαλτο 2g και δοκιμασε παλι. επισης τσεκαρε το απν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 εγω μιλαω για το build(MokeeOS 20160608) απο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/cm-aicp-mokee-resurrection-bliss-t3383140 @ζαφ απ οτι βλεπω επελεξες 4g στην σιμ2, ή οποια μπορει να παιξει μονο σε 2g. για βαλτο 2g και δοκιμασε παλι. επισης τσεκαρε το απν Δεν μου βγαζει να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 εγω μιλαω για το build(MokeeOS 20160608) απο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/cm-aicp-mokee-resurrection-bliss-t3383140 @ζαφ απ οτι βλεπω επελεξες 4g στην σιμ2, ή οποια μπορει να παιξει μονο σε 2g. για βαλτο 2g και δοκιμασε παλι. επισης τσεκαρε το απν Όπα, την πάτησα. Η 2η σιμ είναι καθαρά μόνο για δεδομένα οπότε πάντα επιλέγω 4G. Εάν την βάλω στην πρώτη θύρα, θα έχω πρόβλημα να φαίνεται στην 2η θύρα η εφαρμογή whatsup καλά θυμάμαι; πω πω το είχα ξεχάσει, δεν υπάρχει άλλη λύση έτσι;:O Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Όπα, την πάτησα. Η 2η σιμ είναι καθαρά μόνο για δεδομένα οπότε πάντα επιλέγω 4G. Εάν την βάλω στην πρώτη θύρα, θα έχω πρόβλημα να φαίνεται στην 2η θύρα η εφαρμογή whatsup καλά θυμάμαι; πω πω το είχα ξεχάσει, δεν υπάρχει άλλη λύση έτσι;:O Υπαρχει να εισαι 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Mόλις άλλαξα τις σιμ από τις θύρες και τώρα στην πρώτη έχω τα δεδομένα και πιάνει 4G, δεύτερη θύρα την σιμ μόνο για τα τηλέφωνα και δουλεύει και το whatsup εφαρμογή απ ότι είδα. Οπότε κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να είμαι 2g οπότε προτιμώ αυτή την λύση που έκανα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν μου βγαζει να το κατεβασω https://drive.google.com/folderview?id=0B3LwJLgHbNdwR0RGM2dVUnRzNjQ&usp=drive_web οριστε το λινκ κατευθειαν Mόλις άλλαξα τις σιμ από τις θύρες και τώρα στην πρώτη έχω τα δεδομένα και πιάνει 4G, δεύτερη θύρα την σιμ μόνο για τα τηλέφωνα και δουλεύει και το whatsup εφαρμογή απ ότι είδα. Οπότε κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να είμαι 2g οπότε προτιμώ αυτή την λύση που έκανα. τελος καλο ολα καλα λοιπον! περιμενω την αποψη σου σε σχεση με μιυι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θα την δω 2-3 μέρες για να έχω άποψη. Προς το παρόν την βρίσκω γρήγορη, smooth όπως λες και εσύ! Για μπαταρία και ότι προκύψει θα τα αναφέρω. Μια αλλαγή που δεν περίμενα :lol: αλλά περιμένοντας την miui 8 είπα να δοκιμάσω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 σιγουρα 2-3-4-5 μερες για να δεις τις διαφορες! κυριοως στο μουλτιτασκινγκ! μπαταρια προς το παρων μετρια (3παρα ωρες σοτ, 1+ ωρα κλησεις, σερφαρισμα σε wifi και 3g, whatsapp, λιγο παιχνιδι score hero). υπολοιπο 17% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Η Mokee του bule που είχα βάλει ήταν πολύ καλύτερη από miui , αλλά με 2 σημαντικά για μένα μειονεκτήματα. Δεν υποστηρίζει clearmotion, και δεν υπάρχει εφαρμογή κάμερας που να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της κάμερας του redmi note 2 όπως το κάνει η stock εφαρμογή στην miui. Αν δεν υπήρχαν αυτά δεν θα είχα επιστρέψει ποτέ σε miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 το clearmotion δε με αποσχολει, οπως και η καμερα η οποια οντως ειναι αστα να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Μακάρι να μην με απασχολούσαν και μένα, αλλά που τέτοια τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Είχα 7.3.2 και έκανα καθαρή εγκατάσταση την 7.2.3 και βλέπω αυτές τις επαφές και παρόμιες τι είναι; Τις βλέπω μόνο στον dial αν πατήσω πχ 69 η κάποιο νούμερο που να περιέχει η επαφή. http://image.prntscr.com/image/5e26c29ee994454cbfdfa84c1bb2f2c6.png Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 μηπως ειναι google επαφες; ή τις εχεις σε καποιο mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν εχω επαφες google ούτε mail.Και το κουφο είναι ότι αν πατήσεις επάνω τους σου λένε αν θες να τις αποθηκεύσεις,πάντως στην λίστα επαφων δεν τις βρίσκεις μονο απο τον dialer... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν εχω επαφες google ούτε mail.Και το κουφο είναι ότι αν πατήσεις επάνω τους σου λένε αν θες να τις αποθηκεύσεις,πάντως στην λίστα επαφων δεν τις βρίσκεις μονο απο τον dialer... Μηπως ειναι σαιτ που επισκεπτεσαι; η skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Όχι ούτε καν,λέτε να είναι κανένας ιός;Αν και σήμερα την περασα με καθαρη εγκατάσταση. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 @spyrossss http://en.miui.com/thread-223976-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά δυστηχώς δεν ειμαι root.Αν δεν τα αφαιρέσω θα έχω κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Καλησπέρα ,σήμερα παρατήρησα ότι δεν ανοίγει το κινητό το ξυπνητήρι όταν είναι απενεργοποιημενο...την 6.5.5 φοραω.. Τόσο καιρό το χρησιμοποιώ μήπως έκανα κάτι? Edited June 10, 2016 by nekromanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 βαζε το σε flight mode Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Τι σχέση έχει αυτό με το κλειστό κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Τι σχέση έχει αυτό με το κλειστό κινητό? Απλά σου δίνει μία λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Οκ ειμα παιδί της mokee κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Απλά σου δίνει μία λύση... αυτο ακριβως. Οκ ειμα παιδί της mokee κι εγώ καλως ηρθες στόν κοσμο μας παραξενε :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts